Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 8:27:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a se me bojiš sprečat se vidi da je zgodaj, pa se mi prsti zatikajo Sej tole ni blo prvič dons veš Ja itak da se te bojim Sam si mi dala dve orto dobri lokaciji, sem že spravla houmpejđa, da našmu pokažem. Upam samo, da ne bo že današnjih planov spremenil, ker pol si bom mogla dat lasuljo na glavo, da me ne spoznaš
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 8:29:40
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro, vidve čveke. Sta pa zgodne. Midve glih papcava, pol pa oblečt in na juriš. Učer smo šli na obisk še k bivšemu župniku, pa vid Lariso itak vso v roza, pa vpraša a je fantek a je punčka. Haloooo A si farben blind? No, gemo se počas zrihtat, midva sva že po zajtrku in po aleluji , še tamala opravi svoje, potem pa veeeeeeeeeeeeeeen. Nebo je čist brez oblačka, danes bo fenomenalen dan. Pa še rožic se bomo naužili. Lepo se imejte vse po vrsti.
< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 2.5.2008 8:30:39 >
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 8:29:54
|
|
|
|
ella79
|
pomoje ti ne boš mene, k se mi ne da las umit, pa kar s spetimi lasmi hodim okrog sej s tem sicer ni nič narobe, sam mogoče na moji glavi to ne zgleda za nikamor
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 8:30:32
|
|
|
|
dolenjka
|
Buči, tale maraton je tut zate veš, k si si ga 2 strani nazaj tko želela Je pa jutranji, sej nimaš nič proti, a ne?
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 8:32:12
|
|
|
|
ella79
|
februarka, sej veš da so eni župniki mal na roza mi smo se tudi včeri neki od krsta pogovarjal, sem mislila da je bil moj vsaj krščen, pa še to ni bil mah sej sploh ni tok pomembno, zojo bomo vseeno verjetno dali sem jaz včeraj prišla na idejo, da bi jo dali na Katarini
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 8:32:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pomoje ti ne boš mene, k se mi ne da las umit, pa kar s spetimi lasmi hodim okrog sej s tem sicer ni nič narobe, sam mogoče na moji glavi to ne zgleda za nikamor Ti si res ista jaz! Med tem ko zmano čvekljaš, bi imela že oprane in sfenane, veš kolkrat jaz zamaščena hodim po svetu? No, po svetu pol kar ne grem, se sam po kmetih gibljem, dokler se v rit ne sunem in zginem v kopalnico A februarka dan Gremo danes na isto destinacijo a ne? Sam naša 2 še spita, tko da boste vi verjetn že doma,ko bomo mi šele štartal
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 8:33:00
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Buči, tale maraton je tut zate veš, k si si ga 2 strani nazaj tko želela Je pa jutranji, sej nimaš nič proti, a ne? ne vabi je preveč zravn, k če ona začne čvekat, me bo že danes prehitela dobr, da so na poti proti obali
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 8:33:57
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka, sej veš da so eni župniki mal na roza mi smo se tudi včeri neki od krsta pogovarjal, sem mislila da je bil moj vsaj krščen, pa še to ni bil mah sej sploh ni tok pomembno, zojo bomo vseeno verjetno dali sem jaz včeraj prišla na idejo, da bi jo dali na Katarini Na Katarini je fajna ideja .
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 8:34:09
|
|
|
|
ella79
|
ej tale RR me mal preveč zavaja, sem običajno lačna in seveda z neumito glavo zato dobr da še kaj drugega nisem
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 8:34:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka, sej veš da so eni župniki mal na roza mi smo se tudi včeri neki od krsta pogovarjal, sem mislila da je bil moj vsaj krščen, pa še to ni bil mah sej sploh ni tok pomembno, zojo bomo vseeno verjetno dali sem jaz včeraj prišla na idejo, da bi jo dali na Katarini Pri nas noben ni krščen (no, moja mama in moja sestra sta ) pa sem jaz o tem razmišljala, ker mi je to lepo? A sem smešna a ne? No, sam mi bi jo krstil doma v dnevni sobi al pa za našo hiško na travniku, samo pod tema pogojema in imamo župnika, ki bi to naredil Sam ne vem če si upam
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 8:35:05
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka, sej veš da so eni župniki mal na roza mi smo se tudi včeri neki od krsta pogovarjal, sem mislila da je bil moj vsaj krščen, pa še to ni bil mah sej sploh ni tok pomembno, zojo bomo vseeno verjetno dali sem jaz včeraj prišla na idejo, da bi jo dali na Katarini Na Katarini je fajna ideja . a ne pa še fajn gostilna je gor sam zdej morm mami naštimat, da bi uga župnika vprašala če bi nas koruznike krstu
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 8:35:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 ej tale RR me mal preveč zavaja, sem običajno lačna in seveda z neumito glavo zato dobr da še kaj drugega nisem Veš kva je dobr? Da zarad RRja otroc niso lačni!
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 8:35:55
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka, sej veš da so eni župniki mal na roza mi smo se tudi včeri neki od krsta pogovarjal, sem mislila da je bil moj vsaj krščen, pa še to ni bil mah sej sploh ni tok pomembno, zojo bomo vseeno verjetno dali sem jaz včeraj prišla na idejo, da bi jo dali na Katarini Pri nas noben ni krščen (no, moja mama in moja sestra sta ) pa sem jaz o tem razmišljala, ker mi je to lepo? A sem smešna a ne? No, sam mi bi jo krstil doma v dnevni sobi al pa za našo hiško na travniku, samo pod tema pogojema in imamo župnika, ki bi to naredil Sam ne vem če si upam jaz sem tudi za kaj takega če boš koga našla povej, da še zojo pripeljem
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 8:36:26
|
|
|
|
dolenjka
|
Ktera gostilna?
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 8:36:46
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 ej tale RR me mal preveč zavaja, sem običajno lačna in seveda z neumito glavo zato dobr da še kaj drugega nisem Veš kva je dobr? Da zarad RRja otroc niso lačni! sam če sem na RR in mam njo na zizi, je to običajno leva z da bi jaz sam z levo tipkala, bi šlo bolj počasi
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 8:36:48
|
|
|
|
Februarka08
|
Dolenjka, saj preden bomo mi odrinili, bo tud še trajal. Če te bom vidla, te bom pocukala, ok? Sam tvojega imena ne vem in se ne bi rada rla za tabo doooooolenjkaaaaaaaaa .
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 8:37:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka, sej veš da so eni župniki mal na roza mi smo se tudi včeri neki od krsta pogovarjal, sem mislila da je bil moj vsaj krščen, pa še to ni bil mah sej sploh ni tok pomembno, zojo bomo vseeno verjetno dali sem jaz včeraj prišla na idejo, da bi jo dali na Katarini Pri nas noben ni krščen (no, moja mama in moja sestra sta ) pa sem jaz o tem razmišljala, ker mi je to lepo? A sem smešna a ne? No, sam mi bi jo krstil doma v dnevni sobi al pa za našo hiško na travniku, samo pod tema pogojema in imamo župnika, ki bi to naredil Sam ne vem če si upam jaz sem tudi za kaj takega če boš koga našla povej, da še zojo pripeljem Moj ima enga prijatelja župnika in baje bi to naredil, sam res ne vem če si upam Da me ne bo pol tamala ganjala k se bo hotla s kakim grkom poročit
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 8:38:39
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ktera gostilna? mislim da se original reče Na Vihri to je zgoraj, ne dol pčri dobnikarju
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 8:38:55
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Dolenjka, saj preden bomo mi odrinili, bo tud še trajal. Če te bom vidla, te bom pocukala, ok? Sam tvojega imena ne vem in se ne bi rada rla za tabo doooooolenjkaaaaaaaaa . Ah ni panike, ti se kar dolenjka der za mano, sej se Ella tut, jaz pa za njo
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 8:39:17
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka, sej veš da so eni župniki mal na roza mi smo se tudi včeri neki od krsta pogovarjal, sem mislila da je bil moj vsaj krščen, pa še to ni bil mah sej sploh ni tok pomembno, zojo bomo vseeno verjetno dali sem jaz včeraj prišla na idejo, da bi jo dali na Katarini Pri nas noben ni krščen (no, moja mama in moja sestra sta ) pa sem jaz o tem razmišljala, ker mi je to lepo? A sem smešna a ne? No, sam mi bi jo krstil doma v dnevni sobi al pa za našo hiško na travniku, samo pod tema pogojema in imamo župnika, ki bi to naredil Sam ne vem če si upam jaz sem tudi za kaj takega če boš koga našla povej, da še zojo pripeljem Moj ima enga prijatelja župnika in baje bi to naredil, sam res ne vem če si upam Da me ne bo pol tamala ganjala k se bo hotla s kakim grkom poročit moj tudi prav, da si naj sama vero izbere
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 8:40:02
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ktera gostilna? mislim da se original reče Na Vihri to je zgoraj, ne dol pčri dobnikarju Poznam zelooo dobr, sem včasih ob sobotah in nedeljah dodatne tolarčke tam služila in še zdaj z veseljem kako krvavico in zelje popapam tam gor. Se dobr poznamo Mater je svet majhen
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 8:40:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka, sej veš da so eni župniki mal na roza mi smo se tudi včeri neki od krsta pogovarjal, sem mislila da je bil moj vsaj krščen, pa še to ni bil mah sej sploh ni tok pomembno, zojo bomo vseeno verjetno dali sem jaz včeraj prišla na idejo, da bi jo dali na Katarini Pri nas noben ni krščen (no, moja mama in moja sestra sta ) pa sem jaz o tem razmišljala, ker mi je to lepo? A sem smešna a ne? No, sam mi bi jo krstil doma v dnevni sobi al pa za našo hiško na travniku, samo pod tema pogojema in imamo župnika, ki bi to naredil Sam ne vem če si upam jaz sem tudi za kaj takega če boš koga našla povej, da še zojo pripeljem Moj ima enga prijatelja župnika in baje bi to naredil, sam res ne vem če si upam Da me ne bo pol tamala ganjala k se bo hotla s kakim grkom poročit moj tudi prav, da si naj sama vero izbere Zdej smo si pa že malpreveč podobni, smo že kičasti ratal
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 8:41:45
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ktera gostilna? mislim da se original reče Na Vihri to je zgoraj, ne dol pčri dobnikarju Poznam zelooo dobr, sem včasih ob sobotah in nedeljah dodatne tolarčke tam služila in še zdaj z veseljem kako krvavico in zelje popapam tam gor. Se dobr poznamo Mater je svet majhen ja hudo, moja sestra je mela gor ohcet, pa mami 50-letnico men je ful dobr za jest
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 8:42:19
|
|
|
|
Februarka08
|
Krst se tudi meni zdi zelo lep zakrament, saj mislim, da je to od staršev odvisno, če ga krstijo. Naslednji zakramenti pa seveda pridejo, če je tud otrok za to. Če bo rad hodil v cerkev, naj hodi, siliti ga pa glih ne smeš. No, ne vem, tako je moje mišljenje. Midva mava vse zakramente, tako da pri nas sploh ni vprašanja, če bo šla h krstu.
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 8:44:17
|
|
|
|
ella79
|
jaz sem za enkrat sam za krst, k potem pa ne mislim vsako nedeljo k maši hodit, k že od OŠ nisem mi je pa drugače zelo lepo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?