Katy13
|
Dober dan! Se oglašam malo bolj pozno, vendar sem imela obisk. IZVIRNO SPOROČILO: mergetka Zdaj sem pojedla skledo zelene solate s sirom ! A mate tud ve ful apetit zadnje dni? Pa ful me koža srbi po celem telesu Uživaj z novo blazino, Katy! zzzzzzzzzzzz Tudi jaz sem ful zluštana, kar nekaj nosim v usta. Še najbolje je, da nisem doma. Mene do sedaj ni srbela koža, občasno na trebuhu, včeraj zvečer me je pa povsod srbelo, kot da bi imela bolhe. Sem res uživala z novo blazino, je prav fajn za spat. Malo se je moram sicer še navadit, ker je bolj visoka, sama pa sem navajena na nižje blazine. Drugače pa je bilo spanje O.K. Mergetka, Zofy, san - hvala za želje po vredu spancu. Tudi jaz sem razmišljala, ali si jo naj kupim ali ne. Pa sem ugotovila, da sedaj jo bom še potrebovala malo časa, potem pa ko bo na poti drug in glede na to, da ni bila pretirana cena, sem jo kar vzela. Janet - hvala ti za informacije, sem včeraj hotela povedat, pa sem si skoraj jezik zlomila. Se vidi, da to ni moje področje in da sem prvič slišala za to preizkavo, čeprav se mi je zdelo kaj je bistvo - strjevanje krvi. Hvala ti še enkrat. Imena - to sem jaz mojemu prepustila, nek ožji izbor sva naredila skupaj (da ne bo kakšnih posebnih presenečenj ), sem mu ravno predvčerajšnjim rekla, da naj le gleda, da ne bo brez imena, ko sem ga vprašala, če že ima izbrano. IZVIRNO SPOROČILO: san janet kako pa to, da ti bodo to delal, a si imela v preteklosti kakšne težave s strjevanjem krvi ali pa močnim krvavitvami? San - v bistvu sem članica društva hemofilikov, vendr predvsem zaradi tega, ker mi primanjkuje faktorja 12. Je pa včeraj rekel, da če ima kdo probleme s strjevanjem krvi, da je dobr povedat, če se odločiš za EA. Meni sicer nikoli nihče ni kaj rekel, vendar bolj preventiva kot kurativa. IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča Drage moje marčevke! To vam pišem, pa mi voda odteka! Ne morem brez vas! Držite pesti! Gremo v Rim! Vam bo možek javil, ko pride domov! Čao Smo pa res zasvojene s tem RR. Čakajoča - veliko sreče na porodu in da bo čimlažji.