dolenjka
|
Evo, mi smo se včeraj potepali pri bratih Hrvatih Je blo kr fajn, carica je bla pa tko pridna, da se ji niso mogli načudit Itak da ni niti 1x zajokcala, pridno je pančkala, če pa ni pančkala je pa okrog gledala in se smejala ko pečena mačka in vse raznežila Sem se včeraj najedla divjačine Mal je blo šarf in se i zdi, da jo je mal napenjal, nisem pa čist ziher Pa parmezan v kosu je bil na izi in itak se nisem mogla kontrolirat. Se mi zdi da bi ji tudi ta znal mal nagajat No, bilaje tako utrujena, da je brez kopanja ob 20.15 omagala, ampak spala samo do 1h, ko sva midva ravno v spalnico odhajala. Jaz sem si seveda mal pred tem cice spraznila, ker sem se "bala" noči in potem je seveda flaško fasala in pojedla 180 ml Me je skoraj kap No, sej sem vesela da je, sam da ne bo prehitr celulita dobila Potem smo lepo pančkali do 7h, pohamsali obe cici in zdaj spi z očijem, jaz pa uživam v nebu brez oblačka in sončnih žarkih Danes gremo tudi mi v Volčji potok dat živčke na pašo, pol pa nekam nekaj dobrega popapcat. Me je sicer mikalo, da bi šli na morje in pol kr k Pini na kosilo , pa sem si premislila, ker če je praznik, naj ga ima tudi Pinči Zdaj mi je pa to družinsko celodnevno pohajkovanje tko všeč ratalo, da ne bomo nič več doma, pa še kuhat mi pol ni treba Sam ne vem kam bi šli jutri Mogoče na gorenjsko? V Kranjski gori res nisem bila že 100 turških let Mogoče bom pa mojga nahecala da gremo na alpski zrak na eno orto šetnjo in pol k Ančki v Šenčur kaj dobrga popapcat, pa baje imajo fajn previjalnico Ajde, naj ena zbrca svojo rit iz pojstle in se mal z mano ukvarja, k ne smem nič ropotat in pospravljat po bajti, da se carica ne zbudi