bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči A uporabljate huggiske ali pa linostar plenice? Kakšne so izkušnje s temi plenicami? No, zdaj bom najprej Müllerjeve probala. Le do trgovine moram ... A ste probale kupčke podirat tako, da hodite z mali okoli. Pri nas deluje že, ko se dvignem iz fotelja, če pa ne, pa po treh štirih korakih. Huggiske sem jaz pri Timu probala, pa so mi bile zanič. So kmalu premočile , razen če se jih vsaki 2 uri menjaval.Linostar jaz probala nisem,sem pa sličala dobre kritike. To s kupčki bo pa treba probat . misar, sem se prav nasmejala teji tvoji zgodbi glede kopanja . Očitno je nucalo, da je potem tako lepo spala. meti, meni se prav smiliš . Res ne vem, kako bi ti lahko pomagala ali kaj koristnega svetovala. Morda bi res lahko kakšenkrat ati priskočil na pomoč, da bi ti vsaj malo prespala eno nočno bujenje. Še slabše je to, ker ti ne zaspi takoj nazaj in imata veselico . mary lou, si mogla pa res biti uboga s tem mastitisom in tako visoko vročino . Samo da je zdaj boljše. Taj je pa ljubek fantek, prav prisrčen na teh fotkah . Kar omenjaš so pa res verjetno krči, če se pojavljajo ob isti uri. Če pa še kaj brca in postaja v obraz ves rdeč, pol pa sploh ni dvoma. aja32, tvoja pupa je pa res pravi sonček . mesečnica, elastika ob nogici mora biti lepo poglihana, nič robu spodvihanega. Če ti bo kakšen kos prišel pod elastiko ti znajo prepuščat. Pa še nekaj je pomembno, da trakec za pripenjanje čimbolj potegneš, da se oprime nogice. Seveda z občutkom, da ga ne tišči. Mi smo pa sinoči imeli ob polnoči krče, ko sva se fotrali. Je bila mala prav boga nekaj časa. Pol je pa še ati zakomandiral, da je pokakana in da je potrebno menjati plenico, pa sploh ni bilo res. Očitno je v posteljici le prdela že prej, da je smrdelo kot bi bila pokakana. No, ko sva se pa najedli je začela pa še kolcat in se je čez čas konkretno razjezila in nekaj časa kričala. Dvignila je nisem in se je čez nekaj minut sama umirila in zaspala. Jedli sva še ob 4h in vstali ob 8h. Je bila kar odpočita noč.
|