|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
29.7.2008 13:37:00   
miska73
Biba, pust ti karakter... čimprej test nared, saj veš da nas tudi firbec matra...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
29.7.2008 13:38:58   
Rakica_80
Ja res, dej naredi testuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Karakter gor karakter dol........user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
29.7.2008 13:54:01   
Anonimen
sam ena črtica.. user posted image   user posted image    user posted image   user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3653
29.7.2008 13:57:23   
miska73
Biba, to ni fer... ampak, dokler se ne ulije lahko še upaš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
29.7.2008 14:22:20   
tejčica30
Joj, biba, morda pa si prehitro delala test? Kateri dan ciklusa pa si in kdaj je ne pričakuješ? Ne obupat, dokler se ne ulije je upanje! (to dopovedujem tudi sebi, ki me je danes dopoldan potolkel tisti glavobol, ki je vedno dan ali dva pred M).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
29.7.2008 15:11:29   
Rakica_80
Sigurno si delala prehitro test, počakaj še malo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Punce moje zlate, jaz sem bila sedaj v trgovini in sem skoraj padla skupaj, slabo mi je prišlouser posted image
Sem šla do bližnje lekarne in sem imela pritisk 148/90 Pulz 90user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma kaj je to enega vragauser posted image user posted image user posted image
Drugače imam bolj nizkega!!!!

(odgovor članu tejčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
29.7.2008 22:15:47   
trinity22
hojla čvekice, mi smo nazaj... jeeee, saj je bilo lepo ampak doma je pa najlepše, sploh pa ker se lahko najem ...user posted image

vidim, da držimo pesti, BEBII in biba12 upam, da se vam uresniči največja želja, držim pesti in navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fargi uživaj na kratkem oddihuuser posted image

neela in nf vidve pa kar v počitniško prestavo dajta pa malo bolj počasi delajta, pa že bouser posted image  saj do dopusta je vedno tako daleč potem pa tako hitro mineuser posted image

jaz tudi začnem že jutri s pranjem, pospravljanjem, predvsem pa z učenjem, imam še en izpit in mi najeda živce že cel dopust, tako da moram to spravit čimprej pod streho ...

držite se, se tipkamo

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
29.7.2008 22:33:50   
nf
Popotnica je nazaj!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Kako je bilo? Kdaj dobimo slikce? user posted image  Ne vem, če si nas kaj brala, ampak jaz sem ene 10krat napisala, da sem čist zelena od foušarije! user posted image  Zdaj nam pa prosim napiši celo pot od letala tja do letala nazaj. Sej res, kako kaj nosečniške skrbi, te že kaj trkajo?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
29.7.2008 22:35:48   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Punce moje zlate, jaz sem bila sedaj v trgovini in sem skoraj padla skupaj, slabo mi je prišlouser posted image
Sem šla do bližnje lekarne in sem imela pritisk 148/90 Pulz 90user posted image user posted image user posted image user posted image

Bejbi sindrom? Pritisk si imela pomoje zato visok, ker si se malo ustrašila tega dogajanja. Samo tisto o padanju skupi mi je pa malo sumljivo...tctctc...tctctc user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3659
29.7.2008 22:38:59   
Rakica_80
Jooooj Nf, nestoj mi o teh sindromihuser posted image
Ti bom jutri znala povedat kakšen sindrom imam, ker grem na krvnegauser posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
29.7.2008 22:48:30   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Jooooj Nf, nestoj mi o teh sindromihuser posted image
Ti bom jutri znala povedat kakšen sindrom imam, ker grem na krvnegauser posted image

Juuhuuu končno! user posted image  user posted image  user posted image  Navijam zate!!!! user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3661
30.7.2008 7:02:30   
trinity22
ojla nf, sem brala malo tudi za nazaj, pa naj  po pravici povem, da jaz nad samo Ameriko nisem tako navdušena, vse je tako veliko in tako daleč, res je da si je vredno ogledati nekatere stvari, ki smo se jim prej le čudili po TV -ju npr. grand canyon me je očaral, pa meteorski krater pa sequoia park, kjer so drevesa res enormna, pa mogoče še sam Vegas kot zabaviščno mesto in po hotelih, ki posenmajo evropske znamenitosti ( benetke, eiflov stolp, belagiove fontane, stratosphere tower, kjer na vrhu v restavraciji ješ, raven pa se ta plošča es čas čisto počasi vrti in si res ogledaš med večerjo celo mesto ...), drugače pa ogromno puščav in skal kakeršnih koli barv ( rdeče, sive, rumene) brez zelenja, tako da sem se včeraj komaj nagledala zelene barve v naši ljubi deželici ... Da pa hrane tam sploh ne omenjam, sicer skoraj sam fast food, pa še to ogromne porcije ... verjetno se mi je hrana zagabila tudi  zaradi nosečniških slabosti, vendar pa ne vem če bi bilo  kaj dosti drugače pri zdravem apetitu ...Kljub vsemu pa je bilo nepozabno doživetje, ogromno sva si ogledala, predvsem pa sva uživala drug ob drugem in se pogovarjala o najini pikici, ki je meni povzročala kar nekaj težav, ampak to bo hitro mimo, v ponedeljek imam že prvi pregele in komaj čakam in upam in molim, da bo vse OK ...

slikce pa bodo, ko jih dava na rač. pa mal urediva, ker sedaj imava ogromno skal, pa ceste, ceste, ceste, tako da moram tiste zanimive ven najdit ...

se še tipkamo, pridne bodite

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
30.7.2008 7:03:29   
trinity22
BEBII držim pesti, da bo krvni test pozitivenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3663
30.7.2008 8:25:59   
nf
Trinity sliši se, kot da nisi bila preveč navdušena. Veš, zakaj sem te med drugim spraševala, ker bi tudi moj dragi rad šel potovat po Ameriki. Jaz sem v bistvu podobno pot, kot si jo ti zdaj naredila, že dala skozi, ampak ajde to je bilo še v najstniških letih, ko mi je itak za vse dol viselo. Samo se res ne spomnim, da bi bilo kaj posebej lepo. Mu bom rekla, da se ti tudi ne strinjaš, da greva potovat po Ameriki. user posted image  Če bi že šla v Ameriko, jaz bolj navijam za Mehiko, drugače me pa veliko bolj vleče spet v Afriko. user posted image
A v ponedeljek imaš že prvi pregled? Ja čist hudo, kako gre čas hitro okoli. Jaz ti bom že kar zdaj zaželela, da bo šlo vse kot mora, ker grem v petek že na morje.

Neposredna povezava do sporočila: 3664
30.7.2008 8:58:16   
Anonimen
Dobro jutro!! user posted image

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 3665
30.7.2008 9:05:33   
Rakica_80
Dobro jutro vsem!!!
Hvala vam punceuser posted image user posted image user posted image zlate ste!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem že opravila, ob 10.00 grem po izvideuser posted image
Kaj bo, pa bomo videli kasnejeuser posted image
Če vam povem po resnici, malo me je prpa zgrabilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
30.7.2008 9:59:12   
Anonimen
BEBIII, ura je 10.00!!!

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 3667
30.7.2008 10:02:32   
nf
Bebiii  user posted image  Bebiii user posted image  Bebiii user posted image  Bebiii user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
30.7.2008 10:51:39   
Anonimen
BEBII nam noče povedat kaj je izvedela!!! user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 3669
30.7.2008 10:57:28   
nf
Bebii je sigurno izvedela, da je nosečka in zdaj praznuje in skače do stropa od veselja! user posted image  Dej še nam zaupaj, da bomo lahko še me user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
30.7.2008 10:58:12   
Anonimen
čist možno... user posted image   user posted image

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 3671
30.7.2008 12:29:06   
miska73
BEBIII? Kje si? Javi se.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
30.7.2008 12:32:08   
Anonimen
sem se sedajle odločila: fantek bo Umberto, Urlik ali Jadranko, punčka pa Genovefa ali Hermina. user posted image    user posted image   user posted image  

http://www.vecer.si/d2003/imena/imena.asp

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 3673
30.7.2008 12:48:33   
miska73
Biba, te drži tale čas kislih kumarc... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
30.7.2008 13:53:27   
nf
hahahaha moj bi bil tudi Jadranko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pa Leopold in Visko user posted image  user posted image
Kje je naša Bebiica???

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?