|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
30.4.2008 23:58:54   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

a čist vse? user posted image

čist vse user posted image user posted image user posted image jota se nikol ne kuha manj kot eno uro user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
30.4.2008 23:59:23   
dolenjka
U kok si prjazna user posted image

AJa to je to user posted image  Moj ma gmail, jaz pa (še) ne, sam če bo šlo tko naprej, si ga bom mogla omislit, al pa ne, bomo vsaj prej imel 2. del user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
1.5.2008 0:00:07   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

čist vse user posted image user posted image user posted image jota se nikol ne kuha manj kot eno uro user posted image user posted image

Ob kateri uri jo pa pristavte? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
1.5.2008 0:00:27   
ella79
sej je tuki tudi čist fajn čvekat user posted image user posted image user posted image sploh je pa kdaj k nisi prav zgovorn, fajn brat user posted image user posted image user posted image
zdej grem pa v mižule, k slišim, da že polnoč bije user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
1.5.2008 0:01:14   
ella79

zdej greš pa že mal preveč v podrobnosti
v nedeljo zjutri k je pocen tok user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
1.5.2008 0:01:36   
dolenjka
jaz grem tut oči skup tiščat user posted image

Se tipkamo user posted image  Nočko!

Suzi hinka si user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
1.5.2008 0:02:41   
ella79
čim dlje oči skupi tišči, pa Tara seveda tudi user posted image  user posted image
nočko
nočko tudi tebi suzi

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
1.5.2008 0:02:51   
dolenjka

zdej greš pa že mal preveč v podrobnosti
v nedeljo zjutri k je pocen tok user posted image user posted image user posted image

sem sam preverjala, če sta našadva tut kej povezana user posted image  user posted image  user posted image

Sam si pa modelka veš! Ma itak da veš! Ajd nočko, pa eno bolho za pomoč, če te pa pič..... pa vašga poklič user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
1.5.2008 0:04:34   
ella79
a sta kej user posted image user posted image user posted image
dobr da so prazniki in bo poceni tok user posted image user posted image user posted image pa ne za stroj laufat user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
1.5.2008 0:34:33   
Suzi*

Pa drugače? Tiste ki niste na tehničnem user posted image  Suzi, varuška uboga? user posted image

user posted image user posted image user posted image  je bla danes cel dan ful pridna, ja. user posted image user posted image  Sem ga spustila na kres zarad tega. Matr, res sem preveč dobra. user posted image  pa tvoja varuška???

Mesecnica, hiška je v bršljinu, sam mal cincava, ker ni čist nova, je tud od mene mal starejša. user posted image  Danes sva se tud mimo zapeljala, ne vem....bi pa ne bi.

Larisa, dobr se pokaka tale vaš cartek Nejc.user posted image  naša se je tud danes prvič tolk usračkala, da ji je tud malo zadaj ven prišlo, je bil kako res od spredaj pa do zadaj in sem jo kar pod tuš nesla splaknit. user posted image user posted image  Upam, da vama jota zalaufa. S šivi pa vem kako je, sem bla prvič skor do pol bedre prerezana. user posted image  Ampak sej bo boljš, boš vidla.

Bamby, buči, a vesta, da jaz tud klekljam??? user posted image  No, vsaj sem, zdej mi pa v omari stoji na punklu ena čipka. Bi ful rada se spet lotla, samo voljo je treba zbrat pa začet. Buči, jaz se tud pofočkam za vzorčke...preventivno. user posted image
Buči, nam siol super dela...kovačeva kobila tokrat ni bosa. user posted image

Mary_lou, meni je mirena nardila kakšen mozolj več, ja. user posted image  Ni pa ŠE panike. je pa kriza,ker še kar krvavim. user posted image

Chichotove blazinice so res zakon!!! pa dobre so tudi od NUKa, tiste ta tanke.

Pinči, dobr te je možek založil. Sam da ne boš prevečkrat v rožicah zdej. user posted image user posted image

Ela, dolenjka, čekiram že celo večnost jauser posted image , pa traja, da vse preberem od zjutraj, ker ste tolk načvekale, pa da še sproti odgovarjam. ..... sej ste mi ziher zdej že spat pobegnile. user posted image user posted image
dolenjka, priden tale tvoj. res je bil zgoden danes.  dobr si ga natrenirala. Moj ima pa problem, ker ne zna poti domov najt ponavadi. user posted image user posted image

spite že, a ne???  user posted image user posted image  sej če bi naša tamala ob pol osmih al pa ob pol devetih zaspala, bi tud jaz kej prej tukej čvekala kokr vidve, tako je pa spet zaspala šele ob enajstih al pa še mal poznej...smo skupej zadrnjohale prikloplene. user posted image

Nič, grem še jaz v mižule zdej.

nočko.

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 1.5.2008 0:35:09 >

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
1.5.2008 8:00:31   
dolenjka
Prva user posted image  user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
1.5.2008 8:01:02   
dolenjka
user posted image  user posted image  user posted image  Buči vidim te, pa sem te premagala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
1.5.2008 8:01:56   
dolenjka
Ja Larisa, a ti si že prklopljena? A lohk najprej do Portoroža prideš? Res si čvekulja in odvisnica  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
1.5.2008 8:08:45   
buči
Dolenjka, dobro jutro. s ta z Ello včeraj tolk klepetali, da sem vaju mogla najprej prebrat, zdaj pa lahko kaj pokomentiram. Mi imamo tisti vtriljak, ki je tebi všeč. vse ok, le muzika špila le 5 minut, kar je ful premalo. Aljaž ima pa samo glasbeno lučko, tam je pa 5 ali 10 minut mizike, je boljše.

Suzi, daj sporoči mi na ZS naslov, pa ti pošljem vzorčke.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
1.5.2008 8:10:59   
buči
dolenjka, koliko zdaj stanejo kasete za koš s plenicami? Mi imamo koš še od Aljaža, samo ne kupujemo več kaset, ker so mi ful drage. Ampak sistem pa deluje, preverjeno tudi poleti ni pri nas nič smerdelo ven, tudi potem ne, ko je jedel gosto hrano. To te pa prvič po tle rukne, kako fajn vonjave imajo ti kakci ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
1.5.2008 8:11:42   
dolenjka
Buči, baterije so drage, 5 minut je čist dost! user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
1.5.2008 8:12:52   
dolenjka
Drugač mislim da so 8,30, zdej si pa 5,69 user posted image  Kar razlika, a ne? user posted image
Sam to je res zmaga, tale koš! Mi ga ne praznimo pogosto in res čist nič ne vohaš user posted image  Pa ena kaseta je za skoraj cel mesec user posted image

< Sporočilo je popravil dolenjka -- 1.5.2008 8:14:11 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
1.5.2008 8:14:09   
larisa

Ja Larisa, a ti si že prklopljena? A lohk najprej do Portoroža prideš? Res si čvekulja in odvisnica  user posted image  user posted image  user posted image

Madonca, ne znam it od doma, da nebi prej vse prebrala user posted image . Ve pa tolk čvekate, da bom zdej brez zajtrkauser posted image user posted image . Sej gremo no. Ta mali še spi, pa ga čakamo, da ser napapca pa šibnemo....pol pa spet pridem kot sokol vaju z Ello čekirat.user posted image

Ampak sta pa dobre. Do polnoči. Takrat mam jst že eno klaftro drv nažaganih. Moja ura je ob 22h, tko da zamujam tele vajine prijetne, romantične nočne pogovore....user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
1.5.2008 8:16:46   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Madonca, ne znam it od doma, da nebi prej vse prebrala user posted image . Ve pa tolk čvekate, da bom zdej brez zajtrkauser posted image user posted image . Sej gremo no. Ta mali še spi, pa ga čakamo, da ser napapca pa šibnemo....pol pa spet pridem kot sokol vaju z Ello čekirat.user posted image

Ampak sta pa dobre. Do polnoči. Takrat mam jst že eno klaftro drv nažaganih. Moja ura je ob 22h, tko da zamujam tele vajine prijetne, romantične nočne pogovore....user posted image

Uh, kolkrat sem bla jaz zaradi RR že lačna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj je še moj vstal, carica pa po jutranji dozi ob 7h še drnjoha in ko se zbudi dobi papico, pol jo pa tut mi šibnemo od doma proti Zagrebu. Se sploh ne spomnim, kdaj sem bila nazadnje v tistem delu HR user posted image

Ja, z Ello sva pa mal čvekulje. Kva čmo, takle mamo user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
1.5.2008 11:21:07   
MetiLu
Joj babe, kolk je blo spet za prebrat user posted image  Dolenjka in Ella imata kar večerni abonma odprt user posted image  se vidi da imata hudo pridne bejbike doma user posted image  bhom jest mojga pripeljala v varstvo za kakšen dan, da se mal naleze user posted image

Moj mulček se zvečer ni zbudil, je kar drnjohal do po enih user posted image  pol sem ga pa nahitrco previla, pa papcat dala, pa je spal do petih, jaz pa ob štirih zjutraj auf pa zizo masirat pa stiskat mleko ven, sem mela čist trdo, tok se je mleka nabral user posted image  no sej to je dobr, samo me je malo strah, da ne bi kakšen mastitis fasala user posted image

Ne morem prehvalit original pampersk, imamo zdele tavijolčne z elastičnimi trakovi, pa mrežico, ki tudi kakec ujame in nam nič več ne spusti user posted image  Sicer je bila pa prej tudi naša rita večkrat tako pokakcana kot Nejc od Larise user posted image  user posted image

Larisa, glede jote so moji občutki čist isti, samo smo me šîvanke res malo bolj nastradale user posted image  user posted image  Upam, da se bo piskr za joto kmalu spravil v normalo stanje user posted image  

Ella, senčnik čist super deluje, nič jim sonček ne posije v obraz, z nobenega kota, ker je tako podaljšan! user posted image  Sem ga sprobala na špotnem delu in je fajn, samo vozek je zdej malo bolj hecen user posted image

Grem zdej za pico zamesit, da bo danes za kosilo, moj ima ob dveh šiht user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
1.5.2008 11:30:29   
mesecnica
Meti - kaj pa piše na plenicah - Aktiv fit???

Mesečnica

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
1.5.2008 11:37:59   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Meti - kaj pa piše na plenicah - Aktiv fit???

Jap user posted image  trenutno imamo še št. 3, sem pa kupila tudi en paketek št. 4, ki so za ponoč, baby dry samo so še prevelike.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
1.5.2008 12:20:02   
buči
Dolenjka, so pa kasete res ratale drage ... user posted image  Samo veš kaj bo problem? Rita raste, plenice so večje, to pa pomeni, da ni več folije za toliko časa. Pri nas je pa še ena št. 6 zjutraj z vsaj 1 kg lulanja zraven, čez vikend še 2, če gre počivat, tako da malo improviziram. Koš je na stonišču, notri dam eno veliko vrečko, pleničke pa mečem v manjše vreček, ki jih potem zavežem. Malo se vonja, ko odpreš koš, ampak še ni sile. Ekološko pa ni ... user posted image

Se pa moram pohvalit. In to kar dvojno: včeraj sem začela telovadit z neko strašno napravico, po kateri me ne bolijo mišice od muskelfibra, ampka križ, ki je potreben masaže. user posted image  prosim lepo, to je nor uspeh zame! user posted image  Druga pohvala: danes je Tilen normalno pojedel 210 ml v 25 minut pri ATIJU! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A vaši otroci tudi samo spijo? Mene že malo skrbi ... Prespi od 21.00 do 7.00, ko je je tako na pol buden, med obroki je ponavadi buden manj kot eno uro, le zjutraj mu znese 2 uri. Saj ne rečem, da ni fino, ker je res mir, ampak tega otroka ne morem niti normalno crklat! Še razvadit ga ne bom mogla. Pri treh decih ne bo nobenega, ki se bi stiskal k meni in se mucal ... Sem vedela, da bi morala našemu malo pipco privit, ko sva mulčke delala.user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
1.5.2008 12:21:08   
buči
Drage moje, a ste opazile, da lezemo počasi proti 200 strani? Meni se še ene 2x odpuli s samogovori, pa Dolenjka in Ella zvečer vklopita v višjo prestavo, pa smo drug teden čez! user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
1.5.2008 12:22:41   
buči
Še enga pridelam, potem grem pa na kosilo. Smo danes delavni, ko je praznik dela: ati in Aljaž pereta avto, jaz sem že kopalnico zglancala, juha je kuhana, kruh pečen, cunje obešene, samo že plohe čakam in cartanje ... Tega pa itak ne bo .... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?