|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
26.5.2008 8:49:15   
dana
maša user posted image  pa da bi se srečno izteklo.

tiapia ti si pa na istem kot jaz. Tudi jaz sem ta mesec 1. ciklus na K. Me je cel vikend tako zvijalo v trebuhu, da sem čutila vsak korak, če sem malce na trše stopila. Je bila pa v soboto sluz in tudi desni jajčnik me je bolel. 

Ali so take bolečine normalne tekom jemanja K ?

Pa lep začetek tednauser posted image

(odgovor članu TIAPIA)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
26.5.2008 8:53:27   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Ali so take bolečine normalne tekom jemanja K ?

Dana, ponavadi kar so - je to vsaj dober znak, da reagiraš na K! Samo moraš biti pazljiva, če bodo te bolečine prehude, ker lahko pride do hiperstimulacije. Vseeno pa upam, da ni bil pri vaju zastonj vikend in prosti dnevi....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
26.5.2008 9:47:46   
dana
Kaj je pa to hiperstimulacija ? In kako naj vem kdaj do tega pride ?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
26.5.2008 9:51:21   
Anonimen
Trinity, a nisi reagirala na K, da imaš sedaj 3 tableti? Ker jaz tud štartam naslednji ciklus s 3 tableti..

Dana, hiperstimulacija je to, da se ti jajčniki ful povečajo, pa baje se tud trebuh poveča. Je pa ful boleče, tako, da mislim, da tega ne moreš zgrešit.
Nič skrbet.

Moje M še ni.... Test včerajna 31 dan pa -.

< Sporočilo je popravil biba12 -- 26.5.2008 9:52:28 >

(odgovor članu TIAPIA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2104
26.5.2008 9:52:48   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Kaj je pa to hiperstimulacija ? In kako naj vem kdaj do tega pride ?

ufff..user posted image .. Dana, sedaj si me malce našla. Jaz vem samo teoretično, kaj to je, in pa iz pripovedovanj od punc tle gor, kako to zgleda. Hiperstimulacija, če se ne motim, pride zaradi prevelikega odmerka stimulacije (K) in če se ne motim pride do prevelikega števila foliklov (porasta). Vem, da je zelo boleča in da si zaradi tega lahko hospitalizirana, da poštimajo. Kaj več pa lahko pobrskaš nazaj tudi na tem forumu - vem, da se je s tem borila naša Maša.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
26.5.2008 9:54:00   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Moje M še ni.... Test včerajna 31 dan pa -.

biba12 - dokler ni user posted image črno na belem, je VEDNO upanje in možnost! Kakšen ciklus pa imaš ponavadi???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
26.5.2008 9:54:15   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
26.5.2008 9:54:59   
neela
ooooooooooooooo...........nf!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pozdrav v živo!!!!!! Pogrešala sem te!!!!! Kot pa hodiš?!?!?!?!?   

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
26.5.2008 9:57:15   
sonček85
sonček85, tudi tebi hvala za želje. Vama želim, da uspe že s K, če pa ne, naj bo pa tudi za vaju hitro napotnica in umetna. Ampak bi bilo res fino, da bi že sedaj zagledala .

HVALA in upam da res zagledam v juniju + in da bom najbolj ponosna nosečka.poleg vseh vas ,ki se tukaj borite.

maša:čakamo na tvoj +
in seveda še od katere

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
26.5.2008 10:02:05   
nf
neelči user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  kje si ti klepetulja prve vrste? user posted image  Madoniš, vas pridem pogledat po vikendu in kaj vidm, pismu 3 nove strani! user posted image  user posted image
Kako si ti? A te še kaj boli? je pa sigurno fajn bit na bolniški a? user posted image
Jaz sem se pa včeraj potikala po hribih, sva šla na Veliki vrh nad Kofcami in potem seveda obvezno na domače borovničeve in čokoladne štruklje. Kok je pa to dobr! jaaamiiiiiii user posted image

Aja pa v soboto zjutri sem hitr zaključila upe o vgnezditveni, ker se je kr ornk vsulo in bolelo. Aaaaaa beda! Pa sem že mislila, evo to je pa to, sigurno je ratalo. No očitno gremo že v 22. krog.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
26.5.2008 10:07:51   
sonček85
sva že obe nekje pri 22.krogu.do 30 nama bo ratalouser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
26.5.2008 10:11:49   
Anonimen
nf, škoda.. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa tako sem bila prepričana, da je to to..user posted image user posted image

neela, vem, da upanje je,... Sam ne upam preveč. Ja, glede ciklusa je tko. Prvi ciklus samo s K je bil dolg 38 dni, sedaj sem jemala K in dabroston in sem pričakovala, da bo krajši.. No, bomo že videli. Do sobote počakam, potem pa spet naredim test če ne bo še nič.

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2112
26.5.2008 10:12:33   
neela
user posted image user posted image user posted image user posted image sem res prava klepetulja, kajne? Kaj si morem - imam preveč časa, čeprav bi se morala učit, ker imam izpit. Pa saj veš, vedno je vse drugo bolj pomembno, kot učenje. Se pa kar dobro držim, vse bolečine, ki so bile so minile, tako da gremo veselo naprej. V začetku sept. sem naročena k G, kjer bova dorekla nizki štart za IUI. Skratka, te čakam, da se bova skupaj veselili + in potem vseh radosti user posted image .....

Kar se pa 'krogov' tiče, pa ti naj povem, da bova midva v juniju polni 2 leti obrnila....  Veš kaj mi povej, imaš po K redne cikluse?

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
26.5.2008 10:17:04   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

sva že obe nekje pri 22.krogu.do 30 nama bo ratalouser posted image user posted image user posted image

Drage moje soborke - tiste, ki ste debate okrog novega leta zamudile, ko so aktualna vedeževanja in napovedi za prihajajoče leto. Sem brala en članek, ko je ena šlogarica napovedala, da bo letos leto, ko bo veliko žensk, ki že dlje časa delajo na user posted image , zanosilo!!!!! Skratka - pripravite se na KLOMIFENSKI BABY BOOM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem že v vrsti s čakalno številko....pridem na vrsto v jeseni...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
26.5.2008 10:24:08   
nf
Neela res si faca! Jat bi se pomoje po laparo tko smilila sama sebi, da bi se kr kadilo user posted image  Ampak si super, da si to tako na izi opravila in zdaj si spet par korakov bližje svojemu plusku. Glede učenja pa, jaz že 2 leti nisem nardila niti enega izpita user posted image  Pa še plačala sem za ta magisterij! Zdaj pa čakam na navdih hahaha. user posted image
Glede rednih ciklusov po K pa... prejšnji mesec je bil dolg 28 dni, ta mesec pa 26 dni. Da ne omenjam, da sploh ne čutim več ovulacije??? Reš je rekel, da vidi polhno enih malih cistic na jajčnikih. Skratka jaz mislim, da imam trenutno v telesu celo đunglo enih sumljivih hormonov, samo ta pravih ni!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
26.5.2008 10:25:36   
nf
aja Maša, čestitke za folikelčke in IUI! Zgleda zelo zelo zelo obetavno!!!!!! Navijačice smo že v vrsti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
26.5.2008 10:32:54   
Anonimen
joj k je luštno danes, k dogaja tu gor.. Ponavadi sem dopoldne sama tukaj, pa ravno takrat sem na RR. Doma ni časa za to, v službi pa ful.

Tako, da kar pišite naprej.. user posted image

nf, si lahko vesela, da maš tako kratek ciklus.. Jaz upam da se mi bo malo skrajšalo, da ne bo ravno na 38 dni, ker je to ful predolgo.. In če tko računaš, potem ne delaš 12 mesecev v letu na user posted image , ampak samo 8, ker so pač ciklusi tako dolgi.. user posted image

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2117
26.5.2008 10:34:03   
neela
nf, bom že jaz poskrbela, da se ne boš smilila, ko boš prišla na vrsto za pod nož user posted image user posted image user posted image , pa četudi te pridem za ušesa vlečt!  Pa saj si sama meni napisala, da sem tako 1 korak bližje do svojega user posted image ...ja kaj ti boš šla pa nazaj al kaj??? user posted image
Vidim tudi, da ti bom morala že sedaj malo na vest potrkat za študij... Kaj pa čakate, gospodična??!?! Kaj ne bi bilo bolje, da ga spravite pod streho, preden boste zibali???? Kaj ti ni škoda denarja, ki si ga vložila v to?????
Vidiš, tud user posted image znam bit.....skratka vsestranska....user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
26.5.2008 10:36:31   
nf
Biba imaš prav. Danes je in luštno in sem kr vesela, da imam kratek ciklus user posted image  No ja, čeprav potem imam pa nonstop M, kar pa tudi ni za skakat do stropa. user posted image
Kako pa tebi kaj kaže? Sem videla, da tvoje M tudi še ni user posted image  Te dajejo že kaki znakci?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
26.5.2008 10:36:57   
neela

joj k je luštno danes, k dogaja tu gor..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja, danes nas pa res razganja - al samo mene?!?!?!?.... Se vidi, da je sonček in poletje pred vrati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
26.5.2008 10:44:14   
nf
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  please stop it user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sej se bom začela učit, samo ne še čist takoj user posted image  Ej keša je ful žal, to pa!!!!! V bistvu mi je ful ful žal, da sem se vpisala na magisterij takoj po diplomi in vzporedno s prvo službo. Ratal mi je narest 6 izpitov, potem mi je pa pregorel, ker sem rabla svobodo user posted image  In zdej jo uživam z veliko žlico user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  2x sem bila v afriki, kr naprej hodim po hribih, kolesarim, gojim rastlince, ma kar češ, samo da se mi ni treba učit hihihi.
Kje si pa ti mlada dama!??? Kako pa tvoj študij!? user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
26.5.2008 10:45:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nf
Kako pa tebi kaj kaže? Sem videla, da tvoje M tudi še ni user posted image  Te dajejo že kaki znakci?

Znakov nobenih.. Malo težje prsi, ampak to je blo tud prejšnji mesec... Drugače pa samo bel izcedek spet, ki me pa že malo moti.. Včasih se mi tud kar voda vlije.. user posted image  Ampak kakih user posted image  znakov pa ni..

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2122
26.5.2008 10:48:09   
Anonimen
nf, tole z magisterijem mi je pa tko znano, da mi je kar user posted image . Tud jaz sem se vpisala jeseni in to na prvi študij, kjer sem ugotovila da ja zastonj oz. ga pač financira država... Pa sem mislila, da itak bo šlo. No, po parih predavanjih me je vse minilo. Prvi izpit sem še naredila, sedaj pa ni volje... Pa imam dovolj časa, tako, da bi res lahko naredila tale magisterij. Imam čas v službi, pa še domov pridem ob 14.00, tako da... Ampak ni volje.... Res ne. SEm
že zadnjič klicala, ker me je zanimalo, če moram v primeru izpisa plačat šolnino.. Če ne bo treba se bom najbrž kar izpisala... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2123
26.5.2008 10:52:16   
neela
nf - ok, prekinem teženje o študiju....za kakšen dan user posted image   Te pa razumem, da če si vpisala naprej takoj po dodiplomcu, da res rabiš predah. Jaz sem ga imela 4 leta, tako da sem se v tem času res spočila. Je pa še nekaj res, da se z leti toliko težje pripraviš na učenje.

Moja študijska bilanca prvega leta do danes: opravljenih 4 od 10 izpitov, peti in šesti sta pred vrati. Glede na mojo službo je to - po mojem skromnem mnenju - več kot odlično.

Kakšne cikluse pa si imela pred K? Malo se zanimam okol, da vidim, če K kaj spremeni ciklus. Jaz sem imela prej ful ful neredno (od 30 do 90 dni), sedaj pa sem že 2 meseca dosti bolj pridna (30 do 32 dni) - pa upam, da ostane tudi naprej tako.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
26.5.2008 10:55:09   
neela

nf, tole z magisterijem mi je pa tko znano, da mi je kar user posted image . Tud jaz sem se vpisala jeseni in to na prvi študij, kjer sem ugotovila da ja zastonj oz. ga pač financira država...

ooooo...še ena za težit ji......user posted image user posted image .... Jaz sem sicer vedno želela naprej študirat, sedaj pa sem se tudi za to odločila, da mogoče malo preusmerim misli od user posted image in user posted image in user posted image , ker drugače bi se mi pa user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.