Suzi*
|
Dan! Mi smo bili pa včeraj na dooolgem sprehodu, uro in pol svežega zraka je meni takooo pasalo. Se mi je pa prej že kar mešalo od štrih sten. Mala ima pa pri treh tednih že kar en ritem se mi zdi. Čez dan lepo je na 2-3 ure, vmes spi, dvakrat na dan, dopoldne ion zvečer pa med obroki čuje. Ponoči zaspi cca okoli 22 ure, prej se dojiva, danes je jedla ob 1.30 zaspala nazaj, nato jedla ob 5.30, po podiranju kupčka zaspala do 8. Sem jo umila, ker je bila čez polulana, je jedla in od devetih spet drnjoha. Sem ful zadovoljna s takim ritmom. Je pa našo tud zvijalo, ampak sem zdaj ugotovila, da ker res ful hitro je, zraven pogoltne ogromno zraka in morava kar lep čas kupčke podirat, ni dost, da samo enega podre. No, potem tud krčkov nima. Ima pa tudi ona ful občutljiv želodček, velikokrat poliva po dojenju (če ne kupčkamo dovolj vztrajno) al pa če jo po dojenju previjam. Tako da raj poslušam mal dretja in jo previjem preden se doji. Kaka pa tudi naša non-stop, tud jaz po moje skor še nisem previla plenice, ki ne bi bla pokakana vsaj za eno pikico. Glede pleničk....od Mullerja....mi smo še na št. 1 zaenkrat, zdej sem pa odprla št. 2, pa sem vidla da imajo plenice tudi spredaj elastičen trak. A ni to mal čudno????? Sem navajena oz. mi je logično da je elastika samo zadaj. kakšne so kaj izkušnje z drugimi in temi plenicami? Verjetno druge nimajo elastike spredaj??? A se ta elastika spredaj dobro obnese al bolj moti kot kaj drugega??? Ena je spraševala glede prekuhavanja vode???? A ti to misliš za kopanje? Mi je nikoli nismo in je ne bomo prekuhavali. Glede sladkarij.....jaz si tudi vsak dan kaj sladkega privoščim (piškot, kos peciva). Edino čokoladi se probam izogibat, pa mi ne uspe vedno. Pojem kakšen košček temne čokolade ali pa mal kakava na gres tudi dam. Glede pijače in dojenja......pijem kompot iz jabolk, bebe ali planinski čaj, čaj za dojenje, vodo, mleko. Malo sva pa tudi midva pustila že samo doma dvakrat pa šla vmes v šoping, babi je pa pri nas doma jo čuvala. Je prav pasalo in nimam glede tega nič slabe vesti. Je prav fino, da so otroci navajeni, da jih lahko kje pustiš, če je treba po opravkih. Pina, telovadla bi pa jaz tudi že, pa se mi zdi vseeno še malo prezgodaj. V vsakem primeru bom počakala do pregleda pri G. Jota pa mene že tako mika, da se mi občasno kar rola. Po moje bomo kar probali, ko bo čišče konec. Se že končuje, je samo še mal svetlega izcedka, tako da zdaj tudi jaz uporabjam že navadne tanke dnevne vložke. Imam pa zdaj te od Libresse Natural in so mi fuuuul fuuul dobre. Ful mehke. Tudi sicer večinoma med M uporabljam to znamko, tudi tiste s krilci. Dete še kar spi. Grem mal tv še pošpegat.