Sandra*
|
Ojla! No, da se še jaz mal javim, čeprav vas kar pridno berem, ampak si kar ne vzamem časa, da bi kaj napisala. Naš sonček bo kmalu star en mesec, nosimo pa že cunice 62 in 68, no saj smo že štartali z 62. Zdaj ga vsak večer kopam, ker ful uživa. ne uporabljam pa nobenega mila, samo vodo, pa včasih kapnem notri kakšno kapljico olja od bibhna, ker mi je tako svetovala patronažna, pa sploh mi ni jasno, če ga namilim, potem vso milnico v banjici težko dol sperem. Anžetu zelo paše, da ga guncamo v lupinici, krčkov na srečo nimamo in upam da pri tem tudi ostane, da bomo tako dobro odnesli kot pri prvem.Zvečer ga dam spat malo po 9 uri in spi do dveh, potem se podojiva in spi še do petih, ko se spet dojiva, potem spi do pol osmih, potem pa je kar nekaj časa buden. Kakšen dan pa tudi ne zaspi takoj po dojenju. Starejši je vedno zaspal ko se je podojil in tut uspavala sem ga vedno tako da sem ga dala na joško. Se pa samo dojiva. pina-1: men so v porodnišnici dal synoksitocinon kaplijice za v nos, ki povzročijo iztekanje mleka in men je ful nucal, sem si mogla samo enkrat izčrpat mleko. Drgač pa če me mal začne tiščat al pa da se mi delajo vozlički si pred dojenjem našpricam v nos in mleko ful lepo ven steče in bolečina čist popusti, men je ful nucal. Moj nasvet je da si probj čim manj ven pumpat, ker sicer bo mleka skos več. Jaz sem si pri prvem spumpala sam tok da ni tišalo in se je kmal uskladil. Toliko mal o nas, pa se še kaj javim!
|