|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
25.7.2008 13:48:33   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

ha ha ha! danes je 14 dni od moje abrazije in kaj to pomeni?! da lahko začnemo user posted image user posted image user posted image !!! sicer z zaščito, ampak vseeno...NIČ NE BOSTE SPALE!!!!

Super, vidiš kako hitro čas beži!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Naj se te čuje do morjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
25.7.2008 13:52:53   
Rakica_80
Miška73......samo akcija, naj se treseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinč407user posted image user posted image user posted image user posted image , vem kako se počutiš, vse se tako bedno počutimo, ki čakamo in čakamo, ampak hvala bogu da ste ve vse tu in tako nam je vsem dosti lažjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
25.7.2008 14:04:13   
tinč407
res je lažje bebiii ko imaš take zlate punce ob sebi ko jih najbolj potrebuješ user posted image user posted image user posted image
nikomur drugemu se ne morem zaupati in če se ne bi mogla še vam bi me sigurno začelo vse to od znotraj razjedati. Kolegicam ne morem povedati kaj se z mano dogaja, ker nočem da kdo ve. Mogoče bom lahko vse iz sebe spravila potem ko bo enkrat user posted image  in mi bo potem lažje govoriti na glas. Zdaj pa ne prenesem da bi še me kdo drug vsak mesec spraševal če je že kaj... Mam zadosta dela sama s sabo takrat.
in tukaj nastopite ve punce, ki ste vedno pripravljene na tolažbo in ste moja rama za zjokat. vem da se mi bo veliko punc pridružilo v mojem razmišljanju.
GIRL POWER

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

Neposredna povezava do sporočila: 3578
25.7.2008 14:15:49   
Rakica_80
Točno takouser posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem začela govoriti okoli o mojih težavah, lih zaradi tega pritiska*KAJ PA TI ČAKAŠ, PA KDAJ BO, A SI ŽE...........*Joooooj p*******a sem in začela govorit.
In se boljše počutimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
25.7.2008 14:52:54   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Točno takouser posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem začela govoriti okoli o mojih težavah, lih zaradi tega pritiska*KAJ PA TI ČAKAŠ, PA KDAJ BO, A SI ŽE...........*Joooooj p*******a sem in začela govorit.
In se boljše počutimuser posted image user posted image user posted image user posted image

To je pa res. Je pravo olajšanje! user posted image  user posted image  user posted image  Jaz nisem nikoli skrivala, no samo staršem in tašči in tastu. Pa še te zdej po tanovem vejo, tko da... In se super počutim, smo vsi v istem čolnu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3580
25.7.2008 14:54:28   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Nf, a zaradi vaju nisem mogla jst včeraj zvčer mirno spati...
danes pa zaradi mene in mojega korenjaka ne boš moglauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo dejte to zrihtat zadeve vsaj do polnoči. Zdaj pa res že potrebujem spanec. user posted image

ha ha ha! danes je 14 dni od moje abrazije in kaj to pomeni?! da lahko začnemo user posted image user posted image user posted image !!! sicer z zaščito, ampak vseeno...NIČ NE BOSTE SPALE!!!!

Jaz lahko po laparo končno user posted image  po dveh tednih celibata! Tko da babe...NIČ NE BOSTE SPALE!!!!! Give me five Fargi user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
25.7.2008 15:05:50   
Fargesia
user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
25.7.2008 16:53:08   
neela
Evo, tud z dolenjskega konca sva vama včeraj zvečer na veliko pošiljala potresne sunke....user posted image user posted image user posted image ...zgleda, da so z večih koncev naše lube deželice prihajale iste vibracijeuser posted image user posted image user posted image ...vidim pa tud, da sedaj končno prideta na vrsto za user posted image že težkokategornici veteranki - nf in Fargi!!!! JEEEEEEEEEEEEEE.... GO GIRLS, GO!!!!!
Nf
, potrudita se za mojo snaho, no!!!!

BEBIII, nf in tinč - ja, tud jaz še nisem 'navzven' spregovorila o najinih problemih...po dobrih dveh letih neuspešnih poskusov. user posted image Vesta edino dve moji kolegici, katerim zaupam. Imam pa občutek, da moja mama sluti - vendarle sva oba z user posted image že toliko stara in pa že kar nekaj časa poročena, ustaljena. Saj veste - mame imajo tisti feeling, kaj se z otrokom dogaja...četudi je ta že odrasla bebica...user posted image ... Me je in me pa še vedno v dnevih in trenutkih tesnobe in žalosti rešuje ravno RR in ve drage moje user posted image . Res pa je tudi, da mi je - za razliko izpred dveh letih - tudi že bližja misel, da bom enkrat na glas povedala celmu svetu, da imava probleme z zanositvijooooo..user posted image user posted image user posted image ..že treniram....user posted image user posted image user posted image user posted image

lučka - fajn se imej na dopustu in uživaj!!!! Pa zaplavaj enkrat še namesto vsake klomifenke!!!!

< Sporočilo je popravil neela -- 25.7.2008 16:55:34 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
25.7.2008 18:01:34   
nf
Neelika ti kar povej, pridi ven z veliko drame in solzami in bodo na koncu srečni, da imata samo težave z zanositvijo in da kdo ne umira. user posted image

Punce predrage, jaz grem tudi na morje za vikend user posted image  user posted image  user posted image  In vam nazaj prinesem par morskih štručk. Neela ti pa vmes mojga zeta prištimaj, kaj je zdej to! user posted image  Uživajte!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
25.7.2008 18:12:05   
Fargesia
nf, kam gresta?
jst bi tud šla na morje!!!!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
25.7.2008 18:59:53   
neela
eh, nf, še vedno sem preponosna, da bi priznala, da mi nekaj v življenju ne uspeva...zato bo to zaenkrat ostala  skrivnost med štirimi stenami in v cyber svetu.

Drugač pa bi jaz tudi šla svojo ritko in nožice namakat v morje....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
25.7.2008 19:16:32   
Cari
Punce, ker je konec tedna že tu, in ker je takrat pogosto čas za temeljitejše čiščenje - ena zanimiva novica.

Med počitniškim branjem sem brskala po knjigah o feng šuju, ker sem iskala info glede barve za nova vhodna vrata... kr tko mal iz firbca. In v eni knjigi je bilo tudi nekaj besed o tem, kaj po feng šuju lahko narediš, da hitreje zanosiš. Ne boste verjele - baje da je dobro, da je POD POSTELJO MALO PRAHU ! Al pa veliko. Skratka, piše nekaj v smislu, da tudi še ste obsedeni s čistočo in vas moti prah, se spomnite, da je prah pod posteljo plodnost in da ugodno vpliva na zanositev user posted image

Sicer vsemu ne gre verjeti, ampak kakšen mesec al pa dva bi pa zdržale s prahom pod posteljo, kajne? Samo da rata user posted image

Cari

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
25.7.2008 19:21:51   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Cari

Skratka, piše nekaj v smislu, da tudi še ste obsedeni s čistočo in vas moti prah, se spomnite, da je prah pod posteljo plodnost in da ugodno vpliva na zanositev
Sicer vsemu ne gre verjeti, ampak kakšen mesec al pa dva bi pa zdržale s prahom pod posteljo, kajne? Samo da rata user posted image

Če bi to držalo bi jaz imela že najmanj nogometno ekipo....vsaj eno... user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil neela -- 25.7.2008 19:22:20 >

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
25.7.2008 20:37:00   
little angel
ja to pa jaz tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
25.7.2008 22:05:32   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Skratka, piše nekaj v smislu, da tudi še ste obsedeni s čistočo in vas moti prah, se spomnite, da je prah pod posteljo plodnost in da ugodno vpliva na zanositev

Če bi to držalo bi jaz imela že najmanj nogometno ekipo....vsaj eno... user posted image user posted image user posted image user posted image

eh, jaz bi jih imela že za cel stadion!!!!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
25.7.2008 22:17:43   
Fargesia
sem dala slikce od nečaka in nečakinje v album...geslo dobite na ZS.

Neposredna povezava do sporočila: 3591
26.7.2008 0:27:12   
Rakica_80

Evo, tud z dolenjskega konca ......

Kje si točno z Dolenjske?
Jaz sem bila tam na dopustu, v Brestanici in blizu Kozjegauser posted image user posted image user posted image user posted image tam imamo prijatelje in gremo kar večkrat na letouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
26.7.2008 10:52:18   
sonček85
Sonček itak da bo ta mesec. se še spomniš kaj sva se zmenile par mesecev nazaj?
oh seveda se saj se mi zdi da si rekla da bom meseca julija srečka,se pravi da bom julija zanosila ,avgusta je pa ne bo več.no te držim za besedo ,čene sva pa avgusta skupaj.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
26.7.2008 11:00:13   
miska73

To preverjeno ne drži. Pri nas bi tudi že imeli goro otrok, če bi prah pozitivno vplival...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
26.7.2008 11:06:37   
miska73
Punce, jst tudi zelo dolgo nisem nikomur razlagala, kako je z mano razen najboljšima prijateljicama, pa še ti dve sta informacije vlekli iz mene. Potem sem pa malo po malo več ljudem kaj povedala, pa ko sem šla na laparo, se mi pač ni dalo zmišljevat, kako in kaj... Tako, da pač zdaj brez problema povem svetu, da delamo na otrocih s pomočjo njašega zdravstvenega sistema.
In verjele ali ne, se bolje počutim, ko mi ni več problem priznati in povedati.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
26.7.2008 11:34:48   
sonček85
res je tako veliko lažje je če poveš koda pa skrivaš.jst sem tudi težko povedala sestri -čeprav je bila user posted image kot mami moja ,a je sprejela in rekla da ko bom user posted image ,da pije celi mesec in še potem ko rodim celi tesen.user posted image user posted image komaj čakam da jo vidim če bo res user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
26.7.2008 15:14:07   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Evo, tud z dolenjskega konca ......

Kje si točno z Dolenjske?
Jaz sem bila tam na dopustu, v Brestanici in blizu Kozjegauser posted image user posted image user posted image user posted image tam imamo prijatelje in gremo kar večkrat na letouser posted image user posted image user posted image

Mislim, da se imajo prebivalci tistih krajev že za posavce in ne več toliko za dolenjce... sem iz okolice NM.

Neposredna povezava do sporočila: 3597
26.7.2008 15:20:52   
neela
Joj punce..nf, miška, sonček....po eni strani sem vam kar fouš, ker ste upale tako na glas povedat. Jaz pa res še nisem pripravljena povedat. Tud ko sem šla na histero in laparo je vedel samo moj user posted image in pa tisti dve prijateljici. Noben drug - tud starši ne. Pa verjamem, da bi se potem bolje počutila...samo....nočem se smiliti drugim ljudem, nočem jim biti namerno po zobeh in biti ožigosana češ, 'to je tista, ki ne more imeti otrok', še zdaleč pa nočem poslušat znova in znova vseh tistih 'modrih', ki bi mi začeli razlagati, kdo vse ima / je imel težave pa jim je ratalo ipd....NOČEM! To je samo najin boj. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
27.7.2008 2:01:57   
trinity22
hojla danes sva že v San Francisku, samo še jutri in potem povratek nazaj domov

vsem hvala za lepe želje pri potovanju nazaj domov ... slabosti so še, pa so že bolj vzdržne, drugače pa se dobro počutim ... včeri sva šla v TOYS'R'US  in sva kupovala igrače za nečake in je tuki res ful cenej pa oblekce kakšne imajo pa postelje za novorojenčke pa res vse ful poceni sam kaj ko ne moreš tega vsega na letalo tovorituser posted image

berem, da so pri nas potresni sunki, zaradi akcijeuser posted image user posted image user posted image , tako je prav, navijam da bodo kmalu vidne poslediceuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3599
27.7.2008 15:34:03   
sonček85
lepo uživaj še naprej in kupi še kaj zase ne samo za druge.user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?