Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 12:41:44
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Meti - a imaš kovterček spodaj in dekico zgoraj ali kontra? Pa imaš čez dan enako kot ponoči? Mesečnica, jaz dam spodaj dekico in čez kovtrček, ker je dekica ful mehka pa čez dan ga enakopokrijem, ker je v spalnici bolj hladno. Zdej je pa moj s sodelavcem prišel domov na kavo, se pol javim...
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 12:49:45
|
|
|
|
ELMA
|
suzi poslala sem ti e-mail na ZS ...Prosim za slikice moram vas vidit
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 12:51:26
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* mesecnica, mi imamo oblečene dvojne dolge rokavčke, pa hlačke s stopalci in nogavičke ali copatke. Pokrita je pa s kovtrčkom podnevi in ponoči. Imamo pa kar toplo tudi ponoči. Punce, če hočte slikce videt, bo treba do naslednjič kaj dobrega spečt. Pa seveda prit na srečanje. Aja, slikce sem vam poslala, če ste mi poslale mail. če katera ni dobila, naj sporoči. Bomo spekle , lahko tudi kaj slanega ? jaz bom kar burek vam prinesla .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 12:58:13
|
|
|
|
Februarka08
|
Ojla Suzi, hvala za fotkice... Kok ste luštne. Komaj čakam da vas vse spoznam. Se pridružujem izletu na primorsko enkrat poleti... Zagotovo. Ne morm drugega napisat ker mam alarm in to tak hud da mi kar ušesa plapolajo. Tako lep sonček imamo naša se pa skoz neki pritožuje.
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 12:59:18
|
|
|
|
katka37
|
Mateja, pozdravite se čimprej. Bamby, upam, da bodo Anajine težave minile. Elma, se mi zdi, da si ti spraševala za potiskane plenice- zdaj jih imajo v dipoju 3 komade za 2,99 €. Meti, boš morala ti enkrat pošteno zajahati tvojega, pa pokazati, kaj je red.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 13:05:39
|
|
|
|
ELMA
|
katka37 hvala za informacijo bom ih šla iskat ...a si to na Brdu v Ljubljani vidila?
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 13:09:38
|
|
|
|
mlavla
|
ja moje ruske kape oz. kučme so končane... vam bom pokazala kakšno slikco ...za lušte evo tole je pa recept: http://kulinarika.net/recept.asp?ID=6213
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 13:10:18
|
|
|
|
katka37
|
V reklamnem letaku piše, da so otvoritvene cene (zaradi dipoja v Celju) tudi v lj, mb, kr, torej v vsakem dipoju.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 13:10:37
|
|
|
|
mlavla
|
elma..jst sem včeraj v Mulerju videla potiskane tetra pleničke...
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 13:30:20
|
|
|
|
misar
|
dober dan evo spet mene. prejšnji teden smo en za drugim vsi pocepali. najprej jaz potem še dragi in nazadnje še najina princeska. ni bilo nič hujšega, pa vseeno neprijetno. dnevi so standard:papanje, kakanje, previjanje, sprehod...noči pa tud kar solidne. prej smo se zbujali le enkrat na noč, zdaj pa kar dvakrat. princess zaspi okoli osmih pa vleče tja do dveh, pa spet budnica okoli petih. no ja mi kar paše tak tempo, vsaj kak večer zdaj tud z dragim skupaj preživiva. sva bila že skor tujca. toliko, da sva se še srečala, kaj več pa ne vas grem zdaj še mal prebrat kiss
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 13:31:51
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka ella - nogavice ali štumfi, zokni pa se spet nekaj druga - kura jaz, seveda ima še ponoči pižamo oblečeno - jaooo mene kaj pa so zokni potem ella - Zokni so samo na stopalih, nogavice ali štumfe pa čez trebuh. Mater zunaj piha kot , pa še deževat je začelo - sem ušla. Pa tak lep sonček se je kazal.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 13:33:50
|
|
|
|
Mateja81
|
Še ena inf. če katera kupuje v Zari...Jaz sem kupila bodije ki so jih imeli v akciji in se mi zdi da so št. kr male. Mojem malem so bodiji št. 68 že čisto prav pa sem mislila da jih bo imel za kasneje. Sicer sem mu pričela počasi že oblačit št. 62 tak da če boste kaj kupovale bodite pozorne. Sicer ne vem če velja to tudi za ostale cunjice, ker imam ostale št. 74 (srajce in hlače)...Je pa za preverit, da ne bodo stvari prerasli še preden jih uspemo obleči vanje. Pa še nekaj a se samo meni zdi ali so zgornji deli (npr. mikice s kapucami inp) npr. iz H&M-a ful nepraktični za oblačit al sem sam jaz smotana. Se mi zdijo ful majhne in vedno komaj stlačim drugo rokico notr (se mi zdi da bi mu skor ramo izpahnila-prej ko ga oblečem) pa je vse št. večje od tiste v katere ga oblačim. Sej je vse ful frajersko sam praktično pa ni!!! Sicer je naš že res pravi korenjak (beri: dobrih 6500 gr); ampak ga že za iz porodnišnice nisem spravla v 62 št mikice (no sej kasneje nam je uspelo-ampak res težko). Mogoče bo bolje ko bodo oblečeni le v kratke rokave.... Lp
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 13:37:59
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka ella - nogavice ali štumfi, zokni pa se spet nekaj druga - kura jaz, seveda ima še ponoči pižamo oblečeno - jaooo mene kaj pa so zokni potem ella - Zokni so samo na stopalih, nogavice ali štumfe pa čez trebuh. Mater zunaj piha kot , pa še deževat je začelo - sem ušla. Pa tak lep sonček se je kazal. aha...to je štajerska razlaga. štumfi, nogavice ali zokni so pri nas vse ista stvar. se pravi tisto kar obuješ in je na stopalih. kar pa pride čez pas so pa žabe...vsaj pri nas je tko
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 13:39:56
|
|
|
|
ELMA
|
katka37 , mlavla hvala ko se bom namenila v ljubljanu bom v muler šla bolj mi je poznat kot dipi . Ker je dipi na brdu jaz sem pa samo 2 krat bila tam , a muler mi je čist blizu službe , pa glih sem na službo pozabila , zdaj pa ste me pa spomnile ...Sem mislila da se ne dobijejo tukaj Pa se smo v Evropi Če ih ne dobim v muleru bom zavila v dipi .....Punce kako naredite dve pikice nad črko U
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 13:44:37
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka ella - nogavice ali štumfi, zokni pa se spet nekaj druga - kura jaz, seveda ima še ponoči pižamo oblečeno - jaooo mene kaj pa so zokni potem ella - Zokni so samo na stopalih, nogavice ali štumfe pa čez trebuh. Mater zunaj piha kot , pa še deževat je začelo - sem ušla. Pa tak lep sonček se je kazal. aha...to je štajerska razlaga. štumfi, nogavice ali zokni so pri nas vse ista stvar. se pravi tisto kar obuješ in je na stopalih. kar pa pride čez pas so pa žabe...vsaj pri nas je tko pri nas je tudi isto. kar gre čez pas so žabe.
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 13:45:27
|
|
|
|
ella79
|
mateja men so H&M oblačila najbolj praktična mam pomoje več kot 90% oblačilc iz tam, pa sem čist zadovoljna. A ti misliš zgorni del za čez glavo? K kar je na zadrgo, je zelo enostavno oblečt. Pa ji jaz ne oblačim nič večje kot rabi oz. kot ima bodi + majčko. Vse ista vleikost.
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 13:45:41
|
|
|
|
ELMA
|
mlavla, mami28 a vi imate še široko povijanje , zanima me če ste bile na UZ kolkov ...Mi še nismo bile, pa se ne vem gdaj se sploh gre a so na nas pozabili , dons je stara 41 dni , gdaj se sploh gre na ta pregled ...
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 13:51:18
|
|
|
|
ELMA
|
suzi hvalaza slikice prov ste luštkane in vi in vaši kar s osmehom sem vas gledala ,
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 13:56:05
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka ella - nogavice ali štumfi, zokni pa se spet nekaj druga - kura jaz, seveda ima še ponoči pižamo oblečeno - jaooo mene kaj pa so zokni potem ella - Zokni so samo na stopalih, nogavice ali štumfe pa čez trebuh. Mater zunaj piha kot , pa še deževat je začelo - sem ušla. Pa tak lep sonček se je kazal. aha...to je štajerska razlaga. štumfi, nogavice ali zokni so pri nas vse ista stvar. se pravi tisto kar obuješ in je na stopalih. kar pa pride čez pas so pa žabe...vsaj pri nas je tko hvala ti, da si mi pomagala Tako mala je SLO, pa se ne moremo sporazumet. suzi - hvala za slikce Vauuuuuu, kako lepi februarčki in februarčice , mamice pa kar žarijo. Upam, da vas uspem, tudi sama kdaj spoznat.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 13:56:11
|
|
|
|
vrtnica76
|
Končno mi je ratal dat gor nekej novih fotk od našega korenjaka .Zdej ga pa šibam previt,ker se je na full posračkal in se že ornk pritožuje .
< Sporočilo je popravil vrtnica76 -- 17.4.2008 13:57:12 >
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 14:03:15
|
|
|
|
Mateja81
|
Ok pol sem pa jaz smotana al je pa naš tak širok čez hrbet...Alla Rambo ...Ne res mu težko oblečem stvari(mikice na zadrgo ja), ker ima skoz rokice pokrčene in mu jih ful težko zravnam pa nisem preveč mehkužna... Ne, sej jaz imam tud največ stvari iz H&M-a in so mi ful fajne sam s temi mikicami za povrh sem skregana. Sem pa tudi opazila da sem kupila 2 hače (do pasu), ki se jim odpira sam gumbek zadrge pa nimajo in jih je tud težje vlečit čez rito s plenico. Bom kar se tega tiče tudi bolj pazljiva v prihodnje. Pa bomo že glavno da smo lepi sej ni važno če mami prej doma diplomira ko otroka obleče...
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 14:05:55
|
|
|
|
Suzi*
|
vrtnica, koko sta lušna tvoja 2. tamala je tud lepotička. men pa danes moja že skos poliva. prej ji je celo ratalo ga spustit za mojo majico tučno med zize. je modrc prestregel kar je šlo ven.
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 14:08:22
|
|
|
|
MetiLu
|
Moj fante spet spi Pomojem bo zvečer spet žurka za zaspat No, popoldan bova najbrž skočila v Müllerja, medtem, ko bo atek nabijal badminton Men so tud cunjice iz H&M-a ful dobre Mateja, imate pa res oreng fanta vsaj kak večer zdaj tud z dragim skupaj preživiva. sva bila že skor tujca. toliko, da sva se še srečala, kaj več pa ne Se podpišem pod tole, midva tudi komaj kakšno minuto zase dobiva Punce, kako je zdej kej z vašo joto? Pri nas je ni na jedilniku ... nimam apetita
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 14:09:37
|
|
|
|
ella79
|
sem jaz tudi na začetku mela več dela, da smo tiste male rokice notr v rokav spravli, zdej je pa res že mala malca so rokice tok večje in je že lažje
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 14:17:46
|
|
|
|
Janey
|
Uf kak se mi ne da več učit...pa malo še morem pokec spančka jaz pa malo počivam. vrnica janez je tako luškan
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?