|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
17.4.2008 10:15:17   
ella79
bamby a zdej imata z anajo drugo melko, al še vedno Aptamil? Kaj pa če ji res ta ne odgovarja, al pa če se ga je že prenajedla?

meti, jaz sem mu tudi včeri povedala, tako kot je pina dobr rekla, da smo doma za naše user posted image , da jim damo jest, previjemo... ne pa da pospravljamo za njimi user posted image user posted image user posted image se je sam smeju user posted image user posted image

pina lahko da je Ana bruhala zaradi vožnje user posted image verjetno se prav pogosto ne vozi tako daleč. Zdej se ji bo želodček privadil, pa da bosta lahko naslednjič zopet prišli.

mlavla a to je uno lecivo, k potem v kokos povaljaš, drugač je pa biskvit, pa vmes fila user posted image njami njami user posted image user posted image user posted image

naša je nadoknadla ponoči, kar čez dan ni user posted image spat smo jo dal ob devetih, pa je čez kake pol ure potem zaspala, prej pa svoje medvedke ogovarjala  user posted image user posted image user posted image in spala do 8:45 user posted image user posted image user posted image kar nisem mogla verjet user posted image to je sedaj že tretji dan zapored, da je spala najmanj do osmih user posted image user posted image še tako naprej user posted image user posted image

meti, dolenjka, a sta začele dajat kapljice D3? kakšna reakcija?

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
17.4.2008 10:24:36   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: buči

pina, meni kar že sedaj rezervirj en plaz v senci poleg rožmarina ali pa sivke, da se nadiham morskega zraka.

Najbolje bi bilo, da se enkrat junija dobimo kar cele familije na morju - za cel dan. Kakšen vikend, da pridejo še naši moški na svoj račun - malo poklepetat s s otrpini, pa enega za živce ruknt. Kaj mislite na to?

user posted image user posted image user posted image , jaz sem tudi ZA. Sam upam, da bi moj najdu cajt kakšno soboto user posted image .

Tud jest sem za takšen izlet, samo pomojem bo tud moj glih tist dan na šihtu user posted image  user posted image

Bamby user posted image user posted image user posted image  nič ti ne privoščim, upam, da bo Anaja kmalu začela lepo papcat. Sicer je pa fejst punca! Men se zdi čist taprava dojenčica, četudi bolj malo poje user posted image

Moj mulček se je pa že zbudi in roko cmoklja user posted image  zarad tega cmokanja sva bila celo noč pokonc, jest sploh ne morem spat zraven ... pol pa ponoč tud ne vem al je lačen al se samo zabava, pol mu pa jošk rinem, pa se zbudi, pa ne je ker ni lačen seveda ... user posted image  kaj nej rečem, radosti materinstva user posted image  user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
17.4.2008 10:32:03   
MetiLu
no, je že nazaj zaspal user posted image  - SAM user posted image

Ne Ella, nisem je še dala, ker je takoj zaspal, bom naslednjo rundo,pa sporočim, kako bo user posted image

Mi pa moj zdele s konja maha, je dol pred blokom, ma dones v Grosupljem šiht user posted image  mater, mu bom že dala, če ne bi tamal zdele spal, bi mu šla kakšno krepko dol povedat. Zdej bo itak tako, kot da se ni nič zgodilo, zjutraj pa taka surla, da še dobr da se ni spotaknu user posted image  user posted image  user posted image  No, sej sem jaz prva začela, ker sem ga za dobr jutr nekam poslala, ker naju je zbudil, ko je vstal ...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
17.4.2008 10:40:47   
ella79
meti jaz v P sploh nisem mogla spat zreven user posted image , to skoz neki gode in cmoklja. Tako, da smo jo kar prvi dan takoj dal v svojo sobico in se mi zdi da vsi najbolje spimo. Je ne slišim za vsak pisk. Dej ga magari en dan v dnevno spat, boš bolje spala, k ne boš z enmu učom na njegovi posteljici z enmu ušesom pa poslušala a je že alarm. 

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
17.4.2008 10:51:05   
Mateja81
pozdravček

Mi smo pa bolani. No saj gre počasi na boljše... V ponedeljek sva šla k zdravnici ker je naš sonček imel čisto zamašen nosek in je komaj dihal, pa kašljal je in očke je imel čisto rdeče. Zdravnica mi je dala kapljice Fenistil in se mi zdi da se danes kaže rahel napredek. Taki majhni so pa res bogi ker še ne zna dobro kombinirat da se da tudi čez usta dihatuser posted image . Pol pa jesti ni mogel prav ker ni mogel dihat pa zbujal se je ker je imel vse zamašeno, potem se mu je še zaletelo itd... Grozauser posted image user posted image . Sploh ne vem kako smo ga lahko tako prehladili. Očitno se je od mene nalezel ker sem bila tudi ful nahodna par dni nazaj.
Pol sem pa jazuser posted image babji šla še hruško pojest v torek da ga je še napenjalo fejst. Bi se najraje sama po glavi orng butnla!!! Groza od mame. No pa sej bo boljše, upam da kmalu ker gremo za 1.maj za 4 dni na morje in držim pesti da bo zdrav.

Lepo se imejte.

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
17.4.2008 11:01:29   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

buči hvala za mafine, res so bili dobri, aja pa še Aljažu se zahvali k jih je pomagal pečt. Kovančke za kavo sem ti pa dala, pa še za suzi, k sem ji bila itak kavo dolžna. Sem sam tok to hotla povedat, da ne boš mislila zakaj se ti ne zahvaljujem za kavo user posted image

ja, buči, res hvala, ker si pekla. Ful so bli dobri. jaz bi zdele spet enga zmazala.
Ela, hvala za kavico. user posted image  Pol pa zgleda, da sem kar dve spila, ker jo je tud Pinči meni plačala. user posted image user posted image user posted image user posted image  punce, naslednjič pa jaz častim.

Joj, babmy, res upam, da se vam tole hranjenje porihta. user posted image Anaja je pa prav luškana in ji sploh ni videt, da bi bla kaj suhcena al pa da bi ji karkoli manjkalo.

Pinči, meni tud rezerviraj eno senco nekje. user posted image  kako je Ana? Se je umirila?

mlavla, spet pridna! user posted image  ne vem kako ti rata. pa tele kape al kučme so pa res njamiiii.

meti, boga reva! ampak si me pa nasmejala. user posted image  Naša je pa ista kot janez. Vedno bolj svoje prstke cuza, pa spet ji je uspelo da je sama zaspala v košku. user posted image  Sicer prej pojokca, ampak pomoje od utrujenosti.

Ponoči se je pa naša zbudila ob 2.30, jedla, pol sem jo pa za kupčka dvignla in se je čist pobruhala. user posted image  Sem ji mogla pajacka preoblečt in itak da se je čist zbudila, pa nekej jo je zvijalo, smo se mal pocartale in je šele ob 4ih zaspala...sama v košku. Pol je pa do pol osmih spala, jedla, pa ker sama ni mogla nazaj zaspat, smo ob devetih vstale, je malo počula in po dojenju ob desetih pred kakšne pol ure spet nazaj zaspala.

pri nas je pa oblačno, hladno in deževno...ne vem če bo danes kaj z vozičkanjem. Pošljite še k nam mal sončka.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
17.4.2008 11:10:38   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dobro jutro......

ej punce čvek včeri je bil zakon.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ŽE prej sem vedla da ste dobre punce, sedaj ko vas poznam v živo pa sploh ni več vprašanje. Res smo ena super družba. Kot sem že na srečanju rekla, sem za da se dobimo če ne 1x na mesec pa vsaj 1x na 2 meseca. OBVEZNOuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem tudi za piknik varianto. Aja poleti pa obvezno na plažo v Koper. Da se Koper naužije februarske lepote.user posted image

Midve sva včeri imeli grozno cesto. Deževalo je skoraj do Postojne. Pol je bil pa sonček.user posted image  Ana je prespala celo pot. Ko sva domov prišli je bla lakota, tako da je takoj ziza pela. Potem je bilo pa veselo, saj je tako bruhala, da je blo tega ogromno po tleh, po meni ,njej, stolico. Se kar ni ustavilauser posted image user posted image user posted image . Upam, da je blo to povezano tudi z vožnjo.

Suzika, šoping je bil super in sploh mi ni žal €. Sva bli še pridni, no vsaj jaz. Sem porabla manj kot sem mela namen. Aja pa mojmu je bla majčka full všeč.user posted image user posted image user posted image user posted image

Slikice sem tudi jaz že pogledala in so super. Ene par mailov že mama, še druge mi pošljite pa vam pošljem paketuser posted image user posted image user posted image . Meni si se le ti ella zmuznila, ampak tvoja Zoja je v škatliciuser posted image

Suzi ti mi tudi pošlji slike, pa lilči tudi.

A jih damo tudi na RR, če bi ker ki ni bla na srečanju rada pošpeglala. Seveda jih zaklenemo.

buči, jaz tudi nisem dobila Mii copat, tako da bom danes še v Koper šla pogledat. Sem pa tudi jaz dale že eno žehto prat, pa me še ene 3 čakajouser posted image  Da ne govorim kako mamo hišo. KOt 100 let nebi nobeden cunje v roke primuuser posted image

grem sedaj alelujo špilat, pa kavico do konca spit.

se še ogalsimuser posted image

JUTRO...Dejte slikice gor da vas  vidimo , vemo da ste lepe user posted image  ampak vseeno  bi vas rada vidla ..user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
17.4.2008 11:11:54   
srečka nosečka
ojla,

user posted image  za včerajšnje srečanje, slikice pa tudi nam kaj pokažite. user posted image
Midve sva opravile včerajšnji pregled in cepljenje. Sedaj imamo 5.585 g in 60,5 cm. Se je user posted image  zredila za dobrih 800 g in zrastla za 3,5 cm, čeprav se meni zdi to malo izmerjeno. user posted image
K sreči kakšne velike reakcije po cepljenju ni bilo, samo malo kasneje je zaspala in danes že tudi celo dopldne pančka.

meti - možeki težko razumejo, to, da smo v porodniški. To zanje očitno pomeni, da smo 24 ur na dan fraj. Kdo pa poskrbi za user posted image , ki nas non - stop potrebuje, zraven pa opravimo še vsa druga dela pa ne vem - verjetno palčki. user posted image  user posted image  

Sva midva tudi imela zadnjič debato o tem. user posted image  Sem mu kar lepo rekla, da bom ga en cel dan pustila samega z Lano - pa da ga vidim carja. user posted image  Potem pa naj vse opravi - hrani, previja, se ukvarja z user posted image , zraven naj še na vsake tri ure črpa mleko (no, ker to ne more naj črtice na papir riše user posted image ), skuha kosilo, pa za zlikat mu bom še kaj pustila. Ja pa seveda za 3-4 urni sprehod naj gre. user posted image  No, pol je pa kar utihnil. Pa saj nismo stonoge.

ella - a tvoja user posted image  že spi v svoji sobici?

mateja - upam, da se čimprej pozdravite user posted image

So zanimivi tile mulčki, ko si tako rokice v usta tiščijo. Sem vesela, da naša ni še pogruntala, da ima tudi nogice. Bi si verjetno še te not zatlačila. user posted image

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
17.4.2008 11:20:53   
ella79
mateja upam da bo user posted image čimprej zdrav
srečka nosečka, potem cepljenje ni tak bav bav, k eni pravjo user posted image no sam da lepo spančka in papca user posted image user posted image naša bejba že skoz spi v svoji sobici in mi je ful fajn. Moj je čist naspan, jaz pa tudi k ni treba ponoči več vstajat. Ja zdej sam še čakamo, da pogruntajo nogice, bodo tudi te začel v usta tlačit in ovohavat user posted image user posted image user posted image

pri nas tudi ni za vozičkat. Pomoje bova šli kar v KR mal, morm po pleničke, pa še laske sem si oprala pa je že potem treba mal v civilizacijo user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
17.4.2008 11:23:51   
MetiLu
srečka nosečka, se popolnoma strinjam s tabo. No, pa saj smo vse enakega mnenja user posted image  kaj čmo, moški so pač z Marsa user posted image

Ella, težko ga dam v dnevno spat, ker ga nimam kam, košara mu je pa malo majhna za nočno spanje, ker ga dajem na trebuh spat user posted image  Pa če čakam, da se ponoči sirena vklopi, se preveč prebudi, pol mam pa probleme ga nazaj uspavat. Sicer čist dobr spimo in jemo 2x na noč, tud dones smo, samo me je pa res začelo zbujat to njegovo cmokljanje, ker je ful glasen user posted image  sej ga bom jaz tud samega pustila v tej sobi, pa se bova midva preselila na galerijo, samo bomo počakali še par mesecev, če bo začel kaj boljš spat, ker zdele si ne predstavljam se "ubijat" po štengah gor pa dol ponoč, sploh ker še niso končane in ni ograje... Dolenjka, ti veš kako zgledajo user posted image

No,pa je šel sonček in se pripravlja na dež, midva sva pa brez avteka in bova očitno spet cel dan doma user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2835
17.4.2008 11:25:28   
mesecnica
Uhhh, ko vas berem, sem vam kar "fovš" ker nisem bila tudi jaz na srečanju (naš je imel seveda spet sestanek v Ljubljani - ampak šele po 13-i in sem bila brez prevoza). Pa drugič... Vidim, da ste se imele super user posted image user posted image user posted image . Jaz sem tudi za kakšen piknik na prostem user posted image .

Bamby - user posted image user posted image user posted image  mi je prav hudo, ko te berem. Ampak jaz mislim, da poje kolikor rabi... Upam, da se vam uredi. Držim pesti.

Mlavla - koliko čas pa rabiš, da to pecivo narediš? A maš recept? user posted image

Me pa nekaj zanima. Kako imate ve čez dan oblečene svoje user posted image  (v en dolg rokav ali dva) - kako pa ponoči (pa s čim pokrite). jaz sem že čist zmešana - ne vem ali je tamala dost oblečena ali premalo ali je dovolj pokrita ali ne??? user posted image user posted image user posted image

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 2836
17.4.2008 11:26:54   
mesecnica
Aha - pa slikce bi tud jaz videla user posted image  (če lahko seveda...).

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
17.4.2008 11:35:09   
ella79
meti potem sem ti pa jaz dež dol poslala, k prinas se je pa ravno nor sonček naredu, pa skor brez oblačka user posted image user posted image  user posted image user posted image

mesecnica jaz jo imam doma še vedno v dveh dolgih rokavih in hlačkah. Ponoči pa bodi in pižamico, pokrijem pa z kovtrčkom.

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2838
17.4.2008 11:47:20   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

meti potem sem ti pa jaz dež dol poslala, k prinas se je pa ravno nor sonček naredu, pa skor brez oblačka user posted image user posted image  user posted image user posted image

mesecnica jaz jo imam doma še vedno v dveh dolgih rokavih in hlačkah. Ponoči pa bodi in pižamico, pokrijem pa z kovtrčkom.

ja še dobr, da moj tamal še kar spi user posted image  Mi je že kar malo dolgčas user posted image

Mesečnica, tud jaz ga oblačim tako kot Ella, pokrit pa je z dekico in kovterčkom, samo je kovtrček čist tanek.

Zdele sem pa picico zmazala, sem si jo spekla, mojga itak ne bo na kosilo, ker gre potem še na badminton... Pa še eno kavico si grem naštimat, pol bo treba pa že zizo dat ven user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
17.4.2008 11:50:06   
ella79
meti men je tudi dolgčas pri enmu velikmu kupu cunj za zlikat user posted image user posted image user posted image naša tudi spančka že dve uri.

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
17.4.2008 11:59:59   
mesecnica
Meti - a imaš kovterček spodaj in dekico zgoraj ali kontra? Pa imaš čez dan enako kot ponoči? user posted image

Mesečnica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
17.4.2008 12:03:41   
ella79
k smo imeli user posted image še v košku smo mi tudi imeli en tanjši kovterček in dedco čez za ponoči. Čez dan pa sam kovtrček.

kaj sem se spomnila user posted image user posted image user posted image se mormo drugo leto zment in iti v živalski vrt z našimi sončki, pa mal pošpancirat, pa kavica, pa sonček...

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2842
17.4.2008 12:06:42   
itata
mlavla: jaz sem bla ja ta blontnauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
17.4.2008 12:12:52   
vrtnica76
Dannn!
Midva sva pa ravnokar iz vozičkanja prišla Smo imeli tak lep sonček,zdej se pa spet nekaj oblačiuser posted image .Sva tolk šibala domov,ker bi moral mali že zdavnaj papcat,mi pa ta mali lump še kar spi.No,ja se je pa vsaj mami kulturno najedlauser posted image .
user posted image lepo,da ste se dobile na čveku in tudi jaz sem ferbčna kako luštne mamice ste.Lepo prosim za kakšno fotkouser posted image .Sej obljubim,da bom do naslednjega srečanja kej speklauser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
17.4.2008 12:14:53   
srečka nosečka
mesečnica - mi imamo tudi dvojne dolge rokave, nogavičke in hlače. Pa seveda še zokenčke - je naša kar zmrzljive sorte. Ponoči pa bodi, tanke nogavičke in zokenčke. Pokrijem jo pa z odejico in tanko koco.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
17.4.2008 12:17:44   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

mesečnica - mi imamo tudi dvojne dolge rokave, nogavičke in hlače. Pa seveda še zokenčke - je naša kar zmrzljive sorte. Ponoči pa bodi, tanke nogavičke in zokenčke. Pokrijem jo pa z odejico in tanko koco.

a niso nogavičke in zoknčke ena in ista stvar user posted image
a ponoč ma pa sam bodi pa nogavičke in zoknčke user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2846
17.4.2008 12:23:54   
Suzi*
mesecnica, mi imamo oblečene dvojne dolge rokavčke, pa hlačke s stopalci in nogavičke ali copatke. Pokrita je pa s kovtrčkom podnevi in ponoči. Imamo pa kar toplo tudi ponoči.

Punce, če hočte slikce videt, bo treba do naslednjič kaj dobrega spečt. user posted image  Pa seveda prit na srečanje. user posted image

Aja, slikce sem vam poslala, če ste mi poslale mail. če katera ni dobila, naj sporoči.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
17.4.2008 12:24:46   
srečka nosečka
ella - nogavice ali štumfi, zokni pa se spet nekaj druga user posted image
user posted image  - kura jaz, seveda ima še ponoči pižamo oblečeno - jaooo mene

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
17.4.2008 12:33:07   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

ella - nogavice ali štumfi, zokni pa se spet nekaj druga user posted image
user posted image  - kura jaz, seveda ima še ponoči pižamo oblečeno - jaooo mene

kaj pa so zokni potem user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2849
17.4.2008 12:38:35   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Aja, slikce sem vam poslala, če ste mi poslale mail. če katera ni dobila, naj sporoči.

ko sem vidla zadnjo sliko mi je blo takoj jasno, zakaj so nas vsi tako gledal user posted image user posted image user posted image
hvala za slikice

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?