|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
2.5.2008 8:45:04   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Krst se tudi meni zdi zelo lep zakrament, saj mislim, da je to od staršev odvisno, če ga krstijo. Naslednji zakramenti pa seveda pridejo, če je tud otrok za to. Če bo rad hodil v cerkev, naj hodi, siliti ga pa glih ne smeš. No, ne vem, tako je moje mišljenje.user posted image Midva mava vse zakramente, tako da pri nas sploh ni vprašanja, če bo šla h krstu.user posted image

A če ma človek vse zakramente, pol gre otrok avtomatiš  user posted image

Mah mi tut če jo bomo krstil, k verouku verjetno ne bo hodila user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
2.5.2008 8:45:45   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Krst se tudi meni zdi zelo lep zakrament, saj mislim, da je to od staršev odvisno, če ga krstijo. Naslednji zakramenti pa seveda pridejo, če je tud otrok za to. Če bo rad hodil v cerkev, naj hodi, siliti ga pa glih ne smeš. No, ne vem, tako je moje mišljenje.user posted image Midva mava vse zakramente, tako da pri nas sploh ni vprašanja, če bo šla h krstu.user posted image

ne ne, spet od vaju odvisno

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
2.5.2008 8:46:47   
ella79
kako naj našga iz postle vržem user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
2.5.2008 8:46:53   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jaz sem za enkrat sam za krst, k potem pa ne mislim vsako nedeljo k maši hodit, k že od OŠ nisem user posted image
mi je pa drugače zelo lepo

Jaz sem bila lani v cerkvi nazadnje, na eni poroki in krstu, pa sem skor prekinla krst k je un neumn fajmošter začel nabijat tamalmu, da je v cerkev prišel kot 1 človek, ven bo šel pa kot drugi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Kakšna neumnost, kaj tazga že dolg ne, sem bila res razkurjena in ko se spomnim, sem spet - evo glih zdej user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
2.5.2008 8:48:14   
ella79
men tudi njihove razlage niso všeč in zato k so moji starši hodil v cerkev, pa jaz ne mislim user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
2.5.2008 8:48:45   
dolenjka

Sej vem, da je od naju odvisn, sam je februarka tko napisala user posted image

Pust revčka, ziher je ful zmatran user posted image  Tko k moj, tamala je zraven njega v postelji samo zato, da ne bo predolgo spal. Ko se zbudi ona ima 5 minut fore, pol bo pa mogu vstat, ker bo težila za jest in rit previt user posted image  Dobra taktika, a ne? user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
2.5.2008 8:50:31   
ella79

user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem pa ravno premišljevala kako bi bilo fino če bi zoja že hodila in bi jo naštimala da naj gre v spalnico in po piskru začne zbijat user posted image user posted image

Sej vem, da je od naju odvisn, sam je februarka tko napisala user posted image

Pust revčka, ziher je ful zmatran user posted image  Tko k moj, tamala je zraven njega v postelji samo zato, da ne bo predolgo spal. Ko se zbudi ona ima 5 minut fore, pol bo pa mogu vstat, ker bo težila za jest in rit previt user posted image  Dobra taktika, a ne? user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
2.5.2008 8:51:10   
ella79
ups kako mi je pa to ratal user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
2.5.2008 8:51:13   
dolenjka

men tudi njihove razlage niso všeč in zato k so moji starši hodil v cerkev, pa jaz ne mislim user posted image

Pri nas je bila samo mami iz verne družine in ko sem v 1. razredu hotla k veruku, mi je toplo odsvetovala, kaj je reku fotr verjetn ne rabim pisat user posted image
Seveda sem to hotla zato, ker so vse sošolke hodile user posted image

V drugem razredu sem pa domov prišla in se zahvalila ker me nista vpisala, ker so vse jokale, ker so mogle po šoli še tja user posted image
Naša mami že dolg ni šla k maš in jo stara mat stalno neki  buzerira, k ona gre pa najmanj 1x na dan, sam ji kej velik ne pomaga user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
2.5.2008 8:52:25   
dolenjka
Jo pa odnes tja, pa reč da je kar odpuzala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
2.5.2008 8:53:43   
ella79
zdej grem pa jaz z piskri ropotat user posted image user posted image user posted image
pa zoji že neki fejst iz plenice zaudarja user posted image user posted image user posted image pridna user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
2.5.2008 9:02:46   
dolenjka
No, naša je pa očija zbudila user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
2.5.2008 10:08:42   
MetiLu
joj dejta se vidve mal umirit user posted image  jaz komaj dohajam...

sam nahitro, ker še nisem prebrala, Ella jaz sem zadnjič probala na športni del nataknit dežno prevleko od košare, pa čist uredu gor paše. Tko da niti ni potrebe da original dežno prevleko kupuješ user posted image , pa kakšen € prišparaš al pa za kej druzga porabiš user posted image  no, sam tok, zdej grem pa naprej brat. Sem glih prebrala, da jo nameravaš kupit, pa sem mogla hitro malo pametovat user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
2.5.2008 10:12:48   
bamby
mary lou, jaz nimam nobenih težav z mireno. Ampak tale M pa nekam nenavadno dolgo traja user posted image user posted image . Še zdaj mi curi in to še kar konkretno user posted image  user posted image user posted image !

buči, hvala za ponudbo za papirce za kleklanje, ampak jih dobim pri mami in tašči malo morje user posted image . Bi jih mogla le jaz tebi ponudit. Samo jaz nimam volje, da bi zdaj kaj takega delala user posted image . Mi preveč časa vzame za kleklanje, ker če hočeš kaj narest, ena ura tu ne pomeni nič user posted image user posted image . Cele dneve se mi pa resnično ne da za bulo sedet. Tako ali tako sem le zase kaj sklekljala ali pa za kakšno darilo, za prodajo pa tega ne delam. Je ni računice user posted image ! Če boš pa res rabila klekeljne navit, ti kar povej. Bomo zrihtal, ni problema!
user posted image user posted image user posted image  za papanje Tiln pri atiju! Jaz plenice tudi kar v vrečke zavijem. Pokakane grejo direkt v kontejner, samo polulane pa v koš, pa potem hitro v kontejner.
Anaja kadar je budna in se hoče nosit, hoče vedno biti pokonci, drugače je protest!

pina, 100 litrov refoška?? Noro user posted image ! Zdaj si pa le privošči, samo na cesto ne potem iti, ker bo tudi noro drago po novem user posted image !

dolenjka, k pinči na refošk boš mogla še ta teden, drgač ga bo ziher zmanjkalo user posted image . Po moje ima zdaj polno kandidatov (prjatlce, bivše prjatlce, sorodniki ožji in daljni...) user posted image user posted image .
user posted image  za Taro! Kar 180 ml je zmazala user posted image , kar ne morem verjet!

čist vse user posted image user posted image user posted image jota se nikol ne kuha manj kot eno uro user posted image user posted image

Ob kateri uri jo pa pristavte? user posted image

zdej greš pa že mal preveč v podrobnosti
v nedeljo zjutri k je pocen tok user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

februarka, zakaj pa sploh sediš zadaj pri Larisi user posted image . Jaz nikoli nisem sedela zadaj, pa smo vedno vsepovsod šli, pa ni bilo problema. Zdaj, če Anaja protestira ji pa samo dudico dam. Itak ko avto spelje, ona utihne user posted image . Je pa moja mama imela pripombe že, ko smo Tima imeli, zakaj ne sedim pri njemu user posted image . Pa sem ji kar povedala, da mu nima kaj bit, ker je lepo v stolčku in da jaz zadaj pač ne bom sedela! Včasih je bilo drugače, ker nobeden zadaj ni bil privezan user posted image .

nuka, jaz sem jo vstavila 4. dan. Vseeno pa bolje 3. dan, ker je maternični vrat takrat bolj odprt in jo lažje vstavijo in je manj boleče. Pri meni sploh ni bilo nič boleče, le malo neprijetno user posted image .

ella, dolenjka, glede krsta: Meni se zdi, da nima smisla, da vajini pupi data krstit, če sami nimata želje pri teji veri vztrajat. Če bosta kasneje želeli to narest, naj sami izrazita željo, pa naj se gresta. Največji nesmisel se mi zdi ta, da bi dali krstiti, ker se vam zdi lepo user posted image . Namen krsta na žalost ni tak. Pa brez zamere!

Mi smo se včeraj tudi po dolenjski deželi potepali. Meti, ne vem kakšno vreme si včeraj rihtala user posted image . Sem se 15 min do osmih zvečer mimo tvojega bloka peljala, pa nisi hotla nič skoz okno pogledat user posted image user posted image . Na kofe pa nisem upala kar uleteti, ker imate takrat že večerni ritual user posted image .
Anajo pa po novem fotram na 4 ure 5x na dan, pa se zaenkrat kar obnese user posted image . Poje mi od 110-130 ml. Bo treba postopoma malo obroke začet povečevat, samo ne vem, če bo tamala za to user posted image . Spi pa še vedno celo noč.
Popoldne pa gremo na vikend rožce v tegeljne nasadit za na balkon in okna.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
2.5.2008 10:24:46   
MetiLu
BAMBY, BI SE PA JA USTAVILA, ojoj...črke, sej sva bila takrat že zrihtana user posted image  zaspal je pa tko šele ob pol desetih user posted image  vreme je bil pa res za popiz....
Sej je pa danes brez oblačka, sam kaj ko sem ravno hotla od doma, ko mi je mali mrknil user posted image  sem pa eno žehto tacajt oprala, pa malo razmišljam, če bi si šla tele špagete, ki mi z betice visijo, očedit user posted image

Aja, pa pri tem bralnem maratonu mi je uspelo kruh namazan s pašteto prebrnit na tipkovnico user posted image  seveda z namazano stranjo user posted image  user posted image  

Moj je pa spet cel dan na šihtu user posted image  user posted image  user posted image  pa tako prazniki user posted image  
Mogoče bom pa danes izkoristila dan za sajenje rožic v korita za na balkon user posted image  lani sem imela noro lepe user posted image  čakam mami da pride na kavico, pa bom pol naredila plan dela za dones user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
2.5.2008 17:33:18   
Februarka08
Ojla.
No, mi smo se potepali in se nahodili... Smo skor 4 ure po Volčjem potoku šetali, pa še nismo vse obhodili.user posted image Tamala je bla noro pridna (kar prevečuser posted image ), zato ker je skoz spala in sem jo mogla prav zbudit, da sva jedle. Ker če ne bo ponoč tok bolj hotla jest. Sem bla pa zato še jest namesto nje takoooooo lačna, da sem zmazala celo lazanjo, pa še pri očiju sem mal kruhka od pice ukradla.user posted image Ne vem kaj mi je blo.user posted image Seveda, potem pa v avto z polnim trebuhom, mi je blo pa slabo za bruhat spet.user posted image Ampak zdej je boljš k smo že lepo doma... Blo je super, folka preveč, ni blo nikjer za parkirat, blata za izvozuser posted image , dobr da se notri folk porazgubi. Se je pa ravno, ko smo odhajali sonček začel srkrivat, tako da smo se ga prej naužili pa še opekel me je in mam prav majco začrtano na prsnem košuuser posted image user posted image .
Dolenjka - glede krsta, k sm prej napisala... mogoče sem se narobe izrazla, ker mava midva vse zakramente, da za tamalo ni vprašanja. Seveda, če tako starši hočejo, ne pa da je to že 100%...

Upam, da ste vse preživele lep, sončen dan.
Letim, sirena.....

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
2.5.2008 21:01:31   
bamby
Mi smo tudi že doma. Rožice smo nasadili, krompir tudi posadili, Anaja je pa celo popoldne prespala. Vmes je samo enkrat pojedla in spala naprej, čeprav jo je sprva hotela tašča malo pocrkljat. Ko je pa videla, da ji ni do tega, jo je lepo položila nazaj na kavč in mala je spala dalje. Zdaj je sicer čisto budna, malo se igra v njenem igralnem centru, samo bo treba kmalu še enkrat popapat in iti v deželo palčkov user posted image . Zaenkrat ji še nič ne diši tja iti user posted image .
Jutri bo treba pa spet tja, ker je še polno dela. Jaz pa zdaj kruh vzhajam, da ga bom še nocoj spekla, ker jutri ne bo časa.

Neposredna povezava do sporočila: 4192
2.5.2008 21:14:14   
mary_lou
Midva z mojim sinckom sva tudi ze doma jest na kavcu on pa v dezeli palckov. Sva si sama nardila izletek ker je ati mogu delat, ampak ni panike se boljs ker zdej je cez praznike delu drug teden je pa skor cel teden zato FREEEEEEEEEEEJ. No z mojim sonckom sva sla do bleda in se sprehajala nardila cel krog okol jezera madonca sploh ni malo sva 2 ure hodila. Pa mal sva nogice namakala v vodici pa se cartala na pomolu res sva se mela lepo pa ceprov sama. Zlat je ta moj sincek

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
2.5.2008 21:17:33   
mary_lou
Nama je pa lubek moj obljubu da naju pelje drug teden vsak dan na en izletek sam se lokacije si morva izbrat, ena je definitivno miramare, ena vrbsko jezero in minimundus pa se novalac kupimo spotoma v avstriji.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
2.5.2008 21:20:16   
mary_lou
O BAMBY  ku-kuc

ej a sta z anajo mele ze 3 posvetovalnico? a je ze pikico dobila? a si/jo bos dala za rotavirus cepit? Kaj pa ostale?

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
2.5.2008 21:23:28   
dolenjka
Čer user posted image

Evo, mi smo tudi doma in carica je seveda že v deželi palčkov user posted image

Mi smo šli v Arboretum in se kar naprej odpeljali, ker je bilo nenormalno velik folka, blata pa še več user posted image  Pa smo šli naprej v Kamniško bistrico na mini sprehod, pa na eno kavico, potem pa v Kamnik,kjer smo se po starem delu sprehajali in potem smo šli na zasluženo kosilo. Doma smo bili malo pred 19 uro, se skopali in napapcali in malo pred 21 zaspančkali user posted image

Mary_lou, lepo da sta izkoristila dan za super izletek user posted image  Tale Miramare pa tko fajn zgleda, da bomo šli mi v kratkem tut user posted image

Bamby, imaš prav glede krsta, zato pa nič ne bo iz tega user posted image

Ella, ste že nazaj? Te že čakam za večerno rundo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
2.5.2008 21:24:17   
srečka nosečka
user posted image

kakšno praznično zatišje je tukaj, se viidi, da večina user posted image  , še dobro da imamo Ello in dolenjko user posted imageuser posted image

Naša bejba je že pri palčkih, ati pred TV meditira, jaz pa - kje drugje user posted image

Tudi mi smo se danes malo potepali in malo user posted image . Nama je pikica dovolila, da sva celo kosilo zunaj pojedla.

bamby - user posted image  za Anajo, ko je tako pridna. A se ti lahko pohvalim? user posted image  Sem danes naredila buhtlje - pa so mi uspeli. user posted image  Si me zadnjič tako navdušila s tvojo pogačo, hvala ti. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4197
2.5.2008 21:26:14   
dolenjka
Srečka nosečka, kakšni d bestni smejkoti, jih že dolg ni blo na naši temi user posted image  user posted image  user posted image

Jaz pa Katko 37 zadnje čase pogrešam user posted image  Se pa res že dooolgo ni javila, a ima katera kaj stika z njo?

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
2.5.2008 21:37:27   
srečka nosečka
dolenjka - malo za popestritev user posted image

Tako, moj user posted image me je zapusti in odšel  user posted image .

Jaz bom pa še malo bluzila tukaj, me še ne mika spanec.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
2.5.2008 21:38:52   
dolenjka
Ti pa si razpoložena danes user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......