|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
11.3.2008 11:27:22   
*Naja
Naša pupa je pa padla v obdobje kroničnega spancauser posted image ....Prej zjutraj je že 2 urci oddrnjohala...mal pred deseto se je zbudila in čez eno urco spet zaspala....pa sem bila ravno ful volje, da bi ji pela, pa kej prebrala....njej se pa ne dauser posted image . Res pa je, da smo imeli včeraj veselico od pol šestih zvečer, do pol desetih....tak jok, da se mi je že mešalo....in na trenutke je tud men že mal pokalo po šivih....ampak revco je tak zvijalo, da je bilo res groznouser posted image . Upam, da bo danes kaj bolje.
Čez dan naše dete še vedno zelo veliko spi....grem danes po ležalnik, pa da vidimo, kako se bo obnesel.
Imava pa čez en teden posvetovalnico in že komaj čakam, da vidim, koliko se je poredila. Iz P sva šle s težo 2.500g....danes zjutraj sem jo pa poskusila zvagati tako, da sem najprej sebe, potem pa še z njo v naročju in je pokazalo nekje 3.700guser posted image user posted image user posted image . Torej 1.200guser posted image . Men se zdi to kr dost, za 4 tedne. Se pa samo dojiva.
A je imel še od katere otroček zaležano nogico in so vam naročili razgibavanje doma?

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 826
11.3.2008 11:32:31   
larisa
Ojla,

mi smo preživeli prvo preizkušnjo. Smo morali vsi trije v zdravstveni dom, ker sva imela oba z očijem zobozdravnika in je moral Nejc z nama. Me je blo kar strah če bo tulil tam, ampak je bil priden. Pomoje zato, ker sva bila od 6h pokonci, ker ni hotel več spat, jaz pa cela zakomirana.... Zadnje čase mi čez dan potegne tud po 4 ure in pol ponoči pa na 3 urce ali pa celo na 2 in pol. Danes je bila prva noč, da ga je tud sračkal ponoči in sva bila kar malo budna...user posted image . Upam da se to ne bo nadaljevalo.

Joj boga Meti, ti si pa res neprespana. Kaj pa če bi kako noč mal oči dežural? user posted image Mi je ravno včeraj babica pojasnila, da ženske prevečkrat mislimo da moramo ponoči same skrbet za user posted image , ker očiji kao delajo čez dan, ampak pozabljamo da imamo mi več kot službo in to 24 ur na dan, 7 dni na teden in se ne moremo dol vsest in kavico spit, če nam naš user posted image tega takrat ne pusti. In ima babica še kako prav! Se boš mogla mal spočit!

Meni čez dan ni nobena panika če moram malega okrog premetavat in če se dere, ampak ponoči sem pa čist adijo, če moram bit budna...in takrat sem čist podrta in ful drugač gledam na materinstvo, kot drugače user posted image . Ne vem no, mal sem zakomplicirala, upam da me razumete user posted image .

Ampak kupčkov pa še vedno ne moremo podirat, heeeeelllllppppp!?user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 827
11.3.2008 11:49:48   
mary_lou
Evo mene se spet mal javim sm bla zdej cist boga par dni sm fasala mastitis cist konc ej to pa res boli k svina ej. No zdej so antibiotiki prjel pa je kul sam joska je se cist adijo otecena pa rdeca, vsaj vrocine ni vec. Sm mela pa 40 vrocine in 2 dni nisem mogla za taija skrbet je bla mami pr men.

drugac je pa moj soncek res priden fantek user posted image user posted image user posted image za tai-ja. Pridno papa danes ma ze 4600 g, ponoci se kar pridno spancka edin krcki ga vsak vecer mal matrajo sam to mi je neki sumljivo k je skor vsak vecer ob isti uri? Mislm tko razmisljam ce bi to res bli krci ne bi bli ob isti uri al se motim?

Sm dala mal novih slikc v album ce kero zanima

Tko zdej pa ucit dokler Tai se pancka

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 828
11.3.2008 11:50:30   
*Naja
Larisa- se ti pridružujem...tudi mene nočno dretje prav ubija. Čez dan ni problem, ponoči me pa to čist v obup spravi.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 829
11.3.2008 11:54:20   
mary_lou
Aja ko ste se o plenicah pogovarjale men so mullerjeve zakon jih ne zamenjam za nobene druge. Po pamperskah pa je itak ene izpuscaje dobil pa se ozulile so ga cist.

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 830
11.3.2008 11:57:02   
Aja32
Redno vsakih toliko časa skočim preverit na februarčice 2008.
No, naša je februar 2007, zdaj pa izgleda že naša pupa takole:

user posted image

Zato maksimalno uživajte, ker eno leto mine kot bi mignil... user posted image

Božajte in user posted image svoje sončke in sončice.

LP A

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 11.3.2008 11:58:20 >

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 831
11.3.2008 12:26:51   
mesecnica
Zdravo!

No mi smo tudi kar v redu. Zvečer zaspimo nekje ob 23-ih potem se zbudimo ob 2.30 in naslednjič ob 6.30 in potem spimo ponavadi do 9.00. Jo pa previjem ob 23.00 in 2.30 in če je kriza tudi zjutraj. No ponavadi kar vsakič...user posted image  Ne vem - kar ne upam pustit, da je polulana...

MetiLu - kaj pa duda ne prime v takih primerih? Pri nas po dojenju najprej previjemo - potem če se razbudi pa dudo in gasa nazaj v posteljico spat. Pa ponavadi ji še parkrat ven pade pa ji popravim pa potem zaspi...

Mary_Lou - ravno to je značilno za krčke, da se pojavljajo vsakič ob isti uri...

Misar - cool, da si že vse začela jesti. Jaz se pa kar ne upam... Drugače bi pa tudi jaz tako rada že začela vse po vrsti jesti - pa še vedno full pazim... Me zanima, če ve jeste čokolino? Jaz sem skoraj vse mlečne stvari odpikala... Se bojim krčkov... user posted image  

Suzi* - bravo za tvojo pupo, ki je tako pridna. A že greš kaj na sprehod ven?

Lp,

Mesečnica

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 832
11.3.2008 12:29:18   
mesecnica
Aha - plenice tudi mi uporabljamo Mullerjeve. Številko 2.
Me pa nekaj zanima - a tisti elastični trakec, ki je znotraj plenice - je potrebno kako posebej nastavit (zunanjega nastavim pač tako, da je ob nogici - za tega notranjega pa ne vem). Ker nam včasih premočijo tudi te plenice pa ne vem, če jaz ne delam kaj narobe... user posted image

Lp,

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 833
11.3.2008 12:43:42   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Dan ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Naše dete ima prirojeno napako - pozabili so mu montirat gumb ON-OFF!!!!!!
Dones sem bedela od pol treh do pol sedmih, pol mi je pa mali dal do pol devetih spat user posted image  user posted image  sem čist skurjena.

meti, naš user posted image  in vaš user posted image  sta očitno zelo usklajena - midva sva pa bedela od 4-ih naprej user posted image  sem tut kot zombi user posted image  Zdej pa je končno malo zadremuckal - sam ne vem za kuk dolgouser posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 834
11.3.2008 13:00:01   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Marusah, jaz ne vem kje smo mi takega kričača dobili user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

po moje so ju v porodnišnici zamenjal user posted image  Ati pa pravi, da ima karakter čisto po meni user posted image user posted image user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 835
11.3.2008 13:09:26   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: buči
A uporabljate huggiske ali pa linostar plenice? Kakšne so izkušnje s temi plenicami? No, zdaj bom najprej Müllerjeve probala. Le do trgovine moram ...

A ste probale kupčke podirat tako, da hodite z mali okoli. Pri nas deluje že, ko se dvignem iz fotelja, če pa ne, pa po treh štirih korakih.

Huggiske sem jaz pri Timu probala, pa so mi bile zanič. So kmalu premočile user posted image , razen če se jih vsaki 2 uri menjaval.Linostar jaz probala nisem,sem pa sličala dobre kritike.

To s kupčki bo pa treba probat user posted image .

misar, sem se prav nasmejala teji tvoji zgodbi glede kopanja user posted image . Očitno je nucalo, da je potem tako lepo spala.

meti, meni se prav smiliš user posted image . Res ne vem, kako bi ti lahko pomagala ali kaj koristnega svetovala. Morda bi res lahko kakšenkrat ati priskočil na pomoč, da bi ti vsaj malo prespala eno nočno bujenje. Še slabše je to, ker ti ne zaspi takoj nazaj in imata veselico user posted image .

mary lou, si mogla pa res biti uboga s tem mastitisom in tako visoko vročino user posted image . Samo da je zdaj boljše. Taj je pa ljubek fantek, prav prisrčen na teh fotkah user posted image . Kar omenjaš so pa res verjetno krči, če se pojavljajo ob isti uri. Če pa še kaj brca in postaja v obraz ves rdeč, pol pa sploh ni dvoma.

aja32, tvoja pupa je pa res pravi sonček user posted image .

mesečnica, elastika ob nogici mora biti lepo poglihana, nič robu spodvihanega. Če ti bo kakšen kos prišel pod elastiko ti znajo prepuščat. Pa še nekaj je pomembno, da trakec za pripenjanje čimbolj potegneš, da se oprime nogice. Seveda z občutkom, da ga ne tišči.

Mi smo pa sinoči imeli ob polnoči krče, ko sva se fotrali. Je bila mala prav boga nekaj časa. Pol je pa še ati zakomandiral, da je pokakana in da je potrebno menjati plenico, pa sploh ni bilo res. Očitno je v posteljici le prdela že prej, da je smrdelo kot bi bila pokakana. No, ko sva se pa najedli je začela pa še kolcat in se je čez čas konkretno razjezila in nekaj časa kričala. Dvignila je nisem in se je čez nekaj minut sama umirila in zaspala. Jedli sva še ob 4h in vstali ob 8h. Je bila kar odpočita noč.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 836
11.3.2008 13:26:03   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Joj boga Meti, ti si pa res neprespana. Kaj pa če bi kako noč mal oči dežural? user posted image Mi je ravno včeraj babica pojasnila, da ženske prevečkrat mislimo da moramo ponoči same skrbet za user posted image , ker očiji kao delajo čez dan, ampak pozabljamo da imamo mi več kot službo in to 24 ur na dan, 7 dni na teden in se ne moremo dol vsest in kavico spit, če nam naš user posted image tega takrat ne pusti. In ima babica še kako prav! Se boš mogla mal spočit!

Meni čez dan ni nobena panika če moram malega okrog premetavat in če se dere, ampak ponoči sem pa čist adijo, če moram bit budna...in takrat sem čist podrta in ful drugač gledam na materinstvo, kot drugače user posted image . Ne vem no, mal sem zakomplicirala, upam da me razumete user posted image .

Moje počutje oz. občutki ponoč so čist isti... te čist štekam. Sej pravim, dones ponoč mi je bilo zarad tega ful bed in sej tulila ko dež...

Sej tud moj dežura pa kupčke podira, samo jaz moram še vedno dojit, pa se v vsakem primeru zbudim, pol je pa že čist vseen.
Je bila lihkar babca pri nas, naš fante ima že 4.910g user posted image  user posted image  user posted image  tko da dojenje laufa, samo še zreducirat mora hranjenje, da bomo malo več spali user posted image  Razvajenc mali!!! user posted image  ... user posted image  je pa danes star točno 4 tedne user posted image

Larisa, probaj Nejca dat čez koleno, pa bo mogoče lažje podrl kupčka, pri nas deluje. Pa masiram ga gor pa dol po hrbtu.
Mesečnica, dude ne sprejme oz. res zelo redko. Problem je, ker je zaspan in utrujen ko drekec, pa noče zaspat pa kar tuli user posted image  Elastike na pleničkah pa jest tud notranje navzven obrnem.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 837
11.3.2008 13:27:24   
misar
ja punce (meti) saj naša res pridno spi ponoči, ampak, ko ima pa moment, pa tam od 4-5 zjutraj noče več spat, pa se lahko na glavo obrnem, takrat imava z dragim nekako neverbalno dogovrjeno, da tud on vskoči. sploh, ko men poči živc, oz. že kake pol ure prej.

ponavadi to zgleda tko, da tamalo že npr. šestič položim v posteljico in se sirena spet vključi enostavno ne vstanem več, takrat je mojemu jasno, da je pa on na vrsti za mirovno posredovanje na bližnjem vzhodu. in pol mu celo user posted image rata ponavadi tamalo pomirit v eni al pa dveh rundah. valjda ona je že cela zmučena, jaz živčna in pol ona ne more spat zaradi mene, ob potrpežljivem atiju pa prec. user posted image user posted image tako, da sploh nimam občutka, da dete mal spi al pa da jaz bila izmučena, saj tud moj vskoči na pomoč ponoči.

dajte tud svoje dedce mal angažirat, pa kaj če hodijo v službo, saj jaz pa cel dan za otroka skrbim, pa tist čas, ko tamala spi itak izkoristim, da naredim kaj po stanovanju. zakaj bi pa jaz morala bit 24 ur v službi. niti pod razno, men se zdi, da bi itak lahko bila tud kako urco manj.user posted image  user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 838
11.3.2008 13:36:41   
srečka nosečka
ojla mamice,

sem imela kar nekaj dela, da sem vse prebrala in vse fotke pregledala. user posted image user posted image user posted image  - kako so luštni ti naši februarčki. Bom še od naše frkolinke prilepla nekaj novih slik. Punca raste, da je veselje.
Ubogice tiste, ki morate ponoči dežurat in se vaši user posted image  nekajkrat na noč zbudijo. Naša res da gre ob cca. 23. spat, ampak potem spi do 7. zjutraj, ponavadi se najeva previjeva in kaj "po žensko pomeniva" in spet aja. Tako je bilo tudi danes. Je jedla spet ob 10. in se malo z atijem igrala in sedaj že spančka od 11.30. user posted image
Jaz pa sem bila pridna, sem slikala kup cotik od Lane in en kup atijevih službenih srajc. Omenim večkrat mami, koliko imam za likat, pa se ne "spomni", da bi se ona ponudila za likanje. user posted image  Ona bi samo vnučko čuvala in cartala. user posted image
Sicer pa ne vem, zakaj jim uniforme ne morejejo prat in likat v službi. To bi bil balzam.

Smo pa zadnje dneve imeli non-stop neke obiske. Je mala potem čisto zmedena in nervozna. Ubožček mali, ko vsi rinejo v njo. Najraje imam, da spi, ko imamo obisk. user posted image   user posted image  je, ko eni sploh ne znajo odmerit dolžine trajanja obiska. user posted image  ur je pa res too much.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 839
11.3.2008 13:38:45   
srečka nosečka
Najraje imam, da spi, ko imamo obisk. je, ko eni sploh ne znajo odmerit dolžine trajanja obiska. ur je pa res too much.
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

ups, 5 ur sem želela napisat

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 840
11.3.2008 13:50:05   
pina-1
meti, en user posted image  zate. Janezek ga pa pošteno biksa. Ampak so pa res ubožčki, ko jih tako zvija. Ana je samo včeri mela malo krčkov. JE malček jokcala in bla sitna. Pa po kakecu sem vidla, da je bolj zelen.

Buči, jaz mam tudi mullerjeve pelenice inso zakon. So zelo podobne fixies, samo ceneje. JAz sem pri Mii uporabljala Linostar, dokler jih ni huggies prevzel. POl mi niso več odgovarjale, pa fixies. Pol smo pa mullerjeve našle in ne menjam. Ana ima sicer nekaj pampersk ( jih je dobila) pa kombiniram. Malo te malo mullerjeve.

Midve sva bili pa v službi danes. Sva se šli pokazat in zahvalit za darilo. So me zopet pozitivno presenetili, ker se je kar dosti denarja nabralo, čeprav je pri nas onavadi tako da se komaj kaj zbere. Je mami kar cenjena v službiuser posted image . Dobili sva blazino od Neli, ki je MEGA. Punce res jo priporočam vsem, ki je še nimajo. Midve sva se končno fajn prijetno podojiliuser posted image user posted image . Pa še € sva dobili da dokupimo kar rabimo. Res so zlati.

Sedaj pa moja punca spi, jaz si bom tudi malo odpočila pol pa kuhat kosilce in malo pospravit po stanovanju. JE prava bomba. Pa še dež je in je po tleh vedno umazanouser posted image  

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 841
11.3.2008 13:50:45   
dolenjka
Dan user posted image

Evo naša carica še spi in se na brzino javljam! Danes nas je zadnjič obiskala babca (pravi, da pride čez 1 leto spet, ko bomo bratca domov prinesli user posted image  ) in skopala našo princesko user posted image  user posted image  user posted image  Tut pisnila ni, šele ko smo jo začeli oblačit! Je blo pa pestro tole kopanje. Oči se je prelevil v kamermana in fotografa in pričakoval da mu bomo pozirale, babca se mu je tko smejala. Je frajer kar v taveliko banjo splezal, da je lahko dober kader s kamero ujel user posted image  user posted image  user posted image

No, moje zize so mal boljš, jih pa stalno praznim in se res počutim ko krava, pol pa še mojmu kdaj uide in vpraša če se bom pomolzla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Malo berem vaše pripetije in ugotavljam, da nismo nič na slabšem kot vi user posted image  Naša je čez dan tako pridna, je in spi, ko pa je ura enkrat 7 ali 8 zvečer pa običajno oživi user posted image  No, včeraj je to premaknila in je bila budna od h popoldan do pol dvestih, potrem pa spala do pol dveh in me je blo kar strah kaj bo. Upravičeno! Celo noč sem dežurala, približno na uro in pol se je zbujala, mal polizala joško in "zaspala".  Da ne govorim da je zraven še moj smrčal, da se mi je trenalo od jezeee user posted image  Kaj naj naredim z njegovim smrčanjem?? Ne glede na položaj, on smrči ko zabit!

Hvala bogu mi jo je enkrat zjutraj odnesel dol za eno urco, da sem šla mal v deželo palčkov, sam ne me vprašat kdaj je to blo, ker sem bila koma strica toma!!

Tko, zdej grem pa razmišljat kakšne zrezke in prilogo naj naredim za kosilo, da mala ne bo imela problemov???? Kaka ideja?

Kaj pa če bi spet mal jedilnike in recepte obudile??

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 842
11.3.2008 14:02:40   
srečka nosečka

Kaj pa če bi spet mal jedilnike in recepte obudile??

dolenjka - jaz se bolj ali manj držim recepta od bamby, kuhamo jedi v "enem loncu" user posted image .
Bolj se potrudim, ko je ati doma in imam biti več časa v kuhinji.

Lana še kar spi, skrbi me, ker tudi čez dan veliko spančka in posledično zato manj papa. Danes je jedla samo 2x, a ni to malo premalo???? user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 843
11.3.2008 14:21:59   
dolenjka
O hvala srečka nosečka user posted image  Glede na to, da nisem glih kuharca, jedi v enem loncu hitr zmanjka. Kakšen nasvet, konkreten??

Naša je maksimalno 6x na 24 ur in mi je bilo z večih koncev rečeno naj se ne sekiram, ker je pomembno tudi da spi (ker naša čez dan res veliko). Sem se pa odločila, da bom še malo manj tiha čez dan in sem danes skor okrog nje sesala, pa je čist nič gospodnične ni motilo in še zdaj spi. Tudi ko sem se ko satan zložila poštengah in je kljub vsej maščobi na meni pošteno zaropotalo, se ni zbudila user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 844
11.3.2008 14:22:30   
ella79
jaz se pa nad našo user posted image nimam kej pritoževat user posted image user posted image je zdele par dni tako pridna, da sploh ne vem, a jo je kdo zacopral user posted image user posted image user posted image čez dan popapca in že spimo dalje, ponoči pa itak nikol ni bila panika. Se mi pa te k mate skoz eno akcijo kar smilte user posted image si ne predstavljam, da bi jo mogla po par ur gor pa dol po stanovanju nosit. Če dobr premislim, mi je še ni bilo potrebno user posted image user posted image

v soboto je pa tudi naša noro velik polivala, tako da me je že prav skrbelo kaj je user posted image pomoje ji kej ni odgovarjal, k sem v petek zunaj kosilo jedla, pa je bil na pici popečen radič in feta sir user posted image pomoje je blo to to

mi tudi sedaj že skoraj v večini uporabljamo kar vlažilne robčke. Je najbolj enostavno user posted image user posted image Pleničke so pa meni Pamperske najboljše, sam mamo še neki mullerjevih, tako da mal kombiniramo. Bom pa pomoje potem kar na pamperskih ostala par mesecev.

smo bili pa v nedeljo na roj. dnevu ene punčke k je mela prvo svečko... naša je itak vse prespala, čeprav je okrog nje dve uri letalo 10 otrok user posted image user posted image user posted image vsi so sam gledal, kako lahko tok mirno vse prenese user posted image user posted image

kdaj bo že kej boljše vreme, se mi že meša k ni nič sončka, bi vozičkala 500 na uro, pa kako kavico na sončku spila

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 845
11.3.2008 14:42:13   
buči
Nama s Tilnomje pa uspelo bit več kot eno uro na sprehodu! user posted image  Sva ukanila vreme in šibala naokoli pred dežjem! Kako mi je pasalo! Samo kaj, ko trpi moj račun za telefon. S kolegico sva govorili 45 min, ker se nisva videli že 2 leti ...

Zdaj grerm pa hitro še malo pospravit, potem pa kosilo skuham, potem pa najbrž z Aljažem barvava jajčka za na grmovje ... user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 846
11.3.2008 15:00:27   
pina-1
dolenjka, kaj ko bi ti poskusla tvoji Tari malo urnik sama narest. Če ti čez dan tolko spi, jo pa zbujaj na 3 ure. Tudi zaradi tvojih jok. Tako so mei svetovali pri obeh in jaz to elam. ČEz dan jo zbujam po noči pa jo pustim, da se sama zbudi. Mia je  zamenjala noč za dan in smo jo tako kar poštimali.

Naša čez dan  vedno spi v košari od vozička v dnevni sbi, kjer je televizija prižgana in mi smo vsi tuki. JE navajena na hrup in je nič ne moti. NE jih navajat na tišino, ker pol ko so večji težko spijo. No to je samo moj mali nasvet.

Glede receptov sem za. Bi zopet lahko malo obudile kaj bomo kuhale, da dobimo kako idejo. No pri nas bo danes golaž z puranjega mesa in rižek, ter rdeča pesa

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 847
11.3.2008 15:30:59   
Neni13
Vas sploh nimam časa brat, kaj šele pisat.
Nekaj me zanima, vem, da je tukaj ena govorila o otroškem dodatku, da je potrebno oddati do konca marca, da se upošteva leto 2006.
Jaz sem samohranilka, pa me zanima, ali morava  prej urediti preživnino na sodišču?
Kak je postopek?
Kje se izračuna, koliko naj plačuje preživnine, da bi plačala vrtec čimmanj..itd..
Lp,
polno zasedena mamica...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 848
11.3.2008 15:39:31   
Janey
Dan...evo nekaj slikic mi je končno uspelo naložit.
obljubljene od nove frizure imajo geslo čupa, naše malo sončece so nove od jakca, hepi femili pa ima geslo jaka.
Danes gremo na posvetovalnico. Me prav zanima kako smo zrasli in se poredili. Upam, da smo se kaj. No sej ima prav lušna ličkauser posted image user posted image

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 849
11.3.2008 17:04:42   
dolenjka
Evo, nama je ravno uspelo kosilo pripravit - zrezke in pire krompir, zame rdeča pesa, moj bo pa zeleno solato user posted image
Pina, sej zbudit je ni problem, sem že večkrat poskusila, samo jest pa noče, pa če ji joško kontra al pa pravilno v usta porivam user posted image  Pač ni jedec al kako? Sam ne vem po kom je tko neješča user posted image  Sej ni panike, jaz si pač spumpam če je preveč, sam večerni "šovi" mi ne pašejo. Sem že mal v letih in bi rajš počivala user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?