|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
16.2.2008 15:12:58   
laaara
user posted image no vidim, da bom rabla mal inštrukcij, kako prilepit slikico.

(odgovor članu laaara)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
16.2.2008 16:09:24   
Anonimen
ojla! da se na brzino javim. lara spi 2 rundo. moja dva pa sem s pesom vred nagnala na en kratek sprehod - da vrneta knjige iz knjižnice - pa da se eva vsaj malo prelufta - ker že pol dneva gleda nody risanke, ki smo jih najšli na you tube. sicer sem tudi htela it z laro na sprehod, ampak sma na antibiotikih zaradi vnetih ušes, pa taaaaaaaaaaako piha zunaj, da raje ne reskiram - če pa ne bi pihalo, pa bi 100% šla, saj vročine nima.

ostalim bolančkom z našo vred - čim prej ozdraviteuser posted image user posted image

pa vse nove - eu mommy, pa tristanklara - DOBRODOŠLE user posted image

tako, sedaj pa sta moja nazja, in moram končat......

(odgovor članu laaara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2027
16.2.2008 16:10:33   
tejkag
Ojla!
Tako hitro malo sem gor skočim,ima Lana obisk-njena botra jo carta.
EU mommy-sem prava vohunka a neuser posted image ?No skratka dobrodošla med nami.
user posted image user posted image user posted image za vse ki praznujejo mini r.d.

Joj, eni pa že kar hodijo al kaj!?Mislim da naša še niti ni tako blizu hoje,hodi že ob opori,samo samostojno pa še ne. Tud vstane še ne sama,če je v stajici al pa v kinderpetu. Plazenje ji je pa itak Španska vasuser posted image ,če jo dam na trebuh se v sekundi obrne na hrbet in ni šans da bi se plazla.
Pa še ena nas kar pogosto bere,jo bom že dobila,trenutno se ne spomnim imenauser posted image .
o.k. šibammmmm

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu laaara)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
16.2.2008 16:22:19   
taška30
Mi smo bili tudi pol urce zunaj, ampak je tak mraz in veter, da hvala lepa za tak sprehod.user posted image

Vrat me še vedno svinjsko boli, ležat mi sploh ne paše, ker ne najdem položaja, pa še vstanem potem komaj, najbolj mi paše hodit ali pa sedet na trdem stolu čist zravnana, kot bi desko požrla. Samo sem tako zmatrana, da me kar postrani nese. Me je že moj ful zmasiral, pa z eno žavbo sem se mazala, pa en ku rc pomaga. Že zdajle me je groza večera, ko bo treba v posteljo.
Juli spi, moj tudi, ves skrokan od žurke, sicer pil ni kej dost, ker je vozil zjutraj, je pa zato spal le 2 urci.

Uf, sem tečna sama sebi, ker ne vem kam in kako naj se dam.

Pa še ta klinčeva dohodnina me je v slabo voljo spravila. Thumbelina, žal se nisem zmotila, sem še 2x vnesla, vsakič pride isto.user posted image  Samo s tem se tolažim, da bo moj dobil ful nazaj, ker bo imel prijavljena oba otroka, med letom jih pa ni imel.

No, pa se je Juli zbudila.........

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
16.2.2008 16:49:42   
juniorka
Pri nas tudi druga runda spanja, jaz sem že utrujena, ker sem od 5ih zbujena- je mali tolk nemiren bil zjutraj, dokončno pa vstal nekaj čez 7. Pa sem mislila, da bo do 9ih, ker je zaspal malo pred 23 zvečeruser posted image
gaja, me veseli, da je z malo vse ok, jaz pa očitno preveč podrobno beremuser posted image , ko si napisala, da se je udarla- pri nas se udari itak samo v glavouser posted image , no, včasih si roko pripre v kak predal, samo tam ni joka, se samo jezi! Pa pol, da bruha in ne veš, zakaj.. me je kr stisnilo.. No, saj to bi vedla valjda, če bi ti otrok tako padel, da bi lahk blo kaj narobe, samo iz pisanja se pa marsikaj lahk sklepauser posted image
taška, upam, da ti bo čimprej boljeuser posted image
Tristan, Klara, Iris, Taja vse naj naj za mini rduser posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
16.2.2008 16:52:13   
juniorka
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Mi smo bili tudi pol urce zunaj, ampak je tak mraz in veter, da hvala lepa za tak sprehod.user posted image

Mi na misel ne pride ven hodit, kaže termometr 1 stopinjo, je pa že ob 10ih začelo piiiiiiihat, kar baje da občutku mraza še -5 stopinj! Res sem raje na toplemuser posted image !

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
16.2.2008 17:49:27   
hariba
Mi smobili na kratkem sprehodu z psom,ker je bila tečna.Komaj čakam,da moj pride čez kakih 15minut, da se bo še on malo z Zojo zabaval. Še vedno se slabo počutim, a ni šlo drugaće kot, da sem tudi okrog hodila.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
16.2.2008 19:37:58   
aischa
halo

da se vam še jaz malo na hitro pridružim

dogajajo se nam same zanimive stvari tako da sploh več nič ne sfolgam
točno en teden nazaj sem imela prometno in sem avto razbila v totalko user posted image  hvala bogu da ni bilo moje user posted image  zraven

naslednji dan se je mojemu dragemu pokvaril njegov avto tako da niti k zdravniku ni mogel, je bil zraven pri prometni in ga je vse bolelo, na srečo tudi nič hujšega

potem smo celi teden kot zmešani iskali drug avto in smo potem kupili hyundai lantro l.96 da smo postali vsaj mobilni.

user posted image  je imela dva dni vročino potem smo pa zagledali 6 zobek  danes je pa ugotovila da ona zna puzat in tako pride do vseh igrač v sobiuser posted image
je prav hecna tak kot da gledaš vojake na treningu ena roka skrčena z drugo se pa naprej vleče. prav hecna je nouser posted image

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
16.2.2008 19:47:10   
smotka lonib
aischa!
Samo , da ni bilo kaj hujšega in da nisi imela Anje s seboj. Kaj pa je s tabo?

user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo za šesti zobek.

Hariba!
Na ZS sem ti poslala sporočilo.

1vetrnica!
Nisem pozabila nate. Bi te še kej vprašala, pa si ne upamuser posted image user posted image .

Mojčca in Piškotek!
Kje sta pa vidve dons?user posted image
Mojčca, a bomo imele dons kej žurke tuki?Sem nabavila Radler, pa pivo, pa vinčeka (tokrat primorca)user posted image .

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
16.2.2008 21:47:50   
sabri
aischa: upam, da sta vidva v redu, da je samo pločevina, čeprav je tud to takoj kup problemov, ampak vseeno, še dobro, da ni bilo user posted image v avtu.
taška: a to te dostikrat špikne al kaj, to bo moral tvoj začet še preventivno masirat vsak dan pa bouser posted image .
Mi smo šli dopoldan vseeno na sprehod, čeprav ko je zapihalo je bilo noro mraz, ampak je bila tamala zadekana in skos na soncu. Potem pa smo dobili obiske, taščico in tasta in je tamala vse kar zna pokazala, sta bila čist paf, joj kaj že vse znauser posted image . Dan lepo minil, jutri upam, da bo tudi sonce, sam brez vetra, ker mi kar kosti prepiha. Sem gledala freeky friday mi je ful dobr film, zdaj pa nazaj pred tv. Nočko.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
16.2.2008 21:52:35   
smotka lonib
sabri!
Pri nas je tud malo pihalo, ampak ne veliko. je pa bilo na sončku prov fino. Sem Zalo komaj premaknila ven iz garaže. je notr vidla palčka (1 meste visokega betonskega) in se je hotla skoz z njim zgovarjatiuser posted image . Naša bolj po kitajsko govoriuser posted image .

Kdaj greš delat? Jest 1. aprila, če ne bom dobila podaljšano. Mi je ostalo še 15 dni lanskega dopusta in ga bom takoj ponucala. Me kr zmrazi, ko bo treb it delat.user posted image user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
16.2.2008 22:08:46   
sabri
Lonib: a ti premestitva potem ni uspela? Mi smo dobili podaljšano porodniško, ampak gre moj za tiste tri mesece, ker imam jaz še cel stari dopust in ga bom koristila in bom skor do maja še doma.

Neposredna povezava do sporočila: 2037
16.2.2008 22:10:06   
sabri
aja lonib, kaj imaš ta link spodaj, neko mestece?

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
16.2.2008 22:28:22   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: sabri

Lonib: a ti premestitva potem ni uspela? Mi smo dobili podaljšano porodniško, ampak gre moj za tiste tri mesece, ker imam jaz še cel stari dopust in ga bom koristila in bom skor do maja še doma.

A tebi lanski dopsut ni propadel. Meni je 10 dni, ker ga pač zaradi bolniške nisem nič izkoristila. Ostalo mi je še 15 dni tako, da aprila začnem. FGlede prošnje za premestitev naj ti povem, da sem jo poslala okoli 29.11.2007, odgovor pa sem dobila šele včeraj 15.2.2008user posted image . Rabijo 2, meseca in pol, da ti odgovorijo, da zaradi problematike v Ljubljani, ne morejo odobriti moje prošnje. Barabe hudičeveuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Jest čvekam še pri mamicah po 35 letu in tam nam je ena dala link o neekem mestu, ki mu sam izbereš ime in pol vsak lahko enkrat na dan klika gor in timpol rastejo hiške in prebivalstvo se ti veča iitd..Malo za igrat.user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
17.2.2008 7:28:20   
zoom zoom
Dobro jutro.

A še vsi spite. Pri nas se je, kot skoraj vedno bejba prebudila malo pred sedmo in sva potem kar vstali. Ponoči se je prvič zbudila ob 24h popila mleko in spala do treh, potme sem jo pa kar k meni prestavila in je v sekundi zaspala nazaj. Ta starejši pa še spi.

Sva bila včeraj v gledališču in je bilo tako dino. Sva gledala Mačka Murija (je tko na pol mjuzikel - res fino, čeprav je bilo ful dolgo (več kot uro). Na trenutke je starejšega malo odneslo kar nekam (z mislimi), ampak ko so začelo spet pet ali malo bolj poskočno govoriti je pa spet noter padel. Sva pa komaj dobila parking prostor, ker je bila taka gužva.  Noter pa tudi taka gužva, ampak mi2 frajerja sva sedela v 1. vrsti, ker sva imela že več kot 1 mesec karte kupljene.

JE pa pri nas že navsezgodaj tak sonček, pa nič ne piha. Samo ne vem koliko stopinj je zunaj, ker se nam je termomerer pokvaril. Ko se bomo mi spokali ven, bo pa sigurno začelo.

Včeraj sem potem zvečer likala. Je bil na Hallmarku en lušten film in sem ga gladala in likala (celo uro in 45 minut).

Uživajte.

Neposredna povezava do sporočila: 2040
17.2.2008 8:07:23   
hariba
Dobrojutro! Zoja se je zbudilaob 6.30 in od takrat dalje raziskuje.Trenutno seigrazmojimi viklarji,no jaz jih itak ne uporabljamveč, onajih je izomarceprivlekla in zdaj so zelo zanimivi,ker so ježki in se meni in njej primejo na oblačila. Jih je hotela v Denisovo sobo odvlečt, ker tisto je njen ljubljenček, panisem pustila naj še kakepol urce spi, da ne boprehitro divjanja.
Likanjejaz sem tudi včeraj zvečer1 uro likala. Imamsušilca, ampkasrajcemojemu moram, onih hlač na robpa sploh ne dajemv sušilec. Joj kako sovražim tiste hlače likat. Včeraj sem imela 3 komade. Likat moram pa obvezno tudi vse hlače, mikice in tudi kavbojke za velikega. Sem mu rekla,da si bo moge zdaj si sam začet. Ni hotel nič slišat o tem. Ostala otroška oblačila pa bolj malo, bom mogla pa svoja spet začet, zdaj ko bo zopet služba na dnevnem redu. 
Grem se še maloZoji posvetit.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
17.2.2008 8:09:31   
hariba
Ja tipkovnico bom pa v smeti vrgla, presledek ne prijema.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
17.2.2008 8:52:46   
zalbi
dobro jutro!
user posted image za vas....

Harbia - men pa o, pa e občasno ne primeta - pol pa zgleda kot da ne znam pisat - ampak mi je tikpvnica ful všeč - k je una k ma lučko pod tipkam....tko da... ja ampak jo bo treba zamenjat.

Naša noč ok - enkrat se je zbudila za dudo.

likanje - jst minimalno likam - kar je res zmečkano.... tko da čim manj jst pravim... ja me pa čaka en kup - prti, postelnjina - bom šla k mji mami po likalni stroj - da bo hitr - pol pa še ne par stvari - mogoče danes zvečeruser posted image

1vetrnica - ja album, no jst ga ne pišem, sm bolj bedna kar se tega tiče, mam pripravljeno da bom končno izpolnila moj otrok, pa se kr ne spravim... nevem, nisem za te stvari....

tko zdej pa grem kavico skuhat...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
17.2.2008 9:15:02   
thumbelina
dobro jutro dober dan še z moje strani.
Mi smo imeli resmirno noč in sem prav lepo naspana. Hčerka trenutno gleda Marcelina (živ žav - ma to risanko ful rada), mož nosi Matevža, ker je že siten in zaspan. Je pa pojedel zdajle eno jabolko, pol pomaranča in pol kosa kruha.... Ful mu je všeč kruh in se prav krega če ga vidi in mu ga ne damo.
Mi je Keršičeva pokazala par fletnih vaj, ki jih celo Matevž rad dela, kar je povsem nasprotno z njegovim obnašanjem do zdaj. Se vedno trmari, ko sam začuti, da mu hočem kaj popravit... No danes sem optimist in uspeli bomo pa če ne vem kaj. Ne vprašajte pa me, ko pridem z naslednje terapije. Takrat sem ponavadi čist potrta..

Tukaj je ful mrzlo in ja Zoom zoom, pri nas tud začne pihat točno tisto minuto, ko se jaz pojavim z otroki zunaj. No mi imamo vsaj na eni strani bajte ponavadi zavetje, tako da se potem pač za ene pol urce nastavimo sončku in ko tamali začne sitnarit gremo noter.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
17.2.2008 9:56:03   
*piškotek*
Pozdravljene aprilčice user posted image

Jaz pa kar nisem imela včeraj nič časa tukaj viset. Sem cel dan nekaj kuhala. Najprej za user posted image , potem za nas, pa mojega še ni bilo domov, pri meni lakota, pa sem si naredila do konca in se jedla, za mojga sem pa pustila in je prišel čez eno uro domov in sem še njemu naredila do konca da je jedel. Pol je bil pa itak že user posted image  spet na vrsti. Mah, sem imela kar poln kufer kuhinje včeraj. Potem smo šli pa še k mojim, ker je imela moja babica rojstni dan. In zvečer sem kar padla v posteljo.
Danes moj nekaj pospravlja po kleti, mali je šel ravno spat, ker je bil pokonci že od 6.30 in je bil zdele že čisto adijo.

Likanje: jaz likam zeloooo malo odkar imamo sušilca. Cunje res takoj zložim ko so suhe in ni nič pomečkano. Dobro, speglam kako tako bolj fino mikico in pa hlače, srajc pa hvala bogu nimam in pa hlač na rob, ker moj tega ne nosi.

Dnevnik za dojenčke: jaz mu izpolnjujem 2 tisti knjigici. Ena je Dnevnik mojega malčka (iz telegrama), druga pa Prva spominska knjiga. Dve pa pišem zato, ker je se mi je zdelo v prvi precej premalo takih prostorčkov za vpisovat kake bolj pomembne dogodke in premalo za napisat nasploh. Zdej ap kr obe pišem. To mu izpolnim enkrat na mesec, da pač ne pozabim določenih stvari. Da bi pa pisala vsak dan pa res ne zmorem, nimam ne volje ne časa. Je pa sigurno lepo brat od vsakega dneva posebaj. Jaz imam še vedno moj album oz. ta dnevnik ko mi ga je izpolnjevala moja mami in je res fino vsake toliko časa not malo pogledat in prebrat.

Zdej pa se grem "posvetovat" z mojim, kaj bomo danes jedli za kosilo user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
17.2.2008 9:57:57   
Anonimen
dober dan - jutro je že mimouser posted image
naša noč suuuuuuuuuper. nihče se ni zbudiluser posted image  - niti jaz ne, ki grem VEDNO in to res čisto vsako noč od kar pomnim na wc ponoči. sem zgleda bla res ful povožena.....no, danes pa novim zmagam naprotiuser posted image .
sicer sem imela zjutraj čist majco mokro - in me je malce skrbelo, kaj če ne bo htela zizat - ampak na srečo jeuser posted image .
mi smo spet sami - mojcaB - midve vema kako je to imeti lovca, a ne?user posted image
pozneje pa se bomo tudi verjetno odpravili k taščici na obisk, bom vidla, kako bo lara spala - vse odvisno od nje - se ne mislim več sekirat.
ker včasih sem se, da bo lara spala, pa da bomo pojedli kosilo, pa da bom še kaj naredila, pa potem še hitr na obisk. sem pa danes lepo rekla mojemu, če bom sfolgala bomo šli, če ne pa ne. a sem sebična? ja, počasi postajam PAMETNAuser posted image

aischa - joj, kaj pa se tebi dogaja? no, dobro, da ni kaj hujšega in res, da nisi imela anje v avtu - vse ostalo pa bo žeuser posted image

likanje - tudi jaz likam res minimalno -in to ponavadi v nedeljo ali pa soboto- pač za evo, ki hodi v šolo moram in za mojega ki hodi v službo - ne moreta hoditi okoli pomečkana. ja, pa za laro tudi še vedno likam bodije - ker so res zmečkani - ker če je 100% bombaž je res pomečkano

dnevnik - joj, jaz sem res ena lenuhauser posted image . lara je dobila tako lepo knjigico "to sem jaz" dnevnik mojega otroštva - in ste mi naredile res slabo vest, tako da sem včeraj začela pisat not - ampak pol stvari sem že pozabilauser posted image
pa tudi po eni strani se mi sploh ne zdi fer, ker za evo pa take knjigice nimam in bo verjetno kdaj malo užaljena da je nima???? bi kar najraje kupila še eno in si podatke malo priredila????

thumbelina - sem te že včeraj mislila vprašat za tisti recept - a vse vržeš skupaj v 1 lonec kuhat? vse naenkrat? bom jaz tudi probala- ker se mi zdi, da vedno kuham eno in isto

(odgovor članu thumbelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2046
17.2.2008 10:13:05   
Anonimen
sem zdajle komaj utegnila pogledati slikice od srečanja, in moram res rečt, kako se vaš malčki že plazijo in nejc, kako se postavi in stoji - res bravouser posted image . mi smo še zgleda daleč od tega....... sicer moram rečt, da malce napredujemo, ker jo lahko pustim na tleh in tudi odidem - me ne pogreša več takouser posted image - ampak če pa grem recimo mimo, in me vidi pa je itak fertig - jaz moram poleg nje sedeti in se igrati. upam, da tako kot je taška enkrat rekla, da ko se bo začela plazit, bo bolje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2047
17.2.2008 10:17:55   
juniorka
Jutro! Spanje pri nas danes še malo slabše od povprečno slabegauser posted image  Ma, smo navajeni!user posted image
dnevnik- sem dobila od kolegice knigo Moj otrok in mi je fuuuuul zanič, mi je žal, da nisem ktere druge kupila, ali pa res dnevnika al pa tednikauser posted image  v navaden zvezek pisala... bi lahko zdaj tudi začela, ker se je začelo bolj dogajat...V tej knjigi je pa npr. začel plazit, shodil, teče..na eni strani, pol pa listaj zmeraj celo!!!
Jaz grem pa zdajle na masažo hrbta, ker se je moja mami naročila, pa jo preveč križ boli pa grem jaz ( to je ena od 10 stvari, ki jih baje moraš na porodniški nardit!).
Sem pri majčicah zdajle prebral, da je mala Kaja iz sede nazaj na glavo padla in ima počeno lobanjo, tako da je res odvisno od otroka, kako 'trdo' glavo ima!
lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
17.2.2008 11:11:32   
Anonimen
kosilo se že kuha - zajec v omaki, pa špageti, za laro pa še krompir - kaj bo hotela ali pa en miks vsegauser posted image

joj, juniorka, kaj si to napisala? počena lobanjauser posted image  - me je kar zmrazilouser posted image  - ojo, upam, da bo malička OK. kako pa so sploh ugotovili? se mi glih ne da tam brat.....
tebi pa želim, da se sprostiš na masaži in uživaš malce miruuser posted image

(odgovor članu juniorka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2049
17.2.2008 11:21:02   
lilka
Dober dan drage moje!

Da na hitro malo sčekiram.....

Sem čistila cel dopoldan, ker smo včeraj možev rojstni dan praznovali, pa pomladno dekoracijo sem si naredila...

Likanje:moževe srajce, ker ima za službo vsak dan srajčkouser posted image , drugače pa tudi manj, ker imamo sušilec in če ga hitro spraznim in zložim, si kar nekaj likanja prišparam

Eh sem nekaj stisnila mi je kar objavilo...user posted image

Gaja*:no super da je Gaja vredu, me je že skrbelo da je tak virus kot Tinka fasala

Aicha:no kakšna smola, hvala bogu da sta vidva vredu.
Bravo za 6 zobek, ste enega pred nami

Dnevnik:pišem v knjigo Moj otrok in to redno, ko je kaj noega, ker je taka, da ni prav dosti za pisat, tako sem dobila, čeprav mi je ena druga bolj všeč.

Zunaj sije sonček, samo je še vedno minus 6, tako da dopoldne ne bomo šli ven, popoldne pa malo ziher.

Zdej pa grem tinki kosilo pripravit, za popldne pa nimamo načrtov kar naj se mž s Tinko druži, ker je potem cel teden popoldanski, jaz bom pa malo likala, pa tv gledala, no če ne bomo kakšnega obiska dobili.

želim vam krasen dan!

< Sporočilo je popravil lilka -- 17.2.2008 11:25:38 >

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?