janet
|
Dobro jutro!!!!!!!!!! Ursi - iskrene čestitke za tvojega Nejca, pa velikooooooo cartanja vam želim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No, moje spanje do pol petih sem 3x vstala in šla na wc, nato sem ob pol šestih zaspala do pol sedmih, pa malo spravila v šolo, pol sem pa zaspala od sedmih pa do enajstih, čist zmešan ritem imam!!!! No drugač mene tud čez dan boli trebuh, ker se tamali nonstop špona v moje rebre, al pa v žličko, je pa res ful bol miren kot prej, mi je pa včeraj ginek. rekla, da mam še res visoko trebuh, pa da ko se bo spustil, da bom lažje dihala. Kaj pa če se mi ne bo? Se mi pri hčerki tud ni, pa je bla 9 dni čez rok. No js upam da se mi bo, ker res težko diham, pa prepognit se sploh ne smem sem ful zapihana, tak da js sem nehala z brisanjem po tleh, ker se preveč utrudim, se vidi da sem male rasti in nima trebuh več kam ko pa sam na stran še. Tud js mam lušte zadnje 14 dni, saj zato je pa včeraj kazala vaga 1,5 kg več, kar neki. Sem se včeraj z malim zmenila, da zdaj sem pa že vse lušte potešila, da zdaj se pa lahk rodi. Ma vreme je pa res čudno, kr neki pada, pa vse je mokro, prime se pa tk ne kaj tega snega. A ste vidle da je še kr napovedan za naslednje dni. No lep dan vsem srečkam , če pa katera odrine, pa čimlažji in čimhitrejši porod!!!
|