|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
23.2.2008 10:15:11   
neela
Maša - hvala za pojasnila. Tud jaz sem se odločila, da si ti naslednja za 'odstrel' med user posted image ...user posted image .... Potem v četrtek delaš test in če ne rata greš na IUI, ne? Držim pesti zate!!!!! user posted image user posted image user posted image

pa3cija - user posted image user posted image tud jaz sem svojemu napovedala, da bom ob jemanju K tečna in razdražljiva - pa začuda nisem bila - celo zelo dobre volje sem. Sem še G omenila to, pa me je vprašal, če mi slučajno ni moj user posted image naročil, da mi mora zato G za skoz predpisat K.....user posted image user posted image user posted image ...upam, da boš 'hrabro' prenesla K.

snežinka7 - potem bo pa vajin user posted image termalček, a? user posted image Poročaj, kako bo šlo na UZ!!!

Bety upa - ja, ti boš pa naša klubska siva eminenca al pa možganski trust user posted image user posted image - k se tolko spoznaš na te zadeve, kajne? Kaj si mogoče bolj iz te - medicinske al pa farmacevtske stroke al samo tako 'ljubiteljsko' obvladaš to sceno??...in še nekaj: kaj za boljšo kvaliteto jajčec 'pomaga' še kaj drugega kot pivo?? Jaz sploh ne pijem alkohola, še najmanj pa pivo.....user posted image user posted image ...imaš kaj drugega zame???

Arual in Lučka 25- go girls, GOOOOO!!! user posted image user posted image user posted image

waiting - kdaj in kam greš na laparo in HSC? jaz sem se tud že dala v čakalno vrsto (GK Lj), v primeru, da še zadnja škatlica K ne prime, da ne čakam preveč dolgo...

Trinity - user posted image user posted image user posted image bosta pa zibala letnik '09, kajne? Kje si pa dobila čaj krvomočnice? Jaz sem ga iskala v lekarni, pa ga (vsaj v tisti) ne držijo....samo neki kvazi ženski čaj....user posted image

Petra - medve se pa skoraj lahko zmenva, da bova delali skupaj test, a? Kateri dan ciklusa pa ti bo 8.3.?? Jaz sicer nisem v tem ciklusu nič kaj navdušena nad znaki O, ker jih skorajda ni...občasno čutim rahlo špikanje v jajčnikih in pa napet trebuh (za katerega pa nisem ravno ziher, da ni od hrane...user posted image user posted image user posted image )

Pandka - kdaj naslednji teden si ti na vrsti? Kdaj boš delala test??? Držim pesti tud zate!!!!!

nf - mogoče že kaj 'čutiš' - mogoče kakšne spremembe??

Eh, upam, da nisem katere pozabila...če pa sem slučajno pa se opravičujem - saj itak za vse nas močno močno navijam, da bo za nas ta pomladanski prebujajoči se čas pozitivno vplival in da nas bo čimveč 'izstrelil' na drugo stran forumov...user posted image

Jaz sem pokurila vso škatlico (5 kom) O testov - seveda brez uspeha...user posted image ...resnično se že sprašujem ali jaz sploh imam kdaj O...namreč, ker se sploh ne spomnem, da bi kdaj nedvoumno po izcedku vedela, da je to to. Edino, kar me spominja na O je sedaj, ko jem K, ko imam bolj napihnjen trebuh in čutim rahlo špikanje v jajčnikih....od sluzi pa bolečih prsi pa ne duha ne sluha.... Kaj ve mislite - je ob samo teh simptomih možna normalna O???

Danes pa sedim za knjigo, ker imam v sredo izpit...user posted image .

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 626
23.2.2008 15:08:04   
Mona Liza
Živjo punce!

Spet se vam oglašam po zelo dooooolgem času. A veste, kaj me zanima?! V ponedeljek sem začela jemati Orgametril za sprožitev tečke. Jesti ga moram 7 dni, 2x na dan po 1 tabletko. Torej končam v nedeljo zvečer. Po kolikem času naj bi potem dobila user posted image  ? Je katera jemala to? Baje naj bi jo jo dobilo nekaj dni po končanju jemanja Orgametril. No, in pol 3. dan tečke sledi jemanje K. Kdaj so potem ugodni dnevi za user posted image  (seveda, ko se mi konča M)? Kakršnakoli dodatna informacija bo več kot dobrodošla. Aja, pa G me je potem naročila na ponovni UZ sredi aprila? Ali je to ok, ni prepozno?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 627
23.2.2008 15:42:46   
Fargesia
Neela, jaz sem že v nizkem štartu za odstrel med user posted image !!! že nekaj časa...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 628
23.2.2008 15:49:03   
Fargesia

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • miska73 - 6.ciklus (čaka na laparo)
  • oktavija - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu-nov.2006 )
  • Efi - 5.ciklus (2.IUI)
  • maša82 - 5.ciklus (22 m)-28.2.test
  • Petra1111 - 5.ciklus-8.3.test
  • janney -  3.ciklus-Reš(drugače 5.ciklus)-6.3. test (14m)
  • lučka25 - 1.ciklus (drugače 5.ciklus) (34m)-17.3.test
  • neela - 4.ciklus  (20m)-10.3.test
  • Tiara123 - 4.ciklus
  • reby - 3. ciklus(čaka na laparo 6.3.)
  • nf- 3.ciklus -  3.3. test (18m) 
  • PENCA - 3.ciklus 
  • kitka1 - 3.ciklus
  • dinasajo - 3.ciklus
  • Čačka - počiva en ciklus(3.ciklusi so za njo-laparo)
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)
  • pandka - 2.ciklus
  • bozza - 2.ciklus
  • biba77 - 2. ciklus (čaka na M)
  • snežinka7 - 2.ciklus
  • andre3a - 1.ciklus - 13.2. test

• pike - 1.ciklus
  • trinity22 - pavza zaradi ŠVN (1.ciklus)
  • METULJ1 - 1.ciklus - 8.3. test
  • waiting - čaka na pregled
  • pa3cija - 1.ciklus

user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE user posted image
  • stunfek - 4.ciklus (test 14.2.)user posted image
  • mmanca - 1.ciklususer posted image

"KLOMIFENSKE" MAMICE
  • pati0102 - 1.ciklus (4.10.)
  • tejči77 - 1.ciklus (oktober 2006)

Mona Liza, kako pa to da te ni na seznamu?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 629
23.2.2008 16:04:34   
Mona Liza
Ne vem, zakaj me ni med klomifenkami user posted image   Me lahko kdo da gor?  Maša82, mi mogoče znaš ti odgovoriti na moja vpr.?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 630
23.2.2008 17:13:34   
Fargesia
ja ne vem kako to da te ni...user posted image te dam gor? kater ciklus si zdaj s klomifenom?

Neposredna povezava do sporočila: 631
23.2.2008 17:17:13   
Mona Liza
Ko dobim user posted image , začnem komaj s 1. ciklusom. Ali sem sredi aprila prepozna za UZ ali me je G naročila ok? Po kolikem času bom pa dobila M, ko v nedeljo preneham z Orgametrilom?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 632
23.2.2008 17:19:52   
nf
Neela a si si že kdaj merila temperaturo? Lej preberi si malo o teh "simptomih" tukaj: http://www.fertilityfriend.com/. Imajo tudi nek tečaj, no pošiljajo ti dnevno mejle, v katerih imaš od A do Ž vse od ovulacije, merjenja temperature, opazovanja sluzi... Če res nisi zihr, da ovuliraš, bo mogoče najbolje, da greš mal researchnit svoje telo user posted image  Glede sluzi, je pa tudi jaz nimam veliko ali je pa ne opazim in je dr. Reš bil obakrat, ko me je gledal, zadovoljen. Pri testih je pa tudi tko, da včasih lahko zgrešiš, če ne meriš ob pravi uri. Meni je velikrat isti dan pokazal enkrat samo eno črtico, drugič pa dve močni črtici user posted image  Aja še en znak, da si že po ovulaciji je to, da te začnejo šele po O joške bolet. Upam, da sem kej pomagala user posted image

Znaki? Kaj pa vem, detece se očitno še skriva user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 633
23.2.2008 17:36:30   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Meni je velikrat isti dan pokazal enkrat samo eno črtico, drugič pa dve močni črtici user posted image  Aja še en znak, da si že po ovulaciji je to, da te začnejo šele po O joške bolet. Upam, da sem kej pomagala user posted image

Ful hvala za res dobre informacije!!! user posted image user posted image user posted image Hvala ti nf!!! Sranje je s temi O testi...se pravi, da bi jih najmanj enih 10 rabila, da bi vsaj 2x dnevno merila...user posted image ...Potem lahko skoraj delam samo še za te teste...user posted image Ne, tudi z merjenjem BT se še nisem 'igrala', najbolj zato, ker sem taka zaspanka, da vedno lovim zadnje minutke in se dobesedno zadnji trenutek 'izstrelim' iz postelje. Vem pa, da je najbolje, da si izmeriš BT še v postelji - se pravi, takoj ko se zbudiš, kajne? Poleg tega pa me vse te meritve in testiranja še bolj živčno in nervozno delajo... Nisem pa vedela, glede bolečine v prsih....vedno sem mislila, da se bolečina pojavi tik pred O in med O... Ok, vsak dan nekaj novega.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 634
23.2.2008 17:37:31   
Fargesia
Jst še nikoli nisem opazila sluzi pri O!

Mona Liza, pojma nima kdaj naj bi dobila M, ker ne poznam teh tablet. a nič v navodilih ne piše?

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 635
23.2.2008 17:39:26   
Fargesia

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • miska73 - 6.ciklus (čaka na laparo)
  • oktavija - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu-nov.2006 )
  • Efi - 5.ciklus (2.IUI)
  • maša82 - 5.ciklus (22 m)-28.2.test
  • Petra1111 - 5.ciklus-8.3.test
  • janney -  3.ciklus-Reš(drugače 5.ciklus)-6.3. test (14m)
  • lučka25 - 1.ciklus (drugače 5.ciklus) (34m)-17.3.test
  • neela - 4.ciklus  (20m)-10.3.test
  • Tiara123 - 4.ciklus
  • reby - 3. ciklus(čaka na laparo 6.3.)
  • nf- 3.ciklus -  3.3. test (18m) 
  • PENCA - 3.ciklus 
  • kitka1 - 3.ciklus
  • dinasajo - 3.ciklus
  • Čačka - počiva en ciklus(3.ciklusi so za njo-laparo)
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)
  • pandka - 2.ciklus
  • bozza - 2.ciklus
  • biba77 - 2. ciklus (čaka na M)
  • snežinka7 - 2.ciklus
  • andre3a - 1.ciklus - 13.2. test

• pike - 1.ciklus
  • trinity22 - pavza zaradi ŠVN (1.ciklus)
  • METULJ1 - 1.ciklus - 8.3. test
  • waiting - čaka na pregled
  • pa3cija - 1.ciklus
  • Mona Liza - 1.ciklus

user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE user posted image
  • stunfek - 4.ciklus (test 14.2.)user posted image
  • mmanca - 1.ciklususer posted image

"KLOMIFENSKE" MAMICE
  • pati0102 - 1.ciklus (4.10.)
  • tejči77 - 1.ciklus (oktober 2006)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 636
23.2.2008 17:42:10   
Mona Liza
Piše da v nekaj dneh po prenehanju jemanja. Sem samo mislila, da če katera pozna ta tabletke in v kolikem času jo je dobila. Sem vprašala bolj iz radovednosti. Kako je pa potem, ko bom začela jemati K, ali lahko začneva suser posted image  takoj ko izgubim user posted image ? Ali kako je takrat s plodnostjo? Sem prvič v tem pa vem bolj malo o vsem tem user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 637
23.2.2008 18:36:15   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Mona Liza
Kako je pa potem, ko bom začela jemati K, ali lahko začneva suser posted image  takoj ko izgubim user posted image ? Ali kako je takrat s plodnostjo? Sem prvič v tem pa vem bolj malo o vsem tem user posted image

Sicer ti bo G bolj podrobno razložil/a, ko boš dobila K, vendar v kratkem....K začneš jemati približno 5 dan ciklusa in sicer jemlješ tbl vsak dan 5 dni skupaj (npr. od 5 do 9 dneva ciklusa ali od 4 do 8 dneva). Nekaterim puncam variira začetni dan jemanja - to je baje od ciklusa (ali je kratek ali dolg). Tudi doze imamo različne - nekatere jemljejo 1/2 tbl/dnevno, nekatere 1 ali pa celo 2 tbl/dnevno. V bistvu je vseeno kako in kdaj v dnevu jih jemlješ. Nekatere punce sicer imajo stranske učinke - špikanje v jajčnikih, razdraženost, slabši vid, rahle vrtoglavice ipd - vendar nič hujšega. O naj bi nastopila cca. 7 dni po zadnji tbl (+ ali - kakšen dan ali dva). Baje pa te tbl lahko povzročijo tudi večkratno O; lahko tudi povzročijo hiperstimulacijo. Moje mnenje okrog user posted image : ko nehaš jemati K oz takoj po user posted image začnita veselo user posted image - na 2 do 3 dni in je čisto kul. Upam, da sem ti vsaj malo pomagala.

Želim ti, da čimprej ugledaš user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 638
23.2.2008 18:50:12   
Mona Liza
Neela hvala user posted image  !! Klomifen že imam. G mi je rekla, naj ga začnem jemati 3. dan M. user posted image po prenehanju KT novembra sploh še nism dobila. Meni samo ni bilo jasno, kako je potem po prenehanju. Sedaj mi je jasno, hvala še enkrat! Me pa tudi zanima, kako dolga bo M sedaj, ko ne jemljem več KT in ko si jo bom sprožila z Orgametrilom. Na Klomifen pa tudi upam, da bom v redu odreagirala...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 639
23.2.2008 19:22:35   
snežinka7
neela ja upam, da bo na dopustu ratal in bomo imeli malega termalčka. Ja kako bo na UZ pa na žalost do sobote ne bom morala poročat, ker takoj v torek potem greva. Ko bom prišla domov pa vam takoj sporočim. Še nekaj me zanima ali je res da, če vsak dan imaš spolne odnose, da spermiji ki so od enega dneva nazaj še notri umrejo?Ali je boljše imeti spolne odnose na dva dni?

Neposredna povezava do sporočila: 640
23.2.2008 19:37:46   
Fargesia
Mona Liza, a ga ješ od 3.-7-dne? če velja tisto, da naj bi O nastopila cca.7.dan po zadnji tableti, pol naj bi bil ciklus pri tebi dolg 28 dni. dan gor ali dol.

Neposredna povezava do sporočila: 641
23.2.2008 20:12:28   
Mona Liza
Tako ja, jedla ga bom od 3.-7. dne. Ko sem  jemala KT, sem imela cikluse dolge 28 dni. Ali bom imela potem sedaj podobno?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 642
23.2.2008 20:44:38   
Fargesia
ponavadi KT nima nobene veze, ker itak ni O in so to umetno sprožene krvavitve ko ješ KT. a nisi vmes nobenega ciklusa počakala da bi videla na koliko dni je prišla M?

Neposredna povezava do sporočila: 643
23.2.2008 20:49:41   
stunfek
oj punce, da vas malo pozdravim. pridne ste pridne :) pa zgovorne! :) Navijam sto na uro! user posted image user posted image user posted image

Maša...kdaj boš ti testek delala? :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 644
23.2.2008 20:49:59   
stunfek
ne vem zakaj mi je dvakrat objavilo isti post...nisem dvakrat kliknila - prsežem user posted image  no, sem pač ta druzga zbrisala in napisala tole :)

< Sporočilo je popravil stunfek -- 23.2.2008 20:52:26 >

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 645
23.2.2008 20:56:10   
trinity22
hvala punce za objemčke, danes sem že čist OK, saj bo pa naslednji mesecuser posted image ( ali pa bo 09) kar bi mi bilo še bolj všeč, ker je bolše potem zaradi šoleuser posted image

Za vse tiste, ki ste kmalu na vrsti za teste stiskam pesti močno, močno

neela, čaj krvomočnice lahko dobiš v Sanolaborju, ali pa v LJ na tržnici ali pa v CE v city centru v trgovini z zdravo prehrano, upam, da sem ti kaj pomagala, drugače pa sem si jaz za naslednji mesec kupila čaj Plahtice - v lekarni v CE, ker sem prebrala v Ašičevi knjigi o zeliščih, pa še ilovica pomaga kot obkladki za večjo prehodnost jajčnikov --- bajeuser posted image  ni še preizkušeno z moje strani in rezultatov tudi še ni, mogoče pa katera kaj več veuser posted image Je pa ena na forumu Želimo si novega člana neki pisala, da naj bi ti čaji sam škodo delaliuser posted image  Ne vem no, sto ljudi sto čudiuser posted image

Vsem želim, le to da čimprej zagledate user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 646
23.2.2008 21:32:17   
Fargesia
Stunfek, v četrtek pade test, če prej ne pride.

Trinity, ja jst k gledam te naše prvošolčke, bi si tud želela da bi bil moj 09, ker tk malega otroka dat v šolo...eni še niti 6 let niso stari...

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 647
23.2.2008 21:51:34   
PENCA
Čao
Se javljam po full dolgem času. Sm rabla tri dni, da sem vse prebrala. Zgleda, da kovančki res delujejo, kar tako naprej! Punce samo user posted image user posted image , pa bo! Slej ko prej
Stunfek, hvala bogu, da si naredila otvoritev. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo!!!! Tokrat bo šlo pa vse po maslu! Full sem vesela zate. Nekako se mi je skoz dozdevalo, da boš ti prva. Pomoje si mela tud več možnosti, glede na to, da si enkrat že zanosila. Upam, da tudi vsem ostalim, ki še nismo, kmalu rata! Držim pesti za vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Se mi zdi, da imamo zdaj tud druge več možnosti, da postanemo user posted image . Tvoje user posted image user posted image so me kar napolnile z optimizmom in pozitivno energijo. super

Maša82 zgleda, da ste me spregledal, ko sem se prijavila za srečanje. Sem iz Kamnika. Upam, da greš za Stunfkom. Držim pesti tudi zate in za vse ostale.

Pri meni nič novega, zdaj sem po ovulaciji. 5.3. bom delala test. Drugače pa tudi ne vem kaj se je dogajalo z mojimi folikli, ker mi ta mesec ni ratal it na UZ.
Punce, držte se

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 648
24.2.2008 10:44:31   
Fargesia

Kandidatke za "Srečanje klomifenk 2008":

1. neela (Dolenjska)
2. janney
3. nf (Ljubljana)
4. stunfek  (Vransko)
5. maša82 (okolica Ljubljane - prke vzhodu)
6. bozza 
7. kitka1 (Gorenjska)
8. petra1111
9. Lučka25 (Gorenjska)
10. PENCA (Kamnik)

seznam sem našla na 13.strani!!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 649
24.2.2008 16:26:23   
waiting
Neela tudi jaz grem v GK LJ
meni je naroceno naj pocakam do Marca ko dobim M
poklicem in mi dajo datum. Predvidevam da v tem primeru
dobim datum v Aprilu.
No jaz upam da je ze Februarja ne bo
danes ponoci mi je bilo tako slabo da tudi spat nisem mogla
samo ne vem ce je lahko to zaradi morebitne user posted image
saj je ne pricakujem sele v cetrtek.
Mogoce je bilo to samo zaradi hrane user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?