buči
|
pina-1, upam, da se hitro zmažete s tem prehladom. Naš Tilen je zadnjič kar dobro odnesel. Aljaža smo pa tudi kolikor toliko pozdravili. Mi kar sterimar, pa piiiiiihat, pa olint, če je gost mrkel, potem pa operil. Mi je pa zdravnica rekla, da moraš naredit kuro 1 teden, sicer se rado ponovi. Ne smeš pa obojega mešat, morsa bit vsaj 2 dni razlike med zdravili. Pri Tilnu pa od Nivee fiziološka v mini flaškicah, pa vata, pa respirator, če je treba. Janey, mislim, da ti prideš od vas hitreje na faks v LJ kot pa pa od mene. Tukaj, kjer mi stanujemo (eni pravijo, da smo na kmetih v LJ ), sicer na s delu LJ, so stalni zastoji, po več kilometrske kolone od 6.30 do 9.30, pa 15.00 do 18.00, tako da lahko le peš, s kolesom prideš čez polje do kakšne trgovine in vrtca, ali pa se prežarčiš ... Tudi mi imamo ful lepe ture za sprehode, veliko zelenja in Savo blizu, tako da mislim, da bosta naša uživala. Celo sive štorklje in zajce, včasih celo lisisce vidiš res zgodaj na polju zelo blizu nas. lencyka, mi imalo zaenkrat še olivno olje, ampak bom tudi šla na niveo (kot janey). Ste mi skomine z morjem naredile. Ampak niste prve, mi smo si že septembra rezervirali prikolico pri moževem sodelavcu v Rabcu. Fajn poceni, super za sprehode, vožnjo s kolesom, super plaža za male, vlakec, avtomobilčki, pekarna ... zdaj pa naš ponočnjak navija! Vse je bilo ok do polnoči, je pojedel, potem pa težil eno uro, sva mu dala še mleko (je skupaj pojedel 170 ml!), pa je težil še 2 uri, sem ga previla - nič, komaj uspavaala, položila v posteljo, zaspala za 3 minute in je spet težil - ker je bil ponovno lačen. Je spil le 70 ml, pa padel dol. Jaz pa tudi! Zdaj sem pa že od 6ih pokonci - Aljaž v akciji.