trinity22
|
oooo sploh ne vem kje naj začnem mmanca tebi najprej iskrene čestitke še tukaj nf zdaj pa zate stiskamo pesti, da se pridružiš mmanci in stunfku maša fino za spodbudne novice od G pa saj boš vidla, da bo ta mesec ratalo in boš že na roza seznamu, poleg stunfka, mmance, nf, in še katere druge biba12 dobrodošla pri nas,kar pojdi čimprej do G in potem držim pesti, da boš čimprej METULJ1 ti pa brž v akcijo to pa še za srečno pot plavalčkom, da najdejo cilj neela tudi ti kar v akcijo saj ne more škodit tud če še testki nič ne kažejo Pat3icija koliko tablet jemlješ je odvisno od vsakega posameznega G in seveda od vsake posamezne pacientke, začnejo z nekje pol tabletke in stopnjujejo do tri. Meni je naprimer rekla moja G naj jem prvi mesec 1 tabletko, če ne bo nič potem drugi mesec dve in če še pol ne bo nič tretji mesec tri, tako da čist odvisno dr. Reš pa je večji privrženec manjših doz in recimo reče samo pol tabletek bozza zate pa in če je že morala prit, naj se potem že vlije, da boš šla llahko čimprej v nove boje. stunfek lepo, da si nas prišla pogledat in da ne pozabiš na nas, za srečanje pa velja, samo potem ko bo že bolj topel sonček, da se bomo martinčkale na terasi Pa še nekaj o meni, jaz sem tista za ktero bi v teh dneh morale držat pesti ... pa vas bom mogla razočarat, ker se je že čisto počasi najavila, danes z čist par kaplicami rjavega izcedka čez cel dan, ampak mi je dala vedet, da prihaja ( to najvalanje se mi dogakja zdaj že tretji mesec, tako da že vem kaj sledi) Najkasnjeje v nedeljo bo tu v vsej svoji veličini Žal je tako, ampak jiti nisem preveč razočarana, ker res nisem imela nobenih znakov ne za O in ne po njej, je pa res, da sva bila z dragim kar pridna in nekje globoko v meni je vseeno tlelo upanje, da mogoče pa bo, pa naslednji mesec.
|