neela
|
Maša - hvala za pojasnila. Tud jaz sem se odločila, da si ti naslednja za 'odstrel' med ... .... Potem v četrtek delaš test in če ne rata greš na IUI, ne? Držim pesti zate!!!!! pa3cija - tud jaz sem svojemu napovedala, da bom ob jemanju K tečna in razdražljiva - pa začuda nisem bila - celo zelo dobre volje sem. Sem še G omenila to, pa me je vprašal, če mi slučajno ni moj naročil, da mi mora zato G za skoz predpisat K..... ...upam, da boš 'hrabro' prenesla K. snežinka7 - potem bo pa vajin termalček, a? Poročaj, kako bo šlo na UZ!!! Bety upa - ja, ti boš pa naša klubska siva eminenca al pa možganski trust - k se tolko spoznaš na te zadeve, kajne? Kaj si mogoče bolj iz te - medicinske al pa farmacevtske stroke al samo tako 'ljubiteljsko' obvladaš to sceno??...in še nekaj: kaj za boljšo kvaliteto jajčec 'pomaga' še kaj drugega kot pivo?? Jaz sploh ne pijem alkohola, še najmanj pa pivo..... ...imaš kaj drugega zame??? Arual in Lučka 25- go girls, GOOOOO!!! waiting - kdaj in kam greš na laparo in HSC? jaz sem se tud že dala v čakalno vrsto (GK Lj), v primeru, da še zadnja škatlica K ne prime, da ne čakam preveč dolgo... Trinity - bosta pa zibala letnik '09, kajne? Kje si pa dobila čaj krvomočnice? Jaz sem ga iskala v lekarni, pa ga (vsaj v tisti) ne držijo....samo neki kvazi ženski čaj.... Petra - medve se pa skoraj lahko zmenva, da bova delali skupaj test, a? Kateri dan ciklusa pa ti bo 8.3.?? Jaz sicer nisem v tem ciklusu nič kaj navdušena nad znaki O, ker jih skorajda ni...občasno čutim rahlo špikanje v jajčnikih in pa napet trebuh (za katerega pa nisem ravno ziher, da ni od hrane... ) Pandka - kdaj naslednji teden si ti na vrsti? Kdaj boš delala test??? Držim pesti tud zate!!!!! nf - mogoče že kaj 'čutiš' - mogoče kakšne spremembe?? Eh, upam, da nisem katere pozabila...če pa sem slučajno pa se opravičujem - saj itak za vse nas močno močno navijam, da bo za nas ta pomladanski prebujajoči se čas pozitivno vplival in da nas bo čimveč 'izstrelil' na drugo stran forumov... Jaz sem pokurila vso škatlico (5 kom) O testov - seveda brez uspeha... ...resnično se že sprašujem ali jaz sploh imam kdaj O...namreč, ker se sploh ne spomnem, da bi kdaj nedvoumno po izcedku vedela, da je to to. Edino, kar me spominja na O je sedaj, ko jem K, ko imam bolj napihnjen trebuh in čutim rahlo špikanje v jajčnikih....od sluzi pa bolečih prsi pa ne duha ne sluha.... Kaj ve mislite - je ob samo teh simptomih možna normalna O??? Danes pa sedim za knjigo, ker imam v sredo izpit... .
|