|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
22.5.2008 14:17:27   
neela
Evo mene drage moje soborke - sveža iz laparo - prešpikana na dveh koncih...user posted image user posted image user posted image
Skratka zdravnik ni našel nič posebnega - znova čisti bp. Kaj pa vem, če bi točno vedela, kaj je narobe, bi se takoj lotili tega, vendar sedaj je pa vse krasno, samo user posted image ni.... Drugače pa sedaj veselo misli na user posted image stran, poletje bo čas potresov user posted image user posted image user posted image ...v jeseni pa na umetno.

stunfek - pozdravček še od mene, stare borke! Kako si? Te že veselo žgečka tvoj user posted image ?

nf - kako je s tabo? Si ti - kljub rednemu udejstvovanju tle na RR - še vedno z mislimi na off (kar se user posted image tiče)???

Lu33 in METULJ - k sta glih debatirali o čakalnih vrstah. Jaz sem se že kar prej naročila oz 'vzela' številko v čakalni vrsti, tako da je minil slab mesec od zadnjega pregleda v neplodnostni do laparo (pa še ta bi bila prej, če me user posted image spet ne bi pustila čakati)

Andre3a - kaj so tebi rekli ob odpustu od laparo - koliko časa naj ne bi načrtovala user posted image ... ?? Jaz kokoška, sem čisto pozabila vprašati.

< Sporočilo je popravil neela -- 22.5.2008 14:21:45 >

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
22.5.2008 14:17:41   
andre3a
Stunfek lep pozdrav tebi in lepo da nas še prideš pogledat Kako si?Kako mala pikica?
Biba operiral me je dr.Čuk,ki je tudi moj zdravnik.
Nf malo še boli in kolikor sem včeraj gledala,ko sem si zamenjala obliže je zelo lepo naredil in niso neke grde rane ampak kar lepi šivi in bojo sami odpadli.Bolniško pa bom imela še drugi teden do konca tedna.Bom se čuvala,da se mi želja čimprej izpolni.
Vsem lep pozdravček!

ANDREJA

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
22.5.2008 14:50:52   
lučka 25
Ojla, danes pa ste bile prav pridne in napisale celo reč. Grem kar lepo povrsti:

andre3a, samo da je sedaj s tabo vse O.K. in je laparo za tabo. Zdaj pa naj bolečine hitro minejo in naj bo user posted image user posted image  kmalu na vidiku.

biba12, hvala za lepe želje. Upam, da  user posted image  ne bo in bo tako raje user posted image user posted image . Držim pesti.

sonček85, tudi tebi hvala za želje. Vama želim, da uspe že s K, če pa ne, naj bo pa tudi za vaju hitro napotnica in umetna. Ampak bi bilo res fino, da bi že sedaj zagledala user posted image user posted image .

nf, hvala. Za samoplačniško sva se zgovarjala v primeru, če bo res ful za čakat. Sva pač rekla, da bova reskirala v prvo in šla tudi samoplačniško, če bo to pemenilo, da bo vse prej. Mogoče sva malo neučakana, ampak sedaj imava res veliko željo in sva čist notri. Bom kaj več poročala 23.6., po pregledu pri rešu.

dana, bom kaj več povedala kako poteka prvi pregled, posvet in nadaljni postopki pri Rešu, in to takoj ko bom to opravila.

stunfek, lepo da nas prideš še malo pogledat. Upam, da tvoj user posted image  veselo že miga in dela prevale in premete v tvojem trebuščku. Bi pa res bil čas, da se kaj dobimo.

PikaV, nič ne razmišljaj tako. Seveda ni vse to kazen. Me vse ti želimo, da user posted image  ne pride in se bosta veselila ob pogledu na user posted image user posted image .

neela, samo da je laparo za tabo in si O.K. Zdaj pa naj bo okrevanje hito, čim manj boleče in potem naj bo takoj viden rezultat s user posted image user posted image . So pa meni rekli, da na user posted image  lahko začneva delati takoj po prvi user posted image .

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
22.5.2008 15:12:49   
lučka 25

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image

• miska73 - 6.ciklus (čaka na laparo)
  • maša82 - 6.ciklus - 1.IUI (25 m)
  • Efi - 5.ciklus (3.IUI)
  • lučka25 - čaka na IVF (37m)
  • PENCA - 6.ciklus
  • neela - prestala laparo (23m)

• Tiara123 - 4.ciklus
  • waiting - 4.ciklus 
  • nf-8.7. laparo-4.ciklus(21m)

• roth - 4.ciklus
  • jazzz27 - 4.ciklus
  • reby - 3. ciklus(laparo 7.3.)
  • dinasajo - 3.ciklus
  • pandka - 3.ciklus
  • bozza - 3.ciklus (5.5. laparo), 12.6. posvet pri Rešu za umetno

• S1902 - 3.ciklus (drugače 5.ciklus)
  • Čačka - počiva en ciklus(3.ciklusi so za njo-laparo)
  • biba77 -  IUI (2. ciklus K)
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)
  • stella81 - 3.ciklus
  • Arual - čaka na posvet - neplodnostna
  • Lu33 - 3.ciklus (čaka na laparo)
  • naska - 3.ciklus
  • jenyj - 3.ciklus
  • trinity22 - 3.ciklus
  • pa3cija - 3.ciklus
  • pegas - 2.ciklus
  • METULJ1 - brez K (2.ciklus) (13m)
  • bayb77 - 2.ciklus
  • andre3a - 2.ciklus, prestala laparo
  • biba12 - 2.ciklus
  • Cari - 2.ciklus - 8.5. test
  • Mona Liza - 1.ciklus (čaka na laparo in hormonske preiskave)
  • inda1 - 1.ciklus
  • lunica85 - 1.ciklus
  • mimikimi - 1.ciklus
  • atina1 - 1.ciklus
  • sanna - 1.ciklus
  • s.k.. - 1.ciklus
  • tina77 - 1.ciklus
  • malagala - 1.ciklus
  • HEL36 - 1.ciklus
  • PikaV - 1. ciklus
  • dana - 1.ciklus
  • miš - ponovno na K

user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE user posted image

• stunfek - 4.ciklus (test 14.2.)user posted image
  • mmanca - 1.ciklususer posted image
  • nosečka maja - 5.ciklususer posted image
  • amor realuser posted image

• Bety upauser posted image

• Petra1111 - 5.ciklususer posted image

• Janney - naravno user posted image

• pike -1. ciklus user posted image

• Bimba80user posted image

• LUNA06user posted image

• Vesny196 - naravnouser posted image
  • tasa.m - naravnouser posted image

• Detece - 1.ciklususer posted image

• Hator - 1.ciklususer posted image

• Almera (julijka 08)user posted image
  • spabuser posted image

"KLOMIFENSKE" MAMICE

• pati0102 - 1.ciklus (4.10.)

• tejči77 - 1.ciklus (oktober 2006)
  • bozza
  • biba77 (rodila fantka junij 2006)
  • S1902 (rodila punčko februar 2007)
    "bivše klomifenke"

• oktavija - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu-nov.2006 )
  • kitka1 - 1.ciklus (gonal F)-4.ciklus K
  • snežinka7 - 3.ciklus IUI

Kandidatke za "Srečanje klomifenk 2008":

1. neela (Dolenjska)
2. janney
3. nf (Ljubljana)
4. stunfek  (Vransko)
5. maša82 (okolica Ljubljane - prke vzhodu)
6. bozza 
7. kitka1 (Gorenjska)
8. petra1111
9. Lučka25 (Gorenjska)
10. PENCA (Kamnik)
11. lunica85
12. Hator

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
22.5.2008 15:14:06   
lučka 25
Evo punce, sem našla seznam in malo dodala kar sem vedela, upam da ni kaj narobe napisano. če je, pa kar povejte. Spodaj pa je seznam tistih, ki smo za srečanje. je pa seveda še kakšna dobrodošla, bomo vesele.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
22.5.2008 20:16:25   
Fargesia
Lučka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem si rekla...danes pa res moraš zrihtat tale seznam Maša, tole pa nikamor več ne pelje...in evo ga...user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
22.5.2008 20:32:35   
malagala
Lučka25 hvala za ažuriran seznamček...user posted image

No, danes je 15. dan ciklusa in  UZ je pokazal, da je en folikel velik 20mm. Dr. je rekla, da bo ovulacija če vikend, kar pomeni veselo user posted image .

Omenila mi je, da imam tanko sluznico, mislim da 9mm. V ponedeljek, 19. dan, imam zopet UZ po ovulaciji (če seveda bo in ne bo folikel kar "izzvenel"...). Brala sem, da se v drugi polovici cikla predpiše Dabroston ali Prometrium (ne vem, če je napisano prav), da se sluznica odebeli in olajša vgnezditev.

Vprašanje:
Mislite, da sem primerna kandidatka za  kako tako zdravilo?
In kdaj se začne jemati ta zdravila - na kateri dan ciklusa?
Kaj, če mi ga dr. ne predpiše?

Hvala in lpuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
22.5.2008 22:48:54   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

Lučka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem si rekla...danes pa res moraš zrihtat tale seznam Maša, tole pa nikamor več ne pelje...in evo ga...user posted image user posted image user posted image

Hvala, hvala. Mal sem ti mogla pomagat. user posted image

malagala, za tvoj 20 mm folikel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kar se pa tiče sluznice in zdravil, ki si jih omenila pa ti žal ne morem pomagati. Mogoče bo katera druga vedela kaj več povedat.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
22.5.2008 23:56:09   
nf
Dober večer!
Zdaj se pa kr moram malo oglasit. Glihkar sem bila na wcju in opazila na papirju rahlo obarvano sluz, take zelo zelo rahlo rozkaste barve. Valda prva misel, ki mi je prišla na pamet je, da se M bliža. Ampak v resnici je ne pričakujem čez ene 3-4 dni in izcedki se mi vedno začnejo šele en dan prej. In verjemte mi, da če bi prišla jutri, bi to sigurno vedela, ker imam vedno miljardo in en pms znak. Tako pa me samo joške bolijo pa tko malo sem tečna, itak. user posted image  In potem druga misel, kaj če je to vgezditvena? Ne da bi jo sama že kdaj imela, ampak po pisanju punc, naj bi nastopila ravno ene par dni pred M. Joj ne ful sem po svoje vesela, po drugi strani pa sej veste. Uf kaj bi dala, da bi bilo to res user posted image

Neelč! user posted image  user posted image  user posted image  bravo! Samo da je vse bp, a ni tako!? Očitno samo zvezde niso bile prav obrnjene al pa kej user posted image  Vidva si samo privoščita Toskano ali pa kakšno Sicilijo naslednji mesec in glej da privlečita domov vsaj enega user posted image  
Sicer pa si me prav opazila, da sem ta teden spet malo zašla na ta obsesivna pota user posted image  user posted image  Ne vem kako mi rata. Pa sej veš, kako je pred M ane? user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
23.5.2008 6:23:22   
lučka 25
nf, si mi kar adrenalin pognala po žilah. Tudi jaz upam in ti želim, da je bil ta izcedek vgnezditvena. Po moje bomo vse do stropa skakale, KO BO test pokazaluser posted image user posted image  . Jaz že navijam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
23.5.2008 7:18:46   
Anonimen
neela, sem ful vesela, da je vse bp. Sicer verjamem da je malo smotano, ker sedaj ne veš kaj je vzrok, da ni user posted image , ampak ne skrbi.. Dokler je vse bp je veliko šans.

stunfek, tud mene zanima kako kaj user posted image ?

malaga, bravo za folikel. user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem dobila kar upanje, ker je bil moj na 12. dan ciklusa velik 19mm, pa je G rekla, da je kao ful bogi. user posted image  Ampak očitno temu ni tako. Pa tud potem drug mesec je rekla, da imam na 12 dan 14 mm velikega, pa je rekla, da dvomi če bo O. Samo če razmišljam tako, da vsak dan zraste za 2 mm, potem je to na 15. dan ravno 20 mm, tako kot pri tebi.. Tako da očitno le ni tok slabo.user posted image  Glede sluznice pa tko: jaz sem jo mela še tanjšo- 3 mm.. Karj je baje za polovico premalo. TAko da mislim, da imaš ti čisto ok rezultat. user posted image user posted image user posted image  Aja, glede Dabrostona - meni ga je predpisala in sem ga jemala ta ciklus od 16-26 dneva ciklusa po 2 tableti na dan.

nf, ne morem verjet.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Si me ful razveselila!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Resnično držim pesti zate, draga moja, da je ta mesec ne boš dočakala... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image RES!!!!!!!!!! Joj, sem kar jaz živčna.. Kdaj boš naredila test???

Moje M še ni.. Zaenkrat tud ni nobenih znakov, da prihaja. Cel mesec sem bila skulirana, sedaj pa že imam malo upanja..

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2061
23.5.2008 8:42:16   
neela
Hvala punce za vzpodbudne besede...saj veste, me ženske se itak nikoli ne predamo in rinemo naprej - pa če je treba al pa ne, kajne??? user posted image user posted image user posted image user posted image

nf - tud jaz se, valda, pridružujem že četici navijačic zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...z veliko veliko željo, da te tale tako težko pričakovana user posted image preseneti sedaj. Drži se!!! Ja, Toskana pa sigurno še 'pade'.... Mi boš poslala na ZS še kaj več o podrobnosti - al pa vsaj uporabne linke???

biba12 - kdaj pa je NE pričakuješ???? Imaš mogoče že kaj znakov???? Držim pesti in navijam seveda tudi zate, da ti tale majček prinese user posted image !

lučka - hvala za ažuriranje seznama - pridna!!! Vidim, da si ti zase zapisala, da te čaka IVF. Verjetno si sicer že kje zapisala kaj pa kako - pa še mene zanima...je to tvoja prva OBMP?? Kako sta pa prišla do te vrste umetne??? Sorry, če sem preveč firbčna - sem nekako tudi jaz pred vrati za te zadeve, pa se še bolj zanimam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
23.5.2008 10:18:04   
malagala
biba12

Glede foliklov sem bila tudi sama zmedena, vse je odvisno od dolžine cikla, če je ta na 38 dni ali kaj podobnega, je normalno, da O. pride kasneje.

Sicer je dr. Pušenjak na MON napisal, da  se folikel osamosvoji pri približno 18mm premera, tako da kar je večje od 19mm naj bi (vedno) povzročilo O. 

Kar je spodbudno, ne??? Za prave informacije, pa moram počakati do ponedeljka, da vidimo na UZ, kako se kaj premika.

To bo moj že četrti UZ v 1.ciklusu in mislim, da še ni zadnji. Kako pa vas pogosto spremljajo na UZ?

Hvala za informacije o tabletah za debelitev sluznice, bom dr. na UZ povprašala, kako in kaj je z mano.

In še...Dr. mi je omenila, da je pri meni možnost, da imam O., četudi nimam M., ker je po njenem vzrok  nekrvavenja v maternični sluznici. Je to možno??? Ker logično je, da če nimam m., nimam tudi O., ali??
Za pojasnitev - že dolgo nimam svojih m., hormoni pa so OK, (2, 4 in 6 so bile vrendosti), kar je itak nenavadno...

Upam, da bodo kmalu odkrili, kaj je z mojimi m. in O., narobe...

Pozdravček vsem!!!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
23.5.2008 11:01:51   
Anonimen
neela, jaz je ne pričakujem danes ali pa jutri. Sicer sem prvi ciklus imela na 38 dni, vendar sedaj pričakujem da bo prej, ker sem jemala Dabroston. Znakov nobenih, mogoče malo občutljive prsi in pa bel izcedek. Nič drugega.

Malaga, ma ne vem več. Res.... user posted image  Upam da je res tako kot ti praviš.

(odgovor članu malagala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2064
23.5.2008 11:23:30   
Anonimen
Imam eno vprašanje: pred klomifenom sem jemala Dabroston, da sem sploh dobila user posted image  vsak mesec. Bila je redna na 28. dni.

1. ciklus s klomifenom sem imela ciklus dolg 38 dni.
2. ciklus pa sem jemala  klomifen + dabroston. A mislite da bi mogla dobit user posted image  na cca. 28 dan, tako kot prej, ali se bo vseeno ciklus podaljšal?'

Vem da odgovora ne veste, ampak zanimajo me kakšne izkušnje ali pa mnenje. 

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2065
23.5.2008 11:30:12   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Imam eno vprašanje: pred klomifenom sem jemala Dabroston, da sem sploh dobila user posted image  vsak mesec. Bila je redna na 28. dni.

1. ciklus s klomifenom sem imela ciklus dolg 38 dni.
2. ciklus pa sem jemala  klomifen + dabroston. A mislite da bi mogla dobit user posted image  na cca. 28 dan, tako kot prej, ali se bo vseeno ciklus podaljšal?'

Vem da odgovora ne veste, ampak zanimajo me kakšne izkušnje ali pa mnenje. 

Moje čisto laično mnenje...no, bolj ugibanje bi bilo to, da boš dobila user posted image točno na cca. 28 dni....upsi..user posted image ...je NE boš dobila...user posted image ....evo še eno user posted image ti pošiljam, da bo bolj ziher....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
23.5.2008 14:44:52   
PikaV
Moja M glihkar prišla z enodnevno zamudo in po 3 testihuser posted image .

V nove boje - tokrat brez vsakodnevnega (minutnega) obremenjevanja!

Vsem, ki še čakate - čim več user posted image !!!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
23.5.2008 16:02:50   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

lučka - hvala za ažuriranje seznama - pridna!!! Vidim, da si ti zase zapisala, da te čaka IVF. Verjetno si sicer že kje zapisala kaj pa kako - pa še mene zanima...je to tvoja prva OBMP?? Kako sta pa prišla do te vrste umetne??? Sorry, če sem preveč firbčna - sem nekako tudi jaz pred vrati za te zadeve, pa se še bolj zanimam.

Ja, to bo zame prva OBMP. Je pa tako, da se midva za user posted image  intenzivno trudiiva že 3 leta, od maja 2005. Potem sem šla maja 2006 na pregled do G, ki mi je najprej junija opravil PCT (v moji nožnici oz. sluzi je našel le 3 spermije, ki so bili mrtvi) in mi nato avgusta še enkrat opravil PCT (kjer so bili 4 spermiji, spet mrtvi). Po tem je sumil, da ima moj user posted image  slabe plavalčke in ga naročil na spermiogram, jaz pa vem, da pač sluznica ni bil primerna, ker glede na moje dolge cikluse 12 dan ciklusa ni mogla biti sluznica v redu. Potem je moj opravil spermiogram in pregled pri andrologu, kjer so ugotovili, da je vse v redu. Jaz sem potem imela novembra 2006 HSG, kjer je bilo vse O.K. in kmalu za tem UZ, kjer je  odkril cistice in tako ugotovil PCO. Nato sem od decembra 2006-februarja 2007 jedla K, ker ni bilo rezultata me  je aprila 2007 napotil na laparoskopijo, na katero pa sem čakala do oktobra 2007. Tam so mi naaredili driling ovarijev (ki so bili res polni majhnih cistic, so se baje kar namtrali iin hkrati odstranili par malih miomov) in  potem je sledila spet terapija s K od februarja pa do zdaj. Ker spet  ni bilo nič učinka, mi je dal kar napotnico za IVF, pa še to bolj na moj predlog, ker on bi drugače mene prej še  malo poslal  na posvet na nepldnostno v LJ in to bi spet trajalo. Pa ni nič kompliciral,, ko sem mu rekla za napotnico. In sedaj čakam 23.6., ko bova šla na prvi posvet k Rešu.

Sem se kar raspisala, ampk le tako bo razvidno kakšna pot je že za nama.

PikaV  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
23.5.2008 16:22:16   
Anonimen
neela, hvala za mnenje.. Jaz tud tako mislim.

pikaV: bo pa drug mesec boljše..user posted image user posted image

Lučka, user posted image user posted image  držim pesti, da vama končno uspe... Res.user posted image

Moje M še ni.. Nobenih znakov...

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2069
23.5.2008 16:57:07   
neela
lučka 25 - hvala za res izčrpno 'poročilo'. Zanimivo se mi zdi, da je vse te postopke pri vama do sedaj vodil tvoj osebni G. Mene je moja G že takoj ob prvem pregledu, ko sem prišla s stavkom 'nama pa že 1 leto ne rata', poslala v neplodnostno amb. in vse postopke mi od takrat vodi G v neplod. amb.. Ja pri Rešu bosta najverjetneje res prej na vrsti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
23.5.2008 19:31:02   
Fargesia
Dober daaaan!!!! kako ste? moji folikli so tok pridno rastli da so v levem en 21mm, v desnem dva 20mm, en 16 in en 11...se pravi da so trije folikli "godni za ženitev". danes bi moral dbit stopko, ampak je LH test pokazal vrh in imam jutri dopoldne IUI!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
23.5.2008 19:54:21   
neela

Dober daaaan!!!! kako ste? moji folikli so tok pridno rastli da so v levem en 21mm, v desnem dva 20mm, en 16 in en 11...se pravi da so trije folikli "godni za ženitev". danes bi moral dbit stopko, ampak je LH test pokazal vrh in imam jutri dopoldne IUI!!!!

ostajam brez besed...od veselja..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....Mašika...končno je prišel tvoj čas!!!!!! Evo, še nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo bolj držalo....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
23.5.2008 20:07:11   
Anonimen
maša, čestitam!!!!!! Držim pesti tudi zate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2073
23.5.2008 20:12:22   
malagala
maša82

Držim pesti!!! Srečno!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
23.5.2008 20:46:47   
lučka 25

Še enkrat ti želim, da vse poteka tako kot je treba in, da vama uspe. In hkrati navijam do onemoglosti!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............................................................................................................

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.