MetiLu
|
Punce moje, midva sva z enega dolgega sprehoda, pa mi prov manjka ena mamica tuki v Grosupljem, da bi šla lahko skup na kavo. Sem cel sprehod sanjala o kavici na sončku, pa bi mal trapast zgledal, da bi sama z vozom v kafiču sedela No, sva prišla pa nazaj mi pa mali ne da mira, da bi si jo lahko vsaj doma naredila... Je zaspan ko driska, samo bi se on po rokah nosil, pol ga pa kar z ležalnikom vred po stanovanju nosim, ker edino to pali. Zmeraj zaspi, ko ga dvigneš in neseš par metrov, v košari, lupinci, zdej pa še ležalnik nosim ko en idiot boljš kot pa da ga skoz po rokah nosim, se bo vsaj na ležalnik navadil. Zdej je vsak dan več v njem tko da upam, da ni bil stran vržen denar Dolenjka, prjatlca, kdaj bova začele slupi vozičkat??? Bamby, sej verjamem da je manjša razlika najbrž res boljš, samo jest sem komaj malo pozabila tale moj porod in šive in se navajam na neprespane noči, pa bi rajši vidla, če bi moj možek s pogovorom o drugem še malo počakal Suzi, nič ti ne zavidam Lanchy, jaz sem bila zaenkrat s tamalim samo pri tašči dalj časa, pa sva se tam previla in dojila (večkrat ), za izlete pa tako kot so ti ostale svetovale. Podojiš kje bolj na samem, previješ pa v avtu ali vozičku, če je nuja. Jaz bi tudi že tako rada šla kam na izlet, npr. na morje ali pa na Bled, na vozičkanje in kavico ... Sva dones s tamalim ubrala eno drugo turo okol Grosuplja, pa čez en gozdiček,mimo travnikov ... že tako trava diši in ptički pojejo, da je prov veselje bit uzuni Komaj čakam tisto pravo pomlad! Punce, kolk pa že kaj hodite v trgovino z vašimi ? Jaz bi tko že šla malo naokol, samo ne bi tamalga po teh velikih centrih vlačila, če ga pa mojmu pustim v varstvo, pa tako v 1 uri ne morem nič narest Eno ? glede pleničk. Punce, tiste kateri vaši že imajo 5 kg, kolk velike pleničke uporabljate? Jaz sem dones obupala nad DM-ovimi. Ne vem, al so mu premejhne al kaj. Spet je bil revež v 1 uri pokakan do vratu. Pa mu jih dost zapnem, pomojem so mu premajhne, ker se mu revčku kar elastika pozna na stegenčkih. So mi kar zoprne, ker so med nogicami tako široke, pa še komaj mu jo zapnem, ker je tako debela Ne vem, imate kakšen nasvet Jutri grem po Mullerjeve, da vidim, če bodo kej boljše, samo me res zanima, katero št. nej nabavim, že trojko (4-9 kg)? Še dobr, da je pred sprehodom dost dolg tulil, da sem še plenico šla preverit in ga seveda že čist oblečenega še enkrat do nazga slekla in preoblekla - joj, samo perem Aja, koliko oblečete vaše v tem toplem vremenu? Jaz sem ga pomojem dones spet prekuhala Oblečen je bil v 2 majčke (mako+body), bombažne žabice, copatke, volneno jopico (home made ), bombažno kapico, volneno kapico, pa čez nogice sem ga z dekico pokrila. Pomojem je bila samo volnena kapica preveč? Ker je bilo tako toplo, čez košaro nisem zapela tistega "pokrova", ki paše zraven. Moj mali Gargamel je zaspal v ležalniku si grem hitr kavico narest