|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
19.2.2008 19:33:36   
Petra1111
Ja, res je danes debata o potovanjih. Se strinjam z vami.. Toskana je res lepa, Rim pa tudi. Imajo tili italjančki kar nekaj za pokazat,ne?  Drugače pa mene trenutno najbolj mika, da bi združila Avstalijo in Novo Zelandijo. Samo še ne vem kako mi bo to uspelo zaradi dopusta. Planov imam še veliko-je tudii v Afriki  kaj za videt Zgleda, da smo bile v približno istih koncih, saj sem tudi sama bila v Tanzaniji in Keniji. Safariji so zakon,ne?
neela- s testi začni 10.dan, ker ti pokaže za naslednjih 48 ur. Vsaj jaz bi tako naredila.
Ja punce, želim vam veliko potovanj v prihodnjih letih, letos se bomo pa na račun štručke temu odpovedale. Ja, tako sem se odločila. user posted image Je že čas, da zagledamo  magični črtici.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 551
19.2.2008 20:05:04   
stunfek
dejmo punce user posted image user posted image user posted image fokus na bejbijih, ne na potovanjih user posted image user posted image user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Petra1111)
Neposredna povezava do sporočila: 552
19.2.2008 20:36:20   
pa3cija
Živjo drage "sotrpinke"
Že dolgo vas berem, pa sem se danes odločila, da tud kaj napišem. Torej tud jaz sem dobila tele "čudežne" tabletke po dobrem letu dni pridne posteljne telovadbe. Nisem pa nikjer zasledila koliko procentov žensk zanosi s pomočjo le te tablete? Če katera ve odgovor bi bila zelo vesela. Lepo se imejte.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 553
19.2.2008 21:11:23   
andre3a
Pozdravček vsem!Pravkar sem naredila test CB in je pokazal minus.Žal ampak user posted image še ni od nikjer pa je danes 34 dan.Tako še pa ni bilo.Včeraj nisem delala testa ker sem ful bruhala in imela vročino danes pa sem že bolje in oprostite ker tako dolgo nisem javila.Jutri pa bom verjetno poklicala zdravnika in mu povedala kaj se dogaja.

ANDREJA

(odgovor članu pa3cija)
Neposredna povezava do sporočila: 554
19.2.2008 21:19:07   
Arual
No, saj bomo vidli. Jaz misilm, da bo nardil kao test če se jajčniki vzpodbudijo ali ne.
Bomo v petek poročali.

Glede izletov Italija je carska. Sem bla na Elbi in v Toskani, ostala bi tam.

lp

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 555
19.2.2008 22:22:34   
neela
user posted image user posted image Lepo je videti, da nisem edina italijanska zanesenjakinja in navdušenka....ker ponavadi pri nas, Slovenčkih dobiš samo en tip odziva na italijane in ta je, da so to eni šminkerji, ki samo kričijo in delajo kaos...user posted image user posted image

pa3cija- pozdravljena v klubu!!! user posted image Pofočkaj se še bolj natančno, da te naša urednica Maša user posted image  popiše v seznam klomifenk, da vemo, kdaj moramo navijati zate. Želim pa ti, da bi tudi ti čimprej ugledala user posted image ! Še eno user posted image  za srečo ti pošiljam!!

andre3a - user posted image user posted image user posted image user posted image  žal mi je za tvoj -, ampak upanje ostane do vidnega prihoda user posted image , kajne?? Držim pesti tud, da čimprej ozdraviš!!!

Stunfek - ja, ja, sej smo sfokusirane tud nauser posted image in  user posted image , ampak včasih pa le paše, da malce preusmerimo tok besed še v kakšne druge vode, kot so klomifenske, ovulacijske in user posted image , kajne? Dovoliš???user posted image

Petra in nf - hvala za navodila. Sicer sem danes 12. dan ciklusa, pa je že tolk pozno zvečer, da raje, kot delat O test, grem v akcijo..user posted image user posted image user posted image ...bo v vsakem primeru bolj prijetno in koristno, kajne?? Pa se bom jutri poigrala s testom. Vsekakor pa javim tud ta rezultat....
Lahko noč!

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 556
20.2.2008 7:59:19   
Bety upa
Mene pa zanima, ali čutite napetost v času O in kakšne posebne bolečine???

Meni je ostalo 5 tabletk iz prejšnjih postopkov in mi je zdravnik (s podsmehom) dovolil še tiste porabiti. Prepričan je, da to niso čudežne tabletke in da od njih pričakujemo preveč.

Leta nazaj se spomnim, da me je vse zelo bolelo v času O....tokrat pa se počutim čisto normalno. V navodilih piše, da naj bi O bila od 5-10 dne po zadnji tabletki, najpogosteje pa 7.dan. Danes je pri meni 6.dan in jutri je polna luna. Tako, da imam prevelika pričakovanja, ker se nekako vse ujema..user posted image ...

LP

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 557
20.2.2008 9:55:25   
nf
Bety upa, ja mene takrat kar fejt šraufa po trebuhu, mislim, ne morem falit O user posted image  In tudi še naslednji dan me malo zbada. No jaz še vseeno upam, da bomo v tem času zanosile, tudi če niso magične tabletle user posted image
Neela user posted image  To! Raje v akcijo kot pa neki brezvezni testi user posted image
Pa3cija dobrodošla! Ej nimam pojma o procentu žensk, ki zanosi s K, ampak sigurno ni majhen user posted image  Jaz sem samo izvedela, da se ti možnosti za zanositev povečajo za 100%. Jaz sem trenutno 3. cikel in sem 100%, da sem noseča user posted image  Vso srečo!

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 558
20.2.2008 10:46:28   
trinity22
nf držim pesti, da je tako kot si zapisalauser posted image user posted image user posted image

Bety upa -Preden sem bila na Klomifenu sem čutila O, drugače pa jaz tud ta mesec ko sem prvič na K nisem čutla ovolacije - nič in mislim da je tudi ni bilo, tako da sedaj nič kaj ne pričakujem, samo čakam da se tetka iz krvavca prikažeuser posted image

Andre3a držim pesti, da boš zagledala +, saj veš dokler user posted image  ni je še upanje, pa čimprej se pozdravi.

pa3cija dobrodošla in upam in držim pesti, da ti čimprej uspeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 559
20.2.2008 11:32:34   
METULJ1
maša82 - sem včer klicala G. Mi je sestra rekla, da je pri njih tko, da G ponavad predpiše K sam za dva mesca in te v tem časi nič ne spremlja. Če pa v tem času nič ne rata, spet prideš k njen, ti spet predpiše K in te začne nato tud spremljat preklo UZ.

No zaenkrat pri men nič posebnega, razen izredno napihnjenega trebuha. Zdej pa čakamo na O (enkrat čez vikend), da začnemo na polno user posted image  in upamo, da se bo končno kej prijelo.
Mene tud zanima, kakšna je kej statistika nosečnosti po K (če nimaš kakšnih posebnih težav). Men je G namreč predpisala K samo zarad tega, ker sumi, da imam kakšen cikel brez O.

Vsem želim čim več lepih in pravih trenutkov.

Pozdravčki.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 560
20.2.2008 13:36:35   
pike
Zdravo Trinity 22 kako pa je kaj s tabo?
Ti si bila ta mesec prvič na Klomifenu. Kako pogosto po zadni tabletki sta pa vidvauser posted image ? Kdaj je ne čakaš?
Midva se zdaj trudiva 6 mesecev s tem, da imam PCO. Nekje 6 marca bom komaj začela K papcat.  danes je tako lepo vreme in mislim, da bom krenila na en sprehod, da dobim dozo sončka. Lep sončen pozdrav vsem.

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 561
20.2.2008 13:57:19   
trinity22
Ojla pike  z mano je vse Okuser posted image , nobenih znakov nimam, tako kot že pišem zdaj cel mesec, dvomim v to, da je sploh bila O, ker me niso spremlajali na UZ, tako da jo zdaj počasi že ne pričkujem ( v ponedeljek 25. 2. bom prvič delala test), pa mislim da bo pokazal to kar vedno pokažeuser posted image , drugače sva pa nekje vsak drug al pa tretji dan, va zčetku pa tud kr vsk dan odvisn od  volje in časa, je pa res da ta mesec nisem nikakor zasledila kdaj naj bi bila O, tako da ne vem če sva "trofla"

Drugače pa držim pesti, da bo vse OK s tabo in da ti v prvem krogu uspeuser posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 562
20.2.2008 13:59:29   
bozza
Joj, punce moje, jaz pa nisem zdržala in sem naredila test. user posted image Nisem noseča, kar sem v bistvu že vedela, ampak mi je vseeno malo težko. Še nedolgo nazaj sem se hvalila, da mi ni preveč težko, pa mi kar je. Ne ostane mi nič drugega, kot da znova poskusim. user posted image Upam, da gre v tretje rado. V bistvi sem že dvakrat super reagirala, ampak mogče folikli sploh niso počili. A obstaja kakšno zdravilo tudi za ta problem, vi imate že vse sorte izkušenj.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 563
20.2.2008 15:20:25   
lučka 25
Punce, ki ste na testih žal videle -, mi je zelo žal in tu so za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, ki ste se na novo vključile v klub, dobrodošle in veliko uspeha pri doseganju cilja user posted image user posted image  user posted image

Pri meni pa je tako, da sem včeraj vzela prvi dve tableti in to kar skupaj zvečer. Bom videla, če bo kaj več učinka in hkrati uspeha. Se še kaj pišemo. Grem zdaj mal ven na sonce, potem pa kosilo kuhat.

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 564
20.2.2008 15:22:58   
nf
Lejte kaj sem našla za uspešnost klomifena:

Klomifen citrat uveden je '60-tih i lek je koji se često koristi u lečenju steriliteta. Uzima se oralno, u periodu od petog do desetog dana ciklusa. Deluje direktno na hipotalamus u mozgu, izaziva uvećano lučenje hormona koji stimuliše folikulu i LH koji onda podstiču jajnik da izazove sazrevanje i oslobodi jajnu ćeliju. Oko 80% žena će, uz pomoć ovog leka, ovulirati, a oko 50% ostati u drugom stanju, sa verovatnoćom višestruke trudnoće u 5%-10% slučajeva. Neke žene, pod dejstvom klomifen citrata, doživljavaju promene raspoloženja, osetljivost dojki, iznenadne nastupe vrućine, glavobolje, zamagljenost vida i pulsirajući osećaj u jajnicima u vreme ovulacije. Ponekad, sredinom ciklusa, klomifen citrat izaziva prestanak crvikalnog sluzenja, pa se obavezno, ukoliko primenjujete ovaj lek tri ili više ciklusa, posle odnosa testirajte. Potencijalna komplikacija je preterana stimulisanost jajnika koja, ukoliko se ne otkrije, može rezultirati njegovim oštećenjem. Idealno, žene koje koriste ovaj lek, trebalo bi da se kontrolišu na kraju svakog ciklusa kako bi bile sigurne da se ovaj problem ne razvija.

A ni 50% mal velik??? user posted image  user posted image

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 565
20.2.2008 16:24:34   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Neke žene, pod dejstvom klomifen citrata, doživljavaju promene raspoloženja

A ni 50% mal velik??? user posted image  user posted image

Evo jaz, sem danes šolski primer klomifenke, ki doživlja menjanje razpoloženja - ravno danes sem spet izvedela, da je ena dobra prijateljica noseča... Čestitke njej, jaz pa v sobo pa v user posted image user posted image user posted image . Kakšna takšna informacija in pa prihod user posted image  sta zame zadnje čase najbolj pretresljiva dogodka. V primerjavi s tem sta še služba in faks 'mala malca'.
Punce, drage moje - kako ve prenašate take novice? Jaz jih zmeraj slabše in opazujem, da moj user posted image  tudi.user posted image user posted image user posted image

In ja, nf, ne vem, kje se teh 50% skriva - če pa so že kje, pa defenitivno niso v našem klubu ...razen Stunfka user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 566
20.2.2008 18:42:09   
nf
Neela, popolnoma te razumem user posted image  Oziroma kot bi sebe brala user posted image  Moram rečt, da sem se do enega leta ful obremenjevala in velikrat jokala, ko je prišla M, zdej pa kr ne vem no, ne pride mi več tolk do živega. Malo sem se pomirila, ker vem, da je kar velika šansa, da enkrat pa bo dojenček. Pač smo bolj počasne sorte user posted image  In še to. Sej vem da je bedno, ampak jaz isto, ko izvem za kako novo nosečo prijateljco, sem najprej ful vesela zanjo, potem pa ko pridem domov, me pa preplavijo čist druga čustva v stilu "why not me!!!".
Meni se zdi teh 50% izmišljotina, ker po pravic povedan je samo Stunfek, ki vem, da je zanosila pri K. Poznam jih pa še kar nekaj.

Sicer pa Neela, sej bova ta mesec še midve mal statistiko popravile ane!? user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 567
20.2.2008 18:42:45   
nf
Se globoko opravičujem še ostalim Klomifenkam, vse bomo statistiko popravile! user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 568
20.2.2008 18:52:36   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Sicer pa Neela, sej bova ta mesec še midve mal statistiko popravile ane!? user posted image

Iz tvojih ust v božja ušesa - za vse klomifenke!!!! user posted image user posted image

Kateri dan ciklusa pa si ti?

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 569
20.2.2008 19:05:34   
andre3a
Ja,pri meni je točno tako kot je včeraj rekel moj mož,zdaj boš delala test jutri boš pa dobilauser posted image in tudi to se je zgodilo.Danes zjutraj se je že pojavila tako da ni več upanja in sem že tudi kar poklicala v Trbovlje da v sredo prihajam na HSG,potem pa bomo videli kaj bo.
Vsem želim da zagledateuser posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!

ANDREJA

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 570
20.2.2008 19:18:56   
METULJ1
neela, nf - marca se bom vama in ostalim tud jaz pridružla, pa bomo popravle statistiko K nosečk.
Jaz sem v 1. ciklusu jemanja K. Drugač pa jutri nastopi 11.dan ciklusa, tko da začneva z akcijo user posted image .
Upam, da se nam bodo želje uresničle. Zdej sem se tud sama odločila, da je nastopu moj čas in user posted image  res nočem za neki časa več vidt.

Andrea3 - pošiljam ti en velik objemček ostalim pa user posted image user posted image za srečo pri slončkanju.

Pozdravčki

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 571
20.2.2008 19:36:31   
neela
Andre3a - veliko sreče!! Pa nam le poročaj, kako boš opravila. Za srečo pa ti pošiljam še jaz eno veliko user posted image .

METULJ1 - tako se govori. Sedaj pa samo še akcijaaaa user posted image user posted image  pa se vidimo oz beremo na Novembrčkih 08!

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 572
20.2.2008 20:25:34   
Fargesia
samo ste pa res velike klepetulje! sej jst sem tud, sam vas vseen ne dohajam. sem šla z bratom v CE kupit avto in smo se cel ljubi dan pojali od občine, do banke.....skratka sem zmatrana do konca...pridne bodite pa veliko se smejte!!!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 573
20.2.2008 22:13:18   
nf
Neela sem 16. dan in že čutim tiste metuljčke v trebuhu. user posted image  Se mi pa zdi, da sem ta mesec ovulirala že 12. dan. A ti si že nardila kak test??
Andre3a user posted image  user posted image  user posted image  Če ti je kej v tolažbo, se tudi jaz vedno naserjem na testu, da ga delam par ur pred M user posted image  Navijam zate za sredo, da bo vse ok! Takoj pridi poročat, kako je šlo.
Metulj1, z veseljem te vzamemo med novembrke user posted image
Maša a ti pa kr po nakupih user posted image  Čestitam za avto! A je tvoj ali za brata? Dej malo poročaj, kaj sta ubodla.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 574
20.2.2008 23:56:39   
kitka1
Stunfek, cestitke! user posted image Lepo je slišat, da je kateri uspelo. In to v 3. ciklusu... Jaz sem tudi v 3. - 15. 2. sem imela ovulacijo. In prvič, odkar jem klomifen, mi je ovul. test pokazal močno testno črtico. Prejšnja cikla je bila le bleda - lahko, da je bilo premalo Lh in se folikli niso razpočili... Tako da je bila huda akcija :)

Pa ta mesec sem jemala po dve tabletki naenkrat (zvečer) - moram povedati, da sem imela precej več stranskih učinkovkot prejšnja cikla, predvsem sem opazila nihanje razpoloženja in vročinske vale. Mogoče je pa to res vplivalo, da so žleze izločile več hormonov, kot če bi jemala zjutraj in zvečer po enega. Za vsak slučaj pa sedaj jem še dabroston, ker sem prejšnji cikel pred menst. spet krvavela nekaj dni... Škoditi ne more :)

Kako pa je kaj s srečanjem na Bledu?

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?