|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
20.5.2008 18:46:00   
Lu33
Živjo!

METULJ1 - Jaz sem se prijavila za laparo v LJ prejšnji teden. Sestra mi je rekla naj pokličem po 15 avgustu, to pa verjetno pomeni, da bo še september vprašljivuser posted image .

Tud jaz sem razmišljala o NM. Baje so tam velik krajše čakalne vrste.

(odgovor članu S1902)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
21.5.2008 6:53:24   
Anonimen
glede Laparoskopije: v Trbovljah 100% ni takšne čakalne vrste! Mogoče se splača pozanimat.

(odgovor članu Lu33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2027
21.5.2008 8:35:39   
miska73
S1902, meni se je ko sem jemala K dogajalo podobno kot si sama opisala.
Bolečine sem imela v času O 1-2 dni.
Najbolj me je bolelo med user posted image , pa na aerobiki recimo nekaterih vaj sploh nisem mogla delati.
Ko sem bila bolj pri miru, pa so bile bolečine znosnejše.

(odgovor članu S1902)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
21.5.2008 8:44:56   
sonček85
danes je moj drugi dan jemankja klomifena .upam da  se mi v nasldenjem ciklusu M ne prikaže.

lp in veliko dobre volje

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
21.5.2008 9:02:30   
Anonimen
soncek, držim pesti.. Pa za vse ostale tudi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa čakam, da pride M. Včeraj sem pojedla zadnji Dabroston, tako, da jo pričakujem nekje od jutri naprej. Sem šla gledat za nazaj in enkrat sem jo dobila 1 dan po zadnji tabletki, parkrat pa ene 2-3 dni. Tako, da bomo videli. user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2030
21.5.2008 9:12:45   
PikaV
S1901 - jaz sem imela bolečine po jemanju K cel čaz ovulacije in še naprej (do danes ko pričakujem M). Sem klicala svojega G in je rekel da telo rabi čas da se navadi na te hormoneuser posted image .

Mene pa zanima, če sem edina psihopatka, ki skoz razmišlja o tem kdaj bom zanosila. Ampak res skoz, zjutri, popoldan, zvečer, ponoči sanjam črtice, skoz delam teste (najprej za uvoluacijo, potem za nosečnost,..) uglavnem sem tok obremenjena s tem, da si grem že prav na živce. Ampak se sploh ne znam odklopit. A se to še komu dogaja?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
21.5.2008 9:39:42   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: PikaV

S1901 - jaz sem imela bolečine po jemanju K cel čaz ovulacije in še naprej (do danes ko pričakujem M). Sem klicala svojega G in je rekel da telo rabi čas da se navadi na te hormoneuser posted image .

Mene pa zanima, če sem edina psihopatka, ki skoz razmišlja o tem kdaj bom zanosila. Ampak res skoz, zjutri, popoldan, zvečer, ponoči sanjam črtice, skoz delam teste (najprej za uvoluacijo, potem za nosečnost,..) uglavnem sem tok obremenjena s tem, da si grem že prav na živce. Ampak se sploh ne znam odklopit. A se to še komu dogaja?

Naj ti povem, da še zdaleč nisi edina!!!! user posted image

Ko berem to, kar si napisala, kot da poslušam sebe - copy paste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  !!!

Po mojem, je to normalno, saj nas je večina, ki smo tu gor takih. To izhaja iz tega ker si enostavno zelo želimo user posted image  in posredno to za seboj potegne tudi posledice, kot jih vse poznamo (zjutri, popoldan, zvečer, ponoči sanjamo črtice, skoz delamo teste najprej za ovulacijo, potem za nosečnost,..) !! user posted image user posted image user posted image
V tem ni nič slabega, je pa res da potem naša psiha postane preveč obremenjena in kot veš za take zadeve velja, da velika želja po user posted image  je najboljša kontracepcija. Skratka, da ne bom preveč pamtovala, dobro je če vse skupaj malo odmislimo in potem bodo zadve stekle same od sebe. Sam kaj ko je pa to tako težkoooooo!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa veliko sreče!!!! user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu PikaV)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
21.5.2008 9:49:05   
METULJ1
LU33- hvala za odgovor. Zdej morm itak počakat do pon k grem h G. Pol bom pa vidla, kaj in kako.

Pozdravčki vsem in navijam, da vse res čim prej zagledate težko pričakovane user posted image

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
21.5.2008 11:32:39   
PikaV
Katalina - pa še skoz po forumih brskam, sicer ne vem točno zakaj, ampak kr,...
Zdej sem še svojmu naredila načrt - tudi on more namreč prispevati svoje k user posted image  in sicer: nobenih cigaret, alkohola in veliko vitamina B12 - baje dobro za zdravje spermijev, pa še vsak dan je baje bolje da se sprazni - baje je potem kvaliteta boljša.

Upam, da bo potem rataluser posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
21.5.2008 11:53:28   
aqua77
Vidva kar veselo v boj (beri user posted image user posted image user posted image ) user posted image  pa bo! Slek ko prej itaq more ratat tudi vama, sam vem pa da vse to čakanje vsak mesec ubija! Ampak, glede na to da tako nestrpno pričakujemo user posted image , bomo potem, ko nam rata user posted image , toliko bolj srečne. Nam nobena slabost in nobena porodna bolečina ne bo odveč.

P.P.Njegoš

(odgovor članu PikaV)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
21.5.2008 13:00:19   
nf
Babe pejte rajš seksat, kot da browsate po nosečniških straneh user posted image  
Just kiding user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
21.5.2008 13:37:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nf
Babe pejte rajš seksat, kot da browsate po nosečniških straneh user posted image   

ne morem seksat, ker sem v službi.

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2037
21.5.2008 14:41:44   
lučka 25
Punce pozdravljene!

Danes sem bila pri G, ker mi po 3 ciklusih s K še vedno ni uspelo. Danes sem dobila napotnico za IVF za dr.Reša. Tako, da se moram sedaj prijaviti in upam, da bom kmalu na vrsti. Šla bova pa kar samoplačniško.

Drugače pa vas nekako ne bom mogla zapustitit, ker ste res super, enkratne, neverjetne in me vedno spravite pokonci in na pot optimizma.

Ko bo še kaj novega znanega, pa vam sporočim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
21.5.2008 14:45:09   
aqua77
Navijamo zate!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sporoči novičke! Pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  , tako mal za srečo!

P.P.Njegoš

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
21.5.2008 15:49:25   
lučka 25
Katalina, hvala. user posted image  Sprejmem pa vse user posted image , ker mi bodo gotovo pomagale, če ne drugače pa za dobro počutje. user posted image

Sem pa že klicala k dr. Rešu in imava prvi posvet 23.6., ko se bomo zmenili kako naprej. Do takrat pa možgane na off. Še dobro, da imam sedaj polno dela v službi in bo čas hitro minil.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
21.5.2008 17:30:24   
andre3a
Pozdravljene!Danes sem končno prišla domov.Sem še čisto povožena ampak se moram javit.Ja bila sem na laparoskopiji vTrbovljah,bila operirana v ponedeljek in danes odpuščena.Preden sem šla domov sem se z mojim zdravnikom pogovorila kaj je uredil in rekel je da drugo je vse vredu,jajčniki pa so tudi tokrat šli svojo pot kot prvič in to mi je zdaj operiral in uredil.Ko se bom počutila zmožno lahko začnemouser posted image in srčno upam,da bo tako hitro ratalo kot prvič po laparo.Na kontrolo grem zdaj v začetku  julija
Drugače se dobro počutim sploh zdaj,ko sem doma.Pa tudi v bolnici sem se kar nasmejala saj sem imela okoli sebe same vredu,pa tudi na operacijo sem šla sproščena tako da smo se še malo v operacijski nasmejali.Vredu je bilo zdaj pa malo počivat.

ANDREJA

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
22.5.2008 7:09:33   
Anonimen
Lučka, tud jaz držim pesti, da vama ta čas hitro mine in da čimprej ugledata user posted image .

andre3a,  samo, da je vse ok. Sedaj pa kar počivaj!!!! Kdo te je pa operiral?

Moje M še ni.. Jo čakam danes ali jutri. user posted image

(odgovor članu andre3a)
  Neposredna povezava do sporočila: 2042
22.5.2008 8:44:51   
sonček85
lučka:user posted image user posted image user posted image user posted image pogumno naprej in nas sproti obveščaj kako in kaj potekajo preiskave.tudi sama imam pregled 30.6 po 3.klomifenu in me zanima če bom tudi jaz že kar dobila napotnico za naprej.upamda dda gre to čim prej vse mimo in da sem že potem srečkauser posted image .

držim pesti

lp (lunica 85)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
22.5.2008 9:54:16   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Danes sem bila pri G, ker mi po 3 ciklusih s K še vedno ni uspelo. Danes sem dobila napotnico za IVF za dr.Reša. Tako, da se moram sedaj prijaviti in upam, da bom kmalu na vrsti. Šla bova pa kar samoplačniško.

Lučka čestitam!!!! Vsekakor bomo navijale za vaju! Veš kaj me zanima, kako to da imaš napotnico in greš vseeno samoplačniško?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
22.5.2008 9:55:24   
nf
Andreja, kako se pa ti počutiš? A te še boli? Koliko časa pa imaš bolniško? Sorry za firbčnost! user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
22.5.2008 9:58:57   
dana
PikaV, Katalina vem da je težko, samo bi bilo res bolje če ne bi toliko razmišljale o zanositvi. Pri nama je prvi ratal v prvo, drugega čakava zdaj eno leto. Sigurno je pri meni drugače, ker enega že imam. Ko sva pred enim letom začela, sem vsak mesec delala test, samo da je en dan zamujala M. Potem sem pa rekla, da je škoda živcev in denarja. Zdaj imam CB v predalu in ko bo M zaostajala vsaj 2 meseca bom pa delala test, prej neuser posted image  
Zdaj sem 1. cikus K in bomo videli kaj bo.
Danes sem 14. dan ciklusa in se še nič ne dogaja okrog O.

Lučka25 prosim da malo poročaš ko boš začela pri Rešu.

Biba12 zate pa držim pestiuser posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
22.5.2008 10:49:05   
stunfek
lep pozdrav punce...pošiljam malo nosečniških vibracij v vašo smer! Kje se je pa seznamček izgubil? Sem hotla prečekirat, če je že kakšna nova srečka nosečka :)
Kaj pa plani, da se dobimo? Zdaj bi bil pa že čas, a ne?

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
22.5.2008 11:10:06   
Anonimen
Stunfek, nobene nove ni.. user posted image user posted image user posted image user posted image

Dana, hvala za želje, vendar mislim, da ta mesec ni nobenega upanja.user posted image

(odgovor članu stunfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2048
22.5.2008 11:52:58   
PikaV
Dejmo punce! Kje je kakšen user posted image  ali user posted image !

Jaz bi jo mogla dobit danes, pa se še nič ne dogaja. Ampak glede na to, da po K baje rada zamuja in da ni nobenih znakov, se verjetno ne morem nič veselit.

Dana - tudi jaz imam že enega, ki je ratal v prvo. Tudi drugi je ratal v prvo, pa sem morala žal prekiniti, ker je imel DS. Včasih se zdaj sprašujem, če me kdo malo kaznuje ker sem to naredilauser posted image . Upam da ne!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
22.5.2008 12:46:21   
nf
Stunfek!!!! Kje si ti? Kako naš mali sad klomifena raste? user posted image  Dej se malo bolj pogosto oglasi, ker drugače te bom morala spet lovit po nosečniških straneh, hihi.

Točno punce, dobro da je Stunfek zastavila to vprašanje. Kdaj bo srečanje klomifenk?

(odgovor članu PikaV)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.