|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
5.3.2008 17:03:38   
Pingvinčica
Marita čestitke za tako hiter porod, jaz bi tudi tako varianto zbrala, če bi lahko. user posted image user posted image user posted image

Vidim, da se pogovarjate o možnostih kako bi user posted image spravile na svet. Jaz sem v nedeljo stanovanje po tleh na kolenih umivala, pa šla k sestri po ful stopnicah, pa ni nič pomagal. Bomo probal še kako varianto, če bo kaj pomagal preiskusit, ampak dvomim. Nič ne kaže na to, da bi se naši user posted image mudilo na svet. Jaz pa res že komaj čakam, da stisnem malo štrućko k sebi.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
5.3.2008 17:14:29   
san
joj, če pomislim, da sem dva dni dobesedno tekla za sinom po eno uro, ker se je brez koleščk na kolesu vozu, bi mogla že zdavnaj rodit. me je vidla ena mamica iz vrtca in je rekla danes, da ne more verjet, da sem še v enem kosu, je bila prepričana, da sem šla pol sam še rodituser posted image

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
5.3.2008 17:22:43   
ursi84

user posted image user posted image URSI84 ČESTITKE user posted image user posted image user posted image . Ali si rodila v Brežicah?

Ja rodila sem v Brežicah user posted image user posted image user posted image . Z mano je bila najboljša babica Bernarda user posted image user posted image user posted image in seveda moj user posted image . Porod je trajal vsega skupaj 4h user posted image user posted image user posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
5.3.2008 17:26:49   
ursi84
Še enkrat HVALA vsem še user posted image in seveda tudi mamicam malih user posted image . Sem čist nabita s čustvi, ko vidim, kako ste me pogrešale user posted image user posted image user posted image . A žal nisem imela dostopa do neta, da bi vam pisala oz sporočila novičko.

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
5.3.2008 17:42:50   
*medica*
marita.lepo da si nam opisala porodno zgodbo ..moram pa priznat da ste vse ki ste do sedaj rodile imela kar dokaj lahek porod..no zj ne vem kako bo ko se bodo mali - veliki korenjaki...upam da bo podobno kot pri vas...zj pa lepo uživaj v objemčku svojega malčka..user posted image user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
5.3.2008 17:43:41   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Ma midva sva se spravila malce user posted image predvčerajšnjim, pa je bilo bolj kot ne to ena komedija. Trebuh me že tako ovira, da sploh nisva našla neke primerne pozeuser posted image user posted image user posted image . Kako vam to rata? Bravo user posted image

se je prava debata razvila iz tega user posted image ....pri nama sem jaz mislila, da sva sedaj v 9. mesecu zaključila s to nalogo, ampak se je še zgodilo user posted image ....poza pri nama je le, da sem jaz na boku, tudi dogy stile - kužek bi še šel, vendar se mi zdi pri tej velikosti trebuha težji način.
Čakajoča, srečno v petek, želim ti ogromno užitkov user posted image

San, čestitke za pregled user posted image ...upam, da tokrat res ne boš čez rok.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
5.3.2008 17:49:11   
san
hvala vsem za čestitkeuser posted image

no, a je katera od mamic že odprla temo za ”marčevske” dojenčke? ali ste vse še bolj tako tako s časom?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
5.3.2008 17:53:58   
Dinki

gledeuser posted image , mi tudi pridno prakticiramo, ker nam paše, ampak ne vem, če je kaj učinka. mene pa nič ne peče.

No, tudi mene nič ne peče, ker če bi me peklo, potem tega zagotovo ne bi več prakticirala. Ah, z mojim dragim je tako, da večji k je moj trebuh, bolj gori v njem želja po user posted image user posted image user posted image user posted image ...čudno???....

Marita, lepo da si ponovno doma in z nami user posted image ...zdej pa čim bolj uživajte s svojim Maksom. hvala tudi za porodno zgodbo. Zaenkrat smo res slišali same take ta simple, upam da bodo vse marčevske take user posted image .

jaz sem danes končno prišla do moje sklede regrata user posted image ...mmmmm...je bil tko dober......

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
5.3.2008 17:55:42   
san
joj, regrat, jst bi tutuser posted image ...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
5.3.2008 17:59:16   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

Joj, midva sva ga šla že kakšen teden nazaj optimistično nabirat z veeeliko vrečko user posted image , pa nisva našla niti enega, to je bilo smeha user posted image ....danes ga je pa moj kar kupil na tržnici. Ga ponavadi nikoli ne kupujemo, zmeraj sami naberemo (največkrat stara mama pa nam ga prinese user posted image ), ampak letos sva si ga pa že preveč zaželela user posted image .

sem šla pogledat na temo Starši čvekajo, pa še zmeraj ni nič....kaj jo bom morala jaz konec marca odpret????? user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
5.3.2008 18:07:23   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: san

Joj, midva sva ga šla že kakšen teden nazaj optimistično nabirat z veeeliko vrečko user posted image , pa nisva našla niti enega, to je bilo smeha user posted image ....

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
to je mogla bit pa res dobra scenauser posted image

no, če je ne bo nobena, jo bomo morale pa res meuser posted image . upam, da se bodo potem vse, ki tukaj čvekajo tudi tam javljale naprejuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
5.3.2008 18:14:25   
Dinki
No, jaz kar upam, da se nam bodo nekatere pridružile še potem ko bomo že vse mamice. Me je ravno moj dragi zadnjič spraševal kako bom pol s forumom ko bom rodila...češ a bom zdržala brez??...pa sem mu rekla, da bomo me to pol še nadaljevale user posted image ...on pa user posted image ...sem mu rekla, da mal bo pa tud on pomirkal najinega user posted image , da se mami mal sprosti na forumu....user posted image ...
ma meni kar paše tkole mal priti počvekati in mislim da mi bo tudi potem. Sigurno rabiš nekaj časa, da zadihaš z novim ritmom življenja, ampak mislim, da si vsaka ukrade kakšno minuto v dnevu tudi zase....to si moramo!!!!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
5.3.2008 18:44:24   
gaya24
Js bi tud regrat jedla... pa mi je moja g. odsvetovala, ker še nisem prebolela toksoplazmoze. Je rekla naj zdržim zdaj do poroda.

Sem spala zdaj 1,5h. Sem se čist zmešana zbudla, sem misla, da je jutrouser posted image .

Zdaj med pisanjem se mi je pa tk neki sladkega zluštalo, da sem mogla vstat izpred rač. in it po čokolado. Sem odprla milko in je že polovica manjkauser posted image .

Gledeuser posted image pa sva tud midva še aktivna, čeprav je zadnje 2 mesca vse po istem kopitu...na boku user posted image user posted image . Mene pa tud moti že ta ogromen trebuh. Ne vem pa, če bo to pri men vzpodbudilo odhod v P. No bomo vidli...

Milke ni več...user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
5.3.2008 18:46:13   
Dinki
Milke ni več...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
5.3.2008 18:59:28   
max81
o marita, še enkrat čestitke in vav kolk hitr sta vidva pršla domovuser posted image user posted image user posted image ...zdej pa cartanje na veliko......as vidla nas je skor zamedluser posted image user posted image .....no ko boš kej v našem koncu pozvon, da gremo na špancir

jest pa čakam na mojga, da pride iz šihta, da pojeva skup, kosilo večerjauser posted image ...zelenjavno juhco in rižev narastek......mala je že zrihtana in spi, je šla kr sama goruser posted image user posted image

men se paspet ocvirk dela......user posted image user posted image user posted image tolk k sm jih pa v tej nosečnosti mela jih nisem imela v celem življenjuuser posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
5.3.2008 19:05:03   
Katy13
San - čestitke za pregled. user posted image

čeprav moram priznati da kakšne posebne želje sploh nimam, ampak moramo še malo na svoje drage gledat ane?

Tudi jaz nimam posebne želje po user posted image , na srečo pa je tudi moj user posted image , ker ima vedno občutek, da nisva sama (kar je res) in malo mu je neprijetno, da bi bilo kaj z user posted image  narobe.  Bomo pa potem nadoknadili.

marita - dobrodošla nazaj. Je fajn slišat, da ste vredu. Hvala ti za porodno zgodbo, samo želim si lahko takšen potek.

večji k je moj trebuh, bolj gori v njem želja po ...čudno???....

Dinki - potem se ti pa zna zgodit, da boš kar hitro ponovno user posted image , če si mu tako všeč s trebuščkom. user posted image

max81 - kaj je to ocvirk user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu PATRICIJA_22)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
5.3.2008 19:10:08   
max81
max81 - kaj je to ocvirk

zdej si me pa nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image , ocvirk je herpesuser posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
5.3.2008 19:14:41   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: max81

max81 - kaj je to ocvirk

zdej si me pa nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image , ocvirk je herpesuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  še nikoli nisem slišala, da bi kdo uporabil to besedo za herpes. Vsak dan izvemo nekaj novega. Tudi sama sem se ga ravno včeraj znebila. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
5.3.2008 19:19:09   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Milke ni več...

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa jst se bom dans polula od smeha

v vsakem drugem postu ga kera mal pihneuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
5.3.2008 20:10:38   
Pingvinčica
Hvala za lepe želje ob pregledu.

Jaz grem pa zdej počasi Tio stuširat, pa še mal pred TV pol pa ajat. Nočko vsem in se tipkamo jutri.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
5.3.2008 20:16:12   
gaya24
Kje ste vse... Men se pa spet čveka... Bi mogla it likat pa se mi ne da!
Neki sem vas že zdavnaj hotla vprašat pa vedno pozabim. Kk veš, če ti voda zastaja, ker js nazadnje ko sem bla pr g. in sem se vagala in je vaga pokazala +14.5, mi je rekla, da se ne vidi, da bi blo tolk in, da mi da tud voda, ki zastaja par kg plusa. A po porodu gre voda tud vstran?? Ker men ni jasno kolk kg zgubiš po porodu... Men je ena kolegica rekla, da je bla na - 10kg, ko je prišla domov, druga je spet rekla, da je sam 5.5kg zgubla....
Tiste, ki ste drugič oz. tretjič... noseče, kolk ste ve šle dol po porodu?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
5.3.2008 20:19:04   
tina50
Marita hvala za porodno zgodbo, res si hitro rodila!user posted image   upam, da se tudi druge ne bomo preveč matrale!

Dans ste pa imele res super temo, mene pa spet ni blo, sva z user posted image  spet kar okol hodla. norma zdajle obiskat vse, ker pol ne bova več mela čas za takšne dolge obiske.

midva sva se tudi dans pogovarjala, da bova v petek user posted image , če se bo kaj zgodilo, ker grem v soboto na ctg.

drugač me pa že kolegice na veliko kličejo, če sem še kar doma. še tiste, kime prej niso skoraj nikoli poklicaleuser posted image user posted image

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
5.3.2008 20:32:08   
tina50
jaz se bom pa spet poslovila, ker sem kar zmatrana od  teh obiskov, jutr pa spet morma pelat tamala dva od sestre v Mc Donald, ker je moj user posted image  oblubil tamalmu Luku, da jih bo peljal, ko bo znal abecedo. zdej je pa dans kar poklical, ko ga je tavelik Jaka naučil abecedo. zdej je pa treba kar it.

grem se še stuširat, pa mal pred tv pol pa spat. ponoč pa verjetno ne bom spala in se bom spet premetavala in hodila na wc.

vsem vam pa želim, čimveč prespanih ur in malo obiska na WC.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
5.3.2008 21:13:52   
Tejka.387
Marita pozdravljena. user posted image  za porod, pa da je vse dobro. Zdej se pa le spočijte, pa hvala ti za delitev porodne zgodbe. Mene je kr mal strah k ne vem kako bo to zgledal.

Katy13 pri nas je pa pol tak kot pri vas. user posted image  pri nas ne funkcionira že celo nosečnost. Se user posted image  preveč boji za malega; verjetno user posted image  Mislim, da sva user posted image  prakticirala sam na začetku nosečnosti ene 2, pa enkrat na sred, no pa mislim da sva suser posted image  zaključila prejšnji teden. Ga sploh ne pripravim do tega. Sicer pa mi to tudi ustreza, saj tudi meni ne paše preveč.

Jooooj, js bi tud eno Milko pojedla. Pa si še koščka čokolade ne upam zaradi tega cukra user posted image  Sicer ni tolk povišan, ma vseeno user posted image .

Zdej grem pa počivat pa noge u luft držat, k so mi spet zatekle.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
5.3.2008 21:19:12   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

IZVIRNO SPOROČILO: max81

max81 - kaj je to ocvirk

user posted image user posted image user posted image user posted image  še nikoli nisem slišala, da bi kdo uporabil to besedo za herpes. Vsak dan izvemo nekaj novega. Tudi sama sem se ga ravno včeraj znebila. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Hehe, potem očitno še nisi imela res hudega in grdega herpesa. Zgleda namreč kot pravi ocvirk pri nekaterihuser posted image user posted image user posted image .

Jaz sem pa s predavanj. Ne vem, če nisem bila zadnjič. Ker sem, kot sem že prej rekla, tako lunatična in zamišljena, da sploh nisem mogla sledit... Pa šraufalo me je ves čas tako, da sem mislila, da se že popadki začenjajo. Ampak zdaj se je umirilo in zgleda, da ni bilo to no. Hvala bogu...

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.