|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
21.2.2008 7:34:00   
Anonimen
Živjo punce.

Večkrat vas berem, ker sem tudi sama lastnica PCO. Pojavlja se mi par vprašanj, pa bi vas prosila za kakšno mnenje.

G mi je ugotovila PCO na podlagi UZ. Zaradi nerednih M jemljem Dabroston od 16-26 dneva ciklusa, vsak mesec. To sedaj traja že cca. 9 mesecev. Že takoj na začetku mi je G rekla, da naj pridem k njej takoj ko bova začela delat na user posted image , saj mi bo kar takoj predpisala Klomifen.
Sedaj pa ne vem - ali je to normalno? Da ti takoj predpiše tablete, brez da se nekaj časa trudiš, da bi zanosil? Ali je mogoče stanje res tako slabo, da bo zato takoj predpisala tablete?

Kako je bilo pri vas?? Prosim za kakšna mnenja, komentarje.... ker me res zanima.

Vsem želim, da vam čimprej uspe zagledat user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu kitka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
21.2.2008 8:59:44   
janney
Lep pozdravček!

Biba 12 pri PCO je tako, da sploh ne veš ali imaš ovulacijo ali je nimaš. ali je ta ovulacija ok- pri meni je bilo tudi tako da mi je G. rekla še preden sva se odločila za user posted image  da bom vrjetno rabila K. No midva sva se vseeno 9 mesecev matrala sama brez K. ampak ni uspelo zato sem šla po K, no zdaj sem pa že pri dr. Rešu za zdravljenje neplodnosti.

Biba12 odločitev je tvoja je pa veliko punc ki zanosijo brez težav tudi če imajo PCO in to brez K.
Mi ki smo tu nismo imele te sreče ampak upamo da nam jo bo dal K.

Ej Klomifenke res bi bilo noro, če bi vse odšle med novembrke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  !

Janney

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 577
21.2.2008 9:13:45   
Fargesia
Avto je bratov...do sedaj ni imela avta, zdej pri tamalih dveh pa itak da ga rabiš...

Biba12, midva sva "vadila" 8 mesecev preden sem šla h G, pa mi je takoj dal K...ker mam že dolgo postavljeno diagnozo SPCO. tak da kjr veselo h G in papcat K, da čimprej rata!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 578
21.2.2008 9:15:07   
Petra1111
janney- naj tvoje besede postanejo resničnost.
biba12- tako je, kot je napisala Janney. nekaterim kljub PCO uspe zanositi čisto po naravni poti, druge pa imamo malo več problemov.

bozza, andre3auser posted image user posted image user posted image Torej gremo med novembrke.
neela- pri meni je isto. Semi včasih zdi, da so vse okoli mene nosečke, samo jaz ne.

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 579
21.2.2008 9:23:26   
Bety upa
Štunfek....Brala sem tvoje poste nazaj.....In mislim, da si imela O prej, kot je zdravnik predvideval (ravno tisti četrtek in petek).....Tvoje počutje potem mi to tudi potrdi.

Meni je G rekel, da se BT lahko dvigne 2 dni po O.....

Moje izkušnje s BT: Pred O mi vedno pade zeeeelo nizko (36,2).....in to traja tri dni....Potem se pa dvigne, pa ne več kot 36,8.

LP

(odgovor članu Petra1111)
Neposredna povezava do sporočila: 580
21.2.2008 15:57:14   
neela
klepetulja na dolžnosti....user posted image

nf - naredila sem dva O testa (včeraj - enega zjutraj in enega zvečer) in sta oba pokazala - nič! Danes ga še nisem delala - bom enkrat do večera.

kitka1 - ej punca, če ti rata - grem tud jaz takoj na dvojno hkratno dozo. Sedaj sem vedno jemala eno tbl zjutraj in eno zvečer. Držim pesti zate!!! Srečanje? user posted image  Mislim, da je bila Štunfek glavna pobudnica za srečanje (upam, da ne delam kateri krivico!) - sedaj pa nam je ušla med srečke user posted image  oktoberke!

biba12 - bodi srečna, da boš tako hitro obravnavana in začela s K (s predpostavko, da narediš kakšen pregled prehodnosti jajčnikov prej in pa še seveda tvoj user posted image  spermiogram), tako da če K ne prime greš čimprej naprej. Midva sva najprej 1 leto veselo user posted image  , šele potem sem se upala primajati do moje G, ki me je naprej poslala v neplodnostno amb.. Tam pa itak vemo, kako hitri so....user posted image

Punce, katera je sedaj na vrsti, da ne pričaka user posted image  oz da dela CB test???? Čisto smo zgubljene brez ažurnega seznamauser posted image , kajne Maša? user posted image  Sploh ne vem, za katero sedaj držimo pesti...user posted image
Jaz sem ravno v fazi user posted image user posted image user posted image  tako da sigurno nisem ravno na vrsti za CB...

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 581
21.2.2008 16:31:22   
mmanca
Še ena uspešna klomifenka.
V prvem ciklusu danes zagledala user posted image .

Držim pesti za vse, ki nestrpno čakate user posted image .

Lep dan in vse dobro.user posted image

V srcu vsake zore
leži dehteča pomlad
in za tančico vsake noči
čaka smehljajoča se zora.

Kahlil Gibran

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 582
21.2.2008 16:36:46   
neela
mmanca - čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti mirnih user posted image  in enega zdravega in navihanega user posted image !!!

(odgovor članu mmanca)
Neposredna povezava do sporočila: 583
21.2.2008 17:14:12   
nf
HUDO MMANCA!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Punce vračate mi zaupanje v delovanje teh magičnih tabletk! Se čitamo pri novembrkah ane? user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 584
21.2.2008 17:16:43   
nf
Kje se naša Štunfek potika! user posted image  Pa tko je obljubljala, da nas ne bo zapustila...sej sej 

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 585
21.2.2008 17:30:06   
METULJ1
mmanca- iskrene čestitke še z moje strani. Želim ti res lepo in mirno nosečnost.

neela, nf - O test sem delala dva dni nazaj in ni nič pokazal. Dons sem ga pa ponovila in je pokazal dve tko močni črtici kot še nikoli. Tko da zgleda kr dobr reagiram na K (1. ciklus). Dons zvečer user posted image  (in pol na dva dni)ne uide in upam, da se nama končno nasmehne sreča. Zarad testa sm pa tko vesela k da sm zvedla, da sm že nosečka. Ja kaj čmo, že to je uspeh, da test zazna O. Noroooooooo. Zdej sledijo pa sam še lepi trenutki in neizmerni užitki.

Neela-ti pa kr dons ponovi test, pa boš vidla, da se bost tud teb pokazali dve črtici. Drugač pa test ponovi čez dva dni. Mogoče bo pa O nastopla mal kasnej.

Pozdravčki in veliko sreče

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 586
21.2.2008 17:38:25   
pa3cija
Živjo vsem "sotrpinkam"user posted image
Mene pa nekaj zanima, ker še nisem tok "podučena" o tej zadevi. Zasledila sem, da ne jemljete vse enako število tablet na dan? Jaz bom zdele po M začela s prvo škatlico 2x na dan. (upam da sem se prav pofočkalauser posted image , če sem kaj pozabila napisat mi pa prosim sporočite)
Tole razočaranje s CB pa jaz tud poznamuser posted image , joj kolk sem že denarja za to porabla, ampak vedno takrat želja prevlada nad razumom, pol pa tud jaz delam test glih par ur pred M.

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 587
21.2.2008 17:43:07   
pa3cija
mmanca čestitam user posted image   želim ti srečno nosečnost in zdravega otročka

(odgovor članu pa3cija)
Neposredna povezava do sporočila: 588
21.2.2008 17:49:40   
METULJ1
pa3cija - jaz zdej 1. jem K. G mi je predpisala 1 tabl na dan. Zanekrat zgleda, da dobr reagiram. Mi je dons test O pokazu dve zelo močni črtici, tko da z dragim zvečer stopiva v akcijo. Kej več ti pa zaenkrat ne znam povedat. Je pa res, da nakater punce G ob jemanju K spremlja na UZ (kar se foliklov tiče). Men moja G tega zaenkrat ni predpisala. Bomo vidl, mogoče nam tud brez tega uspe in upam, da ne bom imela kakšnih večjih težav.

Pozdravčki

(odgovor članu pa3cija)
Neposredna povezava do sporočila: 589
21.2.2008 17:55:45   
Fargesia
evo mene od G in pohajkovanja po LJ... če dobim M, jem klomifen (še 2 ciklusa) in obakrat imam IUI, če ne rata tako, dobim gonal F. mi je G rekel, da je moj superman ko je pogledal izvide od spermiograma!!!

mmanca, ČESTITKE!!!!!

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 590
21.2.2008 18:06:33   
bozza
Mmanca, čestitke!!!user posted image user posted image user posted image Tudi meni je prvič v prvo uspelo. Sem pa danes brala, da je to prirojeno stanje, da ne moremo zanositi brez dodatka hormonov, ni pridobljeno od raznih vplivov življenja. Še sreča, da smo se rodile v tem času, ko se da pomagati. Si predstavljate naše muke pred stoletjem? Raje ne.

Moje user posted image še ni. Upam, da me ne doleti ponoči, saj nameravamo jutri na izlet, pa ne bi rada, da me kaj po trebuhu šraufa.

Jutri bom ponovila test, če se user posted image še ne prikaže.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 591
21.2.2008 18:11:17   
Fargesia

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • miska73 - 6.ciklus (čaka na laparo)
  • oktavija - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu-nov.2006 )
  • Efi - 5.ciklus (2.IUI)
  • maša82 - 5.ciklus (22 m)-11.2.stopka
  • Petra1111 - 5.ciklus
  • janney -  3.ciklus-Reš(drugače 5.ciklus)-6.3. test (14m)
  • lučka25 - 1.ciklus (drugače 5.ciklus) (34m)-17.3.test
  • neela - 4.ciklus  (20m)
  • Tiara123 - 4.ciklus
  • reby - 3. ciklus(čaka na laparo 6.3.)
  • nf- 3.ciklus -  3.3. test (18m) 
  • PENCA - 3.ciklus 
  • kitka1 - 3.ciklus
  • dinasajo - 3.ciklus
  • Čačka - počiva en ciklus(3.ciklusi so za njo-laparo)
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)
  • pandka - 2.ciklus
  • bozza - 2.ciklus
  • biba77 - 2. ciklus (čaka na M)
  • snežinka7 - 2.ciklus
  • andre3a - 1.ciklus - 13.2. test

• pike - 1.ciklus
  • trinity22 - 1.ciklus
  • METULJ1 - 1.ciklus - 8.3. test
  • waiting - čaka na pregled
  • pa3cija - 1.ciklus

user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE user posted image
  • stunfek - 4.ciklus (test 14.2.)user posted image
  • mmanca - 1.ciklususer posted image

"KLOMIFENSKE" MAMICE
  • pati0102 - 1.ciklus (4.10.)
  • tejči77 - 1.ciklus (oktober 2006)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 592
21.2.2008 18:11:55   
pa3cija
maša82 sem se mogla kar nasmejat  user posted image   (tole s supermanom ) Kaj pa je, da jaz svojga nafilam s tem (za vsak slučaj) user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 593
21.2.2008 18:52:53   
Fargesia
kaj moj dragi je?! vse!!! od A do Ž!!! ni pa nobenih preparatov jedel (beri Q10, cink...)...to naj bi pripomogle k bolšji kvaliteti spermijev...

(odgovor članu pa3cija)
Neposredna povezava do sporočila: 594
21.2.2008 19:09:01   
stunfek
mmanca...super cestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj imas pa PDP? Bos se Oktoberka? user posted image

bety upa...zanimiva teorija...tudi sama sem sumila na to, da je bila O prej. zato nisem cisto poslusala svojega G, ki je rekel, da akcija v soboto in sva imela akcijo ze kar v cetrtek in petek. ampak vedeti pa ne more seveda. Na FF so mi dolocili ovulacijo na nedeljo.

punce
, res vam ne bom usla...in se vedno sem glavni pobudnik za srecanje in ne bom nikamor usla...res pa je, da puscam laptop v sluzbi zadnje case, ker nocem dela se domov nosit in raje bolj pocivat. potem pa seveda ne pridem nic na RR razen ce je mozev laptop slucajno frej, kot npr. zdele user posted image

Za srecanje sem si izbrala Predvor, ob jezercu, v tistem hotelu Bor - oziroma na njihovi terasi - takoj ko se odpre bomo sle tja. Imajo cudovite tortice in sijajno postrezbo....in poznam lastnika user posted image . Bomo dobile se kaj popusta. Ce se strinjate z lokacijo?!? Predvor je blizu Kranja...od Brnika se 10 minut - res ni dalec. Tam gremo potem lahko okoli jezera na sprehod in seveda se malo dlje :) lahko se bomo tudi s colni vozile.V glavnem pa cvekale, da se bodo oblaki zagotovo zaceli nabirat v dez...hahahah.

No, tolk od mene danes. Zdej grem pa vecerjo kuhat. Se se kaj javim kasneje ker danes se je moj posvetil novi knjigi in bo laptop fraj user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 595
21.2.2008 20:25:38   
trinity22
oooo sploh ne vem kje naj začnem

mmanca tebi najprej iskrene čestitke še tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nf zdaj pa zate stiskamo pesti, da se pridružiš mmanci in stunfku

maša fino za spodbudne novice od G pa saj boš vidla, da bo ta mesec ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image in boš že na roza seznamu, poleg stunfka, mmance, nf, in še katere druge

biba12 dobrodošla pri nas,kar pojdi čimprej do G in potem držim pesti, da boš čimprej user posted image

METULJ1 ti pa brž v akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to pa še za srečno pot plavalčkom, da najdejo cilj

neela  tudi ti kar v akcijo saj ne more škodit tud če še testki nič ne kažejo

Pat3icija koliko tablet jemlješ je odvisno od vsakega posameznega G in seveda od vsake posamezne pacientke, začnejo z nekje pol tabletke in stopnjujejo do tri. Meni je naprimer rekla moja G naj jem prvi mesec 1 tabletko, če ne bo nič potem drugi mesec dve in če še pol ne bo nič tretji mesec tri, tako da čist odvisno dr. Reš pa je večji privrženec manjših doz in recimo reče samo pol tabletekuser posted image

bozza zate pa user posted image user posted image in če je že morala prit, naj se potem že vlije, da boš šla llahko čimprej v nove boje.

stunfek lepo, da si nas prišla pogledat in da ne pozabiš na nas, za srečanje pa velja, samo potem ko bo že bolj topel sonček, da se bomo martinčkale na terasiuser posted image

Pa še nekaj o meni, jaz sem tista za ktero bi v teh dneh morale držat pesti ... pa vas bom mogla razočarat, ker se je že čisto počasi najavila, danes z čist par kaplicami rjavega izcedka čez cel dan, ampak mi je dala vedet, da prihaja ( to najvalanje se mi dogakja zdaj že tretji mesec, tako da že vem kaj sledi) Najkasnjeje v nedeljo bo tu v vsej svoji veličiniuser posted image  Žal je tako, ampak jiti nisem preveč razočarana, ker res nisem imela nobenih znakov ne za O in ne po njej, je pa res, da sva bila z dragim kar pridna in nekje globoko v meni je vseeno tlelo upanje, da mogoče pa bo, pa naslednji mesec.user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 596
21.2.2008 20:49:00   
kitka1
Mmanca, čestitke!!! Take novice nam malo dvignejo upanje in polepšajo dan.

Pa3cija, bo že držalo, kot pravi trinity22. Vsak G ima neko svojo metodo... Jaz sem kar takoj dobila 2 tbl na dan, pa čeprav sem že prej imela svojo ovulacijo in brez PCO. Na UZ sta prvi cikel zrasla 2 folikla, 15 in 23mm - ta drugi je bil gotovo dovolj velik za razpok. Vendar sumim, da nisem imela dovolj lh-ja in se mi ni razpočil (ovulacijski test je pokazal čisto nežno črtico...). Podobno je bilo tudi drugi cikel, čeprav nisem imela več UZ. No, v 3. gre rado, pravijo... Ta mesec sem ugledala močno črtico na ovul testu. Upam, da uspe :)

Srečanje v Predvoru je odlična zamisel. Tam je res lepo in slaščice so preverjeno dobre (še z moje strani, da je bolj objektivno). Glede na spomladanske temperature upam, da kmalu odprejo.

Trinity22, mogoče se pa motiš in je samo rahla krvavitev, pa si v bistu noseča. Ravno danes mi je sodelavka razlagala, da je imela pri prvem otroku po zanositvi še eno kar konkretno menstruacijo in se ji ni sanjalo, da je noseča... Tako da - upanje ostaja, dokler ne narediš testa. Če pa ne bo dveh črtic, pa veselo v novi krog... Pomlad je na vidiku, vse bo cvetelo in brestelo... Tudi pri nas, boš videla.

< Sporočilo je popravil kitka1 -- 21.2.2008 20:50:05 >

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 597
21.2.2008 21:04:40   
neela
joj, zdej sem pa že čisto zmešana, k nas je že tolko....user posted image ....

Maša, hvala za seznam. Ko ga boš popravljala, prosim meni vpiši, da delam test recimo enkrat 10.3... čestitam za plavalčke supermančke!!!! user posted image user posted image user posted image  Sem te prav razumela, da boš v naslednjem ciklusu že imela IUI? Kako to? Malo sem še nevedna na tem področju...za kaj pa je Gonal dober??? 

Punce, sem preveč tečna, če vas prosim, da se pofočkate še z datumom, kdaj NE pričakujete user posted image  oz delate test???? user posted image  Vsaj meni (pa mislim, da še kakšni članici) bo dosti lažje, da vemo, za katero držimo pesti, da ugleda user posted image .... res sem mahnjena na organiziranost, kajne?

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 598
21.2.2008 21:08:19   
METULJ1
trinity22 - hvala k za najine plavalčke držiš pesti. Jaz pa tud zate in vse ostale navijam, da resnično končno postanemo čim prej srečke user posted image .

Neela - se strinjam s tabo. Bomo tako vsaj vedle, kdaj še malo bolj stisnit pesti.

Pozdravčki

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 599
21.2.2008 21:29:24   
lučka 25

ojoj, kolko ste pa napislae. sem komej vse prebrala. A to je učinek polne lune in so tako vse volkulje na kupu? user posted image

Pa začnimo:
mmanca tebi najprej iskrene čestitke, za tako lepo novico in spodbudo za nas.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nf, upam da boš sedaj ti naslednja, ki se boš prestavila na seznam nižje.

maša, še enkrat user posted image user posted image user posted image  z vesele novice.

biba12 dobrodošla in veliko uspeha s K.
METULJ1, a ti si sedaj v akcijii? Ja potem pa veliko sreče in seveda užitkov pri user posted image
neela  a testki nič kaj prida ne kažejo. A niso enkrat neklje punce rekle, da O testi včasih pri tistih, ki jemljejo K kažejo kar malo narobe in zmešano. Pa vseeno, ti kar lepo user posted image  za vsak slučaj.

Pat3icija naj bo tvoja doza K za tebe dobitna in naj bo tako zate uspeh za user posted image user posted image  zagotovljenj, kot bo za vse nas. user posted image

bozza  user posted image user posted image user posted image user posted image

trinity, upam da res ni user posted image , če pa že je pa naj hitro mine, da boš šla lahko v nove boje. user posted image user posted image user posted image

kitka1, jaz sem tudi iz Kranja in mi Predvor tako za srečanje tudi zelo uspeva. Je to že kar fleten izlet s kolesom. user posted image

neela, imaš prav da bi bili lahko na seznamu datumi za NE pričakovanouser posted image  oz. za zmagovalne user posted image user posted image

Jaz sem danes tretji dan jemanja K, še dva dni, potem pa akcija na polno. user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?