Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 buči hvala za mafine, res so bili dobri, aja pa še Aljažu se zahvali k jih je pomagal pečt. Kovančke za kavo sem ti pa dala, pa še za suzi, k sem ji bila itak kavo dolžna. Sem sam tok to hotla povedat, da ne boš mislila zakaj se ti ne zahvaljujem za kavo ja, buči, res hvala, ker si pekla. Ful so bli dobri. jaz bi zdele spet enga zmazala. Ela, hvala za kavico. Pol pa zgleda, da sem kar dve spila, ker jo je tud Pinči meni plačala. punce, naslednjič pa jaz častim. Joj, babmy, res upam, da se vam tole hranjenje porihta. Anaja je pa prav luškana in ji sploh ni videt, da bi bla kaj suhcena al pa da bi ji karkoli manjkalo. Pinči, meni tud rezerviraj eno senco nekje. kako je Ana? Se je umirila? mlavla, spet pridna! ne vem kako ti rata. pa tele kape al kučme so pa res njamiiii. meti, boga reva! ampak si me pa nasmejala. Naša je pa ista kot janez. Vedno bolj svoje prstke cuza, pa spet ji je uspelo da je sama zaspala v košku. Sicer prej pojokca, ampak pomoje od utrujenosti. Ponoči se je pa naša zbudila ob 2.30, jedla, pol sem jo pa za kupčka dvignla in se je čist pobruhala. Sem ji mogla pajacka preoblečt in itak da se je čist zbudila, pa nekej jo je zvijalo, smo se mal pocartale in je šele ob 4ih zaspala...sama v košku. Pol je pa do pol osmih spala, jedla, pa ker sama ni mogla nazaj zaspat, smo ob devetih vstale, je malo počula in po dojenju ob desetih pred kakšne pol ure spet nazaj zaspala. pri nas je pa oblačno, hladno in deževno...ne vem če bo danes kaj z vozičkanjem. Pošljite še k nam mal sončka.