|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
4.3.2008 14:08:32   
bamby
ella, jaz imam od bubchena tekoče milo in olje. Na flaški piše Pflege Ol (pa tisti dve pikici sta na črki O). Jaz jo s tem oljčkom kar po kopanju namažem, pa z brisačo je ne zbrišem, da koža ostane še vlažna. Sem pa to olje nekajkrat tudi kar v banjico nakapala.
Jaz jo po obrazu kar z Bepanthenom namažem, ker ima tudi precej suho kožo. Se je že začela popravljat. Pa na nogicah ima tudi suho kožo, kjer je obuta v nogavičke, pa sem jo tudi tam začela kar z Bepanthenom mazat.

pina, jaz jo vedno kopam le s tekočim milom user posted image . Imam bubchenovega, pa tisto plenično podlogo od Kobacaja imam za krpico za umivanje. Meni je babca pokazala umivanje tako, da jo je na podlogi z  previjanje najprej namilila, šele potem smo se šli v banjo namakat, pravzaprav splaknit user posted image .
Nisi odgovorila, koliko stane cepljenje za TBC user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 576
   RE: februarski sončki 2008
4.3.2008 14:10:34   
ELMA
ELMA, če hočeš imeti dovolj mleka, je dobro, da imaš po porodu oz. 2 dan čim več na dojkah, ker takrat mleka res ni dosti in si ga v bistvu dela. Sem pa jaz 1 in sedaj dobila naval mleka 3 dan.


Tega se bom zagotovo spomnila ....user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 577
   RE: februarski sončki 2008
4.3.2008 14:14:23   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: nuka


Še nekaj me zanima. Sem hotla namesto nosečniškega koledarčka vnest koledarček za razvoj otroka. Samo mi še vedno kaže nosečniški koledarček. Kaj moram naredit, da bom imela zdaj drug koledarček?


Kjer imaš okence od A do Ž imš čisto spodaj opcijo RAZVOJ OTROKA. Tam v moj profil (kot pri nosečniškem koledarju) vneseš rojstni datum in spol otroka in že imaš svoj koledar razvoja user posted image .

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 578
   RE: februarski sončki 2008
4.3.2008 14:17:05   
itata
nuka: men tud najprej ni šlo z nastavki, ampak pol sem pa vztrajala in je zdej ful bolš. moram mu najprej dat brez, da mal potegne pa da začne mleko tečt - pol pa nastavk hitr gor pa je... zdej gre. se je tud jakob navadil. sam res pa je da men ful mlek teče ven - se ne rabi nič bolj matrat čez nastavek... mi je babca svetovala, da naj mal vztrajam in zdej gre. je ful manj pritiska na bradavico. jaz mam ful majhne bradavice. ne vdrte, ampak ful majhne in občutljive, tko da me še čez nastavk mal boli, ampak ful manj kot me je prej. še celo regade so se mi popravile (to tudi zaradi školjkic ki jih nosim, da niso skoz mokre in stlačene v modrc bradavice...) pa sem mela ful grozn, iz leve mi je kar kri tekla, ko se je otrok pristavil... zdej je pa bolš. sam še zmeri pa ne morem brez nastavka dojit 10 min... me tko boli pol k user posted image  pa živo rdeče mi ratajo bradavice, tko da sem se pač vdala v usodo in bom z nastavkom dojila. sej ni tko grozn. važn, da mam mleka dost.

_____________________________

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 579
   RE: februarski sončki 2008
4.3.2008 14:32:02   
pina-1
elma ha ha ha glede hrane... nisem nosečka ampak sem vseeno lačna.. v nosečnosti nisem bla tolko lačna kot sedaj. Verjetno bo res zaradi dojenja.

Jaz moje dojke spraznem le tolko da me ne tiščijo več, ampak to nanese min 50 mluser posted image . Pa nimam problemov da nebi hotlo tečt, ampak ga je enostavno tolko. Ma ne bom se sekirala. Ko se bo uskladilo bo pa ok. BOm morala samo kupit eno škatlo chicco blazinic, ker mi večkrat čez pride. No doma redno menjam blazinice, ampak ko grem po svetu je pa kar mala kriza.

nuka, a se mažeš za lanolinom. Meni je to full pomagalo. Tokrat so me dosti manj bolele bradavice, kot prvič.

bamby, cepljenje za TBC v Izoli stane 25 EUR.  Oprosti sem prej pozabla odgovorit na vprašanje.

Jaz sem olje kupila od DM. Že sedaj ko sva se samo umivali sem v vodo nakapala par kapljic in jo s tistim prebrisala. Sedaj bom pa v vodo nakapala in jo v tem skopala. Mogoče samo na glavo malček tekočega mila, ki je tudi šampon, da se ji laski lepo svetijo.user posted image user posted image  Ampak s trdimmilom jo je pa po moje samo babica skopala. sedaj se mi bo pa valjalo tam po kopalnici.user posted image

grem sedaj malce likat, preden mami pride domov, ker me ona ne pusti to delat. Meni se pa ne da cele dneve samo poležavat. A sem čudna kaj?user posted image

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 4.3.2008 14:33:55 >


_____________________________

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 580
   RE: februarski sončki 2008
4.3.2008 14:46:44   
jencili
Elma, sama imam mleka za izvoz.  Že takoj po porodu, ko so mi Taj-a pristavili, se je kar vlilo ven in tko nimam težav z njim že d samega začetka. Že prej v nosečnosti, mi je kdaj pa kdaj kr ven pricurelo kej. Upam, da tko tud ostane. Ga pa nič ne črpam in samo upam, da mali vse do konca poje (ne vem namreč, kdaj je to praznouser posted image ). Kako pa to sploh veš???

Ella, midva sva se odločila za Dr. Zadravčevo. To je hčera od Dr. Paternoster-a (upam, da sem prov napisala priimekuser posted image ) in je baje ful uredu.
Katerega pediatra pa imaš ti za Zojo?

_____________________________

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 581
   RE: februarski sončki 2008
4.3.2008 14:51:25   
torcica
Pozdravljene drage mamice februarskih sončkov 2008,

Žal nikakor ne utegnem kaj dosti sodelovat pri vašem klepetu, mi non stop zmanjkuje časa. Gašper je sicer zelo priden dojenček, lepo pije, mleka je tudi dovolj, samo krčki mu malo nagajajo, ampak to je bolj zaradi tega, ker črevesje še ni navajeno, tako da nas malo ščipa, ko pojemo, potem pa je v redu. Tudi ponoči je moj piškotek zelo priden, spimo od 22h do 9h, se vmes parkrat podojimo (2-3 krat), tako da se nimam kaj pritoževat. Tudi s težo gremo lepo gor.

Pa še moja porodna zgodba na kratko:

Že v ponedeljek, 11.2 sem se počutila ful slabo, brez moči, ob najmanjšem naporu sem se cela spotila, ampak sem rekla, da je verjetno zato, ker smo že čisto na koncu in bo treba it kmalu rodit. Potem pa so mi na rednem pregledu v sredo, 13.2 ugotovili, da imam visok pritisk, 155/100, zato mi je ginekologinja dala napotnico za sprožitev poroda. Ker pa je bila v porodnišnici Izola taka gužva, so me dali na oddelek na opazovanje, dokler se gužva ne umiri. Na oddelku je bilo zelo pestro, ker se je v sosednji sobi vse treslo od smeha. Seveda, če je bla pa Pina noter user posted image .

Naslednji dan, na valentinovo je bila porodna še bolj zasedena (je delala Pina gužvo user posted image user posted image user posted image ), tako da so mi porod sprožili 15.2, 2 tedna pred rokom . Porod je potekal kar hitro, po klistirju so me ob 9:30 priklopili na umetne popadke, ko pa mi je babica hotela predreti mehur, je opazila, da naš user posted image  drži roko na glavici, ki je bila že fiksirana (je z roko poleg glavice začutila še prstke user posted image ) in je bilo nevarno, da bi se pri porodu poškodoval, tako da sem morala čakat na boku, da umakne rokico. No, po eni uri jo je končno umaknil in ko mi je nato babica predrla mehur, sem se začela kar hitro odpirat, tako da je ob 15:26 na svet prijokal Gašper, težek 2.975 g in dolg 50 cm. Ker sem se malo raztrgala, sem dobila par notranjih šivov in 3 zunanje, ampak ni bilo hudo. Je bilo dosti huje, ko sem prvič rodila in so mi prerezali presredek user posted image .

No, po par uricah cartanja z našim fantičem v porodni sobi so me peljali v sobo in tam je bila, normalno, Pina user posted image user posted image user posted image , ravno na telefonu s Suzi, tako da je lahko iz prve roke posredovala podatke o našem prihodu.

Doma me je čakalo še nekaj neopravljenih stvari, glede na to, da nas je malček Gašper malo presenetil s svojim prihodom, drugače pa kar gre. Edina slaba stvar je, da so se mi po dveh tednih odprli notranji šivi, ampak sem dobila tampone, tako da pritiskam na rano, ko mi teče sveža kri, da zaustavim krvavitev in po par dneh je že dosti boljše.

Moram še povedati, da je bila moja izkušnja v porodnišnici Izola dosti boljša kot prvič pred 3 leti in če bi šla še kdaj rodit, bi se definitivno odločila za Izolo.

No, tako bolj na hitro, zdej pa spet kliče dolžnost, tako da vas lepo pozdravljam in se oglasim spet takoj ko bo mogoče.

Lepo cartajte svoje sončke in se beremo.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 582
   RE: februarski sončki 2008
4.3.2008 14:52:16   
buči
ella79, jaz mažem našega z olivnim oljem iz lekarne. Ga dam malo na tamponček (iz vate - ga dobiš v lekarni, je zavita v gazo, tako da se ne cufa, ko ga pomažeš).

janey, nam je odleglo že po nekje dveh obrokih AC-ja, je pa res, da ga navije, ampak zelo blago in za kratek čas, če ne podre dobro kupčka. Zdaj po novem ne ločijo več AC 1 in AC2, je le ena formula za vse starosti, da ne boš presenečena, če bodo v lekarni kaj komplicirali.

Ne boste verjele, da sem dobila davčno! user posted image

Tiste, ki bi želel obrazec za otroški dodatek, ne mi pozabit napisat e-mail naslova, ker vam sicer ne morem poslati obrazca ...

_____________________________

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 583
   RE: februarski sončki 2008
4.3.2008 15:05:23   
srečka nosečka
Na srečo nisem edina, ki ima veeeelik apetit. user posted image  To bo verjetno zaradi dojenja. Ha ha ha, vedno se najde izgovor, vago bom pa kar skrila. user posted image user posted image user posted image
 
mala pikica - doma smo na Kardeljevi, tako, da imamo do P 10 min. počasnega sprehoda. user posted image

ella - Lani se je obrazek že začel popravljat. Rdeče pikice zginjajo prav tako suha koža. Jo pa po obrazu namažem z niveino kremico za user posted image .

pina - meni je babica še pred porodom, rekla, da naj nabavim trdo milo. Kupila sem ga samo zaradi nje. Potem pa pride prvo kopanje in ji ponudim tekoče in trdo milo. Pa je kar pograbila za tekočim. Tako da imamo trdo milo za okras. user posted image
Je verjetno miljenje s tem kar zamudno.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 584
   RE: februarski sončki 2008
4.3.2008 15:13:34   
ella79
jencili midva sva tudi hotla Zadravčevo, pa k sem klicala je rekla da ma vse polno... tako da sem potem nafehtala Ješetovo da jo vzame,je pa tudi rekla da kao ne jemlje prvorojencev... user posted image mah sej sem čist zadovoljna, da mamo vsaj njo. A ti že maš datum potem za posvetovalnico? Kako pa veš da so zize prazne... čist mehke ratajo, pa ne čutiš takih vozličkov oz. zatrdlin al kako naj to povem. Pa če user posted image poslušaš ko dol pogoltne mlekec, boš vidla da bo mal počakal, potem parkrat pocuzal, pogoltnil in spet pčakal, da se mal naredi. To je moja praksa.

_____________________________

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 585
   RE: februarski sončki 2008
4.3.2008 15:35:59   
MetiLu
Mi smo se pa dones prvič kopali user posted image  je spet prišla ena nova babca (zdej že vsakič druga pride user posted image ) pa mi je bila ta tudi ful všeč. Naš mali korenjak se redi po 300 g na teden in ima dens pri točno treh tednih že celih 4650g user posted image  user posted image  bajsek user posted image  pa dojenje se mi je čist uštimalo, ena ziza na obrok je čist zadost, pa iz tadruge mi je nehalo tečt med dojenjem, pa je babca rekla, da je to super, da se nekaterim to ne ustavi par mesecev. Tko, da je dojenje precej lažje, ker druga ziza ne pušča user posted image

No, pri kopanju je še kar užival, nekaj je bilo tudi joka, najbrž zato, ker smo ga iz spanca vrgli user posted image  Skopali smo ga pa samo v vodi, nič mila oz oljčka. Sem jo pa vprašala, če lahko olje dodam v vodo, je rekla, da bi bilo to pa fajn. Do sedaj sem dodajala oljček v vodo, ko sem ga zjutraj umivala. Ima pa tudi moj sinek suho kožo na nartu in na rokicah, tko da mu po umivanju tam namažem z oljem. Uporabljam pa tistega od Bubchen.

Je pa ta babca rekla, da po kakcu sodeč (spet je bil bolj zelen) ga najbrž kar zvija oz. ima krčke, samo da pač ne kriči toliko. Sej joka, pa ga zvija, samo ga uspeva pomirit v max. 20 min. Upam, da ne bo postalo hujše. Mi je pa predlagala, naj jem manj mlečnih izdelkov in začnem več sadja in zelenjave jest, pa bom potem vidla. Tako da sem dones pogumno pojedla pol pomarančke user posted image  upam da jo bo dobro prenesel.

Je bil pa dones Janez sitna rita, od šestih zjutraj pa do enajstih dopoldne sva bedela, pa jedla, pa se cartala, pa se je dru, v glavnem ima me za dudiko, pa revčku se je že kar sesalni žulj naredil na žnabeljčku user posted image  tko, da sem dones porabila dve ure, da sem ga nahecala, da je dudo zagrabil in zaspal.

Davčno številko je šel kar možek iskat na DURS v Grosupljem, je takoj dobil potrdilo, tako, da imava midva že skoraj vse te zadevšne urejene. Vlogo za vrtec sva tudi že poslala, pa za otroški dodatek tudi. Čakam že zdr. izkaznico, pa še za davčno olajšavo je treba uredit, pa na banko račun odpret, pa potem enkrat osebno narest. Joj, kok je to enih stvari oz. birokracije, se ti kar sfuclja user posted image

Bamby, sem jaz tudi to rundo preskočila likanje in sem cotke za 15 min vrgla v sušilca, da so se zmehčale (sem jih zunaj sušila, ko je bil sonček) in jih samo lepo zložila user posted image

Grozen apetit in žeja pa tudi mene dajeta user posted image  user posted image  veliko pijem, o hrani pa tud kar naprej razmišljam. Pa velikokrat sem tako lačna, da komaj še gledam, samo kaj ko jaz zdaj nisem več prva na vrsti user posted image  user posted image user posted image user posted image

Zdele grem pa eno kavico narest, pa na kavčka k mojmu se stisnit. Sva ravno pojedla kosilo, malček pa še pančka, upam, da bo še kakšno urco mir, da se jest mal odpočijem user posted image

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 586
   RE: februarski sončki 2008
4.3.2008 15:50:12   
MetiLu
Ella imava kar podoben sistem za prverjanje praznenja zizik user posted image  user posted image
Sem pozabila še napisat, da je danes tud moj jenči dobil rdeče pikice in mozoljčke po obrazku in glavici, največ okrog noska, in je babca rekla, da je to reakcija kože in da se ponavadi to ravno tretji teden pojavi in samo od sebe izgine. Ni treba z ničemer mazat, pa tudi moja prehrana ni kriva. No, tko da dones zgleda ko en mozoljat najstnik user posted image

Aja, pa trdo milo bom najrbž tud jaz imela za okras. Ah, če bi prej vedela, bi kar nekaj stvari ostalo v lekarni oz. raznih trgovinicah user posted image  user posted image  user posted image ...

Še to, kljub temu, da je moj Janez velik novorojenček, še vedno nosiva št. 56, vsaj bodijev in mako majčk (pliškoti so malo večji), še dokupila sem jih, sem ugotovila, da je to najbolj praktično oblačilo, pa so mi bile te majčke prej (v času šopinga za user posted image ) tok trapaste user posted image  user posted image  no zdej pa samo to nucam user posted image

Ups, kavica že deluje, neke znane melodije se oglašajo user posted image  user posted image

Mejte se, se slišmo user posted image

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 587
   RE: februarski sončki 2008
4.3.2008 16:13:57   
nuka
Oh tele bradavice so zame cela znanost. Pri prvih dveh sem mazala z bepantenam pa so bile vse krvave, sedaj jih pa mažem z lanolinam so pa samo zatečene. Bomo že nekaj uštimal, bom pač mal bolj zobe stiskala pri dojenju.

Ella in jancini kako vama je uspelo vpisati k tema dvema zdravnicama. A sta morali biti zelo vztrajni - tečni. Ker bi rada zamenjala pediatra za vse 3. Ker s to ki jo imam sedaj niti malo nisem zadovoljna. Se s sestrami pregovarjam že od septembra za drugega pediatra.


_____________________________

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 588
   RE: februarski sončki 2008
4.3.2008 16:19:19   
nuka
Sem še enkrat vnesla vnesla podatke za otrokov razvoj pa mi še vedno kaže nosečniški koledarček. Ne vem, grem še mal pogledat na forum o portalu, če kaj piše.

_____________________________

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 589
   RE: februarski sončki 2008
4.3.2008 16:24:05   
nuka
Sem že najdla rešitev za tale nosečniški koledarček.

_____________________________

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 590
   RE: februarski sončki 2008
4.3.2008 16:43:15   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: nuka

Ella in jancini kako vama je uspelo vpisati k tema dvema zdravnicama. A sta morali biti zelo vztrajni - tečni. Ker bi rada zamenjala pediatra za vse 3. Ker s to ki jo imam sedaj niti malo nisem zadovoljna. Se s sestrami pregovarjam že od septembra za drugega pediatra.



kaj imate pa vi za eno? Jaz sem full hotla Zadravčevo, pa sem bila očitno premal vztrajna, potem sem pa vedla da Ješetovo pa morm dobit, ker ostali dve nobeden nič kaj ne pohvali in sem res pojamrala in skoraj prosila naj jo vzame.. pa je najprej, ja pa veste gospa, potem pa pridete pa čakate in se kregate... v glavnem na koncu mi je dala datum za posvetovalnico in sem se ji res lepo zahvalila user posted image user posted image

meti jaz mam tudi polno brezveznih stvari nakupljenih, k jih nikol ne bomo potrebovali user posted image pa niti nisem tok pretiravala, k so mi vsi rekli, da raj sproti ko vidiš kaj sploh potrebuješ
men so tudi mako majčke super user posted image user posted image


_____________________________

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 591
   RE: februarski sončki 2008
4.3.2008 16:53:03   
nizy
Pozdravljene,

ne vem ,kako  vam rata vmes še malo čvekati user posted image Meni se enostavno neizide . Na vsake toliko malo preberem . Ali pa sem jaz  pri 3  pupah preobremenjena user posted image user posted image user posted image .

Ko ste že pri pikicah ,naša  Azra jih ma tut. S tem ,da jih ma ona po celem trupu,pa po ritki in malo po obrazu. So ,pa čist drobne redeče pikice ,upam samo ,da ni kakšna alergija .

Aja ,a še kje sneži ?   Na gorenjskem nas bo čist zamedlo.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 592
   RE: februarski sončki 2008
4.3.2008 19:02:02   
MetiLu
Naš fante je pa po kopanju spal 4 ure in pol user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  samo škoda, ker je bilo to cel popoldan, upam, da bo zdej hotu nazaj zaspat user posted image  Zdele se previt in sit z atijem na sedežni crklja user posted image  No, zdej že vrešči ... Res upam, da ko bomo tole kopanje začeli zvečer prakticirat, da bomo tudi tako lepo spali user posted image

Pri nas tud že cel dan sneži, samo prijemlje se pa k sreči ne. Zadje kar rabim je, da bom zdej marca sneg kidala...

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 593
   RE: februarski sončki 2008
4.3.2008 19:13:37   
bamby
nizy, pri nas kar precej sneži,
Anaja se pa tudi že cel popoldan dere - joka user posted image . Še dobro, da je tudi mož doma,da jo pocarta, ker mene glava boli. Sem že dva nalgesina pojedla, pa ni dosti boljše.
Okrog 20h bom Anajo skopala, bom videla, če bo kaj boljše volje. Se kar bojim, kako bo ponoči user posted image .

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 594
   RE: februarski sončki 2008
4.3.2008 19:35:07   
ELMA
Kako pa veš da so zize prazne... čist mehke ratajo, pa ne čutiš takih vozličkov oz. zatrdlin al kako naj to povem. Pa če user posted image poslušaš ko dol pogoltne mlekec, boš vidla da bo mal počakal, potem parkrat pocuzal, pogoltnil in spet pčakal, da se mal naredi. To je moja praksa. 



  JENCILI 






Objave: 144
Član od: 3.11.2007
Kraj: Kranj
Status: odsoten Elma, sama imam mleka za izvoz. Že takoj po porodu, ko so mi Taj-a pristavili, se je kar vlilo ven in tko nimam težav z njim že d samega začetka. Že prej v nosečnosti, mi je kdaj pa kdaj kr ven pricurelo kej. Upam, da tko tud ostane. Ga pa nič ne črpam in samo upam, da mali vse do konca poje (ne vem namreč, kdaj je to prazno ). Kako pa to sploh veš???
     Evo Ella 79 je napisala kako vemo če mleka ali ni ali ga je premal...

< Sporočilo je popravil ELMA -- 4.3.2008 19:38:49 >

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 595
   RE: februarski sončki 2008
4.3.2008 20:58:07   
Janey
Marusah sem klicala na davčno in so danes poslali ful davčnih. Tak da jutri boste najbrž dobili.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 596
   RE: februarski sončki 2008
5.3.2008 8:00:49   
buči
mi smo vsi pokonci že od 5.30. tilen noče nazaj zaspat, aljaž z bolečim grlom in ušesi, mož že v službi, jaz pa zjeb... do konca. bi še spala. user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 597
   RE: februarski sončki 2008
5.3.2008 9:15:20   
misar
dobro jutro!

spet smo solidno prespali noč. jedli ob polnoči, nato šele ob petih, bli pokonc skor do sedmih, zdaj pa spet spi ko polhek- ji ni ravno v navadi user posted image user posted image

včeraj zvečer smo se kopali-spet je noro uživala, sem jo po kopanju še z oljčkom zmasirala, kljub temu, da je bila lačna ni niti mrdnila, tako ji ji pasalouser posted image user posted image . hranjenje je skoraj prespala, tako jo je utrudilouser posted image . bravo za našo puncouser posted image user posted image user posted image
meti poročaj kako je tvoj janezek prenesel pomarančo. mi mamo tud včasih zelen drekec, pa se mi res zdi, da jo pred tem kar malo zvija, teb je babica rekla, da je to možno od mlečnih izdelkov? bom tud jaz probala mal mleko in jogurt omejit, pa da vidmo.



_____________________________

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 598
   RE: februarski sončki 2008
5.3.2008 10:18:35   
MetiLu
Dones smo pa mi kar dobro spali z izjemo tiste ure bedenja od enih do dveh user posted image  pa zdele mi spet noče nazaj zaspančkat user posted image  sva pa dones in še naslednje dva dni z malim spet sama doma, ker je šel moj delat user posted image  user posted image  user posted image  pa tak očetovski dopust ...

Misar, tista pomaranča ni bila ok user posted image , ga je kar precej zvijalo. Zdej ne vem al ga je od pomaranče al od sojinih polpetov user posted image  Mi je pa patronažna rekla, naj omejim mlečne izdelke, predvsem mleko user posted image  tko, da zdej sploh več ne vem kaj naj jem... Zelen kakec pa pomeni, da preveč zraka pohlasta, pa ga potem zvija in se zeleno pokaka.

Joj, sem zdele že tko lačna, da komaj gledam, pa nimam ideje kaj bi sploh jedla. Tko mi burek diši user posted image  user posted image  ne vem, če ga ne bom šla pečt, če bo le mali mišek zaspančkal.

Punce, midva razmišljava o nakupu ležalnika/gugalnika za user posted image , a ga katera od vas oz. vaš user posted image  uporablja?? Ne morem se odločit, ker ne bi rada zapravila cca. 60-70 €, pol se pa mulček ne bo hotu notri zabavat user posted image  Naš Janez rabi precej pozornosti, ko je buden, pa ga ne morem kar nekam odložit, ker je takoj jok. Razmišljem, da bi ga mogoče tisto guncanje zabavalo, pa še naokol bi lahko gledal? Kaj mislite?

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 599
   RE: februarski sončki 2008
5.3.2008 10:25:05   
ella79
naša je tudi ponoči pridno spančkala, sam zdej je pa že tri ure pokonci user posted image kar neki se oglaša, stoka user posted image

sem pa vesela, ker mi je poštar ravnokar prinesel davčno št. in odločno občine user posted image sem bla prav vesela, k sem vidla da se je z novim letom enkratni znesek povečal iz 100 na 200 EUR. To bomo zapravljal user posted image user posted image user posted image

meti če je že sedaj v lupinici rad doma, potem bo v ležalniku tok bolj zanimivo


_____________________________

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...




ROTAVIRUS
Lelly28 RR

Ali ste svojega otroka cepili proti rotavirusu?

da (35%)

ne (65%)


Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!