bamby
|
pina, kje si pa sposojaš tisti grad na zrak??? Mi je ful dobra zamisel. Pa, če je kje kakšna firma ki to sposoja, koliko približno stane ta sposoja? Jaz sem oddala za otroški dodatek za oba hkrati. Za Anajo je bil potreben dohodek za leto 2006, za Tima pa že 2007, ker je bil zanj lani dohodek 2006. Sem že dobila odločbo in bom po novem bogatejša za 106,99 €. Za Tima namreč dobim 20% več, ker ni v vrtcu . buči, dokler si na porodniški, ti dodatek 20% ne pripada za dojenčka. Mi hodimo pa le 1x letno v živalski vrt. No, lani smo celo izpustili obisk, letos pa sigurno spet gremo, ko bo malce topleje. janey, če je on podpisal očetovstvo, moraš po moje vpisat oba dohodka. Če ne najdeš dohodkov za 2006 poklič na firmo,da ti jih pošljejo. Mislim, da ti za 2007 ne pridejo še vpoštev, ali pa vprašaj na CSD. V 90 dneh se mi zdi, da je pa dobro urediti te zadeve, ker drugače dobiš dodatek šele od takrat, ko daš vlogo, drugače pa od meseca, ko je bil rojen otrok. Če je pa študent pa itak nima nekih prihodkov, ap se nimaš česa bat. Vseeno malo povprašaj na CSD. Mi smo pa spet pridno spali. Večerjali ob 19.30, jedli spet ob 2.30, zajtrk je bil pa ob 6.45. Takrat pa je nastopila ura za kakanje in krče in nismo več spali do naslednjega obroka 10.45. Zdaj pa še zmerom spi. Včeraj smo 2 uri vozičkali, danes se pa že nekaj oblači, pa bo treba vseeno malo ven, če ne bo dežja. Popoldne smo itak sami, ker gre ati na šiht. Jaz sem bila pa dopoldan na prvem pregledu pri G po porodu. Zaenkrat je vse OK, le kontracepcijskih tablet mi ne bo dal zaradi pritiska. Ga imam na zg. meji. Mi je predlagal Mireno. Ima katera kaj izkušenj s tem? Še prej moram počakati na prvo menstruacijo.
|