|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
28.7.2008 7:04:20   
Anonimen
Ojla punce.

Kako ste preživele vikend?

Midva sva se malo potepala, malo zabušavala, predvsem pa veliko jedla.user posted image user posted image user posted image

Glede vaše teme, ali ste komu povedale ali ne.. Moja mami ve, da ni vse tako kot bi moralo biti, in da pač ne rata. Tud tašči se že malo sanja, ker sem ji zadnjič malo namignila, ko sem spet poslušala, kaj čakama. Prijateljice ne vedo, razen ene, ki je daleč stran od mene. Zakaj ravno ona? Ker vem, da tud če bo povedala svojim prijateljicam, to še vseeno ne bo prišlo do naših krajev. Tukajšnjim prijateljicam pa enostavno nekako ne upam, ker se mi zdi, da se to potem ful razve. To pa nočem. Saj zaenkrat še ne.

Drugače je pa danes moj 30 dan. Lahk sam rečem, da sem cel vikend čutla, da je to to in da sem user posted image . Znaki so mi čisto izginili, prsi me ne bolijo, razen tam pa tam me "zaščemi" okoli bradavic. Še vedno mam bel izcedek. Ostalo pa nič. No, danes me sicer malo boli jajčnik, ampak ni panike. Ne vem kaj naj si mislim, glede na to, da me prsi nič ne bolijo..user posted image  user posted image   user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3601
28.7.2008 8:00:26   
miska73
Biba, kaj pa testek? lulanje na palčko? ne bi ti malo preverila kako in kaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
28.7.2008 8:53:23   
Anonimen
mišek, bi ampak me je malo strah. user posted image  Plus tega imam ciklus na 33 dni, tako, da je še prezgodaj. Tako, da bom še počakala par dni. Prejle sem imela občutek, da se bo vlilo - trebuh me je začel bolet, pa v križu tud ful in tud čutla sem, ko je nekaj priteklo. No, potem je bil pa samo bel izcedek, skoraj voden. user posted image  

Ma saj vem, da je lahko to karkoli. user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 3603
28.7.2008 8:57:51   
miska73
Biba, ma saj vem kako je to tiste dni... Sto občutkov, da se bo ulilo, pa sto, da se je prijelo...
Ti, od kar sva pa zamenjali najina avatarja, se mi pa zdiš kot moja sestrica, ko sva si tako podobne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
28.7.2008 9:46:06   
Anonimen
ampak tole z avatarjam je pa res. Včasih prav pogledam al si ti al sm jaz.. user posted image   user posted image    user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 3605
28.7.2008 9:48:56   
Anonimen
eno vprašanje: a vas je kdaj strah, da bi vas na forumu kdo prepoznal oz. vas že pozna in, da bi vas pol mal "zasledoval" po forumu in okoli razlagal, kaj ve pišete tu gor??

Mene je že malo strah, ker imam občutek, da se mi to dogaja. Na žalost!!! user posted image    user posted image    user posted image     user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3606
28.7.2008 9:49:55   
tejčica30
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Joj punce..nf, miška, sonček....po eni strani sem vam kar fouš, ker ste upale tako na glas povedat. Jaz pa res še nisem pripravljena povedat. Tud ko sem šla na histero in laparo je vedel samo moj user posted image in pa tisti dve prijateljici. Noben drug - tud starši ne. Pa verjamem, da bi se potem bolje počutila...samo....nočem se smiliti drugim ljudem, nočem jim biti namerno po zobeh in biti ožigosana češ, 'to je tista, ki ne more imeti otrok', še zdaleč pa nočem poslušat znova in znova vseh tistih 'modrih', ki bi mi začeli razlagati, kdo vse ima / je imel težave pa jim je ratalo ipd....NOČEM! To je samo najin boj. user posted image

Neela, kakšna podobnost, natanko tako se jaz počutim - nočem, da drugi vejo, me pa hoče včasih kar raztrgat od bolečine, pa se ne morem nobenemu zaupat. Razen dvema prijateljicama, ki sta na drugem koncu Slo pa se žal ful redko vidimo, po telefonu pa tudi ni pravi feeling za takšne pogovore - itak pa te bolečine ne razume nihče, ki tega ni dal skozi....
Sta bila dva dni na počitnicah nečaka stara 6 in 7 let, to je bilo živahno... zvečer pod odejo pa sem jokala kot dež, kako si želim z otroškim smehom napolnjeno hišo...

Drugače pa sem trenutno v fazi pričakovanja ali bo user posted image ali user posted image , nekih posebnih znakov nimam ne za eno ne za drugo. V petek delam test, če se prej kaj drugače ne pokaže.

Uživajte v soncu!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
28.7.2008 10:17:51   
Anonimen
tejčica, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  držim pesti, da se ti želje kmalu uresničijo, in da ti ne bo treba več jokat..user posted image  

Jaz tud razmišljam, da bi delala test, sam ne vem kdaj. Najraje bi v četrtek (33 dan), sam se mi zdi prezgodaj. V petek greva na morje in ga nimam želje zjutraj delat. Mogoče v soboto na morju če je še vedno ne bo?? user posted image

(odgovor članu tejčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3608
28.7.2008 10:22:20   
nf
Hoj babe!
barba vratio kući user posted image  Bila sva na Cresu in se totalno sprostila. Cel vikend sva kajakirala in plavala, skratka fino je bilo. user posted image

Vse tiste, ki to da nam ne rata še na veliko skrivate, ane Neelika in Miška, dejte povedat nooo. Se me zdi, da same ugotavljate kakšna ječa je to, da folku ne poveš in potem kr naprej poslušaš same neumne opazke, kako je že čas za user posted image  in blablabla. Moram rečt, da jaz sem prijateljicam že od samega začetka razlagala o teh stvareh in že od samega začetka skupaj navijamo, da enkrat le rata. Res pa je, da tiste ki tega same niso doživljale, ne morejo biti 100% na moji strani. Ko sem pred kratkim povedala še staršem in tašči&tastu sem bila pa sploh pozitivno presenečena, kako se je vse v dobro obrnilo. Nobenih glupih opazk več, sama obzirnost jih je. Pa še dobro mi kuhajo zadnje čase! user posted image  Meni sploh ni žal, da so te info javne. Sicer pa, folk ima težave z marsičim in to z veliko hujšimi stvarmi kot je zanositev, nobody's perfect.

(odgovor članu tejčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
28.7.2008 11:35:39   
miska73
Nf, tole si pa zlo dobro napisala in se pridružujem tvojim ugotovitvam.
Edino, da sem sama od začetka skrivala, pa se zdaj čudim zakaj.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
28.7.2008 11:41:26   
miska73
eno vprašanje: a vas je kdaj strah, da bi vas na forumu kdo prepoznal oz. vas že pozna in, da bi vas pol mal "zasledoval" po forumu in okoli razlagal, kaj ve pišete tu gor??

Biba, jaz se držim tega, da se zavarujem, kjer se pač da.
Zaščiti si najprej svoj profil (izberi opcijo "Ne prikaži mojega profila").
Ker se da namreč kliknat na tvoj profil in brez problema videti tvojih zadnji 100 objav...
in tako če kdo želi lahko iz izbranih objav pač več razbere, kot če so le te razpršene in izgubljene med množico drugih objav...
Pa čim manj zelo osebnih podatkov puščaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
28.7.2008 12:01:01   
Anonimen
sem že skrila profil. Lahko ena proba, da vidim če res deluje??

Ma, fora je v tem, da me je nekdo prepoznal in se mi zdi, da bere moje teme. Slej ko prej me bo našel tudi med klomifenkami, tega pa nočem. Mogoče je najboljše, da nič več nič ne napišem??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3612
28.7.2008 12:18:20   
Fargesia
biba, deluje...piše član že želi razkriti profila

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
28.7.2008 12:19:02   
Anonimen
fargi, hvala.

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3614
28.7.2008 12:34:46   
Rakica_80
Pupe moje drage, danes sem delala test in bi vam rada pokazala slikico pa nevem kako jo naštimat gor,jo bom sedaj postavila v album! zadeva pa je taka, test sem delala pred eno uro in mi ni takoj nič pokazalo in sem vrgla listič v smeti, iz firbca sem šla pogledat v smeti, kod da me je nekaj odvleklo tam in POGLEJ TI user posted image , AMPAK DRUGA FULLL RAHLA!!!!
Samo sem ful zmedena, da ni samo prevara, ker piše na Baby Checku, da rezultat pokaže samo do pet minutuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem pa tako veselauser posted image user posted image user posted image user posted image in se bojim pšonovnega razočaranja!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
28.7.2008 12:39:54   
Rakica_80
Res pa je da sem delala par dni prej kot bi morala!!!!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
28.7.2008 12:42:20   
miska73
Bebii, obvezno moraš ponoviti test. Saj veš, da piše, da po 5 minutah ne velja.
Držim pesti za ponovljen test.

Neposredna povezava do sporočila: 3617
28.7.2008 12:45:37   
Fargesia
BEBIII, tukaj naloži slikico, pol pa kopiraj BBC kodo

http://imageshack.us/

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
28.7.2008 12:46:21   
Rakica_80
Ma kaj zna pridetuser posted image , tudi če nisi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
28.7.2008 12:48:52   
Rakica_80
Sej sem naložila v moj album slikico!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3620
28.7.2008 12:57:00   
Anonimen
Črtica je, samo, da ga res mogoče nisi prepozno pogledala?? Najboljše da jutri zjutraj narediš še enega.

Neposredna povezava do sporočila: 3621
28.7.2008 13:01:06   
Rakica_80
Ja jaz sem ga prepozno pogledala, ampak sem ga tudi prezgodaj vrgla v smetiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
28.7.2008 13:04:04   
Anonimen
user posted image

Kaj pa če bi kar sedaj naredila še enega, če ne moreš čakati do jutri?

Neposredna povezava do sporočila: 3623
28.7.2008 13:08:04   
Rakica_80
Ma ne na enega ampak na več njihuser posted image user posted image
Šibam, pa vam javim kasneje rezultateuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
28.7.2008 13:14:42   
Anonimen
Dej hitr javi, ker jaz šibam čez 10 minut domov. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?