bamby
|
elma, končno si spet med nami , pa še enkrat čestitke. Boš kaj izddala geslo, da pogledamo tvojo Elmo? lencyka, če ima suho kožo lahko namažeš kar z Bepanthenom. To je mazilo za vse . In Lan je ful luštkan . pina, ali pri nama morda spet dela telepatija . Naš Tim je namreč tudi čisto prehlajen in celo z vročino. Včeraj je rekla mama,da mi ga bo že danes dopoldan dostavila, pa se je čez noč kar pocajtal. Vsaj kašlja ne več toliko in iz nosa mu baje tudi ne teče več veliko. Kakšen aspirator si pa ti nabavila in kje si ga kupila??? A vi boste imeli pa krst kar na Braču? Zanimivo . Jaz pa upam, da nam ga bo ratalo imet v maju . buči, sem jaz prav razumela,da ti je Tilen najprej pojedel 170 in nato še dodatnih 70 ml? Moja bi imela vse to za 3 obroke. Sem že začela študirat, če morda že zdaj pazi na linijo . mlavla, kako si kaj? Sem prav vesela, da si se nam uspela malce oglasit. Sem pokukala Nežo in je pravi cukr . srečka nosečka, okisan krompir narediš tako, da ga v olupkih v slani vodi najprej skuhaš, ga pustiš ohladiti, ga olupiš, zrežeš na tanjše rezine, dodaš čebulo narezano na listke (po želji) in okisaš z oljem, kisom in jaz dam tudi vodo, osoliš in malce popopraš po želji. Vse te tekočine je treba še kar dat, da ni krompir presuh. Jaz imam rada sočnega. V bistvu je to krompirjeva solata, če ti je kaj bolj poznano. In hvala za lepe želje, naj se Tim pozdravi. Tudi jaz bi rada, da bi se res. Letošnja zima je grozna pri nas. Komaj čakam, da jo bo konec . Pol pa le dobro kuhaj atu, da se bo pocajtal !!!!! meti, sem prav vesela zate, da vama je uspelo preživeti eno bolj normalno noč. Zdaj pa le, da bi tako uspelo ostati še naprej! Ali ima Grosuplje tako gužvo po vrtcih??? Nekje boš pa ja dobila mesto za Janeza. In hvala za zvezdice. Itak greš za mano in z naglo hitrostjo tudi ti drviš proti peti zvezdici . Če bo šlo tako naprej, me boš kmalu prehitela. Če pa prištejem čvek še prejšnjega tvojega nicka, pol si pa verjetno že zdajvnaj naprej . itata, tale vaša situacija je pa res zakomplicirana. Meni osebno je to čisto mimo, da vsi skupaj z bivšo vred spijo skupaj . Tamala bi morda noč, dve ali tri malce slabše spala, pol bi se pa tudi ona navadila. Ne vem no. Zate je seveda to too much, vem. Vendar zna nastati res cela štala, če boš preveč drezala v "osje gnezdo ". Mi smo ponoči lepo in pridno spali. Jedli smo ob 1.30 in 6h, vstali pa ob 8.15, ker je princeska imela dost spanja. Zdaj pa pečem kruh, pol se pa spet z guerino dobiva in greva skupaj vozičkat.
|