|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
30.7.2008 14:02:35   
miska73
Tudi meni je dalo Jadranka Leopolda in Viska...
NF? Kaj je tebi in tvojemu enako ime kot nama?
Oziroma bolj verjetno je tisti programček za imena kr neki...

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
30.7.2008 14:14:25   
nf
Mislim, da ima tisti programček vsega skupi ene 20 imen v bazi user posted image  Zdejle sem potestirala z imenoma Krneki in Krneki in dobila spet Orson, Viskota in še par cvetk. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
30.7.2008 14:50:57   
nf
Ja madoniš, pa kje je naša Bebiii! bebiii get your ass here and type! user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
30.7.2008 15:06:13   
Rakica_80
he he, kaj vas tako srbi rituser posted image user posted image user posted image user posted image
Prvo, ja izvidi so slabi ampak, še je upanje dokler ni user posted image , danes bi morala priteči,  pa je še ni........drugo, moj HCG beta je bila 7, negativno pa je do 6,
vse kar je nad 6 je treba počakat še 48 ur, da se naredi še en test!
Je treba še malo počakatuser posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
30.7.2008 15:15:47   
nf
Jippipiiiiiiiiiii!!!!!! Bebiii samo za primerjavo, jaz še nikoli nisem imela nad 0,5! 7 se mi zdi že ogromno! user posted image  user posted image  Jaz pa mislim, da si srečkica!
Valda da nas srbi rit, če nas pa pustiš čakati sto let!!! user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
30.7.2008 21:41:40   
neela
Joj, spet ste same dopoldanke.... user posted image ...kje ste nočne klepetulje, no....user posted image

BEBIII - evo, še jaz pristavim svoj navijaški lonček zate in začnem navijat, da boš čimprej tud uradno požigosana srečka user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nf, biba
in miška - aha, sedaj pa že imena zbiramo??? nf, dovolim, da izbereš ti svojmu zetu ime - vidim, da so res sami umotvori user posted image user posted image user posted image

trinity - welcome back! Ja, doma je res najslajše - tako ali drugače, kajne? Držim pesti, da v ponedeljek končno slišiš najlepšo melodijo tega sveta -  bitje user posted image svojega user posted image ! user posted image user posted image

Kod pa naša Fargi pohaja??? user posted image Kaj je šla na dopust, pa sem jo zgrešila???

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
30.7.2008 21:48:46   
miska73
Še večerni pozdrav od mene.
Pravkar sem se vrnila z masaže... joj kako je pasalo...

BEBIII držim pesti

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
30.7.2008 22:16:12   
tejčica30
Še od mene večerni pozdrav!

Danes sem se imela res fino, naše Jezero je božansko za kopat in danes je res ful pasalo, zdaj pa še večerna joga na trati za hišo. Glede nato, da nisem ravno športnica, me navdušuje, da po nedeljskem Nanosu in včerajšnji Slivnici nimam nobenega muskelfibra. Polna sem energije, čeprav bi me moral dajat PMS. Pa je tako kar nekako več upanja, da ta mesec pa bo.... še dva dni do testa!

Vsem pošiljam en sveženj dobre energije, kajti redkokdaj je imam viška!!!

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
31.7.2008 7:16:00   
Anonimen
BEBIII, a danes je ne pričakuješ?? Jaz tudi. Zaenkrat je še ni. user posted image  Drugače pa mislim, da lahko pričakuješ en velik plus čez par dni. Kdaj pa greš spet v laboratorij?

o, miška, si me spomnila.. jaz mam tud še en bon za masažo.. user posted image  Sam upam, da ga nisem kam založila.user posted image

No, kot sem že povedala - moje M še ni. Izcedek še vedno bel oz. bolj voda.user posted image  Imam kar naenkrat mokre hlačke in grem gledat in je samo madež od vode. Upam, da ni kakšna cista.user posted image

(odgovor članu tejčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3684
31.7.2008 7:40:09   
Anonimen
Mene je pa začel bolet trebuh. user posted image   user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 3685
31.7.2008 9:49:27   
miska73
Biba, kako si? Je kaj bolje s trebuščkom?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
31.7.2008 10:11:31   
nf
Biba, vem da to ni glih tolažba, ampak vseeno. Jaz imam vedno pred M voden izcedek in to kar veliko. Še vedno pa navijam, da je pri tebi to nekaj drugega (ki ni cista user posted image )!
Neela, velja! Na morju bom imela 10 dni časa za same res hude umotvore za našga zeteka! user posted image
Miska in Tejcica, vidve pa znata uživat! user posted image  In Tejcica, držim pesti, da je ne bo!
Bebii, kdaj ponavljaš test? Joj kako bom zdržala v taki informacijski temi, zdaj ko me 10 dni ne bo!!!!! user posted image  Navijam, da bo tokrat pošteno pozitiven test! user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
31.7.2008 10:12:30   
Anonimen
mišek in nf: trebuh še vedno boli, jajčniki tud, M pa še ni. Čeprav verjamem, da bo prišla.user posted image

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 3688
31.7.2008 10:21:34   
nf
Biba, čas je, da si privoščiš veliko sladoledno kupo s čokolado in mrvicami! Meni vedno pomaga user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
31.7.2008 10:26:50   
Anonimen
user posted image   user posted image   user posted image

Rade volje, ampak sem se že prejšni teden zredila za 1 kg, tako, da ne bo šlo. user posted image

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 3690
31.7.2008 10:28:18   
nf
Potem pa navali na skledo sadja! Z malo smetance...kaaaaaj, malo se je pa treba pregrešit v teh dneh! user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
31.7.2008 10:30:12   
Anonimen
Sadja pa ne maram najbolj. Mam raje sladoled.user posted image

Sem si ravno prejšn teden doma naredila tole: banano narezala na štiri dele, dala gor sladoled, stopila čokolado in jo polila čez, posula s kokosom... mhmm.. to je pa tok dobr. Kao banana split, sam 100x boljš..user posted image

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 3692
31.7.2008 10:35:45   
nf
oooooooohhhhh myyyyy goooodd :P :P :P Sliši se božansko!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
31.7.2008 10:38:11   
tejčica30
Joj, biba, nehaj s takimi! Veš, to je tudi meni ena najboljših kombinacij, pa ne mi zdaj lušte delat!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
31.7.2008 10:45:46   
miska73
Biba, ne nam delat takih lušt.
Že una slika zajtrka na temi "Nova borba" me je dotolkla,
zdaj pa še tale sladica... še dobro, da nisi dodala kakšne slike.

Sicer pa, jst tisti dan ob začetku M ko me ful šraufa,
si vedno privoščim kakšne pregreho v obliki sladkarij,
ker je pač treba kompenzirat slabo počutje.
Pazim pa lahko na kile ostalih 28 dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
31.7.2008 10:46:05   
Anonimen
če je pa res tok dobr.. pa ful kokosa.. mhm... ma, jebeš dieto!!!! user posted image   user posted image

(odgovor članu tejčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3696
31.7.2008 10:47:25   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

če je pa res tok dobr.. pa ful kokosa.. mhm... ma, jebeš dieto!!!! user posted image   user posted image

To je izjava na mestu. user posted image user posted image user posted image bravo biba...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
31.7.2008 10:48:05   
Anonimen
al pa rdeči in črni baron pri Štormanu.. Tud svetovno dobr... Pa vroče višnje s sladoledom.. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3698
31.7.2008 10:50:11   
Anonimen
al pa mrzla čokolada k sem jo pila na Visu.. Tok je dobra, d bi jo blo treba prepovedat!! user posted image user posted image

matr, bo treba nehat s takimi. jaz sem še tri ure v službi brez sladkarij.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3699
31.7.2008 10:50:20   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

al pa rdeči in črni baron pri Štormanu.. Tud svetovno dobr... Pa vroče višnje s sladoledom.. user posted image user posted image user posted image user posted image

O, vidim da si z našga konca... Joj, pri Štormanu pa nisem bila na baronu že leta...
Kok se mi sline cedijo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?