|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
12.3.2008 10:52:49   
Janey
buči čupa je geslo, jaka pa je geslo za hepi femili

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 901
12.3.2008 11:05:33   
misar
ful huda frizurca...piercing je pa zakon user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 902
12.3.2008 11:32:00   
dolenjka
Janey hude slikce user posted image  user posted image  user posted image

Misar, podobno kot tebi, se je nam zgodilo prejšnji petek. Očka je ravno svežo rjuho dal na najino posteljo, jaz pa sem previjala Taro. In kar naenkrat ga spusti in se s takim pritiskom v loku pokaka, da je šlo po steni, tleh in seveda sveži rjuhi, ki jo je očka še napenjal. user posted image  user posted image  user posted image  Jaz sem tko odskočila v stran da je blo res hudo smešn, pa nobenmu nič jasno. Mojmu je pol kr tema na oči padla user posted image

Zdej mam pa jaz krčke in me zvija, pa ne vem od česa user posted image  Grem še tretjič na WC user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 903
12.3.2008 12:05:09   
itata
janey: hude slikceuser posted image
mlavla: jaz tud skoz z nastavki dojim (k mam bolj male bradavice pa navadla sem se, ker sem imela regade). dam plenico spodi k mim teče... imam aventove tamale nastavke. kupila sem pa tudi ccichotove, ampak mi niso ok - preveliki - pa mali ni dobr jedel čez njih.

drugač sem pa danes zelo slabe volje... user posted image user posted image user posted image  prav za zjokat. z mojim sva mal na bojni nogi, ker sem povedala svoje mnenje glede "uvajanja", ki so si ga zamislili za njegovega ta večjega otroka, da bo lahk pri nama spal počas. pa so se družinsko zmenil, da vsi pri ta starih njegovih spijo - vključno z njegovo bivšo - da jo bo on probal dat sam spat zvečer... ker se še mal dojiti tamala (18 mesecev). pa sem si "drznila" rečt, da se mi to ne zdi primerno, da on tam spi. ampak glede na izkušnje oni zmer tkole komplicirajo in hočjo narest vse, da bi blo za otroka najlažje pa pol ugotovijo, da itak ni druge kot da se jo odpelje sem in proba in ne da se ima mamo njeno za vogalom na "stand by" za reševanje situacije... ker stiki v sob/ned zgledajo pa tko, da mora moj narest vsaj dan cca 160 km - 3 ure sam vožnje za tja in nazaj - da gre po tamalo in jo pripelje sem in vrne... tko da komaj čakam, da bo lahk vsaj iz sob na ned prespala, sam ta uvajanje se mi zdi pač čist mem. no in je valda znoru, da kaj tekmujem z otrokom zdej in da on bo mel zmer otroka raje kot mene... pa sam to sem rekal, da se mi to ne zdi primerno... kr neki... sem spet jaz največji user posted image  - pa že tko se trudim ne vtikat pa glih je blo vse lepo mirno in sva se ful dobr štekala...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 904
12.3.2008 12:26:35   
MetiLu
Joj Itata upam, da tole kmalu rešite in da njegova prva hčerkica kmalu zraste, da ne boste imeli več teh težav user posted image
Srečka nosečka user posted image  user posted image  user posted image  za očeta.
Janey, huda frizurca user posted image  ste pa pogumne punce, da se tkole ostrižete. Men so tele čupice ful všeč, sama pa še kar pri dolgih vztrajam user posted image  jih je najlažje spet v čop ali pa s krokodilčkom. Sploh zdej ko nimam časa pred špeglom viset user posted image  še manj pa frizerja obiskat user posted image

Bamby - čvekulja user posted image  čestitke za zvezdice!

Midva sva že z enega sprehoda, ker je bila huda sirena in edino vozek pomaga user posted image  pa previla sva se, pojedla, zdej pa že 15 min vztraja v ležalniku, mogoče bo celo zaspal user posted image  bi bilo fino, da si grem jest kaj za jest narest. Sem si pa celo uspela dones kompotek skuhat user posted image
Je pa tamalček spet grozno hripal user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa je malo verjetno, da je to od joka, ker ne joka nič več kot ponavad user posted image

Punce eno ? a ste že oddale vloge za vrtec? Midva sva jo poslala na vvz Grosuplje, za tri različne enote, zdej pa ne veva ali naj vlogo še na kakšen drug vvz pošljeva? da bo več možnosti da ga nekje sploh dobiva user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 905
12.3.2008 13:38:23   
pina-1
evo nas. sva bli di sedaj na sprehodu. je tak lep sonček.... sedaj se pa djiva. je fajn ta blazina. lahko malo čvekam, ker mamm fraj rokeuser posted image

jaz sem danes za moji princeski nabavla aspirator za nos. je tako fajn zadeva. priročna in funkconalna. pa še poceniuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: misar

o da ene tri tedne poleti nam skupni dopust ziher ne uideuser posted image user posted image joj že komaj čakam, da se vreme porihta, pa da že za kak vikend dol zletimo. pina se bi lahko kak dan tud na kavici dobile dol a?

misar seveda greva na kavo. ko boš mela namen dol pridet mi javi na zs pa si izmenjava št. ok?

dolenjka sem mislila nate in mi bo ena kolegica, ki dela na primorskih, po mailu opposlala to stran. ko dobim ti javim in mi poveš mail, kam ti pošljem ok?

mlavla lepo da si se nam oglasla. glee nastavkom pa ne vem, ker jih ne uporabljam.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 906
12.3.2008 14:20:49   
buči
Janey, lepe fotke, luškani ste, tvoja frizura pa tudi cool. Ko si napisala, da imaš kratke lase, sem mislila, da si še krajša. Zame je to, kar imaš ti, že zeloooo dolga frizura. Ti zelo paše. Jaz bi se počutila zaraščeno s toliko lasmi. V celem lajfu še nisem imela lase čez ušesa ali pa na vratu do ramen. Čakaj, da se grem jaz postrižt. Vsako omelo ima daljše kocine kot jaz lase. user posted image

Midva sva pa danes 1,5 uro letala okoli, se prvič peljala z avtobusom, pa se kofetkala na sončku. Fajn!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 907
12.3.2008 14:51:25   
bamby
elma, končno si spet med nami user posted image , pa še enkrat čestitke. Boš kaj izddala geslo, da pogledamo tvojo Elmo?

lencyka, če ima suho kožo lahko namažeš kar z Bepanthenom. To je mazilo za vse user posted image . In Lan je ful luštkan user posted image .

pina, ali pri nama morda spet dela telepatija user posted image . Naš Tim je namreč tudi čisto prehlajen in celo z vročino. Včeraj je rekla mama,da mi ga bo že danes dopoldan dostavila, pa se je čez noč kar pocajtal. Vsaj kašlja ne več toliko in iz nosa mu baje tudi ne teče več veliko.
Kakšen aspirator si pa ti nabavila in kje si ga kupila???

A vi boste imeli pa krst kar na Braču? Zanimivo user posted image . Jaz pa upam, da nam ga bo ratalo imet v maju user posted image .

buči, sem jaz prav razumela,da ti je Tilen najprej pojedel 170 in nato še dodatnih 70 ml? Moja bi imela vse to za 3 obroke. Sem že začela študirat, če morda že zdaj pazi na linijo user posted image user posted image user posted image .

mlavla, kako si kaj? Sem prav vesela, da si se nam uspela malce oglasit. Sem pokukala Nežo in je pravi cukr user posted image .

srečka nosečka, okisan krompir narediš tako, da ga v olupkih v slani vodi najprej skuhaš, ga pustiš ohladiti, ga olupiš, zrežeš na tanjše rezine, dodaš čebulo narezano na listke (po želji) in okisaš z oljem, kisom in jaz dam tudi vodo, osoliš in malce popopraš po želji. Vse te tekočine je treba še kar dat, da ni krompir presuh. Jaz imam rada sočnega. V bistvu je to krompirjeva solata, če ti je kaj bolj poznano.
In hvala za lepe želje, naj se Tim pozdravi. Tudi jaz bi rada, da bi se res. Letošnja zima je grozna pri nas. Komaj čakam, da jo bo konec user posted image .
Pol pa le dobro kuhaj atu, da se bo pocajtal user posted image !!!!!

meti, sem prav vesela zate, da vama je uspelo preživeti eno bolj normalno noč. Zdaj pa le, da bi tako uspelo ostati še naprej!
Ali ima Grosuplje tako gužvo po vrtcih??? Nekje boš pa ja dobila mesto za Janeza. In hvala za zvezdice. Itak greš za mano in z naglo hitrostjo tudi ti drviš proti peti zvezdici user posted image . Če bo šlo tako naprej, me boš kmalu prehitela. Če pa prištejem čvek še prejšnjega tvojega nicka, pol si pa verjetno že zdajvnaj naprej user posted image .

itata, tale vaša situacija je pa res zakomplicirana. Meni osebno je to čisto mimo, da vsi skupaj z bivšo vred spijo skupaj user posted image . Tamala bi morda noč, dve ali tri malce slabše spala, pol bi se pa tudi ona navadila. Ne vem no. Zate je seveda to too much, vem. Vendar zna nastati res cela štala, če boš preveč drezala v "osje gnezdo user posted image ".

Mi smo ponoči lepo in pridno spali. Jedli smo ob 1.30 in 6h, vstali pa ob 8.15, ker je princeska imela dost spanja. Zdaj pa pečem kruh, pol se pa spet z guerino dobiva in greva skupaj vozičkat.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 908
12.3.2008 15:32:16   
buči
Babmy, Tilen je pojedel 170 ml, čez 3 ure pa še oz. le 70 ml. Normalno je okrog 120 / 130 ml.

Mi tudi že razmišljamo o krstu. Jaz bi ga najraje imela že maja, ker je fino, ker je podaljšan vikend zaradi praznikov, pa še Tilen bo mjhen, na flaški - da ni treba komplicirat kaj in kje bo jedel.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 909
12.3.2008 15:38:45   
buči
itata, meni tudi ne bi bilo všeč, da bi bivša pri nas spala - no, če bi imela tako situacijo kot ti. Pa tudi ne zdi se mi primerno, da je tvoj izjavil, da bo imel vedno rajši otorka kot tebe. Ljubezni do otroka in ljubezni do partnerja se ne da primerjati, ker je to čisto nekaj drugega! Ljubezen do otorka je brezpogojna, prvinska, mogoče celo nagonska. Ljubezen do partnerja pa je poglavje zase. Joj, ne bi hotela biti v tvoji koži, ker je to sigurno ful grozno in zoprno, ampak poskusi se pogovoriti. O tem, do kdaj naj bi otorka dojili imam pa sploh svoje mnenje, tako da o tem ne bi govorila ... Naj mala pride k vam, preživi z vami vikend in to je to. Če je kaj očka v njem, jo bo že poštimal, o tem jaz ne bi dvomila. Mu pa mora tudi njegova zaupati, da bo vse ok - naj jo ona odvadi zize, saj je dovolj stara ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 910
12.3.2008 15:54:58   
itata
bamby buči: se strinjam z vama čist, sam če bi povedala celo svoje mnenje - da pač komplicirajo in da bo isto če bodo tole treniral al ne, prve parkrat bo pač težko, ko bo prespala, amapk se bo navadla - bi blo pa še slabš. isto je blo s stiki na začetku: so bli kar skupaj dokler se ni moj tolk navadil in dobil samozavest, ampak pol je bla pa itak še zmeri cela štala prvi mesec, ko jo je hodil iskat in je bil jok in stok, ko sta bila sama. pol je pa šlo. tko bo tud s prespanjem, ampak oni se zmeri najprej zberejo in komplicirajo sto na uro, pol je pa isto "prebijanje ledu" je zmer zaj... okol dojenja sem pa spet na "napačnem koncu", ker so se moj in vsi v njihovi familiji dojili do 2 leta starosti... meni se pa po prvem letu ne zdi več potrebno... no tko da je pač težko mi mal, ampak verjetno se bo vse zrihtal kot so se stiki, ko je moj eventuelno sam pogruntal, da nikamor ne pride, če so vsi skupi in da to ni to. sam pač je trajal in je mogu sam pogruntat...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 911
12.3.2008 15:56:39   
itata
pa da ne govorim kolk je na začetku kompliciral glede vožnje, je vzel tamalo pol je pa bivšo poklical, da se je z njo pogovarjala celo pot... mal rabi on tud da se navadi pa da vidi, da mu gre, pol je pa vse ok. tko predvidevam, da je tudi v tem primeru... mah sej bo počas. upam...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 912
12.3.2008 17:50:33   
itata
ok, vsaj moj se je pomiril in ni več jezen, če že ni spremenil odločitve glede prespanja in mam zdej bolj mir sama s sabo...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 913
13.3.2008 7:16:27   
buči
itata, lepo da si bolje. Se morava res dobit na kavi, da še v živo malo pošinfava familije in njihove bedne fore. Tudi moja in moževa familija jih imajo ... Kot vsi. user posted image

Mi smo pa zajeb... tole noč! user posted image  Je ena kolegica rkla, kako je fajn Novalac NF (nočna izvedba - malo bolj kalorično mleko), da je otrok bolj sit in dlje spi. Pa je Tilen jedel ob 19.00, nato se zbudil ob 23.30 in sva mu dala to mleko, ga je spil še celo 1 merico več kot ponavadi, potem pa jok do 3.30, ker ga je napenjalo. Je bilo preveč zanj, ker smo ga komaj zrihtali z AC-jem. Reveč je potem pojedel normalno mleko in zdajle se mi zbuja. Grem, ker je pred eno uro v spanju kakal ...

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 914
13.3.2008 7:34:21   
Suzi*
Jutro!

najprej se vam javim, potem vas bom pa za nazaj brala.

Mi imamo tud probleme s krči zadnja dva večera. Včeraj sem jo od pol sedmih pa skor do polnoči (z občasnimi presledki, ko je dremuckala) nosila okrog, ona je pa kričala kokr da bi jo iz kože dajali.user posted image  Povrh vsega sem bila pa še sama z obema. user posted image user posted image  Sem tudi kuhala z njo v naročju, pa tavelikega rihtala,... user posted image  Če ob polnoči pol ne bi zaspala, bi pa kar dol padla pomoje od utrujenosti, res več nisem vedla kaj naj z njo. pa sam prestavljala sem jo z ene na drugo stran, njo je zvijalo, vsaj takrat je bil mir, ko je bila na zizi. Se je pa pol tako sprdela in fuul pokakala.....boga revica, jo je moglo res matrat. Razlog je pa po moje ta, ker mi čez dan ni lepo kupčkov podirala, ker je vedno po dojenju zaspala ko klada, pa čeprav sem jo po rokah premetavala.
uhh, upam, da bo danes kej bolje, ker smo spet sami 3je popoldne in zvečer. Ponoči je potem spala, jedla je spet malo pred 5. uro in zdaj še vedno spančka.
Žanin popek se je pa včeraj končno malo popravil. user posted image  Ni več krvavel, ampak se je samo malo cedilo. Sem ga pa parkrat po čiščenju s fiziološko z bepantenom natanko namazala, pa mislim, da je kar pomagalo. Bom vidla danes, ko se zbudi in jo bom previla, kakšno je stanje. Upam, da bo kmalu za kopat.

drugač je blo pa včeraj tako lepo vreme (razen vetra), pa smo z mesecnico sle na dolg sprehod za 2 ure. je ful pasalo, princeske so pa spale ves čas. user posted image  Pa mesecnico moram zatožit, da ima trebuh že raven kot ploh. user posted image  Moj je pa še "malo" želejčkast. user posted image  

Pri nas je ponoči padal dež, zdaj se je pa že čist zjasnilo in sije sonček. Jupi, spet bomo vozičkali.

...grem vas prebrat.

Aja, danes za zajtrk: sirova štručka, maslo, piščančja prsa, čaj za dojenje. Za kosilo pa še ne vem kaj bo, mogoče sirovi štruklji, ki so v skrinji, včeraj so bili pa sojini špageti in omaka iz tune, koruze in kisle smetane. Pa rdeča pesa seveda. user posted image  Sem ga pa jedla skor ponoči, ko mi je tamala pustila mal dihat. user posted image

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 13.3.2008 7:35:52 >

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 915
13.3.2008 8:09:12   
pina-1
Dobro jutro.

Jaz sem spet koz zombi. Mater kdaj se bom jaz naspala. Ana je pridna, Mia je pa pravi mali user posted image . Sem si včeri sama pri sebi rekla, da moram pri njej malo bolj pazit, pa poskusit najt kako drugo besedo namesto NE in Pazi. S emi zdi da ji cel dan govorim samo : "Mia ne tako, Mia pazi, Mia ne jo mečkat, Mia ne pihat v njo, ker si prehlajena,.... " . In včeri kaj dosežem še slabši rezultat. Se počutim res full nemočno in nesposobno mati, da bi poskrbela za obe. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zvečer je Ana imela šou in ni in ni hotela zaspat. Jaz sem bla pa seveda SAMA zh obemi. Moj je prišu ob 21 v hišo, ko sem jaz že pošteno popenla, ker enostavno nisem mogla več. Sem bla pokonci po 4:40. Pol je on malo prevzel Ano, da se je vsaj malo umirila, da sem ji pol dala še malo joško, da se je umirila in zaspala.

noč je minila v redu. le mia se je spet zbudila ob 6,  ker je začela kašljat. pol je pa k nam prišla in začela težit in ukazovat in kričat. in valda je meni zopet poču filem in dokler ni dobila 2 na rit ni blo mir. sedaj me pa zopet vest peče.
pa še rekla sem ji, da danes ne gre na plesne, ampak meni bi kar pasalo da gre ker sem zope sama popoldne.

danes tudi pri na sije sonček in midve ova šle kar v Koper vozičkat pa uredit še neki papirjev, da bo v ponedeljek manj dela.

sedaj pa se sirena oglaša

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 916
13.3.2008 8:13:19   
mala_pikica
Dobro jutro !

Joj Suzi, boga Žana in ti tudi, upam, da boste danes boljše. Vem kako je, ko si sam z 2 otrokoma, s tem, da je tvoj še mlajši od moje in rabi še več tvoje pomoči. Je pa pri nas dopodne tudi pestro dokler ati ne pride iz službe. Jaz ju ponavadi pobašem in gremo na sprehod tudi za tri ure, če je lepo vreme, mi je dosti lažje zunaj z njima.

Itata lepo, da se je situacija pri tebe umirila. Čeprav se tudi meni zdi smešno, da morajo vsi skupaj spati. Je pa vaš Jakob ful luškan.
Janey, sem tudi vaše slikice pogledala, kak ste lepi, pa nova frizura ti prav paše.

Pa vidim, da ste se že o morju pogovarjale. Mi gremo že za prvi maj za 3 ali 4 dni na Bled. Potem pa gremo z mojimi starši in sestrino familijo 10. junija v Tučepi, konec julija pa gremo na Pag v prikolico.

Drugače pa smo mi vredu, Mlavla tudi jaz dojim z Aventovimi nastavki z najmanjšimi in sem zadovoljna z njimi, sem tudi Lano dojila s temi. Se pa Luka zelo davi zraven, se mu nonstop zaletava, sploh na začetku, ko mu ful teče. Kaj pa drugim, ki dojite, se vašim tudi zaletava?
Jaz pa zdaj kavico spijem in grem k mojim staršem in k sestri. Je včeraj ostala Lana pri njih na počitnicah. Sestra ima dopust pa grema z otroci na sprehod in eno dobro kavico pod Pohorje. Se pa pri nas dela zelo lep sončen dan. Moremo izkoristiti lepe dni, ker sem jaz gledala avstrijsko napoved za štajersko in so napovedali 8 dni deža, upam, da to ne bo držalo.

Pa še nekaj, kako narediš album, če mi katera pove? Se mi ne da iskati in ugotavljati, kako se to naredi. lpuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 917
13.3.2008 8:30:31   
mala_pikica
Joj Pina, te res razumem. Jaz se res trudim, da naše Lane ne kregam dosti. Trudim se, da ji razložim, zakaj nekaj ne sme delati bratcu. Naprimer pri Luku je našla luknjico na glavici- vdrto fontanelo in mu je hotela nonstop prst noter tiščati. Je pa res, da naša Lana ni kazala znakov ljubusumja do bratca. Se je pa prvi teden, ko smo prišli domov 2x ponoči polulala. Drugače pa ima bratca zelo rada in ga nonstop lubčka, pa vedno mi reče rada ga imam mami. Pa tudi dosti mi pomaga pri negi Lukca, skupaj ga kopamo, ritko mu na maže, pajaca zapre, pripravi pleničko, pleničko zapre, ... Čeprav tudi ona kdaj nagaja. Ampak večinoma je res pridna. Upam, da tako ostane. lp

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 918
13.3.2008 8:37:17   
pina-1
mala pikica, sej mia jo ma  tudi rada in mi vedno pomaga pri vseh opravilih okoli Ane. jo pa želi skozi držati in ona bi jo karama diovala... jo ne briga če joka,..... je bolj do nas taka čudna. po moje ni tp samo zaradi Ane ampak je to mlo tudi obdobje uveljavljanja svojega jaza. majo tudi drugi starši njenih vrstnikov iste težave. upam, da se ne samo tolažim?

suzi, kako je blo praznovanje r. dneva od Anžeja. mene čaka miin r. dan ez slab mesecin me je že sedaj groza.user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 919
13.3.2008 8:45:46   
MetiLu
dan user posted image  dones smo pa neverjetno dobro spali user posted image user posted image user posted image  mali je po kopanju zaspal ob 8.30 in spal do pol dveh zjutraj! pojedel in ob 1.45 že spal naprej v svoji posteljici. Se zbudil ob pol petih, jedel in ob petih smo že spali naprej do sedmih zjutraj. je pa res bil pokonc od štirih popoldan, vmes je zadremal za ene pol urce...
no zdele pa spet na zizi visi, jaz pa že skoraj obvladam tipkanje z eno roko user posted image user posted image user posted image

Si pa zaenkrat še ne predstavljam, da bi imela še enega, ker kot vas poslušam mora biti res naporno user posted image  Čeprav men moj že kar teži, če bova prec še enga nardila user posted image user posted image user posted image user posted image  ga že kar ingnoriram. Komaj se mi šivi zacelijo, un pa že s tadrugim nori user posted image

Je pa kriza po joti že res velika, me bo pomojem en dan samo še napadu user posted image user posted image user posted image  revček user posted image

Zdele počakam samo še da Janez zaspi, da nekaj pojem, pol greva pa ven na sonček user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 920
13.3.2008 9:13:24   
itata
jutro,
ja zadeva je ok, sva se danes zjutraj mal pogovorila ko se je vozil v službo in je ugotovil, da itak bo treba enkrat led prebit in pač bo prišla in bomo videli kako bo... je bil pa vesel, da nisem pol več težila in, da je lahko naredil kar se je njemu zdel, da mora... zdej ma pač mir pred tem. kaj naj rečem. ženske moramo zmeraj znat umirit situacijo, ker moškim kakšne stvari niso jasne, kakšne pa z zamikom dojamejo. tko pač je. če smo me mirne, se vse zrihta... hvala za spodbudne besedeuser posted image

je bil pa jakob priden, tko da ni bilo panike. samo enkrat se je ene 15 min iz neznanih razlogov jezil in kričal pa glih ko je bila ena kolegica na obiskuuser posted image  je hotu mamo sam zase predvidevam, ker je ona pol šla in je bil spet mir... "terorist"user posted image

se mi zdi, da imam kar mal "obrambni mehanizem" na joškah zdej. mi je ta desna dobesedno "spustila" ponoč. je bila preveč polna in sem se zbudila za drugo dojenje v lužiuser posted image  pa s tamalim na roki še od prvega dojenja. sva kupček podrla pol sem ga pa dala še za minutko na joško da zaspi... in kaj se je zgodilo: oba sva zaspalauser posted image  

danes imam pa na obisku "taščo" in od mojga tamalo. to bo veselicauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 921
13.3.2008 9:27:20   
Lanchy
Jutro punce!
Za nami je se ena lepa nocka user posted image user posted image user posted image , smo zaspali ob 8ih, se spet hranili ob 24ih in potem ob 4ih, pa prej ob 8ih. Ce bi bilo cez dan tudi tako na 4 urce, bi bilo enkratnouser posted image , samo je nasa bejbika cez dan veliko bolj lacna.
Mama pa eno vprasanje za tiste, ki polno dojite...npr. ce se namenite it nekam (ne k tasci ali pa k mami), na kaksen izlet, potem svojim sonckom daste adaptirano mleko, ali se vseeno dojite. Jaz pac nisem tak clovek, da bi lahko dojila kjer koli. Problem mi je pa se to, ce nisi ravno v kakem nakupovalnem srediscu, kje v akem vremenu previjete otrocka? Zadnjic sem jaz naso kar v avtuuser posted image . Ful bi sla na obalo, se sparkirala v Luciji in jo mahnila proti Piranu. To bi nam seveda vzelo vec kot samo 3 urce in otroka je seveda treba previt, pa nahranit...kako to resite ve?

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 922
13.3.2008 9:54:18   
misar
bro jutro čveke

evo končno mi je naša princeska dala par minut user posted image . je bila pokonci od petih zjutraj, upam, da je zdaj za kako urico omagala. ja spet je začela standardno ob petih zjutraj rogovilit. to pa zato, ker je dopoldan in del popoldneva skoz pokonci, pol jo pa okoli štirih zmanjka pa spi do osmih, poje in spet zaspi do polnoči, se spet naje in panča do cca petih, pol pa valjda žurkauser posted image user posted image user posted image user posted image .

lanchy jaz polno dojim in se ne izognem nobenega izleta- sem bolj pohajaške naraveuser posted image user posted image dojim tud pri starših oz. pri tašči. saj ne tam pred vsemi, pač grem v kak drug prostor, pa tam podojim. če pa sem na izletu pa dojim kar v avtu. pač rečem mojemu, da se zapeljemo nekam bolj na samo, da glih ne bulji vsak vame, ker men je to tud zoprno. previjem jo pa kar v avtu. če pa bi bila v kakem centru majo pa tam itak previjalnice, bi šla pa tja previt..

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 923
13.3.2008 9:56:13   
lencyka
ojla. kako ste. prvo bi se zahvalila bamby za nasvet in komentar o lanu, ter ji vrnila komentar glede njene ANAJE. kok pa je stara.

zdej bi vs pa neki uprasala. dons je moj LAN str 14 dni. koliko lahko tak otrok poje. ker na zalost mu morm dajat dodatek, ker mam premalo mleka.

drgac se morm pa pohvalt da smo ponoci kr pridni. tm na 4 urce se zbudimo, k smo lacni.user posted image

dons bomo sli pa pri dan vn na sprehod, mal soncka pogledat. sam morm pocakat da zdele se babca pride.

alenka

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 924
13.3.2008 9:58:59   
misar
ja sem malo bolj površno prebrala kaj si napisala lanchy, če bi šla na sprehod od lucije do pirana bi si po moje spumpala mleko v flaško pa ji dala. previla je pa ne bi. saj je ponoči tud ne, pa zaradi tega še ni umrla user posted image user posted image user posted image bi jo previla potem v avtu, ko bi prišla nazaj. v glavnem čim manj komplicirat. adaptiranega mleka ji pa zato res ne bi dala. raje se skrijem na kaki bolj osamljeni klopci pa jo podojim.user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kdaj je vaš otrok shodil?
uršula83

pred 9. mesecem (12%)

pri 10. mesecih (15%)

pri 11. mesecih (15%)

pri 12. mesecih (22%)

pri 13. mesecih (15%)

kasneje (21%)

Število vseh glasov: 385

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!