MetiLu
|
Punce, tole hranjenje je res cela umetnost tud jaz sem že opazila, če malega ponoč takoj dvignem, ko je čas za jest, potem po kupčku takoj naprej spi. Razen ob petih zjutraj še vedno jemo 3x na noč, kar je meni res utrujajoče , če bi se vsaj navadil, da bi dvakrat jedel Sem pa dones prakticirala podiranje kupčka čez roko oz. stegno, pa mi niti enkrat ni bruhnil pa po vašem nasvetu sva podrla dva kupčka za povrstjo in je bilo res boljš. Popoldan je bil sicer neki sitkan, ker čedalje manj spi čez dan, zdej pa drnjoha že od pol petih in sicer na trebuščku na sedežni. Čez dan pa kakšen dan spi po dve ali celo tri urce skupaj 2x na dan, kakšen dan pa po eno urco 2x na dan. Vmes pa malo sitnarimo, se pogovarjamo, masiramo, previjamo, se nosimo, ležalnik je zaenkrat aktualen po 10 min upam, da mu bo potem ko bo še malo zrastel bolj všeč notri ležat pa se malo igrat, ker zdej ga igrače še ne ineteresirajo... Naš otrok je pač malo razvajen, že ve kaj mu paše, pa ga nisva nikoli namenoma nosila po rokah ali ga takoj dvigala ko je jokal. Enostavno je pač take sorte dojenček, da ga ne moreš kar odložit in počakat, da bo sam od sebe zaspal ali pa se sam s sabo ukvarjal teh nekaj mesecev se bomo očitno malo več cartali. Raje ga malo nosim naokol, kot pa da mi skoz na zizah visi, kar je prov njegov hobi Edin joška ga potolaži, da utihne v krizni situaciji Dones se bomo spet kopali, tako da upam na malo bolj prespano noč Pleničke...hmmmm, dones nam je DM-ova v dveh urah tako premočila, da se mi je mali kar zasmili, pokakan in moker je bil skoraj do vratu, spredaj in zadaj sem pa pogledala, velikost 2 sploh nima elastike, ne spredaj ne zadaj in sem dones v DM-u kupila velikost 3 (dve pleničke, testne), pa imajo elastiko samo zadaj. Samo so mu še prevelike... Bom mogla še millerjeve sprobat. A še kakšne dobre in poceni pleničke obstajajo? Kakšne so pa kaj Fixies pleničke? Katera mogoče te uporablja? Aja, dones sem šla za eno dobro urco v šoping in ugotovila, da center Supernova nasproti Leclerca sploh še ni odprt se pripeljem tja, pa so še razni delavci in monterji naokol skakal. hahahaha, sploh še ni bilo otvoritve No, pol sem šla pa samo v Takko-ta pogledat, pa imajo ful dobre kavbojke, samo mi nobene ne sedejo na rit. Ena št. večje kot sem jih nosila pred nosečnostjo so mi prav v pasu, čez rit in stegna pa čist preširoke, enaka številka mi pa v pasu ni prav, tako kot že vse moje hlače tko, da nisem nič kupila. Sem pa v Adessi kupila ful lušno jaknico ta tamalga št. 68, mal je velika, samo z zavihanimi rokavčki bo prov superca; pa sebi sončna očala v DM-u, poleg ostalih drobnarij No tko da veste, da ne boste zaman hodile zapravljat