MetiLu
|
Punce moje, moj mali revček danes ni spal od osmih zjutraj do petih popoldan vsega skupaj eno uro. Ga tako neki zvija, da komaj zaspi, pa ga spet krčki zbudijo pa sej se ne dere, samo ko pa začne jokcat, ga pa nič ne potolaži... nobena pozicija mu ne paše, pol sem ga razvila in sva na previjalni malo potelovadila z nogicami, pa probala sem mu trebušček masirat, pa je še bolj začel jokat no pol sva pa še enkrat pojedla, podrla kupčka in sva šla na sprehod, tako da je v vozičku zaspal, zdej pa aja že dve urce upam, da se je malo umirilo, sem že čist skurjena dones, mali pa tud. Jedla nisem pa nič pametnega, zjutraj sem tri mini maslene rogljičke popoldan pa dva kosa štrudeljčka pa eno jabko Čakam, da moj pride domov, pa bova kaj za večerjico naštimala. Jutri bo pa baje doma, vsaj to, ker moram v lekarno, pa na banko, pa odločila sem se, da bom kupila ležalnik, tko da bova šla še v BC. Sem pa danes dobila odločbo za otroški dodatek, pripada mi dobrih 28 € na mesec. No, nekaj je, dva paketa plenic ajoj, ta naša država ..... Punce, kakšen čajček lahko dam našemu mulčku, pa katere kapljice proti krčkom uporabljate? Vidim, da je že nekaj o joti govora. Men še na misel ne pride pri tej moji rani... no sej šivi so že šli, samo dokler G ne reče, da je spodaj vse ok, ne bo nič. Moj se mi sicer že ful smili, ker ga razganja 100/h, samo kaj čmo Ko bomo pa začeli, pa srčno upam, da ne bo kakšnih težav oz. bolečin me je kar groza, kako bo to zgledalo, ker sem bila res precej šivana Naše čvekulje pa tudi jaz pogrešam Bejbke, še eno ? Obstaja kakšna dobra krema, ki ublaži podočnjake? Mene se bodo ljudje začeli počasi bat, ker sem čist bleda in vidno utrujena joj, kolk si že želim it k frizerju, pa na depilacijo, pa kam it tako, da bi si kej lepega oblekla, k skoz v trenirki doma letam ....