|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
1.5.2008 13:04:34   
MetiLu
Buči, bravo za Tilenčka user posted image  user posted image  user posted image

Moj mucek je pa dopoldan pančkal 2 urce user posted image  zdele pa že pol urce uživa v ležalniku, tako da sva v miru pojedla pico user posted image

Jaz imam pa tak koš za plenice, ki ni na kasete ampak notri daš navadno vrečko, pa plenico mečeš v en tak tulc, ki ga obrneš in plenica padev koš, tulec pa koš zadihta in nič ne smrdi user posted image  user posted image  tko da bomo vsaj na kasetah prišparali. je bil pa koš malo dražji, 60€, ampak se je dolgoročno izplačalo user posted image

Mi pa nismo preveč delavni, avte dež pere  user posted image , samo en stroj cunj sem oprala, pa se zdej suši, to je pa vse. Pa pico sem spekla, ki je itak čist nahitro, pa malo umazane posode user posted image  Sem bila pa včeraj bolj pridna, ko sem peglo sprehajala user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
1.5.2008 13:45:51   
buči
Pa kje so vse v tem dežju? Saj še klepetat ne morem! Pa danes, ko je moj tako priden, da je še kuhinjo po kosilu pospravil in mi kavo skuhal, otroka spita, tako da bi lahko na RR visela, pa nič ...

Meti, ne boš verjela, da mi je včeraj Tilna uspelo dat spat na trebuh. Je zaspal na meni, pa ni kupčka podrl, pa sem ga položila na kavč. Možek se je zraven vsedel, jaz pa v DM kupovat. Pridem nazaj, se je ravno zdramil in bil čisto šokiran, ker je bil v drugi pozi. Ampak napenjalo ga pa ni, čeprav ni bilo kupčka.

A vaši tudi hočjo bit pokonci? Naš na vsak način sili, da se me ne tiši, da lahko glavo drži sam in jo obrača in opazuje. Predvsem Aljaža, se mu ves čas smeji. Pa danes mu je uspelo ropotuljco zagrabit, jo je malo pogledal, potem pa nezaintereserano odložil - na tla, seveda ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
1.5.2008 13:52:10   
MetiLu
Ja Buči, moj Janez je tud že cel atlet user posted image  ne morem verjet kako se lahko pokonc drži, glavo nasloni samo kadar je res že oreng zaspan user posted image  pa včasih tud kupčka ne podre, pol ga dam pa na trebuh in če ga tišči se začne dvigovat (kravce past brez rok user posted image ) in ga potem mimogrede podre user posted image

zdele se glih na igralni podlagi zabava z banano (igračo), samo ne vem kolk dolg bo zdržal... evo, ma že dost user posted image

pa sem mislna da bom lahko malo čebljala tle gor user posted image  pa še ven ne moreva ker dežuje user posted image  zaspal pa zdele ne bo, ker je dopoldan tadolgo rundo udaru user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
1.5.2008 18:14:31   
Februarka08
Ojla, za nami je pester dan...
Smo šli na izlet v Kočevje, ker mamo dol vikend in sva se najavla čist nepričakovano in šokirala okolico.user posted image Tamala je bla super pridna, je začela javkat med vožnjo, ji ni bil več čaj všeč, sem ji dala joško in smo bli spet rešeni.user posted image Smo hotli it v Volčji potok rožce gledat, pa je bil tak vremeuser posted image , tako da smo si privoščili konkreten izlet. Sam kaj, ko je men tako slabo v avtu, da bi kar bruhala.user posted image Nisem za nikamor, sploh pa sedaj, ko sedim zadaj pri tamali.
No, prejle smo dam prišli, sem jo dala v posteljico, da hitro kaj naredim, se pa zgovarja sama s sabo.user posted image user posted image To se tud še ni naredl. Se vidi, da je skoz večja babnica. Sem naredila par lepih fotk, no, ne jaz, očkauser posted image in jih bom dala mal gor... sam kakšen drug dan, da bojo še firšne od jutri.
Včeraj smo potem zaspali ob 23h, ponoči je blo potem kar v redu, sam zaspat je problem. Me zanima kaj bo danes ko je večinoma prespala.user posted image
Vas še kaj berem, lep praznični dan še naprej...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
1.5.2008 20:52:16   
MetiLu
Mah je pa res dolgčas dones tle gor user posted image  moj malečk je bil pa tako priden dans, tri runde je odspal čez dan user posted image  zdej pa v posteljici leži in roko gricka user posted image  pomojem bo treba še mal zizo dat, čeprav je že obe pozaugal user posted image
grem narest maso za palačinke, moj pride iz šihta čez pol urce user posted image  pa bo za sproščanje lahko palačinke speku user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
1.5.2008 21:13:33   
buči
Februarka, zakaj pa sediš zadaj? Mali namontiraj živalce in ostale pritekline, da jo bodo zabavale (s tistimi priseski na zadnjo šipo itd), ti pa lepo sedi spredaj. Če se dere, se pač dere. Dolgo se ne bo, ker vožnja uspava vsakega otroka, slej ko prej.  Saj te ne rabi zadaj, ti se pa samo mučiš. Meni je tudi ful slabo, zato ne sedim nikjer drugje kot le spredaj. No, pri nas itak ni prostora zadaj, ker imamo 2 sedežka.

jutri gremo pa na morčka! Sicer le za en dan, ampak bolje kot nič!!!!!!!!!

Mirno nočko!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
1.5.2008 22:11:06   
Februarka08
Ja, buči, saj če bomo šli od zdaj naprej na kakšno dolgo vožnjo, bom sedela spredaj, ker tega kar je blo dons, že dolg ni blo... Mi je blo tko slabo, da sem res mislila, da bom ven vrgla.user posted image
Evo, Larisa spi, upam da trdno, midva greva pa počas pod tuš in tud spat. Smo zjutraj imeli že petelinji zajtrk, jaz bi pa zdaj še joto mela.user posted image user posted image Upam, da mi rata.user posted image
Jutri gremo pa še v Volčji potok rožce gledat, ker je tako lepo vreme napovedano.user posted image Pa danes sem prvič probala kavbojke iz ˝dobrih časov˝user posted image in so mi prav.user posted image Št. 38, ampak so mal raztegljive, zato pa pašejo na rit.user posted image Počasi bom probala še ostale, k niso glih tok raztegljive.user posted image Tistih še ne upam.user posted image

Lahko nočko vsem, grem počasi v mižule.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
1.5.2008 23:08:43   
nuka
Čer!

Mal uživam k vsi 4-je spijo. Smo bili danes na morju. Smo šli v Izolo in v Piran. Je blo prov fletn. Otroc so ful užival. Tavelike dva sta prav z veseljem hodila v morju z atijam, midve z Nino sva pa tačas malcali na plaži. Vožnjo je Nina zelo dobro prenesla, tudi bruhala ni že 5 dni. Tiste pol kilce, ki jo je zgubila prejšni teden je pridobila nazaj.

Drugače sem bila pa kar pridna tele dni, zato se nisem nič oglašala. Smo praznovali rd od mojga, poleg tega sem imela še spomladansko čiščenje po hiši (in po omarah) pa še vrt je bilo treba uštimat.

Še nekaj me zanima glede mirene. Čakam na user posted image , zdaj me pa zanima kateri dan menstruacije naj bi se vstavla. Meni je rekel G 6 ali 7 dan, sam tukaj pa berem da vstavljajo 3 dan. Zdaj sem pa čist zbegana.

A katera mogoče uporablja sling?

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
2.5.2008 7:53:21   
dolenjka
Jutro user posted image  Spet prva user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
2.5.2008 7:57:58   
ella79
pismo pa si me res prehitela za 3 min user posted image  user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
2.5.2008 8:02:15   
dolenjka
Evo, mi smo se včeraj potepali pri bratih Hrvatih user posted image  Je blo kr fajn, carica je bla pa tko pridna, da se ji niso mogli načudit user posted image  Itak da ni niti 1x zajokcala, pridno je pančkala, če pa ni pančkala je pa okrog gledala in se smejala ko pečena mačka in vse raznežila user posted image  user posted image  user posted image  Sem se včeraj najedla divjačine user posted image  Mal je blo šarf in se i zdi, da jo je mal napenjal, nisem pa čist ziher user posted image  Pa parmezan v kosu je bil na izi in itak se nisem mogla kontrolirat. Se mi zdi da bi ji tudi ta znal mal nagajat user posted image  No, bilaje tako utrujena, da je brez kopanja ob 20.15 omagala, ampak spala samo do 1h, ko sva midva ravno v spalnico odhajala. Jaz sem si seveda mal pred tem cice spraznila, ker sem se "bala" noči in potem je seveda flaško fasala in pojedla 180 ml user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Me je skoraj kap user posted image  No, sej sem vesela da je, sam da ne bo prehitr celulita dobila user posted image  user posted image  user posted image
Potem smo lepo pančkali do 7h, pohamsali obe cici in zdaj spi z očijem, jaz pa uživam v nebu brez oblačka in sončnih žarkih user posted image
Danes gremo tudi mi v Volčji potok dat živčke na pašo, pol pa nekam nekaj dobrega popapcat. Me je sicer mikalo, da bi šli na morje in pol kr k Pini na kosilo user posted image , pa sem si premislila, ker če je praznik, naj ga ima tudi Pinči user posted image  user posted image  user posted image
Zdaj mi je pa to družinsko celodnevno pohajkovanje tko všeč ratalo, da ne bomo nič več doma, pa še kuhat mi pol ni treba  user posted image  user posted image  user posted image  Sam ne vem kam bi šli jutri user posted image  Mogoče na gorenjsko? V Kranjski gori res nisem bila že 100 turških let user posted image  Mogoče bom pa mojga nahecala da gremo na alpski zrak na eno orto šetnjo in pol k Ančki v Šenčur kaj dobrga popapcat, pa baje imajo fajn previjalnico user posted image

Ajde, naj ena zbrca svojo rit iz pojstle in se mal z mano ukvarja, k ne smem nič ropotat in pospravljat po bajti, da se carica ne zbudi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
2.5.2008 8:02:18   
ella79
buči user posted image user posted image user posted image za Tilna, da je pri atijo tok pojedu user posted image

jaz tudi nikoli ne sedim zadaj v avtu, no sam iz porodnišnice domov sem user posted image itak naša spi al pa vn gleda user posted image

nuka men je vstavila mireno po končami M, ko o njej ni nilo več duha ne sluha user posted image

včeraj smo se cel dan potepal po obiskih in je prav pasal user posted image zoja je bila pridna, vmes se je mal crkljala in tudi mal so ji pustili spati, tako da je bilo res mega. noč pa klasična, spali do 7:30, sedaj pa še največjega zaspančka čakava - atija user posted image user posted image user posted image da pojemo zajterk in nas pelje na izletek user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
2.5.2008 8:03:32   
dolenjka
O Ella, lepo da me ubogaš in si se dvignla user posted image  A si za en jutranji maraton, da bojo mele kej za brat za čez dan? user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
2.5.2008 8:05:33   
dolenjka
Bučka, Tilen je pa res priden, tko k mami, ki je začela pridno telovadit. Dej še men kaj volje za taka opravila pošlji user posted image
Meti, fajn senčnik a ne? Men je prov šponski user posted image

Drugač pa jaz tut zadaj sedim, včeraj sem pa jaz vozila pa je oči zadaj sedel in je ful smešn zgledal (men) user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
2.5.2008 8:06:43   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka
Zdaj mi je pa to družinsko celodnevno pohajkovaje tko všeč ratalo, da ne bomo nič več doma, pa še kuhat mi pol ni treba  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image men je to tudi noro všeč, se hitr kam povabmo na kosilo, al pa nas ati kam pelje user posted image user posted image user posted image user posted image res je luštn sedaj okrog skakat po terenu, k imamo tako pridno punčko sabo user posted image user posted image jaz sem tok navdušena nad materinstvom user posted image to ko smo skupaj jo sam občudujeva user posted image pa lubčkava .. user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
2.5.2008 8:07:31   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

O Ella, lepo da me ubogaš in si se dvignla user posted image  A si za en jutranji maraton, da bojo mele kej za brat za čez dan? user posted image

ravno to sem imela v mislih, da ne bova sam zvečer zasedali user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
2.5.2008 8:07:59   
dolenjka
Kaj jo pa danes mahnete?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
2.5.2008 8:09:11   
ella79
upam da naš zaspane kmal vstane, da gremo do Gradota, čene pa pomoje do vrbskega jezera. Sej v avstriji ni praznikov, a so trgovine odprte? Bi šla kupit džno prevleko za voziček

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
2.5.2008 8:10:41   
dolenjka
Gradota = ?
džno? user posted image  user posted image  user posted image

Sem se mal ustrašla, da se bomo s tko pridnimi punčicami kje srečal user posted image

Ne, men se zdi, da holcerji nimajo praznika user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
2.5.2008 8:11:49   
ella79
a za grado sprašuješ kje je?

ne ne ne gremo v volčji potok

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
2.5.2008 8:12:49   
dolenjka
sorči k sm s kmetov user posted image

no, glihak preverla, nimajo praznika user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
2.5.2008 8:15:09   
ella79
uuu hvala za info

grado je po slo. Gradež, to je pa cca 10 km naprej od Trsta, tak čuštn kraj za sprehajat, poleti je pa itak preveč folka
http://www.grado.it/new/index.php?lingua=en

evo tuki lahko mal pogledaš, nama se dopade, k na Mira mare je mal preveč pešakov

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
2.5.2008 8:20:08   
dolenjka
Sorči, sem šla mal ke, k gre še cesar peš user posted image

Pa povej drugič po slovensk ženska, da se te razume user posted image

Fajna ideja user posted image  Sam danes ne, da se ne bomo srečali, mogoče pa naslednji vikend user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
2.5.2008 8:21:45   
ella79
a se me bojiš sprečat user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
2.5.2008 8:23:08   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

a se me bojiš sprečat user posted image user posted image user posted image

se vidi da je zgodaj, pa se mi prsti zatikajo

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?