|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
30.4.2008 22:26:02   
Februarka08
Čer.
Pri nas spet ne spimouser posted image , se tamala nekaj pritožuje, jo zdele moj crklja, pa nič ne pomaga.user posted image Jest pa tako utrujena, da še komaj gledam.user posted image
Sem dopoldne nekaj jamrala, da naša nič ne kaka. No, dones se je 3x, v zadnje se mi je pa ene 4x na previjalni.user posted image Sem komaj lovila drekec in porabila tono vate, da sem sprot umivala rito.user posted image
Drugač sem pa glih izpod tuša, glava umita, noge podepilirane in čist ready za ekšn, sam kaj ko bomo spet dežurali pomoje. user posted image Jutri je spet bolj tako, tako vreme, Portorož odpadeuser posted image , gremo pa na Bled mal pogledat...

Nič zdaj pa res morm it do tamale, čeprav ne vem več kaj naj ji dam. Zize so itak prazne, flaše pa ni hotla prejle.user posted image Nočko vsem.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
30.4.2008 22:43:07   
ella79
februarka user posted image potem Larisi čist nič ne fali, če je sita, previta, razn če jo še kupček matra user posted image jaz jo dam sedaj kar kravce past, pa vedno še kakega konkretnega podere user posted image nič žensko user posted image user posted image user posted image želim vam čim bolj mirno noč

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
30.4.2008 22:52:51   
dolenjka
OOO Vidim, da se vas je še nekaj zbudilo med tem, ko sem jaz mal mrknila user posted image
Sem si šla kremplje postričt in zdajimam spet nohte, pa še nalakirat sem jih uspela user posted image  user posted image  user posted image  

Larisa in Ella hvala za ponujene školjke. Jaz sem jih naročila zato, ker mi je mal mleka primanjkovalo, zdaj pa školjk zaenkrat ne rabim, bom kar v blazinice lovila user posted image , če pa katera kaj mleka za palačinke al pa kaj podobnega rabi, naj pa pove user posted image  Če bodo pa školjke spet aktualne se vama pa javim user posted image  Jaz na dan porabim 4 - 6 blazinic, ampak običajno 4, tko da za doma in po okoliških kmetijah uporabljam Fixis (i pa velikokrat premočijo user posted image ), ko grem pa med ljudi in v civilizacijo, si dam pa Chiccotove not, pa še manjše cice zgledajo z njimi user posted image
Pinči, ma če jaz ne pridem na kako flaško refoška še letos! Mnjami refošk user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
30.4.2008 23:05:06   
ella79
dolenjka jaz sem si pa včeraj nohte porihtala v nulo user posted image user posted image tako da bi mogla danes še depilacijo udar, pa me kar ni mel, da bi mal potrpela user posted image user posted image
aja, men še nikol ni skoz premočil user posted image no, razen mislim da 2x sem se ponoči v poplavi zbudila, k sem prejšnji dan pivo pila
men je tudi refošk njami user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
30.4.2008 23:23:37   
dolenjka
No, vidš, nama je skupen refošk, tamalima pa spanček zganček user posted image  user posted image  user posted image

Jp, men premočijo vse, razen Chiccotove user posted image

Evo, zdele sem cice spraznila za lahko noč in nafehtala samo 125 ml user posted image  No, tut dobr. Sej je sam zlata rezerva, pa jutr bom sabo v Zagreb vzela za vsak slučaj user posted image

Joj, kdaj se bom pa podepilirat uspela? Drug let enkrat, letos tut v kopalke ne bom šla če bo šlo tko naprej. Sem prej zmazala pol litra sladoleda user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
30.4.2008 23:32:04   
ella79
user posted image user posted image user posted image ej dej nehi dolenjka prosim user posted image user posted image user posted image jaz sem tudi prej sladoledek jedla user posted image user posted image user posted image a mal smetance in kakava gor user posted image njami user posted image user posted image
mi pa lani sploh ni pasal sladoled, sedaj sem pa spet na stari formi user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
30.4.2008 23:35:01   
dolenjka
Ella !!!!!!! To je že res mal grozljivka ratala user posted image  user posted image  user posted image  Jaz sem pa že na začetku nosečnosti natepavala sladoled, da so ga komi nardil tok sprot, k sem ga jaz pojedla user posted image , pol sem se pa mal umirila in je spet ven vsekal user posted image  Še dobr da nismo nič jote kuhal, k bi se že mal sprašvala kaj dogaja user posted image

O Suzika, čer user posted image  Kaj pa pestunja dela?

Aja Ella, moj je prišel domov 21.15, me je skor kap sunla user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
30.4.2008 23:38:30   
dolenjka
Ej Ella, zdele sem gledala tvoj album in videla vrtiljak. Mi smo ravno v nizkem štartu da ga kupimo in sem tudi tega danes gledala pa se nisem mogla odločit, ker se mi zdijo tako "bledih" barv mediji user posted image  A una lučka kej pali al je ne uporabljate prav pogosto? Midva sva se nad Pujem navduševala user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
30.4.2008 23:38:49   
ella79
potem si pa lani še ti 'moj' sladoledek pojedla user posted image user posted image sam letos ti ga pa ne dam user posted image user posted image
uuuuu priden tvoj dedec user posted image user posted image user posted image si mu pa dala vzgojne user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
30.4.2008 23:42:05   
dolenjka
Jp, pa še od katere druge in to se mi še vedno zelooo dobro pozna user posted image

Ja, deca sem pa mičkeno strenirala, sem Elma 2 user posted image  user posted image  user posted image  No, pa sej za domov hodit nikol ni blo kake panike, ni glih kak orto potepin ponoči, sam ma pa druge "bisere" user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
30.4.2008 23:43:41   
dolenjka
Ti, a si porajtala, da imava zadnje čase zvečer midve dialog tle gor user posted image  user posted image  user posted image
Ostalim bom pa zaračunavat začela tole branje. Sej verjetn jim je kot obvezno šolsko čtivo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
30.4.2008 23:43:42   
ella79
sem bla enkrat tok zagreta za vartiljak, da sem ga pod mus mogla iti kupit user posted image user posted image user posted image lučko nič ne laufamo, muziko + da se vrti pa kar, sploh čez dan, zvečer ni potrebno, prej omaga user posted image user posted image kupla sem pa zato tega, ker je bil v mullerju 40 ER, v BC je pa 60 EUR user posted image  user posted image lahko bi bil bolj pisan ja user posted image men se tedva dopadeta
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170181
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170180

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
30.4.2008 23:45:05   
ella79
bova mogle na kak MSN prešaltat user posted image user posted image
itak ma pa vsak kake fore user posted image jaz jih mam tudi user posted image pomoje user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
30.4.2008 23:46:07   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ti, a si porajtala, da imava zadnje čase zvečer midve dialog tle gor user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image jaz morm skrbet, da me buči ne ulovi user posted image user posted image user posted image
aja, a veš kaj to pomeni user posted image da sta najini princeski pridni in spančkata user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
30.4.2008 23:46:30   
ella79
suzi naju že čekira user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
30.4.2008 23:48:34   
dolenjka
Midva sva pa tega ogledovala danes user posted image

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=166741

Ta dva ki si ju ti nalimala sta tut ok, sam nista delovala v BCju in pol se človk težko odloči user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
30.4.2008 23:48:48   
ella79
dolenjka a tega mata ogledanega
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=166741

pomoje je boljši od našega, k je bolj pisan

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
30.4.2008 23:50:14   
ella79
user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
sej tale moj tudi neki zaj*** ga pržgem pa kar neki muska čudno piska, pa je treba ugasnt, pa še enkrat prižgat, potem pa če maš srečo dela user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
30.4.2008 23:51:04   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

bova mogle na kak MSN prešaltat user posted image user posted image
itak ma pa vsak kake fore user posted image jaz jih mam tudi user posted image pomoje user posted image user posted image user posted image

Jaz mam Skype user posted image

Kake fore? Ma jst nimam nič od tega, sam 76 kg  user posted image  user posted image  user posted image

Suzi pa itak da čekira že neki časa, pa se skrit ne zna in pol jo midve tika taka razkrinkava user posted image

Joj, zakaj pa jaz ne grem drv žagat? Moj je že celo gmajno požagu tle zraven mene user posted image  Jutr bo pa spet zmatran, jaz pa ne user posted image  Mater sem pametna, namest da bi ajala user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
30.4.2008 23:52:51   
ella79
jaz sem pa bolj za msn in gtalk user posted image začela sem pa s skypom user posted image user posted image
tvoj more skrbet, da vaju s carico ne bo pozimi zeblo, pa dela zalogo user posted image user posted image user posted image sploh če bo treba majstre res tok plačat user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
30.4.2008 23:55:59   
dolenjka
gtalk??????

Joj, a si me mogla na majstre spomnit user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
30.4.2008 23:56:41   
dolenjka
No Suzi, napiš kej, da grem pol lohk ajat user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
30.4.2008 23:56:43   
ella79
še 5 min. pa pride moja ura za spanje user posted image to pa mam jaz, vse more biti po timingu user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
30.4.2008 23:57:14   
dolenjka
a čist vse? user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
30.4.2008 23:57:59   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

gtalk??????

Joj, a si me mogla na majstre spomnit user posted image

gtalk maš če maš mail odprt na gmailu
sej te nisem hotla spomnit, sam potolažit, da maš fajn user posted image , k skrbi za vaju user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?