aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikaV S1901 - jaz sem imela bolečine po jemanju K cel čaz ovulacije in še naprej (do danes ko pričakujem M). Sem klicala svojega G in je rekel da telo rabi čas da se navadi na te hormone . Mene pa zanima, če sem edina psihopatka, ki skoz razmišlja o tem kdaj bom zanosila. Ampak res skoz, zjutri, popoldan, zvečer, ponoči sanjam črtice, skoz delam teste (najprej za uvoluacijo, potem za nosečnost,..) uglavnem sem tok obremenjena s tem, da si grem že prav na živce. Ampak se sploh ne znam odklopit. A se to še komu dogaja? Naj ti povem, da še zdaleč nisi edina!!!! Ko berem to, kar si napisala, kot da poslušam sebe - copy paste !!! Po mojem, je to normalno, saj nas je večina, ki smo tu gor takih. To izhaja iz tega ker si enostavno zelo želimo in posredno to za seboj potegne tudi posledice, kot jih vse poznamo (zjutri, popoldan, zvečer, ponoči sanjamo črtice, skoz delamo teste najprej za ovulacijo, potem za nosečnost,..) !! V tem ni nič slabega, je pa res da potem naša psiha postane preveč obremenjena in kot veš za take zadeve velja, da velika želja po je najboljša kontracepcija. Skratka, da ne bom preveč pamtovala, dobro je če vse skupaj malo odmislimo in potem bodo zadve stekle same od sebe. Sam kaj ko je pa to tako težkoooooo! Pa veliko sreče!!!!