|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
19.2.2008 7:32:17   
janney
nf ja ja to sva midva s štručko od prijateljev pa tko luštno zgleda- tko mal za trening!

Punce mate kakšne brate sestre, so že mamice, očki jaz imam sestro malo starejšo in ima že otročka Rokeca starega 2 leti in pol in jaz ga čisto polubčkam ko je pri meni -je pa pravi mali razbojnik user posted image user posted image

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 526
19.2.2008 9:05:25   
Fargesia
ja, jst mam brata in ima mesec in teden dni stara dva miška...punčko in fantka!user posted image user posted image user posted image tako da imamo pestro v hiši...no, oni majo, midva glih ne čutiva velike razlike od prej.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 527
19.2.2008 9:05:40   
bozza
Dobro jutro.

Danes je moj 35. dan ciklusa, od O še ni dva tedna. Konec tedna bom delala test, če me user posted image ne prehiti. Kakšnih posebnih znakov nimam, sem le non stop utrujena. Bomo videli, tolaži me le moj mali sonček doma, ne vem, kako bi prenašala neuspeh brez njega.

Se še kaj javim. Papa

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 528
19.2.2008 9:07:39   
Fargesia
aja, še tole; metulj, jst bi na tvojem mestu kr ornk zaropotala, da te mora spremljat vsaj prvi mesec. mene moj G spremlja čisto vsak mesec...zadnja dva meseca celo večkrat (2-3x)...ni hec tole s klomifenom. če imaš možnost jo pokliči al pa res pojdi na samoplačniški UZ. drugače če te bo pa bolelo, pa pojdi na urgenco ginekološki oddelek, sobi 31 in 32. če ni nobenega zunaj, kr potrkaš in počakaš.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 529
19.2.2008 9:23:22   
METULJ1
maša82 - ful hvala za navodila. Bom pa res dons poklicala G in jo prosila, da me sprejme. Itak hodm k privat G tko, da ne vem, zakaj mi že sama ni rekla, da me bo spremljala. Itak ji bom plačala, tko da sploh ni panike.

Pozdravčki

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 530
19.2.2008 11:13:26   
nf
Punce hvala za dobrodošlico, zlate ste user posted image  V Rimu bi pa ostala tudi cel life, če bi bla šansa user posted image  Italija je res carska, njihov ambient mi je ful všeč. Sva šla pa kr direkt v Rim, ker sva bila samo polne 3 dni pa še pol. Ful premalo! Ampak tak je to, zdaj pa novi plani za potovanja (seveda upamo, da jih bo štručka povozila user posted image ), mogoče Kitajska mogoče pa spet Afrika.

Janney, ja prav luškani ste user posted image  Kaj bo šele fino, ko bo na slikci prav tvoja štručka!
Glede nečakov in nečakinj pa po moji strani sestra še štrajka, po moževi strani je pa brat čist not padu user posted image , ima že 3. 

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 531
19.2.2008 11:26:28   
pandka
Ojla punce.

Nf lepo, da si nazaj. Zanima me kje v Afriki si bila, jaz sem bila v Keniji in Tanzaniji. Mi imamo tud v planu Kitajsko, konec maja al pa konec junija, pa močno upam, da bo plane kaj povozilo.user posted image

Ja moj brat že ima 3 punčke, najprej dvojčici-3 pa pol, pol pa še ena-2 pa pol. Zdaj so pa rekli, da bodo mene počakali, pol bojo imeli pa še četrto. Upam, da jim ne bo treba preveč čakat.user posted image

Držim pesti za vse,

lep sončen pozdrav.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 532
19.2.2008 11:33:08   
miska73
Nf, pozdravljena zopet med nami. Upam, da bodo tvoji kovančki pošteno zalegli za vse nas...
Bi rekla, da je 3 dni kar premalo za Rim, posebej če želiš veliko uživat in ne samo divjat od ene znamenitosti do druge.

Midva sva tudi sklenila, da greva v kratkem na eno potovanje.
Najverjetneje bo to Kitajska.
Katera je že rekla, da gre tudi na Kitajsko letos?

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 533
19.2.2008 11:56:32   
pike
Pozdravljene punce,
no jaz sem pa danes 49. dan ciklusa in sem šla do G. Na UZ opazil malo večjo cisto poleg tega, da imam PCO. Za sprožitev sem dobila tablete Stediril m, ki jih moram papcat 10 dni po 2 na dan. Nato pa  začnem z Klomifenom - prvič. G mi je pa rekel, da naj pridem takoj po M na UZ, da vidi če se je cista odstranla z M. Upam, da bo vse o.K. z mano in da ta cista ne bo še en problem.user posted image user posted image Drugače pa sem vseeno zadovoljna, da nisem še čakala kak teden ker čas, ko več, da noseča nisi in samo čakaš pa tudi ubija. Joj ko sem zdaj zatežila....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 534
19.2.2008 12:35:33   
janney
Pike nič nisi zatežila tukaj smo zato da se poslušamo, vzpodbujamo, mislimo pozitivno in da nato lažje pridemo do željenega cilja user posted image  Pogumno naprej

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 535
19.2.2008 12:40:33   
nf
O Pandka in Miska, kaj gremo pol kr vse na Kitajsko! user posted image  user posted image  Jaz zase še nisem čist zihr. Moj bi ful rad šel, mene pa spet Afrika vleče in razteguje na vse strani user posted image  Bila sva pa že v Južni Afriki (2x) in Namibiji, septembra sva se tudi poročila v Cape Townu user posted image  Šla bi pa še ufff v Bocvano, Ugando, Tanzanijo, Sudan........... user posted image  Kako je pa kej v Tanzaniji?

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 536
19.2.2008 12:42:19   
nf
Pike, meni so tudi odkrili cisto in se je zelo kmalu sama odpravila stran. To je tudi eden izmed razlogov, zakaj sem na klomifenu. Zdaj sem bila pa že 2x na UZ in je bilo obakrat videti ok. Tako da tudi zate upam, da ti bo K pomagal user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 537
19.2.2008 12:50:57   
Arual
Živjo.
Tudi jaz bi se vam pridružila. Sem bila na UZ, pa je G ugotovil, da imam kao foliklE ampak, da jajčniki premalo delajo in se ne razvijajo ter mi je predpisal KLOMIFEN.
Mene zanima če ima katera kakšno izkušnjo z jemanjem KLOMIFENA na sredini ciklusa danes je namreč 16 dan ciklusa?

Lp

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 538
19.2.2008 12:54:41   
pandka
Men je bilo ful fajn v Keniji in Tanzaniji, smo bili 5 tednov, še v študentskih časih.

Nf, a se ti ne zdi, da bi lahko šla tudi mal druge kulture pogledat. Men je bilo tud full fajn v Mehiki, pa na Tajskem, pa v Iranu (malo raznolikosti). Jaz bi šla rada letos v Peru, sam moj ni navdušen, tko da bo ostala kar Kitajska v planu-ja no, vse je treba enkrat pogledat.user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 539
19.2.2008 12:59:22   
miska73
Nf, pri meni je tudi moj tisti, ki bi rad na Kitajsko.
Pa se bom zgleda pustila prepričat...
Sicer je pa važno, da greva na potovanje.

Arual, jaz prvič slišim za jemanje K v sredini ciklusa.
Se mi pa zdi zelo čudno.
Kolikor vem smo vse pričele z jemanjem 3., 4. ali 5. dan ciklusa.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 540
19.2.2008 13:10:31   
Arual
misika73 Ja saj meni se je tudi slišalo malo čudno. Ampak bom ga ubogala, mam v petek kontrolo, da vidi kako pa kaj.
Bom poročala kaj je ugotovil.

Lp

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 541
19.2.2008 13:52:05   
nf
Pandka sej bi šla še drugam, samo najprej moram celo Afriko vidt user posted image  hahaha sej ne, sej se bom uspela prepričat tudi v kej drugega, vidš Rim je bil že prvi korak. Smo se pa same take avanturistke našle na klomifenu ane Pandka in Miška! Da ni to kej povezano user posted image  A ve ste se šle kej pregledat potem, ko sta se vrnili domov? Da ni to kak afriški črviček in zdej ne moremo zanosit...hmmm.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 542
19.2.2008 15:10:22   
pandka
Nf, ne, nikol se nisem šla nč pregledat, sem pa celjena proti hepatitisu A in B, ter rumeni mrzlici. Baje, da ni fajn če zanosiš takoj po cepljenju, pa tud ne takoj ko prideš iz kakšnih sumljivih krajev. Tko, da se mi zdi Kitajska kar prava rešitev.user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 543
19.2.2008 16:36:25   
neela
Arual - pozdravljena! user posted image  Tud meni je strašno čudno, da imaš K predpisan sredi ciklusa. Kako pa imaš drugače dolge cikluse? 16. dan normalnega ciklusa pomenijo največkrat že konec O, ne pa, da se jo šele vzpodbuja!!! user posted image

nf - tudi jaz sem že od kar pomnim zase zaljubljena v Italijo in vse kar spada (četudi slabo!) zraven. VEdno sem si tudi želela živeti tam. Žal se mi ta želja ni izpolnila, imam pa srečo da dnevno delam z njimi. Defenitivno pa so 3 dnevi odločno premalo, da bi videl vse....moje mnenje - najmanj 14 dni.

bozza - držim pesti, da si ti naslednja v vrsti za user posted image  za stunfkom!!!!

janney - tud jaz sem vsake tolko časa prekurjena na to naše zdravstvo, ampak kakorkoli pogledaš in se jeziš, še vedno mi, navadni ljudje potegnemo kratko, ker konec koncev jih potrebujemo - pa kakršnokoli to naše ljubo zdravstvo že je... Mene še bolj razjezi, ko včasih vidim ali pa berem kakšne 'hvale' od vlade, koliko je prispevalo k dvigu rodnosti....halo????...kako le, če nas pa je že malo morje, ki si srčno želimo postati mamice, pa nas ti veliki zdravstveni mlini povozijo in naredijo bore malo, oz prepočasi...nam pa leta tečejo in ne vprašajo, kdaj prideš na vrsto za kakšen pregled - na koncu ti pa itak rečejo: ''Ja kje ste pa prej bila gospa?''...uffff...user posted image ...mene pa take stvari pogrejejo.

Da se ne čisto do konca razkurim....imam punce za vas še eno vprašanje. Kateri dan v ciklusu ste delale O teste? Namreč, jaz sem si jih za ta mesec kupila, pa ne vem točno, kdaj naj bi začela z njimi - da ne bodo šli 'v prazno'...user posted image user posted image

(odgovor članu pandka)
Neposredna povezava do sporočila: 544
19.2.2008 16:36:54   
trinity22
No danes pa tukaj teče čisto potovalna debata, super punce vi ste pa rse že neki sveta vidle ...

No saj tud midva sva že kr neki prepotovala, moj sicer mal več, ker ma tud tako službo, jaz pa sem spoznavala bol države v Evropi, no pa saj tud Azija pa Afrika še prideta na vrstouser posted image  

(odgovor članu pandka)
Neposredna povezava do sporočila: 545
19.2.2008 16:59:51   
nf
Neela, sva že dve user posted image  user posted image  Jaz hodim v Italijo odkar imam lastno voljo user posted image  Začela sem že v srednji šoli z raznimi tečaji, tko da sem bila pomoje že ene 10x na kakem potovanju tam. Pa tudi delam z Italijani v službi in mi je všeč tisti njihov 'lagan' način dela, brez velikih sekiranj.
Drgač pa se ne morem glih v celoti strinjati s tem, da je naše zdravstvo tako bedno. Sej v tujini je še hujše, vse plačljivo. Res je tudi to, da ženske rade zavlačujemo do ful pozno, potem pa na hitrco enga dojenčka. In če ne gre, smo vse depresivne in jezne, zakaj nam ga ginekolog ne prinese takoj. Moj ginekolog mi je rekel, da je čisto normalno, da pride dojenček v 2 ali še več letih. In valda da se vlada hvali, kako se dviga rodnost, če se pa res user posted image  Mislm, kokr se nam godi, res ne vem, če se še kateri. Kje pa še imajo 1 leto porodniške s polno plačo?? V Ameriki imajo par mesecev.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 546
19.2.2008 17:17:56   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Neela, sva že dve user posted image  user posted image  Jaz hodim v Italijo odkar imam lastno voljo user posted image  Začela sem že v srednji šoli z raznimi tečaji, tko da sem bila pomoje že ene 10x na kakem potovanju tam. Pa tudi delam z Italijani v službi in mi je všeč tisti njihov 'lagan' način dela, brez velikih sekiranj.
Drgač pa se ne morem glih v celoti strinjati s tem, da je naše zdravstvo tako bedno. Sej v tujini je še hujše, vse plačljivo. Res je tudi to, da ženske rade zavlačujemo do ful pozno, potem pa na hitrco enga dojenčka. In če ne gre, smo vse depresivne in jezne, zakaj nam ga ginekolog ne prinese takoj. Moj ginekolog mi je rekel, da je čisto normalno, da pride dojenček v 2 ali še več letih. In valda da se vlada hvali, kako se dviga rodnost, če se pa res user posted image  Mislm, kokr se nam godi, res ne vem, če se še kateri. Kje pa še imajo 1 leto porodniške s polno plačo?? V Ameriki imajo par mesecev.

Evo naju - italian lovers....user posted image user posted image user posted image ...Tudi meni ful ustreza njihova narava - sicer je rompompom in vse kaos, ampak pri njih takoj dobiš feedback in povečini niso tako puritanski in/ali zahrbtni - če jim kaj ni všeč, ti takoj povejo. Hja, moja popotovanja po Italiji so zadnja leta samo še poslovno obarvana, tako da glih ne grem čisto free tam. Morava se tud midva z mojim user posted image  enkrat že odpravit počitniško tam - predvsem bi rada bolj 'obdelala' Toskano pa zahodni del obale (pod Rimom). Želim pa si tud v tisti kraj (pa se ne bom sedaj spomnila, kako se mu že reče), kjer so snemali film...Samo ti (??mislim, da je ta??user posted image )

Še en stavek na zdravstvo - se čisto strinjam s tabo, da v povečini zahodnih držav dosti slabše poskrbijo za nosečnice in mlade mamice, pa tud vem, da se pri nas vse preveč izkorišča sistem - po eni strani, po drugi strani pa mene najboj motijo tiste njihove ''zdravstvene točke'', ki jih morajo dosečt in ne presečt itd. Ah user posted image , me že ne bomo rešile sveta... user posted image , glavno da čimprej ugledamo user posted image .

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 547
19.2.2008 17:30:00   
nf
Forza italia! user posted image  Toskana je ful lepa, sem šla enkrat s sestro in frendico. Ti jo zelo priporočam! Pod Rimom pa tudi jaz še nisem bila, ampak brez skrbi, še je čas user posted image  A misliš Only you k je igrala Marisa Tomei? Al neki tazga... ne bi vedela točno kraja.
Moj moto je pa, da čim prej ugledam user posted image  in potem kolikor se bo le dalo, izkoristim državo user posted image  user posted image  Dokler bodo socialni transferji, bo izkoriščanje user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 548
19.2.2008 17:41:04   
neela
nf - Ja ja user posted image ..ta film imam v mislih. No, tudi jaz imam nekaj takega splaniranega - ko bova enkrat imela user posted image  bova čimbolj izkoristila to leto tud za skupna potovanja.

Aja, jaz še vedno čakam, če mi lahko katera klomifenka ve pomagat okrog O testov? Kateri dan v ciklusu naj začnem z njimi?? Danes sem 12. dan ciklusa.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 549
19.2.2008 18:11:11   
nf
Ups čist sem ti pozabila povedat za O teste. Danes začni! Jaz imam ponavadi 12., 13., 14., ali 15. dan, zato začnem testirat na 10. dan - sepravi ene 2 dni pred najzgodnejšo O. Sicer imaš pa v navodilih eno tabelco, kdaj nej bi kao začel testirat - pa računaj + 2 dni pa bo user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?