|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
28.7.2008 13:23:29   
aqua77
In BEBIII???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kaj novega???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
28.7.2008 14:16:12   
nf
Bebii vedla sem!!!!! user posted image user posted image user posted image  No, raje se prehitro ne veselimo, da ne bomo potem preveč razočarane! je pa to skoraj tako razburljivo, kot da bi sama delala test user posted image   Mogoče bo še bolje, če greš jutri kar v Adrialab na krvnega, tam boš 100% vedela, pri čem si.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
28.7.2008 14:39:57   
Rakica_80
Žal vas moram razočaratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem še enkrat naredila test in samo ena črticauser posted image
Kakšen lep občutek, ki je biluser posted image
Jutri bom naredila še en test, res je da je še prezgodaj!!!NIKOLI SE NE VE!!!user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
28.7.2008 14:44:11   
aqua77
maš prav BEBIII!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

ostani pozitivna..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  držim pesti zate, da se ti jutri zjutraj pokaže tako željena druga črtica....... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tole pa samo zate za srečo...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
28.7.2008 14:50:39   
Rakica_80
user posted image  Hvala Aqua!!!!user posted image
user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
28.7.2008 14:54:21   
nf
Ah ja škoda Bebiii. Jaz bi na tvojem mestu počakala par dni....če ti znese user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3631
28.7.2008 16:37:55   
nf
Jaz pa ne morem več delat!!!! Najraje bi se vrnila na morje oziroma najraje bi se preselila na morje!!!! user posted image  user posted image  user posted image   Komaj čakam petek, da se pobereva za 10 dni iz Ljubljane in začneva kruzat po jadranu. Včeri sva se imela tako fajn, ko sva s kajakom odveslala do čist osamljene plažice, kjer je bilo kot v plavi laguni, tista plavina in čisto divje. A vas kdaj mika, da bi prodale vse kar imate tukaj in šle potovat po svetu za nekaj let? user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
28.7.2008 16:55:15   
neela
oooo...vidim, da glasno in družno navijamo za BEBIII...dajmo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Poskušaj še kakšen dan počakat, potem pa narest test z jutranjim urinom....bo bolj ziher...al pa Adrialab za 100%. Držim pesti, da ti rata, saj si že čisto godna za odstrel iz kluba klomifenk v klub user posted image ...user posted image user posted image user posted image

nf - tud mene je danes cel dan grabil tak lenoritis, da je že kar smrdelo od mene.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
28.7.2008 17:04:22   
nf
A ti tudi Neela. Jaz imam ta najhujšo obliko lenoritisa! user posted image  Se moram počasi spokat domov, ker tole itak ne pelje nikamor, samo strmim v računalnik in razmišljam o dobrih morskih časih. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
28.7.2008 17:09:05   
neela
nf, jaz sploh nočem razmišljati še o dopustu, ker se mi potem samo stoži, da moram nanj čakati še več kot 1 mesec....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
28.7.2008 17:12:56   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica30

IZVIRNO SPOROČILO: neela

Joj punce..nf, miška, sonček....po eni strani sem vam kar fouš, ker ste upale tako na glas povedat. Jaz pa res še nisem pripravljena povedat. Tud ko sem šla na histero in laparo je vedel samo moj user posted image in pa tisti dve prijateljici. Noben drug - tud starši ne. Pa verjamem, da bi se potem bolje počutila...samo....nočem se smiliti drugim ljudem, nočem jim biti namerno po zobeh in biti ožigosana češ, 'to je tista, ki ne more imeti otrok', še zdaleč pa nočem poslušat znova in znova vseh tistih 'modrih', ki bi mi začeli razlagati, kdo vse ima / je imel težave pa jim je ratalo ipd....NOČEM! To je samo najin boj. user posted image

Neela, kakšna podobnost, natanko tako se jaz počutim - nočem, da drugi vejo, me pa hoče včasih kar raztrgat od bolečine, pa se ne morem nobenemu zaupat. Razen dvema prijateljicama, ki sta na drugem koncu Slo pa se žal ful redko vidimo, po telefonu pa tudi ni pravi feeling za takšne pogovore - itak pa te bolečine ne razume nihče, ki tega ni dal skozi....

tejčica, jaz isto...user posted image ...prjatlci na drugem koncu Slo, ki sta sicer super super, vendar telefon ne more odtehtati človeškega stika...Res razume stisko samo tak človek, ki je sam v tem ali pa je dal to skoz... in kot sem že stokrat sama rekla, pa tud ostale - hvala bogu, da obstaja RR!user posted image Drugače bi se še slabše počutle, ker bi bile stokrat bolj nevedne, poleg tega pa bi res imele občutek, da se to samo nam dogaja.

(odgovor članu tejčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
28.7.2008 17:52:01   
miska73

nf, jaz sploh nočem razmišljati še o dopustu, ker se mi potem samo stoži, da moram nanj čakati še več kot 1 mesec....user posted image user posted image user posted image

Še ena taka tukaj. Danes se mi je vleklo v službi za znoret. Pa šele ponedeljek je. Saj ne vem kako bom zdržala...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
28.7.2008 17:57:58   
neela
miska73, si predstavljaš šele kaj takega kot se je meni zgodilo lani...da sva šla na letni dopust šele za prvega novembra?!?!?!?! user posted image Ta je šele huda!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
28.7.2008 18:03:56   
miska73

miska73, si predstavljaš šele kaj takega kot se je meni zgodilo lani...da sva šla na letni dopust šele za prvega novembra?!?!?!?! user posted image Ta je šele huda!

Sem šla že tudi kasneje... sredi novembra, ko smo šli na Kubo. Je pa res, da sem tisto leto šla med poletjem za en teden na Krk, ker če ne, bi se mi zrolalo... Tko da to verjetno potem ne šteje...

No jst se pač vsako leto tolažim, da grem na dopust, ko bodo že vsi drugi nazaj iz dopustov...
Ampak tolažba vedno ne ratuje. Danes je bilo že ekstra hudo. Končno se je naredilo tapravo poletje, pa povsod neko mrtvilo, samo jaz iz nekih skritih kotičkov zbiram energijo in voljo, da sploh kaj naredim...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
28.7.2008 18:39:13   
neela
Ma ja, saj je hudo kakšen trenutek, ko vidiš, da gredo vsi na dopust, samo ti ne - po drugi strani pa je tako, da če rad opravljaš svoje delo, ne gledaš to kot nujno zlo.
Poleg tega pa sama vsakodnevno delam z ljudmi, ki dopustujejo...user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
28.7.2008 18:51:31   
nf
Hahaha Neela, kako pa to funkcionira, ti kej sline tečejo? user posted image
Jaz sem pa malo prejle izvedela, da je v naši družbi nova nosečka, ki seveda nisem jaz. user posted image  Ma sem kar malo slabe volje, pa vem da bi ji morala privoščit in vse... Potem se pa še slabše počutim, ker sem nevoščljiva, čist začaran krog. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
28.7.2008 18:58:30   
neela
Kako funkcioniram? Malo se po hiši sprehodim, pa se delam, da sem na
user posted image .....user posted image user posted image user posted image

Kar se novice okol nove user posted image tiče...saj sedaj že veš, kako moraš funkcionirat oz reagirat...3x globoko vdihni - doma pa se:
a) zjoči, zakaj vendarle se je svet tako zarotil proti tebi ali
b) zakriči na ves glas, da vsi slišijo tvojo sveto jezo ali pa
c) pojdi tečt, da daš ven vso razočaranje in da ven privabiš feromončke...ki so hormončki sreče....
....zvečer pa POOOOOTREEESSSS....user posted image

Meni vedno ena izmed teh variant pomaga preživeti in prežvečiti take novičke....
user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
28.7.2008 21:34:54   
Fargesia
o neelika, tole si pa dobr seznamček možnosti napisala...vse sem že delala....user posted image

punce, jaz jutri odhajam v bosno do petka (brez dragega) s prijateljico in se tipkamo v petek!!! upam da boste mele kake dobre novičke!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
29.7.2008 7:31:19   
Anonimen
Dobro jutro.

BEBIII; user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , držim pesti, da bo rezultat pozitiven!!!!

Fargi, lepo se imej!!

Jaz tud komaj čakam, da greva končno na morje. Moram še malo po netu pogledat, kam bi sploh šla. user posted image

Jaz sem bila pa včeraj tako boga - glava me je bolela, bruhala sem.. Skratka, čist sem bila zanič. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3644
29.7.2008 7:56:59   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Jaz sem bila pa včeraj tako boga - glava me je bolela, bruhala sem.. Skratka, čist sem bila zanič. user posted image

OOOO??? Zveni kot bejbi sindrom user posted image  Kdaj je ne pričakuješ Biba?

Neela, sem šla kr po seznamu. Najprej depro in smiljenje sami sebi, potem dretje, ko se bila pa že malo bolje pa ven na sprehod. In se danes super počutim. user posted image
Fargi uživajta v Bosni!!!! Jaz grem pa glih v petek zjutraj na morje, tko da se bova verjetno falili. No se tipkamo čez 2 tedna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
29.7.2008 8:03:30   
Anonimen
nf, v četrtek naj bi prišla. Sicer sem jo hotela malo prestavit, da bi prišla kak dan prej, ampak očitno mi ni uspelo. Ma ne vem, če je to beybi sindrom. Čez vikend sem mislila, da je, sedaj pa že dvomim. user posted image  Fora je, da me prsi čisto nič ne bolijo, mogoče so malo večje, ampak nisem 100%. Bradavice niso nič temnejše,.. Špika me tam pa tam. Sklepam, da je bil tale bruhanje bolj zaradi glavobola, kot kaj drugega.

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 3646
29.7.2008 8:49:16   
Rakica_80
Ja test sem že naredila in je žal samo ena črtica pokazalauser posted image
Ampak dobro, grem naprej v novi boj,čakam da se mi tečkauser posted image  pokaže jutri ali pojutrišnjem, pa bomo še videli, kaj ne?user posted image
Fargi srečno pot, pa ne drinkat prevečuser posted image
Biba držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
29.7.2008 10:04:34   
nf
Biba jaz se sploh ne zanašam več na znake, ker sem jih imela že VSE. Od tega da so me ful bolele joške pa do tega da me niso nič bolele, res svašta. Tako da samo čakam, da enkrat pač M ne bo prišla. Vsekakor navijam zate! user posted image  user posted image  user posted image
Bebii kot jaz vem, vsi testi po določenem času pokažejo rahlo pozitiven rezultat. Zato se mora vedno upoštevat minutažo, ki je navedena v navodilih. Ampak you never know, mogoče pa je bilo nekaj na tvojem testu! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3648
29.7.2008 10:26:09   
Anonimen
nf, vem. Sem že prebrala tud to. Sam čudno se mi zdi, ker so me vedno bolele že od 20 dneva naprej. Pa ok. Bomo videli. Sam upam, da če že mora pridit, da naj pride čimprej, da ne bom ravno na morju bolana.

in drugače punce, kako ste?? Men je tok dolgčas, da je za umret. Cel dan že samo jem za računalnikom in čakam, da grem domov.user posted image

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 3649
29.7.2008 13:26:23   
Anonimen
Mene pa drži da bi test nardila. Čeprav sem se prepričala, da ga ne bom, preden mi ne bo zamujala. Sam zgleda, da nisem karakter.

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?