|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
17.2.2008 11:35:32   
thumbelina
valika - jaz sem te "čudne kombinacije" pošturdirala šele pri otrocih, ko sem jima nekaj cmarila in ugotovila, da je hudo dobro. Včeraj sem tamalemu nardila na čebuli potenstan brokoli in grah, pa en košček govedine se mu kuhala notr, dala sem še sol in lovorov list in malo testenin. Jao jao kok je blo dobr, sem na koncu, česar ni pojedel, vse pojedla...
Sem pa pred kratkim poštudirala, da so mlinci tud nadvse dobra hrana, sam če jih ne pustiš dolgo v vodi. Pa kakšen pečen piščanček zraven pa korenček in grah, je hudo dobr.
No mi danes fižolovo juho in jogurtovo pecivo, da se ne bomo skoz z mesom nažirali...

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
17.2.2008 11:38:08   
gaja*
Hej hoj user posted image
Sem ravno pri naših doma in sem se kr za sestrin leptop spravila. Danes mama kuha za nas, tak da smo mi fraj user posted image user posted image

Zgleda, da ima gaja res bolj trdo glavo. Včeraj je bila zelo pridna cel dan, sploh ni kaj jokala ali sitkala. user posted image user posted image Tak da zgleda, da v petek res ni bil njen dan user posted image user posted image
Sva se potepali po evroparku in sva šli v tisti čarobni svet (al kaj je že) in ja taaaaakooo uživala, da je kr vriskala zraven. user posted image user posted image user posted image

Dnevnik za dojenčka: jaz gaji izpolnjujem dve knjigi (ne vem naslovov, ena je rumena, druga pa rdečauser posted image ), pa se mi nobena ne dopade. Mi ni všeč, kar moreš vpisovat, pa še res je taka zmešnjava not, da bi lahko vedno vse prelistala...
Jaz ji poleg pišem še v navaden zvezek in ji dam še kako sliko noter. Zdaj pišem za vsak mesec po datumih (pa ne vsak dan), pač ko se kaj zgodi. Je kr podrobno. Od enega leta naprej pa ne bom tak fejst pisala. Zdaj ji nALEPIM VEDNO SLIKO (upsuser posted image , nisem navajena tipkovnice) za 1,2,3... mesece... Sem še kr pridna, je napisanega kr precej materiala...

Ne vem, če kdo danes praznuje, ker imam na mojem leptopu na namizju napisano kdaj kdo praznuje. Bom doma pogledala , pa potem napisala, da ne bo kdo mislil, da sem pozabla...

No, morem it
LP 
user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
17.2.2008 11:39:40   
sabri
Dobro jutro vsem, ma jaz samo pogledam in vidim sonce, pa sem že zunaj, sva se obe fajn oblekli in kar šli ven že ob pol 10 in je kmalu zaspala, sem jo potem zapeljala za hišo na sonce in je spala še pol ure. Me je skrbelo, da jo zebe, pa je bila tak zadekana, da sem vrečo odprla je kar puhnila toplota venuser posted image . Je bil pa res mraz no, ampak jaz kar sonce gledam pa me mal manj zebeuser posted image .
Joj lobanja počila, jaz se pa kar tolažim, da so bolj gumijasti, ker mi je preveč hudo,ker pade kake dvakrat na dan. Od včeraj ima spet modrico.user posted image
Kuhanje: danes kuham kr nekej čorbo, sem kar popražila čebulo, malo moke, zalila, dala kuro not pa zelenjavo, krompir, na koncu bom dala pa še mal rižka in bomo videli, kaj bo to ratal. Se kar zmišljujem včasih in kar nekaj rata, kak pravijo, za drek doštukat bo dobruser posted image .

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
17.2.2008 12:18:28   
JAPE
Ojla!
Sem lih malo frej...sta šla z atijem na sprehod, Klara pa je v nahrbtniku.
Dnevnik: Imam knjigo  Moj prvi album - rumena, pa mi tudi ni tako všeč. Zraven pa je bil še koledar za prvo leto, tja gor pa si zapisujem vsakodnevno dogajanje. ( tako kot ti opisuješ gaja ) Sicer je zdaj že dolgo časa vse prazno, ker nisem tako pridna, da bi vsak dan sproti kaj napisala. No po enem letu, pa bom tudi jaz to nehala početi. In potem zapisuješ stvari samo še tiste res pomembne.
Sabri - če se prav razumela, so ti podaljšali porodniško...user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
17.2.2008 12:30:33   
sabri
Sem prej pozabila vprašat, vem da je na hitro ampak a ima katera jutri čas za kako srečanje, ker na žalost meni pol cel teden slabo kaže, ful bi pa rada šla na srečanje, ki bo predvidevam kak dan kasnej. Ker v torek ne morem, sredo zelo na hitro, ker grem na probo za en šiht ob dveh, pol gremo pa na štajersk do konc tedna.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
17.2.2008 12:47:14   
sabri
Sem naredila nov album, geslo isto, da vidite kake friske naša dela včasih, men je tok smešna, na eni ji sam še rožički manjkajo, tak priden pogled ima 2 slikca.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
17.2.2008 13:05:32   
thumbelina
ja kok spet piha zunaj. Pa to ni normalno, da vsak dan tok piha. 

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
17.2.2008 13:51:47   
zoom zoom
Mi smo šli pa na sprehod ob 10h in ni nič pihalo do 300 m pred domom, smo domov prišli ob 11.30. Je bilo prav liušno. Zdej pa ni več tako, ker ful piha + ful sonce. Groza od groze. Tudi tamala ni dopoldan nič spala in je šla spat ob 12.30 (od 7h zjutraj).

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
17.2.2008 15:48:28   
smotka lonib
Spet sem od drugih čvek tole prekopirala. je tako zatišje tuki gor, da moram neki nalimat. Pazite se , da se vam res to ne zgodi.
user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
17.2.2008 15:52:12   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: sabri

Sem naredila nov album, geslo isto, da vidite kake friske naša dela včasih, men je tok smešna, na eni ji sam še rožički manjkajo, tak priden pogled ima 2 slikca.

user posted image user posted image ja, kok je fletna Taja. Zgleda pa tako kot, da bo glih zdej eno ušpičla. Pa že fajn stoji. Naša je s težavo dvigne ob kavču, pa še takrat jo moram držat, ker ima noge kot teličekuser posted image . Pa tistega polžka s kockami ima, ki ga je dobila za dedka mraza (policijskega dedka mrazauser posted image ). Naša se ful rada s tistimi kockami igra.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
17.2.2008 15:52:52   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

ja kok spet piha zunaj. Pa to ni normalno, da vsak dan tok piha. 

Pri nas pa ne piha ampak je ful mraz, čeprav je sonček zunaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2061
17.2.2008 15:58:54   
zoom zoom
naša je pa spala ceče 3 ure. Ampak do večera verjetno ne bo več.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
17.2.2008 16:38:54   
JAPE
Sabri, mi prosim pošlješ geslo, ker ga nimam.

Neposredna povezava do sporočila: 2063
17.2.2008 16:53:34   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: zoom zoom

Kaj bi jest vse dala za to, da bi spala cele 3 ure. celo bajto bi lahko obrnila.

Neposredna povezava do sporočila: 2064
17.2.2008 17:08:47   
Anonimen
hoj!
pa res je tukaj zatišjeuser posted image  le kam ste punce pobegnile????
no, mi smo bili na obisku pri tašči. je imela kar ene par krepkih - tako da si ne upam niti poštudirat, kako bi bilo, če bi živeli skupaj?????
no, lara itak tam ne spi, pa mi je sedaj zaspala v avtu  - ampak ko jo vzamem ven iz avta, pa je fertig s spanjem - joj, kako me to jeziuser posted image . potem pa naj mi še kdo pamet soli, da bo mala že spala, ko bo kao zaspanauser posted image user posted image user posted image . ja, saj bo, ampak ko bo že čist koma....in to je ponavadi potem že prekesno za njo....in potem je teeeeeeeeečččččka. ampak, to nikomur ne moreš dopovedat - si itak mislijo, da imaš svoje fore in da je mala razvajena - joj, kak me to razjezi.
pa eva je danes tako lepo pojedla kosilo, in smo potem šli. in ker je doma jedla zajca v omaki, se ji je pri tašči zaluštalo čokoladnih kosmičev - pač nekaj sladkega. in je bila taka užaljenost, da ni htela jesti mesa. tako da je tašča cel čas govorila, da ji teh kosmičev ne bo več kupila, ker noče jesti mesa. me je eva samo milo gledala - jaz pa butl, ker se nočem zamerit, se nisem postavila v  branuser posted image .
eh, ne bom več težila....

sabri - ful luštna tvoja taja..... samo ne vem, kaj pomeni "mešano"user posted image user posted image  (a priimek)user posted image user posted image  al je pač samo zmešanouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2065
17.2.2008 17:09:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

IZVIRNO SPOROČILO: zoom zoom

Kaj bi jest vse dala za to, da bi spala cele 3 ure. celo bajto bi lahko obrnila.

da se še jaz považim, lara je tudi spala od 9.30 pa do 12.00 user posted image user posted image user posted image
lonib, pa nisem kaj extra naredilauser posted image  - skuhala.... no, pa malo z evo igrala

Neposredna povezava do sporočila: 2066
17.2.2008 17:11:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

Spet sem od drugih čvek tole prekopirala. je tako zatišje tuki gor, da moram neki nalimat. Pazite se , da se vam res to ne zgodi.
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2067
17.2.2008 17:17:20   
Anonimen
ja, thumbelina - saj jaz tudi včasih skuham kao v 1 piskru - in je tudi dobro tako malo za sprremembo. sem samo vprašala,  zaradi govedine - ki se ponavadi kuha malo dlje kot krompir???? ali pa ne???? razsvetli meuser posted image user posted image user posted image

jaz sem na primer zadnjič naredila tako omakco iz mletega svinjskega mesa, pa ful notri zelenjave - kar sem pač imela - korenje, grah, koruza, cvetača - potem pa sem na koncu samo še malo bolj zalila z vodo, in dodala špagete - joj, je bilo njamsi, boljše, kot če bi špagete skuhala extra - poskusite enkrat punce - je res boljšeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2068
17.2.2008 17:18:57   
Anonimen
evo, sedaj pa imam jaz samogovore in spravljam not vse na nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image .

nič imejte se še lepo danes in se stisnite k svojim dragim - majhnim in velikim angelčkomuser posted image in vragecomuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2069
17.2.2008 17:22:06   
taška30
Hojla,
mi smo kompletni, smo bili prej pri moji mami, kamor smo šli iskat Manco.
Lepo je imet spet obe domauser posted image .
No, ko se že hvalite koliko so otroci spali, pri nas je Julija spala v avtu tja 10 minut, v avtu nazaj pa 30 minut. Juhej!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image  In to je vse za danes, glede na to kolk je ura. Ampak Julija sploh ni tečna, če je zaspana, samo vsake tolk zazeha in si pomane oči. Zadnje čase joka samo, če je lačna ali pa če se fajn udari, drugače pa sploh ne.
Pri tem nespanju, sem se zadnjič prav nasmejala, ko je Thumbelina napisala nekaj v smislu: Matevž je bil ves bogi, ker je spal samo 2 uri. Saj ni smešno, nouser posted image , ampak malo pa jeuser posted image  - za nas, ki imamo bolj nespeče otroke, a ne Mojčca?user posted image

Bom še zvečer kaj napisala, zdej se grem ukvarjat z otroci.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
17.2.2008 18:21:13   
JAPE
Joj, se pridružujem mamicam, ki imajo nespeče otročke....! Noro! Dopoldne je spala slabo uro, popoldne pa nič! Ma, ne vem kaj je to! Sem že čist obupana! Ampak je čisto fertik in zaspana in mane očke, pa joka, pa sitnari.....spat pa ne! In taka bo zdej do 20!!!!!!!
Kdaj pa sploh začnejo otročki spat samo še 1x čez dan! Ker jaz jo bom mogla verjetno kar tako navajat.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
17.2.2008 19:39:29   
sabri
Oj, Taja se zahvaljuje za komplimente, kar prede zdraven, je tak mali narcisek, ko se ful rada v ogledalo gleda pa frise poka zdravne. No, dan smo lepo preživeli, zdaj smo se vsi trije skupaj skopali v banji, je parkrat potunkala se in kar malvode popila, pa se še kar smeje.

Jutri pol nobena ni za kako kavo, škoda no, pa drugič. Grem jo počas dat v pančevo, pa mogoč še kaj pogledam k vam kasnej.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
17.2.2008 20:34:44   
zoom zoom
Pri nas je zaspala ob 19.30,s tarejši pa par minut za njo. Ja, zaenkrat je mir in upam, da bo čim dalj.

Lp

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
17.2.2008 20:54:08   
*piškotek*
Naš user posted image  spi že eno uro. Je bil danes čisto utrujen od celodnevnega "norenja" user posted image  ali pa zato, ker se je danes spet "postaral" in upihnil 10 mini svečk ob svoji obmesečnici user posted image user posted image user posted image
Je bil pa zelo priden, kar se tiče današnjega spanja. Dopoldan je spal 2 uri, potem smo šli pa po kosilu na sprehod in je celo za nazaj zaspal v vozičku (to se ni zgodilo od njegovega 5 meseca) in sem ga zapeljala kar v predsobo, kjer je tudi bolj hladno, sem ga oddekala in je potem spal 1,5 ure. Mislim rekord, res. No, dopldne če res kmalu vstane ponavadi potem kar spi od 1 ure pa do 1,5 ure, popldan pa je njegovo spanje maximum 30 min. Zgleda da ga je mraz zdelal user posted image user posted image user posted image

Prejle smo se kopali in naš lump tako uživa v vodi, da je kaj. Kopa se v tistem stolčku v veliki kotni banji, pa je tako šprical da je bilo vse naokrog mokro, jaz pa itak. Pa fuuuuuuuuuullllllll  uživa pod tušem, ko ga na koncu "splahnem". Ga nič ne moti voda, ki mu teče čez obraz, se kar smeji in tudi če naredi požirek vode, malo pokašlja in gremo dalje user posted image user posted image user posted image

Sabri: sem si ogledala slike in je Taja res luškana in predvsem navihana punca user posted image  Glede kavice jutri žal ne morem, bi pa z veseljem ja.

Zdele pa grem pod tuš, že komaj čakam, potem pa še malo pogledam k vam.

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 2074
17.2.2008 22:04:12   
smotka lonib
piškotek!

Zala Nejcu pošilja en velik poljubček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poskok v rasti: Dojenček neprestano joče
S t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?