Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pa drugače? Tiste ki niste na tehničnem Suzi, varuška uboga? je bla danes cel dan ful pridna, ja. Sem ga spustila na kres zarad tega. Matr, res sem preveč dobra. pa tvoja varuška??? Mesecnica, hiška je v bršljinu, sam mal cincava, ker ni čist nova, je tud od mene mal starejša. Danes sva se tud mimo zapeljala, ne vem....bi pa ne bi. Larisa, dobr se pokaka tale vaš cartek Nejc. naša se je tud danes prvič tolk usračkala, da ji je tud malo zadaj ven prišlo, je bil kako res od spredaj pa do zadaj in sem jo kar pod tuš nesla splaknit. Upam, da vama jota zalaufa. S šivi pa vem kako je, sem bla prvič skor do pol bedre prerezana. Ampak sej bo boljš, boš vidla. Bamby, buči, a vesta, da jaz tud klekljam??? No, vsaj sem, zdej mi pa v omari stoji na punklu ena čipka. Bi ful rada se spet lotla, samo voljo je treba zbrat pa začet. Buči, jaz se tud pofočkam za vzorčke...preventivno. Buči, nam siol super dela...kovačeva kobila tokrat ni bosa. Mary_lou, meni je mirena nardila kakšen mozolj več, ja. Ni pa ŠE panike. je pa kriza,ker še kar krvavim. Chichotove blazinice so res zakon!!! pa dobre so tudi od NUKa, tiste ta tanke. Pinči, dobr te je možek založil. Sam da ne boš prevečkrat v rožicah zdej. Ela, dolenjka, čekiram že celo večnost ja , pa traja, da vse preberem od zjutraj, ker ste tolk načvekale, pa da še sproti odgovarjam. ..... sej ste mi ziher zdej že spat pobegnile. dolenjka, priden tale tvoj. res je bil zgoden danes. dobr si ga natrenirala. Moj ima pa problem, ker ne zna poti domov najt ponavadi. spite že, a ne??? sej če bi naša tamala ob pol osmih al pa ob pol devetih zaspala, bi tud jaz kej prej tukej čvekala kokr vidve, tako je pa spet zaspala šele ob enajstih al pa še mal poznej...smo skupej zadrnjohale prikloplene. Nič, grem še jaz v mižule zdej. nočko.
< Sporočilo je popravil Suzi* -- 1.5.2008 0:35:09 >