|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
21.2.2008 21:37:17   
Fargesia

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • miska73 - 6.ciklus (čaka na laparo)
  • oktavija - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu-nov.2006 )
  • Efi - 5.ciklus (2.IUI)
  • maša82 - 5.ciklus (22 m)-28.2.test
  • Petra1111 - 5.ciklus
  • janney -  3.ciklus-Reš(drugače 5.ciklus)-6.3. test (14m)
  • lučka25 - 1.ciklus (drugače 5.ciklus) (34m)-17.3.test
  • neela - 4.ciklus  (20m)-10.3.test
  • Tiara123 - 4.ciklus
  • reby - 3. ciklus(čaka na laparo 6.3.)
  • nf- 3.ciklus -  3.3. test (18m) 
  • PENCA - 3.ciklus 
  • kitka1 - 3.ciklus
  • dinasajo - 3.ciklus
  • Čačka - počiva en ciklus(3.ciklusi so za njo-laparo)
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)
  • pandka - 2.ciklus
  • bozza - 2.ciklus
  • biba77 - 2. ciklus (čaka na M)
  • snežinka7 - 2.ciklus
  • andre3a - 1.ciklus - 13.2. test

• pike - 1.ciklus
  • trinity22 - 1.ciklus
  • METULJ1 - 1.ciklus - 8.3. test
  • waiting - čaka na pregled
  • pa3cija - 1.ciklus

user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE user posted image
  • stunfek - 4.ciklus (test 14.2.)user posted image
  • mmanca - 1.ciklususer posted image

"KLOMIFENSKE" MAMICE
  • pati0102 - 1.ciklus (4.10.)
  • tejči77 - 1.ciklus (oktober 2006)

evo, dodano kdaj delam test in pri tebi dodano Neela.user posted image

Trinity, jst te še ne bom dala v naslednji ciklus...držim pesti!!!

aja, Neela, ja v naslednjem ciklusu imam že IUI, če zdej ni ratalo. jem klomifen in grem na IUI in dobim 2 stopki v razmiku 8 dni. eno za O in drugo za podporo možni nosečnosti.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 601
21.2.2008 22:23:45   
neela
Hvala Maša!!!! Sej sem že skoz vedla, da si ti prav fejst dekle! user posted image
Oprosti, če sem firbčna - kako točno poteka IUI? Kako to, da se je G odločil ravno za ta postopek?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 602
21.2.2008 22:36:05   
trinity22
maša in ostale punce, ki navijte zame hvala za spodbudo, ampak imam res čist mal upanja na ugoden izid ta mesec.
Glede datuma pa se strinjam, samo jaz nisem vedla kako naj jo ta mesec pričakujem, ker imam drugače cikle na 35, 36 dni pa nisem vedla ali jih bo K kaj skarjšal pa očitno ne kaj preveč, mogoče za kak dan, če je rdeča že na pohodu. Zdaj bom verjetno itak flekala ene tri dni pol se bo pa malo ulila... tak je ponavadi.

Za vse ostale pa stiskam pesti močno, močnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 603
21.2.2008 22:40:34   
Fargesia
mislim da je to prvi postanek pred IVF, ICSI, .... jaz jem klomifen in grem tja na 12.dan (normalno kot sedaj), ko so folikli dovolj veliki dobim stopko. dva dni po stopki se opravi inseminacija...moj da spermo in jo meni vbrizgajo...ne vem pa še če izberejo ven taboljše prvake in pol tisto vbrizgajo. 8.dan po prejemu prve stopke pa dobim še eno...za podporo morebitni nosečnosti.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 604
22.2.2008 7:47:20   
Bety upa
Maša82.......Pri tebi je plan zanositve odličen..user posted image user posted image user posted image ..In priporočam, da seksata še zraven, ker se nikoli ne ve, kdaj je O....Za inseminacio ti vedno pripravijo kapljico najboljših plavalcev....user posted image

Ali si, mogoče, brala kaj o vplivu imunskega sistema na zarodek? O tem smo kar nekaj pisale in kaj več dobiš pri Pušenjaku. On priporoča še Medrol (4 mlg) po O, do testa. Pri nas se nihče ne ukvarja s problematiko imuniteta in v tujini so ugotovili, da veliko večino zaraodkov naš imunski sistem "pospravi", ker ga zazna kot tujek.....in tako naprej....user posted image user posted image

Za boljšo kvaliteto jajčec pa pomaga pivo, brezalkoholno seveda....

Jaz sem v času O....v torek je bil 5.dan....v nedeljo 10.dan.....Čudno se počutim, ne da ne, samo ne vem ali sem bolana ali pa je kaj drugega....

LP

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 605
22.2.2008 9:40:29   
Petra1111
maša, še mene na tvojseznamček. Test bom delala 8.3.-če bom zdržala do takrat.  Maša, mislim, da si ti sdedaj prva, za katero bomo navijale. Dajmo punca, odreži se.user posted image
trinity-mogoče je pa to samotisti izcedek, ki ga imajo nekatere ko zanosijo.
manca- kakšne pa si imela znake nosečnosti? Ali si jih imela?
Punce, gremo v akcijo in delajmo škorpijončke.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 606
22.2.2008 9:45:12   
Fargesia
O Bety, ful ti hvala za tole!!! nisem še nič brala...moram danes...kje se pa kupi Medrol?

< Sporočilo je popravil maša82 -- 22.2.2008 9:47:29 >

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 607
22.2.2008 9:48:51   
Fargesia

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • miska73 - 6.ciklus (čaka na laparo)
  • oktavija - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu-nov.2006 )
  • Efi - 5.ciklus (2.IUI)
  • maša82 - 5.ciklus (22 m)-28.2.test
  • Petra1111 - 5.ciklus-8.3.test
  • janney -  3.ciklus-Reš(drugače 5.ciklus)-6.3. test (14m)
  • lučka25 - 1.ciklus (drugače 5.ciklus) (34m)-17.3.test
  • neela - 4.ciklus  (20m)-10.3.test
  • Tiara123 - 4.ciklus
  • reby - 3. ciklus(čaka na laparo 6.3.)
  • nf- 3.ciklus -  3.3. test (18m) 
  • PENCA - 3.ciklus 
  • kitka1 - 3.ciklus
  • dinasajo - 3.ciklus
  • Čačka - počiva en ciklus(3.ciklusi so za njo-laparo)
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)
  • pandka - 2.ciklus
  • bozza - 2.ciklus
  • biba77 - 2. ciklus (čaka na M)
  • snežinka7 - 2.ciklus
  • andre3a - 1.ciklus - 13.2. test

• pike - 1.ciklus
  • trinity22 - 1.ciklus
  • METULJ1 - 1.ciklus - 8.3. test
  • waiting - čaka na pregled
  • pa3cija - 1.ciklus

user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE user posted image
  • stunfek - 4.ciklus (test 14.2.)user posted image
  • mmanca - 1.ciklususer posted image

"KLOMIFENSKE" MAMICE
  • pati0102 - 1.ciklus (4.10.)
  • tejči77 - 1.ciklus (oktober 2006)

Petra, hvala za pestke!user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 608
22.2.2008 10:08:50   
trinity22
vse, ki ste me bodrile in navdajale z upajem res ste super in hvala vam, ampak moja tečka je vseeno prišla, seveda sem bila radovedna in ker ponoči nisem mogla spat zaradi zobobola sem nardila BC, ki mi je ostal še od prejšnjega mesca in po pričakovanjih je pokazal samo eno črtico, danes zjutraj pa je bilo že kar nekaj kapljic krvi, čeprav sedaj še kar nekaj stagnira, ampak je pa pokazala svojo pravo barvo tako da mislim da je to to. V naslednjem krogu ne bom jedla K, ker sem ravno v tistih ugodih dneh odsotna ( grem v šolo v naravi, brez user posted image user posted image ) tako, da bo moj drugi cikel K v mesecu aprilu in sicer kar dve tabletki naenkrat, tako sme se danes posvetovala z G in je rekla da bo to čist OK.

Malo sem žalostna, ker ne klomifen ne čaj krvomočnice, ki sme ga popila ta mesec na litre nista dala željenih rezultatov, pa vseno se tolažim, da enkrat pa že bo.

Bom pa vseeno navijala za vse vas, da vam čimprej uspe.

Maša ti boš zih že ta mesec nosečka, držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mmanca tud mene zanima če si imela kake znake, daj malo nam opiši in čuvaj svojo pikico.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 609
22.2.2008 10:13:57   
waiting
Zivjo punce, da se se jaz javim po dolgem casu
sem se malo izogibala foruma zaradi prevelikega razocaranja
Evo vceraj sem imela pregled ni nic pokritiziral sluznica naj bi bila lepo odebeljena
moj je imel spet super spermiogram tako da sem dobila napotnico za
laparoskopijo in HSC ce bodo tam odkrili vzrok zakaj nic ne prime.
Sicer sem full optimisticna za ta mesec ampak ce nama ni ratal se vam v Marcu
spet pridruzim na K

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 610
22.2.2008 10:24:41   
trinity22
waiting lepe novičke, čestitke za dober spermiogram in lepo odebeljeno sluznico, boš vidla da bo, mogoče sploh ne bo treba na posege, držim pesti, da že ta mesec uspeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu waiting)
Neposredna povezava do sporočila: 611
22.2.2008 10:53:13   
nf
Čao punce!

Kako ste kulske, da navijate! Jaz pa za vsako od vas, Maša zate pa zdej še prav posebej! Sicer pa ja, se strinjam z Neelo, da naj vse povejo datum, kdaj ne pričakujejo M, da bomo lažje navijale. user posted image
Bety upa, pa ti si polna znanja user posted image  A imaš mogoče kake fajn linke za vse te reči, ala imunski sistem in brezalkoholno pivo in ostalo. Sej veš, kako je, jaz bi že počasi naredila vse, da bi zanosila user posted image  Mene tudi zanima, kako je z Medrolom - kaj ti ga predpiše G ali se ga kar kupi?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 612
22.2.2008 10:58:15   
nf
Trinity user posted image  Bo pa januarski! Zdaj pa hitro se tolažit. Sej veš, čokolada, sladoled,... user posted image
Sicer se pa strinjam za Predvor, super lokacija! user posted image  user posted image  Jaz bi kar prikolesarila do tja user posted image  

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 613
22.2.2008 11:59:32   
Fargesia
joj kako ste fajne punce!!! Trinity, dokler se ne ulije, je še vedno upanje!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 614
22.2.2008 13:53:26   
trinity22
nf hvala za objemčke

maša sedaj se je že ulila  v vsej svoji veličini tako, da ni več upanja

naslednji mesec bom pa samo vaša navijačica, kot sem že par postov prej opisala zakajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 615
22.2.2008 14:10:18   
pandka
Pozdravljene!

Ste pridne, sploh vas ne dohajam. user posted image

Bozza, andre3a,Trinity in še katera user posted image user posted image user posted image . Pa glavo pokonci.
Mmanca hvala za novo upanje in user posted image user posted image user posted image .

Naslednji teden sem jaz na vrstvi, močno upam, da ne bo user posted image . Ma, imam slab občutek.

Lep pozdravček vsem in držim pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 616
22.2.2008 14:31:14   
Arual
Ojla.
Sem ravno od G. Kot sem vam že povedala, mi je dal klomifen sredi ciklusa. Danes je rekel, da so jajčniki lepo reagirali da so nastali folkili, zdaj mi je dejal da naj 3 dni jemljem po 2 tableti na dan in v nedeljo zopet kontrola.
Pa še sa ne bom kje pozabila slončkat??user posted image
Nič, punce držim pesti za vas.
Lp

(odgovor članu pandka)
Neposredna povezava do sporočila: 617
22.2.2008 14:51:01   
waiting
Trinity22 hvala, tudi jaz upam da ne bi blo treba na poseg
in mi uspe ze prej.

tebi pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image
in samo korajzno naprej
enkrat nam bo ze uspelo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 618
22.2.2008 14:52:19   
lučka 25
Ojla punce, saj sploh ne vem kje začeti.

Arual, zanimiva nova metoda. Če pa folikli lepo rastejo in pravi G, da je to v redu, potem pa veliko uspeha in kar potemv pridno user posted image  , da bo pravi rezultatuser posted image user posted image

pandka, naj bo naslednji teden tvoje sporočilo pravo, in to je user posted image user posted image . Jaz že navijam user posted image user posted image user posted image

trinity user posted image user posted image user posted image . Sedaj pa malo počij in malo navijaj za nas, potem v aprilu pa zopet akcija, ki pa naj bo uspešna.

waiting, upam da posegi ne bodo potrebni in boš prej zagledala user posted image user posted image

maša, za naslednji teden pa že od  prejšnjega tedna držim pesti, da vama uspe. user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem danes noooooro zaspana. Sem čist omotična. Ne vem, a je to stranski učinek K, al pa sindrom "vikend". Naslednji teden imamo počitnice in bo manj otrok in služba bolj umirjena in sproščena, ker bomo z otroki uživali vsaj tako, če ne še bolj, kot tisti, ki bodo imeli prave počitnice. Midva pa bova ravno v pravi akciji in bo ta sproščenost dobrodošla. Se še kaj pišemo. Čauči.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 619
22.2.2008 16:35:34   
Bety upa
Punce...prej vam nisem mogla odgovoriti, ker sem bila na terenu....

Medrol...je kortikosteroid in ga dobiš samo na zdravniški recept. Predpiše ti ga splošni zdravnik ali G...odvisno, kateri ima več razumevanja in znanja o njegovem delovanju.

Največ lahko preberete pri Pušenjaku o vplivu imunskega sistema, alergijah, revmah....

Nisem si shranila link, kjer sem brala o vsem tem, zato priporočam, da na Google poiščete kaj več. Samo v SLO ni strokovnjakov, ki se bi s tem ukvarjali (itak imamo premalo zdravnikov). V Srbiji so objavili celo dohtorsko disertacijo o tem in ne boste zgrešile, če malo več preberete.

Ko se zgodi oploditev, mora zarodek prelisičiti imunski sistem matere (pošilja eno snov v obtok), da ga ta ne zavrne. Pri avtoimunih boleznih, pa zarodek nima šanse za preživitev in zato mu je treba pomagati. S medrolom zmanjšaš moč svojega imunskega sistema. ...

////še nekaj...psssssst....////

Ovulacijski test vam pokaže prej nosečnost, kot test nosečnosti......samo ta mora biti 100% pozitiven, torej obe črtici zeeeelo močni.....in nosečnost je tu....Ta pokaže že en teden po oploditvi.....

/////////////////////

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 620
22.2.2008 18:02:46   
lučka 25
Bety upa, pa ti si pravi stručko! user posted image user posted image user posted image

Hvala za nasvete. Imam pa občutek, da bo sedaj postala prava evforija na O teste, ker bomo sedaj še bolj firbčne in teste delale še prej kot pa sedaj. user posted image  

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 621
22.2.2008 18:44:35   
snežinka7
no jaz sem pa zdaj glih pojedla še zadnji 2 tableti, v torek pa na UZ, da bomo videli če so folikli kaj zrasli

< Sporočilo je popravil snežinka7 -- 22.2.2008 18:46:17 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 622
22.2.2008 20:27:44   
pa3cija
Punce jaz sem pa danes dobila M, tko da začnem v torek jest K.  Sem komi čakala ta mesec M, da začnem končno  tablete jest user posted image Sem svojga že podučila kako da bom tečna, tko da se lahko že mal pripravi user posted image   Veliko uspeha nam vsem ta ciklus user posted image

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 623
22.2.2008 20:33:03   
snežinka7
Tudi jaz želim vsen nam, ki nestrpno čakamo na user posted image veliko uspeha.
Za srečo pa pošiljam vsem skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pa3cija)
Neposredna povezava do sporočila: 624
22.2.2008 20:35:27   
snežinka7
Tako midva z mojim pa greva naslednji torek malo na kratki dopust v Terme Čatež, bomo videli mogoče pa  bo ratal takrat bo tudi ovulacija

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.