|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
19.5.2008 9:05:17   
dana
Ker sem nova na tej temi še ne poznam vseh sobork, ampak počasi bo.
Vam pa vsem želim, da bi čimprej zagledale plusek.

Meni sta ostali še 2 tableti za 1. ciklus. Prva dva dni sploh nisem opazila nobenih sprememb, v soboto pa navali vročine. Jaz sem bolj zmrzljive sorte, v soboto sem pa stalno govorila kako je vroče v hiši. Pa sploh ni bilouser posted image

V nedeljo zjutraj sem se pa še s prehladom zbudilauser posted image , tako da sem komaj prilezla danes v službo.
Bom pa v tor in sre doma, ker imam študijski dopust, tako da se bom lahko vsaj naspala.

Ali ve kaj čutite kakšno špikanje v jajčnikih tekom jemanja K?
Jaz še nič.
In če sem prav zasledila naj bi bila O 5. dan po končanem jemanju K ?

Aha, pa še to. Ali lahko vzamem lekadol glede na to da jemljem K ?

< Sporočilo je popravil dana -- 19.5.2008 9:13:40 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
19.5.2008 9:39:00   
jenyj
Lep pozdrav še od mene!

Povejte mi prosim, če je katera delala ovulacijske teste med jemanjem K in koliko so bili zanesljivi oz. če so sploh pokazali, da O je? Ker jaz jih namreč ta mesec delam vsako jutro od 12. dneva naprej pa ni če nič pokazalo. Danes pa je 16. dan ciklusa. Nekje sem si izračunala, da če je ciklus na 35 dni, bi naj bila O nekje od 35-12 dni do 35-16 dni, kar pa potem pride šele od 19-23 dneva ciklusa, kar je več kot 14 dni od zadnje tabletke K. Ali je to sploh možno? Prosim za izkušnje.

Maša - ne obupaj! Vem da je težko, vendar je potrebno čimbolj pozitivno razmišljat.user posted image user posted image

Tudi ostalim pošiljam user posted image user posted image .

Lp

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
19.5.2008 9:53:35   
Anonimen
Dana, O je predvidoma nekje 5 dni po zadnji tabletki. Lahko je kak dan prej ali kak dan kasneje - odvisno od ciklusa. Drug mesec boš bolj vedela kako in kaj, ker boš tud videla kako dolg ciklus imaš s K. LEkadol pa lahko vzameš, ja.

jenyj, jaz sem zadnjič imela O nekje okrog 15-16 dneva, ciklus je bil dolg pa 36 dni. Tako, da jaz sicer mislim, da je možno vse. Glede testov ti pa ne znam pomagat, ker jih ne delam.

(odgovor članu jenyj)
  Neposredna povezava do sporočila: 2003
19.5.2008 10:29:52   
nf
oJla punce!
Najprej vsem eno lepo ponedeljkovo dopoldne user posted image  Kako ste kaj?
Neela, ajej, samo te babe so pa res malo prismuknjene, da so sprejele tvojo novico z neodobravanjem, no v bistvu precej vase zaverovane. To so verjetno ženske, ki nikoli niso imele težav z zanositvijo. Veš kaj, briga te. To je stvar, ki bo tebi dobro dela, drugi pa naj se sprijaznijo, da te ne bo nekaj časa. Jaz bi tvoji šefici še enkrat povedala, da bi cenila, če ne bi info nosila naprej, ker ti je stvar že tebi sami dovolj bedna.
Drugače pa jaz še nisem nobenemu v službi povedala. Povedala jim bom 2 tedna pred operacijo, to je na začetku tistega cikla. Sej veš, če slučaaaajno prej rata. user posted image  Bom pa pomoje povedala samo svojemu šefu, ostalim bom pa rekla, da grem na morje. user posted image  Sej bo glih julij, tako da ne bom preveč sumljiva. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
19.5.2008 10:35:21   
Fargesia
Punce ful hvala za vse besede. niti ne vem če si želim da rata ta mesec. rada bi najprej pri sebi pošlihtala...ma sej ne vem. na živce mi gre vse. ful si želim da bi se spet lahko veselila...bo že.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
19.5.2008 12:38:20   
nf
Maša, jaz ti samo rečem, da se jaz milijonkrat bolje počutim zdaj, ko ne jemljem ničesar. Trenutno imam pavzo od vse kemije in se res počutim odlično. Spet sem popolnoma neobremenjena in ne razmišljam stalno o tem, kako mi ne ratuje in kako vsem drugim ratuje, in kdaj bom jaz mamica,... Prvi mesec sem nekako rabila, da sem se prilagodila misli, da verjetno zdaj ne bo ratalo, zdaj pa vem, da je dobro zame, da si malo odpočijem in me potem čaka moja pikica. In ful uživam v kolesarjenju, hribih, sončku, rožicah, v resnici mi sploh nič ne manjka. Če rata, rata, če pa ne, pa tudi ne bo tako hudo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
19.5.2008 13:28:32   
Anonimen
nf, točno vem kaj misliš s tem.. Pri meni je tud trenutno tako.. user posted image user posted image user posted image

skratka, drage moje.. jaz počasi odhajam domov oz. v trgovino, ker ni doma nič užitnega. Potem si bom pa na čisto malo olja spekla piščančje medaljončke, zvečer če bom lačna pa še malo pršuta in sira.. Čez vikend nisem bila ravno pridna s tole dieto, danes pa spet štartam.

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2007
19.5.2008 15:10:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Potem si bom pa na čisto malo olja spekla piščančje medaljončke, zvečer če bom lačna pa še malo pršuta in sira..

no, vsaj namen je bil dober.. user posted image user posted image  Sem prišla domov, pojedla piščančji medaljon, potem pa še en topel sendvič... Pa sem še kar lačna....user posted image user posted image  Očitno me daje PMS??? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2008
19.5.2008 15:42:46   
nf
Biba ne se sekirat user posted image  Mogoče pa pikica dirigira, kaj moraš pojest user posted image  Pejdi raje ven in skuri kako kalorijico, se boš veliko bolje počutila. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
19.5.2008 16:05:20   
miska73
Nf, meni tale nekaj mesečna pavza od kemije tudi prav paše.
In to da ne kalkuliram non-stop dneve kdaj bo ovulacija...
Nekako sem se tudi sprijaznila, da kot kaže ne bo ratalo samo od sebe,
in se ne ubadam  z nosečniškimi testi ob en dan zamujeni menstruaciji.
Pa tudi s tole laparoskopijo, ki me čaka čez mesec dni, sem se že sprijaznila.

Sploh pa je tu prečudoviti mesec maj in življenje je treba zajemati z veliko žlicu tu in zdaj...

Neela, vso srečo na laparo ti želim.

Vso srečo seveda tudi ostalim soborkam.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
19.5.2008 18:37:31   
neela
Punce, hvala vam za lepe želje!!! user posted image user posted image user posted image ...Danes mi je bilo v službi že čisto vseeno, kaj pa kako in kdo. user posted image jih gleda. Moje zdravje je samo moje in itak da nama z user posted image največ pomeni, da čimprej ugledava user posted image ! Tako, jutri se grem junaško pofočkat tam in dam to skoz; počakam prvo user posted image , potem pa se - drage moje - pripravite, ker bodo bolj pogosti potresi v naši deželici, ker bova midva skoz user posted image user posted image user posted image user posted image ....user posted image ....

Poseben pozdravček starim borkam - se beremo v petek!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
19.5.2008 18:59:30   
Lu33
BRAVO neela! Tako se govori!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
19.5.2008 23:07:06   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Lu33

BRAVO neela! Tako se govori!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
20.5.2008 7:20:27   
Anonimen
neela, res je!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nf, sem res šla pol v šoping, tko, d sem mal pozabla na hrano.. user posted image  Upam, da bo danes boljše.

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2014
20.5.2008 7:26:53   
METULJ1
Hoj,

men K ni zalegel. Zdej grem v ponedeljek do G, da vidimo kako in kaj naprej. Greva v 16. krog. Moj je bil že na spermiogramu in je vse bp. A mi lahko katera pove, kolk časa se čaka na laparoskopijo v LJ. A je bolš, da se naročim v NM al kje drugje izven LJ. Kolk časa si pa vbolnici in kolk bolniške naj bi mel? Sorči za vsa ta vprašanja sam mislim, da mi bo G v ponedeljek predlagala kaj takega. Počasi obupujem in ne vem več, kaj bi lahko bilo narobe z mano. 

Kljub dežju vam pošiljam lepe pozdravčke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
20.5.2008 8:49:00   
malagala
Pozdravljene!

METULJ- žal ne vem, kako je kaj v Lj, ker sem sama v MB. Upam, da si že v ambulanti za neplodnost, če še nisi, se naroči. Osebni g. ti po tolikem času ne morejo več pomagati.

Drugače nič dobrega - bila sem 12. dan m na UZ /1.cikel K/, žal sem pridelala v vsakem jajčniku le 1 folikel, eden je velik 14mm, dugi komaj 9mm. Sicer pa je bil dr. optimist, zato me je naročil še 16. dan cikla, ker imam verjetno daljši cikel in se zato folikla nista še razvila. Nimam pač svojih user posted image   , zato nimam pojma, kako je s ciklom. Upajmo, da je to to.

Brala sem, da kako pivo oz.hmeljeve tablete prispevajo k rasti foliklov, kaj pa vi menite o tem? Izkušnje??

Pozdravček vsemuser posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
20.5.2008 9:31:38   
Fargesia
malagala, pa sej za 12. dan je un ful dober k je 14mm velik!!!! ne obupat! boš videla, vse bo kul.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
20.5.2008 9:40:03   
malagala
Hvala, maša82 za spodbudne besede. Ne vem, zakaj imam občutek, da nekaj ne štima...Mogoče zato, ker sem jih pred jemanjem K. imela kar nekaj - pet v levem, sedem v desnem ali nekaj podobnega...Zdaj pa samo dva...

No, da izkoristim...Spolne odnose lahko imam normalno ne, ni potrebno čakat na UZ, ali???

LP

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
20.5.2008 10:31:05   
nf
Neela, tako se govori! user posted image  user posted image  user posted image
Malagala, zdaj imaš šele normalno, tistih 5 ali 7 foliklov (?) prej ni bilo najbolj normalno. Jaz imam tudi, ko nisem na K, polhno malih cistic v jajčnikih - tako kakor ti, 5 ali 7 v vsakem jajčniku. In to je Dr Reš označil kot slabše delovanje jajčnikov. Ko sem jemala K, se je stanje ful izboljšalo in sem imela samo enega ali max 2, ampak zelo lepa folikla.
Biba, in si si kej nabavila? user posted image  Jaz tudi obožujem shopping, še posebej če se kej bedno počutim. user posted image

Jaz sem pa 23. dan cikla in počasi počasi se že začenja prebujat pms. user posted image  Opažam, da me joške vedno začnejo bolet 1 teden po ovulaciji in takrat počasi se začnejo še druge težave ala slaba koncetracija, zaspanost, ...

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
20.5.2008 11:01:05   
Anonimen
maša, pa si 100%, da je tisti folikel dost velik?? Meni je zadnjič rekla, da je premajhen, da bi prišlo do O. (isto na 12. dan). Za prejšnjič k je bil velik pa 19 je pa tud rekla, da tud to ni bilo ne vem kaj.. user posted image

nf, ja, kupla si nisem pa nč.. Najprej sva šla gledat vgradne lučke in sva se tam ful zamudila, pol sva šla pa v Špar in tam zapravla krepko čez 100€. user posted image user posted image user posted image  Tako da sva šla pol kr na kavo, pa sva pol ure preučevala račun. Potem naju je bolj kot ne itak minilo, da bi šla še kaj za oblečt gledat. pa še tko je blo: moj user posted image  pravi ob 20.00, d morma kr takoj domov, d ne boma Housa zamudila.. In itak letima hit domov, vse pospravma, se uležema in pol poštudirama d je itak ponedeljek.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2020
20.5.2008 12:26:38   
nf
biba, a danes je house? Jaz ga sicer vedno falim, ampak je pa carski! Danes se bom pa res probala spomnit!
Ej samo tole vreme pa res....grrrr! Zakaj ne more bit že sonček, matr sej je že maj! Ful bi šla v hribe ali pa vsaj na kolo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
20.5.2008 12:46:33   
malagala
No, po mojem 14mm tudi ni nevem kako velik, predvideva pa se, da bo še zrasel, zato imam čez tri dni zopet UZ. Problem so moji cikli, ki jih sploh ni...

Nenavadno pa je, da je moja hormonska slika čisto OK( LH 2, FSH 4.1 in Prolaktin 6, merjeno 2. dan m.), vsaj tako je rekel g. , zdaj probajo s K, ker je edino jasno, da nimam O.

No, vsekakor v četrtek javim kako in kaj napredujem.

Pozdravček!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
20.5.2008 13:40:26   
PikaV
Živjo punce!

Še ena klomifenka - prvi krog je že za mano. M bi mogla pridt jutri in tudi verjetno bo (sem danes delala test, pa ni bilo nič). Me pa skoz neki špika, ostalih željenih znakov pa nič. Kaj naj bi to špikanje pomenilo???

Sem šla mal brat za nazaj - pa se res dobr držite, glede na to koliko časa že probavate. Kar pogumno naprej! držim pesti za čim več user posted image .

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
20.5.2008 13:53:57   
Anonimen
PikaV, dobrodošla.

Mislim, da lahko pričakuješ, da boš imela daljši ciklus kot prej.

(odgovor članu PikaV)
  Neposredna povezava do sporočila: 2024
20.5.2008 17:22:50   
S1902
halloo punce, po dolgem času se vam spet oglašam, mene je grdoba user posted image   spet obiskala, sem bla kar razočarana , a sem se sprijaznila in sem danes začela jemat K, tako da sem v 3 ciklusu, in če še tokrat nebo nič si grem še po tri škatlice K.

nekaj bi vprašala, sedaj ko jem K in ko imam O me dva dni tako jajčniki bolijo da komaj sedim, a ne non stop kake 2 ure pa spet nič in čez čas spet bolečine user posted image  user posted image  user posted image  in ko v času O user posted image  me boli. a ima katera tak problem in a je to normalno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.