|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
17.4.2008 16:17:03   
bamby
user posted image user posted image user posted image  za vaju s Taiem. Se je morda česa od Anaje nalezel včeraj user posted image .
Zdaj se user posted image  ukvarja z njo. Upam,da mu bo še kaj pojedla!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
17.4.2008 16:21:36   
mary_lou
Kako ni vec novalaca AC? A jest pogledam tuki? Pa v nedeljo pridemo v Idrijo pa ti ga lahko prnesem ce zelis? 

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
17.4.2008 16:23:33   
mary_lou
Tai se razburja tle na kavcu ampak jest mam slusalke pa musko poslusam k rabim 5 min zase dons je obup!!!!!!!!!!!!!!  Lubi pa sele ob polnoci dam pride ce ne bo tih tamav gre k babici dons majke mi sm razpizdena 

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
17.4.2008 16:25:10   
ella79
mary lou pomoje si tai želi vidt februarčice user posted image user posted image user posted image

bamby sej če pomislim kok je pa naša včeraj pojedla, pa veš kaka baba je user posted image user posted image zjutraj je neki na pol, pa predno sva šli v LJ je do konca eno zizo, potem v LJ 200 ml, pa k sva domov prišli je jedla in potem še pred spanjem. No, sej ne vem kok poje... A sam ti dve firmi mleka obstajala proti krčem?

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
17.4.2008 16:26:40   
mary_lou
Pa pridta z Zojo na kavo da bo mir....sej nimata dalec 

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
17.4.2008 16:30:12   
bamby
ella, verjetno, da je še katera, samo jaz sem že skoz govorila,da ni dobro preveč mlekov menjavat, ker rado pride do reakcije. Za Novalac sem se zdaj vdala, ker ga tako hvalijo vsi po vrsti, pa sem rekla, dajmo še to probat.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
17.4.2008 16:32:20   
bamby
Moram še malo raztolmačit zakaj tu ni Novalaca. Baje jih ta lekarna nima in te, ki so v teji mreži, zato je pa rekla,da jih imajo samo še v eni lekarni dve škatli in še to nekje v Dobrempolju, če je moj prav zastopil.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
17.4.2008 16:51:33   
buči
Matr ste tolk čvekale, da se je že vmes Tilen zbudil, predno vas preberem!

Bamby, pri nas ga imajo, sicer pa reci v lekarni, naj pokličejo na Medis potnika, da dostavi. Če ne dobiš, sporoči, ga gem jaz v našo kupit, pa ti ga po pošti pošljem.

Hvala za slike, grem futrat!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
17.4.2008 16:53:40   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

user posted image user posted image user posted image a to si Tai želi user posted image user posted image user posted image user posted image
lahko pa res enkrat prideva v vaš konc, al pa če se v oranžariji dobimo, pa še mal vozičke v breg porinemo user posted image user posted image

bamby jaz ti tudi z veseljem pošljem to mleko, lahko preverim če ga imajo kje. Vse za vaju z Anajo user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
17.4.2008 16:57:07   
bamby
Koliko ste vse dobre user posted image . Se vsem lepo zahvaljujem. Zdaj sem se zaenkrat zmenila s pino in mary lou. Če ne bosta onidve dobili, se obrnem še na vas, ki ste se ponudile user posted image .

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
17.4.2008 17:52:36   
itata
dan,
bamby: skupi bomo zrihtale vseuser posted image

z malim sva bila dop mal z vozičkom. dokler se mu je vozil - beri pol ureuser posted image  pol sva šla v mercator v šiško po par zadev... jaz sem mu plenice že kar 4 kupla, ker se mi zdijo 3 že mal majhne pa kdaj mi premočjo... katstrofa kako to raste!!
pol je bila pa tašča mal na obisku pa mi je malega mal popestvala pa tko... zdej pa mal počiva, ker je čez dan uspel spat 2 ure vse skupi...

suzi, pina: sem vama poslala SZ za slikce

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
17.4.2008 17:55:05   
tuna
Bamby, drži se!  Medve imava navadni Aptamil (immunofortis) pa je ok. A sta kej probali tega ali sta takoj začeli z Aptamilom AC? Kakšno mleko so pa imeli v porodnišnici? Se mi zdi, da ga je dobro prenašala. Kaj misliš, če bi tistega probala?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
17.4.2008 18:33:12   
nizy
oj,
men je zj ratal v album slikce dat user posted image   user posted image user posted image ,.... to so prve Azrine slikce , nove sledijo pozneje

(odgovor članu tuna)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
17.4.2008 18:52:21   
nizy
hahaha , sm uspela dvojno poslat user posted image  user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
17.4.2008 19:09:18   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

user posted image user posted image user posted image a to si Tai želi user posted image user posted image user posted image user posted image
lahko pa res enkrat prideva v vaš konc, al pa če se v oranžariji dobimo, pa še mal vozičke v breg porinemo user posted image user posted image

Jaaaa Ela pridi v Mengeš, jaz sem čisto blizu oranžerije doma, samo park je vmes, tako da lepo vabljene punce v naš konec!!!user posted image

Nizy, kok je dobra Azra, k je duda skor večja kot ona user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
17.4.2008 19:17:51   
nizy
larisa - takrat  je bila stara komaj 2t, zdaj jo bo kmalu prerasla ,ker je od 0-3m ...

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
17.4.2008 19:36:12   
mary_lou
Tuna v lj porodnisnici majo novalac mleko.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
17.4.2008 19:37:56   
mary_lou
No larisa pol gremo pa drug teden kej vozickat po mengsu prideva midva s Taijem tja pred oranzarijo pa zagrizemo v hrib ....

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
17.4.2008 20:00:14   
itata
čer,
evo moj največji zaspanec na svetu - tečen že vmes za ****. sem ga skopala... zdej je pa ves frišen in gleda igračkeuser posted image  tko da jaz njega čakam kdaj bo zatulu, da bi jedel in šel spat - če to ni narobe svet pa tud nič nočemuser posted image  lepo bodite in čimveč spite!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
17.4.2008 20:20:39   
buči
Evo, da se še jaz javim, predno grem z babami na pijačo - brez otrok! user posted image  

Bamby, res je bil problem z Novalacom, ampak to konec februarja, začetek marca. težava je bila v tem, da je svetovna prehranska organizacija (al nekaj takega user posted image ), dala nove direktive glede hrane za dojenčke in otroke. Zato so morali začeti novalac označevati drugače. Prej je bila 1 za o-5 mesecev in 2 za 5-12 mesecev. Zdaj je 1 od 0-6 in 2 od 6-12, 3 za 12 dalje. Prej so imeli ločeno tudi AC1 in AC2, pa IT1 in IT2, zdaj je to le AC (0-12) in IT (0-12). In ker je bilo treba vrniti stare zaloge v Francijo dobavitelju,  je naenkrat po skoraj vse lekarnah v slo zmanjkalo zalog. Ampak tiste lekarne, ki so malo bolj na tekočem, so imele 2 teden v marcu že vse na zalogi. Zato ti kar reci v vaši, naj se ne zgovarjajo, da se vse že da dobit. Torej, če ne dobiš, sporoči.

itata, jutri se vsekakor slišiva, za vsak slučaj pa imej še plan B, da  te ne zajuser posted image , če se bo kaj zavleklo.

Janey, sporoči mi, kako je s tabo jutri oz. v soboto, da se nekako uskladiva.

Evo, zdaj grem pa moje fante polubčkat in malo ven! user posted image

Pa pa, pa lahko dolgo mirno prespano nočko!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
17.4.2008 20:26:55   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Janey, sporoči mi, kako je s tabo jutri oz. v soboto, da se nekako uskladiva.

V soboto....nam bi najbrž bol pasalo dopoldan...mi bomo štartali iz mb ko se jaki naje...to je med 9 in 10. Če pa bomo lih tak da bomo pred kosilom, pa se dobimo popoldan, mi bomo tak cel dan po lj skakali.

punce držite mi pesti jutri

lepo se mejte

čav bav

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
17.4.2008 20:51:37   
bamby
tuna, jaz sem vprašala kakšno mleko imajo v P, pa mi je ena rekla, da Aptamil. Comfort sem ji pa prejšnji teden začela dajat. Sam je s tem napenjanjem postalo nekaj groznega. Ful prdi in to tako smrdeče,da je kaj. Kakec je pa tudi čisto zelen. Imam občutek, da je to zdaj po tem mleku user posted image .

Kako je pa z Nino? Pa škoda, da te včeraj ni bilo v LJ. Sva bile z Anajo tudi prisotne.

Tuna v lj porodnisnici majo novalac mleko.

Meni so rekli, da pa Aptamil user posted image . Ko sem pa Tima rodila so imeli pa Hipp.

buči, hvala za info. Bom šla jaz osebno tja. Moj se itak ne zna nič zmenit in nič vprašat user posted image .

janey, veš da držimo pestke, da se nam dobro izkažeš!

Mi smo popoldan že bolj proti večeru malo pohajali. Smo prišli šele ob pol osmih domov. Po štirih urah sem Anajo komaj spet malo nafotrala. Mi je pojedla 100 komaj. Danes imava zelo slab izkupiček, komaj 450 user posted image . Ji bom mogla še 2x jest dat.
Mi je rekla soseda, da verjetno ne rabi toliko, vendar se mi zdi, da bi bilo 450 za slabih 5 kg vseeno premalo za cel dan user posted image .
V glavnem midve imava cel kup težav. Tudi prejle se je s tako vnemo lotila jest, potegnila 3x in je bilo konec user posted image . Jo je začelo po trebuhu krvičit in ni mogla več jest user posted image . Ko se je enkrat umirila, je pa v spanju čisto na počasi vlekla, proti koncu sem ji še jaz pomagala malo stiskat, ker drugače še toliko ne bi pojedla.  Vse skupaj je čisto mimo user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu tuna)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
17.4.2008 20:58:06   
mary_lou
Sigurno Novalac je moj kolega babica (hihihi) v lj porodnisnici

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
17.4.2008 21:02:37   
mary_lou
No Tai je po dnevu slabe volje koncno zaspal tko da grem jest v banjo polno vroce vode in me ni vn dokler lubi ne pride. Pa se knjigo vzamem s sabo mater nisem brala ze 2 mesca ampak dons si bom pa prvoscla!!!!

no lepo se mejte in pridno spancakjte

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
17.4.2008 21:02:48   
bamby
Zakaj je pa pol meni rekla, da Aptamil user posted image user posted image user posted image ???

Anaja je že v mižulah. Okrog 23h jo moram zbudit in ji dat jest.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?