|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
10.3.2008 14:57:52   
Suzi*
Dolenjka, Tara je pa res na prvi pogled tebi podobna. user posted image user posted image

itata, Jakobu se vidi, da je že mal "starejši". Je pravi luškan dečko že.user posted image

Pina, po moje ti še bolj mleko nastaja, ker si ga ven črpaš, pa telo misli, da je tako velika poraba, pa ga še več proizvaja. Se mi prav smiliš. Je pa res problem kaj naredit, če te vse tišči. user posted image

Jencili, mi imamo kapljice Sab Simplex....normalno kupljene v lekarni.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 801
10.3.2008 15:43:54   
Janey
larisa hvala za skrb..ja lepo kakauser posted image
ka pa čem..moram se učit. pa se mi ni. Bi raje malo spalauser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 802
10.3.2008 16:41:59   
Guerina
Ojla...
Vidim, da vsi zelo polivamo.... tud moja se je kar navadla, da polije vedno, kljub podiranju kupckov.

Dolenjka- boga, sem dala to ravnokar skozi.  Prej sem mela take joske kot Pina, zdaj se mi pa zdi, da jo kdaj prav komaj nafotram in sva se fotrale tudi na uro in pol. Pa upam, da se bo vse uredilo.

Janey-ti si pa res pridna, da se lahko zdej se ucis... mene samo zmanjkava zraven ta male, ko zaspi. Sem se pa potrudla zadnje dva izpita narest prej, tako da mi ostane zdej samo se diploma.... malo boljse je ze, kot izpit:)

Pina- ma kaj se vedno te dajajo tej joski? Vseglih pa boljs imet mal vec, kot premal! Kaj s ta starejso se ti je situacija umirila? Je kaj boljs od kar je v vrtcu?

Drgac pa naj povem, da tud mi fajn spimo ponoci, se zbujamo samo dvakrat za jest.
Mam pa malo problemov vcasih z dojenjem, ker imava cele borbe, da lepo potegne. Ene parkrat je vsem jokala, pa cela ihtava iskala, pa spuscala, da sem bila ze prav obupana. Vcasih se tolk navlece, da ne more pogoltnit in potem odpre usta, da gre vse po meni.
Je pa pridna punca tale nasa, sam mal jo je ata ze razvadu, pa se rada pocrklja. Krckov se nimamo, sam prevec goltamo in nas potem stiska, da jamramo, tud celo noc. upam, da se res cimprej navadimo eni na drugo:)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 803
10.3.2008 17:24:08   
*Naja
No, končno se lahko tudi jst pohvalim, da veeeeeliko spimo. Ponoči se je zbudila za hranjenje ob 01.00 in potem še ob 05.00....nato je potegnila še do 08.00user posted image user posted image user posted image . Imamo pa kr nekej problemov s krčki....pa hlastanjem, ko se dojiva....posledično nato jokom, ker jo tako zvija, da sploh ne more normalno piti....pa potem se ji zaletava, pa poliva....user posted image . Hranjenje je tako postalo najhujša muka trenutno, tako da je že mene groza, ko se greva dojit. Pa tak naval mleka je na začetku, da tamalo kar zaliva...sj si ga sproti malo ven stiskam, pa vseeno ne pomaga kej dost. Sem pa danes tukaj na RR dobila kr nekej koristnih informacij in sva že 2x jedle brez problemovuser posted image user posted image user posted image . Sedaj jo hranim takoj, ko začne jamrati v posteljci...niti ne počakam, da bi se toliko zbudila, da bi začela jokcati....in ko je tako še malo na pol v snu, veliko lepše pije, ne golta tako, ne poje toliko zraka in nama gre odlično. Si tudi nisem rabila nič iztisnit, ker je tudi ob navalu mleka lepo pila. Hvalabogu. Previjem jo pa, ko se najeva, čeprav tudi naša fuuuuul poliva. Še 2 urce po obroku ji zna kej ven iz ustk pritečt. Do sedaj sem jo ravno zaradi polivanja najprej previla in sva potem jedle...no, pa bova zdej poskusile raje obratno, ker se nama bolje obnese.
Dejte mal napisat, koliko vam spijo otročki čez dan? Naša je postala prava zaspanka in spi čez dan večkrat po 2-3 ure....vmes je recimo kakšno urco pokonci, toliko, da se previjeva in najeva, pa že pančka dalje. A so vaši kej bolj budni? Kaj počnete z njimi, kako jih zamotite....a jih imate v ležalniku? Midva ravno razmišljava, da bi ga kupila. Ga priporočate?

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Guerina)
Neposredna povezava do sporočila: 804
10.3.2008 17:40:59   
buči
Sem šla v DM po plenice, ker mi je Müller predaleč, pa še cela LJ stoji, ker dežuje ... user posted image user posted image  Sem kar malo razočarana. Saj na otip so plenice ok, ampak o kakšnem elastičnem pasu ni več ne duha ne sluha. Bomo teh 50 plenic nekako porabili, bom še z Müllerjevimi probala, le kolegico moram poslat v nabavo.

Mali navija, grem flaško pripravit.

jencili - Novalac AC je prilagojeno mleko, ne kapljice (Švica)

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 805
10.3.2008 17:54:16   
itata
lara: glede na to, da je dojenje zelo psihološko pogojeno, raje ne o hranjenju razmišljati kot o najhujši muki... moj se tud bori z rokicami tko hudo včasih preden zagrabi, da mam že joške popraskane... poliva, preveč vleče, bradavice me redno bolijo... sam če tko razmišljaš ti lahko mleka zmanjka... sam tko povem, ker je blo men vmes tud muka pa sem ugotovila, da je psiha zelo pomembna - tudi na količini mleka se mi je že mal poznat začel... vse se poštima s časom.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 806
10.3.2008 18:24:01   
MetiLu
Punce, tole hranjenje je res cela umetnost user posted image  tud jaz sem že opazila, če malega ponoč takoj dvignem, ko je čas za jest, potem po kupčku takoj naprej spi. Razen ob petih zjutraj user posted image  še vedno jemo 3x na noč, kar je meni res utrujajoče user posted image , če bi se vsaj navadil, da bi dvakrat jedel user posted image  Sem pa dones prakticirala podiranje kupčka čez roko oz. stegno, pa mi niti enkrat ni bruhnil user posted image  user posted image  user posted image  pa po vašem nasvetu sva podrla dva kupčka za povrstjo in je bilo res boljš. Popoldan je bil sicer neki sitkan, ker čedalje manj spi čez dan, zdej pa drnjoha že od pol petih user posted image  in sicer na trebuščku na sedežni.

Čez dan pa kakšen dan spi po dve ali celo tri urce skupaj 2x na dan, kakšen dan pa po eno urco 2x na dan. Vmes pa malo sitnarimo, se pogovarjamo, masiramo, previjamo, se nosimo, ležalnik je zaenkrat aktualen po 10 min user posted image  upam, da mu bo potem ko bo še malo zrastel bolj všeč notri ležat pa se malo igrat, ker zdej ga igrače še ne ineteresirajo... Naš otrok je pač malo razvajen, že ve kaj mu paše, pa ga nisva nikoli namenoma nosila po rokah ali ga takoj dvigala ko je jokal. Enostavno je pač take sorte dojenček, da ga ne moreš kar odložit in počakat, da bo sam od sebe zaspal ali pa se sam s sabo ukvarjal user posted image  teh nekaj mesecev se bomo očitno malo več cartali. Raje ga malo nosim naokol, kot pa da mi skoz na zizah visi, kar je prov njegov hobi user posted image  Edin joška ga potolaži, da utihne v krizni situaciji user posted image

Dones se bomo spet kopali, tako da upam na malo bolj prespano noč user posted image

Pleničke...hmmmm, dones nam je DM-ova v dveh urah tako premočila, da se mi je mali kar zasmili, pokakan in moker je bil skoraj do vratu, spredaj in zadaj user posted image  user posted image  sem pa pogledala, velikost 2 sploh nima elastike, ne spredaj ne zadaj in sem dones v DM-u kupila velikost 3 (dve pleničke, testne), pa imajo elastiko samo zadaj. Samo so mu še prevelike... Bom mogla še millerjeve sprobat. A še kakšne dobre in poceni pleničke obstajajo? Kakšne so pa kaj Fixies pleničke? Katera mogoče te uporablja?

Aja, dones sem šla za eno dobro urco v šoping in ugotovila, da center Supernova nasproti Leclerca sploh še ni odprt user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  se pripeljem tja, pa so še razni delavci in monterji naokol skakal. hahahaha, sploh še ni bilo otvoritve user posted image  user posted image  user posted image  No, pol sem šla pa samo v Takko-ta pogledat, pa imajo ful dobre kavbojke, samo mi nobene ne sedejo na rit. Ena št. večje kot sem jih nosila pred nosečnostjo so mi prav v pasu, čez rit in stegna pa čist preširoke, enaka številka mi pa v pasu ni prav, tako kot že vse moje hlače user posted image  user posted image  tko, da nisem nič kupila. Sem pa v Adessi kupila ful lušno jaknico ta tamalga user posted image  št. 68, mal je velika, samo z zavihanimi rokavčki bo prov superca; pa sebi sončna očala v DM-u, poleg ostalih drobnarij user posted image

No tko da veste, da ne boste zaman hodile zapravljat user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 807
10.3.2008 18:33:52   
Janey
meti ti pa ne moreš iz svoje kože ne user posted image user posted image

naš sonček pa ze cel dan panča in tudi o krčih ni danes ne duha ne sluhauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak ob 7 se ponavadi začnejo tisti ta pravi ko so res grozni. Tak da še čakam. Glede na to kolko je danes spančkal čez dan bo najbrž pestra noč. Bomo videli. Upam da ne, ker se sama za vse, ker je lubek čedalje slabši in tudi grlo ima vneto in nočem da mali kaj stane, tako da ju stran držim.

sej se nisem uspela danes nič učit.user posted image user posted image user posted image user posted image ravno zdaj je moral lubi zbolet. joj sem jezna.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 808
10.3.2008 18:39:08   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

meti ti pa ne moreš iz svoje kože ne user posted image user posted image

Ja pa če mi gre na živce,ker pri polni omari cunj ne morem dat nič na rit user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... pa tud zmeraj se prileže kaj novega user posted image  user posted image  user posted image  no sej je pa zato moj mali mucek dobil jaknico. Komaj čakam, da malo zraste, da bo lahko tašponske cotike začel nosit user posted image  sva ga danes z mami izmerili in ima Janez obseg glavice večji za 2 cm, v dolžino je zrastel pa za tri user posted image  user posted image  user posted image  jutri ga pa spet vagamo, ko pride patronažna. Pomojem smo že blizu 5 kg user posted image  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 809
10.3.2008 18:41:20   
Suzi*
meti, tud jaz sem bila prejšnji teden namenjena si kupit kavbojke, pa nisem nič kupila, ker sem ugotovila, da je očitno še prezgodaj po porodu hlače kupovat. imam isti problem kot ti, če so mi čez rit in stegna prav, glih tolk da jih zapnem. .....bo treba zgleda še mal počakat, da se nazaj spravmo v stare mere. user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 810
10.3.2008 19:03:31   
MetiLu
Ja Suzi, dones sem se tud jest vdala v usodo user posted image  user posted image  user posted image  bo treba počakat...

Sem dala v albumček slikce našga možiclja s prvega kopanja in s prvega obiska pri tašči oz. babici user posted image , boste vidle kolk je že velik user posted image  user posted image  user posted image  

Že pol urce neki jambra iz sedežne, pa še kar pančka. Tale poza na trebuščku mu res paše. Upam, da še pol urce zdrži, pol pa kopanje, papica in upam pet ur spanja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  kako že ... sanja svinja kukuruz user posted image

Dejte mi še povedat, katere kremce za ritko mazat uporabljate? Mi imamo za čez dan kar klasično hladilno mazilo, za ponoč pa ribodermin, ker ima rito celo noč v isti plenički. Se ne previjamo vel ponoč, razen če je res kriza ... beri - se pokakana rita voha user posted image  Zdej se mi je pa par mozoljčkov naredil, pa ne vem od česa user posted image
Aja, pa kako dolgo ve namakate svoje user posted image  ko se kopate?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 811
10.3.2008 19:59:21   
Guerina
jaz mam samo eno vprasanje, kdaj vi kopate svoje user posted image .

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 812
10.3.2008 19:59:51   
bamby
meti spet imaš fajn slikce user posted image !

Janey, mi tudi nismo imeli danes krčev, oz. jih je bilo zelo malo, še omembe ne vredno user posted image . Kaj pa če je na naše sončke mlaj vplival??? Bi bilo fajn, a ne user posted image !

Zdaj mi je jedla več kot pol ure še ne 90 ml mleka user posted image . Sprva se zažene, da jo čisto lopne, pol pa ne more več user posted image . Sva prav kmalu, ko se je lotila, podirali kupčka, pol je pa čisto na drobno cuzala, kot bi dudlala user posted image . Zdaj na koncu pa kupčka še podrla ni več. No, zdaj sem jo dala kar v mižule. Jo že slišim, da se nekaj oglaša, pa bo kmalu nehala, ker je bila zdaj kar budna. Sem ji na računalniku uštimala otroške pesmice, da sva še malo plesali zraven, pa vmes sem še malo vas brala user posted image .

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 813
10.3.2008 20:01:38   
bamby
oj guerina, kako si ti kaj? A si v Idriji ali Kopru? Če si tu, se bi lahko kakšen dan dobili z najinimi puncami, da se spoznamo.
Jaz jo kopam zvečer, samo danes je kopanje odpadlo, ker je že v posteljici user posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 814
10.3.2008 20:04:26   
Guerina
oj. Bamby. Jaz sem se ta teden tu v Idriji, potem pa se pocasi preselimo v KPuser posted image . Tak,da se komot, res kaksen dan se ta teden, ce bo lepo dobimo.
Ob kateri uri pa jo kopas ponavadi? Ji das prej kaj za pojest?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 815
10.3.2008 20:06:43   
bamby
Jaz jo kopam nekako tako, da jo kako uro in pol do dve uri preden ima naslednji obrok kopam. Recimo,da  predvidevam, dabo jedla čez 3 ure, jo čez 2 uri pripravim na kopanje. Ko pa končava, pa kmalu spet papcava.
Za srečanje se bova pa kar na ZS zmenili, OK?

(odgovor članu Guerina)
Neposredna povezava do sporočila: 816
10.3.2008 20:10:45   
Guerina
ok. sem ti poslala moje telefonsko na ZS.

Jaz mam se neredno hranjenje ( zgubila malo mleka med mastitisom) in tezko predvidevam kdaj se bo nas hudicek prebudil. Upam, da se nam bo kmalu vse uneslo in da vendar dobimo nek red!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 817
10.3.2008 20:15:44   
bamby
Sem ti tudi jaz poslala svojo.

Saj ni lih toliko važno, kdaj se bosta hranili. Če misliš, da bi se prej, jo pa prej daj, če pa en bo še lačna pa nič hudega. Jo boš podojila, ko bo zahtevala svoj obrok. Sicer mi je pa Ada rekla, ko je prišla k meni jo kopat,da naj jo samo na pol nafotram, ostalo bo pa pol po kopanju. Pa probej tako, če ne bo kaj več zahtevala.

(odgovor članu Guerina)
Neposredna povezava do sporočila: 818
11.3.2008 7:43:44   
Suzi*
Jutro!

Evo mene, moška sta šla od doma, mala pa še spi. Zvečer je jedla ob 21., spala do 2, jedla, se fino posračkala, tako da sem jo morala sred noči v temi previjat user posted image , sem jo dala še mal pol na zizo, ker itak da mi je med previjanjem bruhala, pa je ob 3 omagala do 6, ko je spet jedla in zdaj še drnjoha. user posted image  Kar uredu ritem, a ni? Se je pa prej tako zaletela v cuzanje, oz. jo je tako zalilo, da se ji je zaletelo in sem jo mogla na glavo postavljat, da se je odkašljala in zadihala. user posted image  

Jaz sem si zdele gres skuhala, da pojem še preden se mala zbudi.

Pinči, vidim da si tud ti že budna. user posted image  Ana še spi??

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 819
11.3.2008 8:16:54   
pina-1
jutro.
o suzi lepo te je brati takoj zjutrajuser posted image .  a tvoj je končal z očetovskim?

Ana pa je že pokonci. JE pa fino spala čez noč. Sva samo 2x jedli pa enkrat sva se previjali. Pri nas je to že klasika ponoči. POnavadi je obakrat pokakana. No to noč je blo to samo enkrat. 
Sva pa zdej zjutraj se že nahranili in 2x previli, ker se je gospodična posračkala ravno ko va se preoblekliuser posted image . In evo opet je polna pelenicauser posted image

Sedaj pa kolca. to naše dete kar polno kolca. Je prov boga.

PRi nas ležalnik rula sto na uro. JE kar pridna noter, ko je naspana. KO ma pa mami za jest, se ona zbudi in protestirauser posted image

Mi pa naši Ani kar lepo zvečer priredimo urnik po naših željah. Ponavadi tako naštimam, da ima ob 6 uro za hranjenje in pol je ne pustimo več zaspati. Pa se ob 7 gremo kopat, pol se crklja pri tatiju, da se še Mia stušira... Nekje ob 8 pa smo vse tri "ne veliki postelji" . Ena se doji, druga malo nagaja. Pa obe hitro zaspita in je končno miruser posted image

Danes pa se bova midve, kljub grdemu vremenu opravile k meni v službo. Greva po darilouser posted image  So mi sodelavci blazino za dojenje kupili in jo treba hitro dat v prometuser posted image . Spotoma bom pa še vlogo za € oddala, da dobimo še tistih 200€, kar je tudi ok. V pnedeljek pa pol samo še CSD rešim in smo na konjuuser posted image .

grem dečvico sedaj previt, pa pridem nazaj

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 820
11.3.2008 8:31:28   
buči
MetiLu, jaz sem včeraj kupila v DM št. 3 plenice - brez elastike! user posted image  Zakaj pa imajo tiste, ki so po 2 za testirat elastiko? Ne vem, če se ne bi pritožila ... Se malo zlažem, da sem kupila tstne, ki so mi bile v redu, v paketu pa potem drugačne plenice ... user posted image  Meni se pa ne zdi, da so mu št. 3 zelo prevelike. SAj so od 4 - 9 kg. Naš jih ima 4,5 kg, res da mu v pau prideta trakca prekrižana, ampak so pa te plenice vsaj višje kt pampaerske.

A uporabljate huggiske ali pa linostar plenice? Kakšne so izkušnje s temi plenicami? No, zdaj bom najprej Müllerjeve probala. Le do trgovine moram ...

Jaz sem pa tako utrujena! Včeraj sem šla spat ob 20.15, moji fantje so se pa spomin igrali. Ponoči sem komaj gledala, ko sva se hranila, še dobro, da je pojedel v manj kot pol ure. Čista koma sem! Mi res manjka zreaka, a kaj ko je tako trapasto vreme, da ne morem ven.

A ste probale kupčke podirat tako, da hodite z mali okoli. Pri nas deluje že, ko se dvignem iz fotelja, če pa ne, pa po treh štirih korakih.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 821
11.3.2008 8:33:05   
buči
Janey, kaj pa študira? Da te malo motiviram, kolegica je v prvih 3 mesecih po rojtvu svoje user posted image  naredila kar 8 izpitov in 3 seminarske, kar ji prej ni uspelo v enem letu. Pridna si! Kar takoj naprej, da ga potem pijemo, ko boš diplomirala! user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 822
11.3.2008 8:46:56   
Marusah
Ojla...

Prav pogrešam čvekanje z vami user posted image  Ampak mi tko težko uspe za računalnik pridit. Sem večino dneva sama z malim. Lovro pa čez dan skoraj nič ne spi...pa še krčke ima, tako da se nosimo in masiramo...Ko pa pride ati domov pa je polno enih drugih stvari za poštimat pri hiši. Samo, da krčki minejo, potem bom pa tut jaz spet bolj aktivna na RR.

Meti, ko berem tebe je kot bi jaz pisala glede spanja in cartanja z malim. Imamo mi podoben ritem, le da naš čez dan spi samo v vozičku. Se mi pa zdi, da je z dneva v dan boljše... Še vedno pa velja, da ko je kriza, jo vedno reši ziza user posted image

Včeraj, ko je bil tak lep sonček je ati prej prišel iz službe in smo šli malo po mestu. Pa sem končno dobila nova sončna očala user posted image  Pa še bunil se ni preveč, ker sem si taka bolj draga zbralauser posted image  Pa na hitro sem si še eno trenerko kupla, ker mi jih včasih primanjkuje. Sploh če me Lovro slučajno pobruha user posted image  Svojih hlač pa tko še ne spravim na rit.

Jaz uporabljam Mullerjeve planice - Beauty Baby (MINI - 3-6 kg). Pa sem zelo zadovoljna z njimi. Imajo elastiko spredaj in zadaj, pa še bolj mehke od pampersk mi delujejo. Pa za enkrat še niso niti enkrat premočile. Pa povrhu so še poceni (tam okrog 5 EUR pride paket z 42 planicami). Našemu malemu pašejo na rit, kot bi bile za njega narejene user posted image user posted image user posted image

Janey, kuk si ti pridnauser posted image  Jaz si sploh ne predstavljam, da bi se sedaj mogla še učit user posted image

< Sporočilo je popravil Marusah -- 11.3.2008 8:48:06 >

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 823
11.3.2008 8:56:32   
misar
dobro jutro

ve vse hranite vsaj dvakrat ponoči, pa se jaz pritožujem, ko moram enkrat  ponoči vstat user posted image user posted image user posted image ja človek ni nikoli zadovoljen...
veste, sem razmišljala mal o prehrani pa dojenju in napenjanju...men se zdi, da sploh ni povezano. dva tedna nazaj je tamalo napenjalo vse. mislila sem, da kmal nič več ne bom smela jest. potem se je mal to umirilo, zdaj jem solato, zelenjavo, tud fižol, od sadja jabolka, banane, kivi, suho sadje, pa mlečne izdelke tudi...pa ni nobene reakcije, tako, da mislim, da bom kar vse po vrsti začela jest. edino kar mislim, da res vpliva so sladkarijeuser posted image . mogoče je pa to sam v moji glavi, pa je dober izgovor, da se nadzorujem in ne požrem vsega user posted image user posted image user posted image

včeraj smo se spet kopali in blo je prvič, da se je drla ko jesihar...smo prav posnet mogli, tako se menda še ni drla. po moje ji ni pasalo, ker je bila mal lačna. no vsaka šola neki stane. je skakala po banjici, pa je voda špricala okoli, ja no saj je bil že čas, da mal pomijemo po tleh user posted image user posted image user posted image je pa potem spala ko polh. še med hranjenjem se mi zdi, da je spala. ko se je ponoči zbudila za papacanje niti oči ni odprla. pa podiranje kupčka in postavljanje nazaj v posteljico je tud prespala. user posted image user posted image jo je moglo kopanje fejst zdelat user posted image user posted image drugič ji cel dan ne bom dala jest, pol jo bom pa skopala, bo ziher celo noč prespala user posted image user posted image user posted image - se hecam, ne me socialni prijavit zdej .

zdaj je bila ene dve urci pokonci, pa spet drnjoha, mi je dala priložnost, da skočim pod tuš...se še kaj beremo

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 824
11.3.2008 11:15:24   
MetiLu
Dan ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Naše dete ima prirojeno napako - pozabili so mu montirat gumb ON-OFF!!!!!!
Dones sem bedela od pol treh do pol sedmih, pol mi je pa mali dal do pol devetih spat user posted image  user posted image  sem čist skurjena. Sem probala da bi po hranjenju zaspal sam v svoji posteljici, pa se je preveč zbudil in potem je bilo vreščanje naslednjo uro in pol user posted image  user posted image  user posted image  sem bila tko jezna, ker ga nikakor ne znam potolažit, pol sem ga pa prehitro dvignila iz posteljice in ga okregala, je pa nehu v sekundi jokat in sva zadremala na sedežni. No, mali je dremal eno urco do naslednjega hranjenja, jaz sem pa user posted image  ko dež, ker mi je bilo hudo, ker mi je živc poču user posted image  user posted image  user posted image  in sem ga božala in lupčkala in user posted image  ... tko, da naju je mogu lubek ob šestih zjutraj oba tolažit user posted image  

Okol desetih je celo zaspal na ležalniku, pa je glihkar sireno vklopu user posted image  midva sva komaj zajtrk vase zmetala, jaz sem začela kosilo pripravljat, pa bo še malo počakalo user posted image

Buči, zgleda da smo vse na istih plenicah user posted image  user posted image  user posted image
Misar, a zamenjamo za kakšno noč? Jaz že kronično rabim spanec user posted image
Marusah, jaz ne vem kje smo mi takega kričača dobili user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?