|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
16.2.2008 7:27:28   
hariba
Dobro jutro! Sem malo boljše, je pamoj šelvslužboin bom danes sama s štirimi. Bom poklicala tasta in ga prosila, da pelje tastarejšega na trening. Pokruh bom pa tamala 2 poslala. Zoja se je okrog 4 h zbudila in sedrla, jo je pa moj potolažil in je potem spala do 6:30,ko sem jo podojila in previla. Zdaj pa potiska pred sabo hodalico od fisherja in hodi za njo.  No sedaj je ravno na riti pristalauser posted image . Upam,da se Zoja ne bo kaj odme nalezla.
Lep dan vam želim. Pri nas zgleda, da bo lep sončen dan, samo kaj, ko ne bom mogla Zoje na sprehod peljat.

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
16.2.2008 7:46:35   
zoom zoom
Dobro jutro tudi od nas.
Naša noč kar solidna, sicer je od 5h dalje spala pri meni, da sva vsaj še malo potegnili, ampak je bilo vsaj ponoči mir, razen enega hranjenja/pitja ob 2h.

Se je pa navsezgodaj pri nas (100m stran) zgodila zgleda da ena hujša nesreča, ker so prišli tudi gasilci z enim ogromnim tovornjakom, pa rešilci,...

Je pa pri nas danes ene tak sonček, samo verjetno zelo mrzlo. Ko "pospravijo nesrečo" bomo šli malo ven na sprehod, sicer pa greva danes s starejšim žurat popoldan.

HAriba pozdravi se.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
16.2.2008 7:48:05   
zoom zoom
Se je naša zdej prekucnila na trebuh in ves zajtrk izbruhala.  Grem pucat.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
16.2.2008 8:03:43   
*piškotek*
Dobro jutro aprilčice user posted image user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam da si grem skuhat kavico, lahko še za vas user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image Sicer pa tista ta dobra od Mojčce najbrž še pride user posted image user posted image user posted image

Naša noč je bila še kar no, sicer se je zbudil ob 0.45, samo je sam zaspal nazaj, potem ob 1.45 je pa dobil za pit. Ob 5.15 pa flaško mleka in je spal zele do 7.15, zdej se pa veselo pogovarja v posteljici.

Čestitke vsem današnjim obmesečnikom:

Tristanklara:
vse naj naj Tristanu
vse naj naj Klari

zoom zoom:
vse naj naj Taji

laaara:
vse naj naj Iris

user posted image

Vsem ki ste bolani (veliki in majhni) želim en velik koš zdravja, da vam bo čimprej boljše.
user posted image

Pozdravljene vse nove aprilčice ki ste se javile, upam da se boste še kaj oglasile.
user posted image

Danes imam pa v načrtu malo pospravljanja po hiši, moj je šel pa na tekmo v Maribor. Upam da bo danes kaj sončka, da gremo še na en dolg sprehod.
Tako, sedaj pa je že kar glasen naš user posted image  ga moram it iskat v posteljico.

Vsem želim lep dan, no, pa saj se itak oglasim še kaj user posted image user posted image user posted image

user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 2004
16.2.2008 8:54:36   
sabri
Dobro jutro, hvala za kavic, se je zbudila ob 6 in ni zaspala nazaj, ampak je pa ponoči dobro spala. Je pa danes prvič rekla mama, user posted image jaz pa važna, dam samo še perje v rit pa na gnoj stat.user posted image Ker tata že nekaj časa priča ona, ampak mama pa do danes. Sem se takoj prišla považit.
vetrnica: jaz ne pišem dnevnika ampak samo tisto knjigico pa je tam dosti podatkov notri in slikic. Fajn se sfriziraj, a pade blond?user posted image
tinkibinki: super da ste uživali, lahk rečem samo prrrrrrr, jaz tud...
piškotek:
slikice user posted image , bom naredila fotomontažo še naju zdraven, da ne dobive neopravičene ureuser posted image

Za vse , ki praznujete danes user posted image
Lep dan.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
16.2.2008 8:55:59   
zoom zoom
Piškotek hvala, ker si me spomnila na obmesečnico. Sicer upam, da bi se tudi sama spomnila tekom dneva. No v glavnem hvala v imenu obeh.

Je pa naša rataa tak živc. Se postavi na vse 4, ampak se potem po parih sekundah razleze kolikor je dolga in široka. Vsest se pa ne zna sama (še). In potem jo kar naprej popravljam in popravljam, ker začne težit. Pri miru pa res ni nič več.

Bi pa tudi jaz morala malo pospravit po hiši, pa za zlikat imam toliko, za ene 2 uri sigurno (brez cunj od mojga, ker mu jih ne likam), pa za kosilo si moram nekaj izmislit.

Kaj boste pa ve kuhale? Thumbelina, glede na to, da pišeš tedenski jedilnik, bi ga lahko, če seveda ni skrivnost, lahko tudi z nami malo delila, vsaj kosilo.

Kaj pa svojim user posted image dajate ponavadi za zajtrk in večerjo? Pri nas ponavadi za zajrk dobi Čokolešnik, za večerjo pa odvisno če kaj skuham dobi tisto, sicer pa spet čokolešnik.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2006
16.2.2008 9:02:21   
lilka
Dobro jutro!user posted image

Mi smo vstali že ob šestih, jedli spet ob treh zjutraj, se navajamo počasi na gostejšo flaško smo včeraj že dali dve žlički grisa noter....

Jaz sem se že stuširala in frizuro naredila in malo meke upa, ker danes popoldne mož praznuje rojstni dan, ker prejšnji teden ni mogel zaradi naju, delat mi nebo treba nič, bova naročila iz ene gostilne pice in mehiške perutničke. Zdej mož Tinklo plaga, če bo malo zadremala, potem gremo pa še pijačo nakupit v Špar.

Tinka se zahvaljuje vsem za čestike in lepe željeuser posted image !

Večja porodniška:ja sem opazila da se je kar povečala, več kot za 20 evrov se mi zdi, sem že mislila, da so se kaj zmotili, ne vem pa točno kolko sem stran vrga

Bojana:bravo Lukauser posted image user posted image user posted image , že korake dela.....

Zdej pa šibam, možu ne uspe Tinke položit, ga skos iziva, se vidi da sem jaz za disciplino pri hišiuser posted image

Lep dan vam želim!

thumbelina: me veseli da ste porihtali z zdravnikomuser posted image

EUmommy:dobrodošla, lepo da si kaj napisala, čeprav jaz sploh ne opazim kdo nas samo bere....

Gaja*:ne vem če ni tudi tvoja fasala virus, ker na našem koncu fuuuul razhaja, začne se z bruhanjem en dan ali dva, poptem pa temperatura in driska. No močno držim pesti, da ni to kar je blo virus in pošiljava Gaji eno slikco:user posted image

S Tinko pošiljava vsem današnjim slavljencem:Tristanu, Klari, Taji, Iris veliko poljubčkov in tole slikcouser posted image

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 2007
16.2.2008 9:02:33   
zoom zoom
Aja še to.

Veternica: jaz sem pri starejšem pisala vse v poseben album, pri tamali pa skorada nič, napišem samo mere, vse ostalo pa nekako gre mimo. Se sploh ne spomnim. Sicer pa do sedaj niti ni bilo kaj preveč za pisat, ker je šele zdaj ratala malo bolj mobilna, zob še nima.

Drugače pa naša že nekaj časa govori mama mama, pa ko je lačna reče am, pa ko izsiljuje začne ful kričat, zna pokazat bravo, kje je nos, lučka, kje je bratec in če ga ni ga išče.  Pa zjutaj ko vstaneva mi nakaže, da moram nujno dvignit ruleto, da bo videla kkšno je vreme. Ko ji smrelj teče iz nosu si ga obriše v rokavuser posted image , če ga jaz prej ne obrišem, si nastavi nos, ko prižgem sesalec (v bistvu ima zelo rada, da ji nos posesam). Kruh in piškote pa z veseljem drobi po sebi in tleh.

Neposredna povezava do sporočila: 2008
16.2.2008 9:07:01   
zoom zoom
Še nekaj ful sta dobra, ko si izkazujeta moj moj. Mogoče sem malo čudno napisala, samo se res zelo rada objemata. Zdej je že tamala začela starejšega objemat, če je kje blizu ga prime za rokav in se mu vrže v objem. Moram 1x slikat.

Lilka: uživajte na praznovanju.

Večja porodniška in OD: sem ju že včeraj zapravila. ŠE malo več.

Neposredna povezava do sporočila: 2009
16.2.2008 9:31:09   
sabri
zoom zoom:   me firbec daje, saj mogoč si napisala že prej ampak zakaj ti svojemu ne peglaš, a je kej ušpičuuser posted image ?
Drgač pa se naša sploh noče crkljat pa lupčkat pa stiskat, jo moram izkoristit, če ji slučajno pride nežna sekunda., pa takrat pokupčkat.

Neposredna povezava do sporočila: 2010
16.2.2008 9:44:19   
lilka
Sem še napisala lep dan vam vsem želim, pa ne vem kam je šlouser posted image , aja zdej pa vidim, na sredi besedila mi je vrgouser posted image

Sem šla Tinko položit in mi je ratalo valda, zdej pa čakama, da se zbudi da gremo, malo smo pozni, pa bo že nekako, bo pač malo kasneje jedla in šla spat. sem že pripravila bučke in krompir, bom pol samo kuhat dala, pa rumenjak zraven.

Čakam, če bi se gaja* kaj javila, me zelo zanima kako je z njeno Gajo, upam, da je danes že boljše.

No, lepo se imejte, zunaj je sicer sonček, samo je ful mrzlo je minus, ne vem če bomo sploh šli ven....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
16.2.2008 9:51:14   
zoom zoom
SaBRI:likam mu zato ne, ker . OZ. če bi doma kaj več naredil, bi mu jaz potem tudi zlikala, ker pa zadnje čase noče, mu pa jaz ne likam. Saj nisem  suženj, da bi lih vse mogla delat jaz. N a začetku je malo čudno gledal, ker ni imel zlikano, zdej se je pa že navadil in si sam lika, včasih pa tudi nezlikan hodi okoli. Mi prav dol visi kaj si kdo misli.
Drgač pa več ali manj nisva skregana.user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
16.2.2008 9:55:32   
taška30
Jutro,
midve sva spali do 9-ih, se vidi, da sva sami, brez Mance in atija in naju nihče ni motil.user posted image

AMPAK: mene je sredi noči tako vkleščilo v vrat in ramo, da se komaj obračam. Kako sem Julijo dvignila iz njene postelje ne vem, kr solze so mi tekle zraven. Si že dajem gor tople obkladke in 2 lekadola sem vzela, zdej pa čakam, če bo bolje. Jebenti, 1x na leto se mi ziher tole zgodi. Še sreča, da mi ni treba Julije kaj preveč nosit in dvigat, čeprav jo bo treba it previt, ker smrdiiiii. Samo se moram psihično pripravit na ta podvig (sklanjanje nad previjalno-zelo bolečeuser posted image ).
Upam, da moj kmalu pride, čez kaki 2 urci.
Pa tolk sem delala plane za telovadbo danes.user posted image

Lepo soboto vam želim.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
16.2.2008 9:58:18   
taška30
Dečve, jaz že kake pol leta ne likam NIČ. Razen od mojga srajce (max. 5 na teden, to mi vzame 15 minut), pa občasno kakšen moj zgornji del (puli, srajco). Pa nimamo sušilca. Ampak jaz tako lepo obesim in potem tako lepo zložim, da se nobenmu ne vidi, da je zmečkan. Centrifugo dam največ na 1000 obratov.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
16.2.2008 11:40:44   
thumbelina
MI danes jemo  eno tako mineštro: krompir n akocke, mleta govedina, rdeča leča, bučke, kisla smetana, curry. Njamsi hamsi. Že ko za matevža to naredim, je tok dober...

Neposredna povezava do sporočila: 2015
16.2.2008 11:43:48   
thumbelina
Ja taška, jaz sem to nehala že pri Jerci. Pa za kerga vraga bom cele dneve peglala... V glavnem jaz dam na 850 obratov, da so cote nezmečkane, jih lepo obesim, potem pa takoj ko jih pobiram jih tudi že zložim. V omaro, dam te cote potem spodaj, da jih tazgornje mal potlačijo in se sploh ne vidi, da ni speglano. Peglam samo še kakšne bluze, krila in srajce. pa še so si kar naredim en kupček in peglam 1x na mesec, vmes pa že pozabim, kam sem dala likalnikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
16.2.2008 11:45:45   
thumbelina
Uf sem tok vesela. Čez cesto 2 NIzozemca gradita hišo in so začeli eno zemljo dovažat in je šel mož vprašat šoferja, če še za nas eno furo pripelje, ker je zemlja res lepa. In so nam pripeljali en kamion zemlje, jo rabimo za nekaj poštimat ob bajti in se nam je to ful vleklo, ker nisva nekak pršla do vez, da bi vedela, kje se kaj koplje... No danes pa čist tko slučajno, pa še sam 30 € je vzel. Tako da user posted image . Bom lahk kakšne rožice nasadila spomladi in bo prec lepše.

Neposredna povezava do sporočila: 2017
16.2.2008 11:47:40   
taška30
Ok, zdej se bom pa jaz zjokala.user posted image user posted image user posted image
Pa ne od bolečin v vratu!user posted image

Izračunala sem si informativno dohodnino in (saj ne morem verjet): vrniti bom morala 796€!!!!!!!!!!!!!!!!
Nimam pojma zakaj tako. Ok, en razlog je ta, da sem imela od jan-marca 2007 prijavljeno Manco, pa sem jo zdaj na teh obrazcih odjavila, ker jo bo prijavil mož za celo leto, ampak vseeno....to ne more biti to!!!

Upam samo, da bo moj dobil fuuuuuuul nazaj, zaradi Mance, pa še zaradi Julije, ki je sploh nihče ni mel prijavljeno med letom, da mi pokrije tole mojo žalost.

Pa mislim, da se nisem nič zmotila, pač vnesla sem zneske iz lista iz službe in iz CSD. A bi še kaj morala????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2018
16.2.2008 11:55:03   
gaja*
Hej,
samo tolk se javim, da povem, da je Gaja danes boljše. Ponoči sva sicer bedeli od 2 - 4, ker je bila čist budna. Zdaj pa že spi prvo rundo. Bruhala zvečer ni več. Danes zjutraj je bila čisto požulena, se je tako stiskala k meni in me lupčkala, kot da bi vedela, da sem čisto povožena od noči user posted image

Vsem, ki praznujejo želimo vse naj naj

Laaara: čestitke Iris

Zoom zoom: vse najboljše Taji

Tristanklara: vse najlepše Tristanu in Klari

user posted image

user posted image

Tako, zdaj se še gaja naje in se gremo potepat v mb. Midve bova šli malo po trgovinah, ati pa gre očetu v bolnico user posted image

Lep dan od vseh nas3

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

Neposredna povezava do sporočila: 2019
16.2.2008 12:47:48   
thumbelina
taška men je tud 1x tko pokazalo pa sem ugotovila, da sem se zatipkala in mal zašuštrala znesek. Tko da preveri še 1x če nisi zatipkala.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
16.2.2008 13:20:35   
zoom zoom
mI SMO SE VRNILI iz sprehoda. Nas je tako prepihalo. Sem sicer mulčka ful oblekla, sebe pa bolj malo in me je res ful zeblo, pa še ušesa so me začela bolet.

Je pa taja zdej pojedla cel velik frutek. OReden smo šli smo jedli kosilo pa ni hotela nič, tako da sem ji dala kar frutek.
Smo pa danes imeli pire krompir, malo zelenjave (kuhane) in polpete.
Tole thumbelina pa zgleda zelo dobro, a je recept mogoče tudi na kulinariki? Jaz kar se kuhanja tiče moram vedet točno količino, koliko časa se kaj kuha, ker mi sicer ne rata.

Zdej si grem pa počasi še lase umit, pa posušit, pa malo zrihtat, ker greva potem s starejšim v gledališče.

Glede likanja je pa tako, da jaz tudi dam na ožemanje 1000 obratov, pa ful lepo obesim in ko poberem jih dam na polovico, ampak tudi če bi jih lepo še zložila bi se pomoje videlo, da niso zlikane. Al pa je to samo v moji glavi. Sicer sem pa likala ponavadi ob ponedeljkih med GR in RG, zdej pa tudo to odpade.

Neposredna povezava do sporočila: 2021
16.2.2008 14:19:46   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

Čestitke vsem današnjim obmesečnikom:

Tristanklara:
vse naj naj Tristanu
vse naj naj Klari

zoom zoom:
vse naj naj Taji

laaara:
vse naj naj Iris

user posted image

Tud jest jim želim vse naj naj.

Sem pa včeraj komaj čakala, da pride servise od Telekoma. Mi telefon od pomndeljka ni delal, ker so mi preklopili na paket DUO (internet in telefonija). Sem jim vsak dan težila kdaj bo telefon delal, pa so mi vsak dan dajali različne informacije, predvsem to, da jutri bo pa delovalo. Sem jim reklamacijo poslala, da ne mislim plačevat naročnino, če mi telefon že več kot dva dni ne dela. Do včeraj do 10.30 ure mi ni delal, ko je končno prišel serviser in zamenjal modem. Sem rekla, da zakaj tega že prej niso ugotovili, namestop da so me vsak dan na suh nategnil.user posted image . Včeraj zvečer mi pa pol internet ni delal. Sem skoraj popizdila.

Zdej pa grem, ker sem vas preveč zamorila.

Čao!

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

Neposredna povezava do sporočila: 2022
16.2.2008 14:56:47   
zoom zoom
Lonib: ko je nam priklopil duo paket, je narobe zvezal za telefon in telefon tudi ni delal. Pa sva oba klicalrila na Telekom pa se ni noben javil (sva pa klicalrila več kot 4 ure skupaj), potem je pa moj šel še enrat vezat in zdej dela.
Ko sem pa reklamacijo za plačilo Siola napisala, so mi jo pa zavrnili, ker smo pač takrat podpisali eno pogodbo in ko swo ceno znižali smo imelo pogodbo po starem in tako smo preveč plačevai več kot pol leta. Samo za internet smo plačevali skoraj 32€, sedaj s telefonom bomo pa 28€. Logično, ne?

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
16.2.2008 15:04:55   
thumbelina
Zoom zoom - tole je čist moja izmišljotina. Tko da o količčini ti twžko rečem. Jaz precej na pamet delam, edino peciva ne pečem na pamet... Kuha se približno 40 - 45 minut, zaradi krompirja.

Neposredna povezava do sporočila: 2024
16.2.2008 15:11:17   
laaara
Ojla dekleta!

Iris se vsem zahvaljuje za čestitke, sem ji povedala, da ji čestitate, pa je kar user posted image začela.

Zunaj je ful lepo in  smo bili na kratkem sprehodu, je začelo potem pihati, pa smo šli domov, ker ima malo vneto učko.
Naša user posted image ravno spi upam, da bo spala vsaj eno uro, ker smo potem povabljeni k njeni teti na rojstni dan in bi bilo fino če bi bila dobre volje in spočita.

Vsem bolanim želima, da se čim prej pozdravijo in jima pošiljava kupuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Tristan, Klara, Taja vam pa, vse naj naj za obmesečnico.user posted image user posted image

Vidim, da debatirate o likanju, mene kar glava začne bolet ko pomislim na to. Mi živimo z mojim očetom in imam za likati še njegove stvari (srajiceuser posted image ), za nas pa samo res tista oblačila, ki se jim vidi da so zmečkana, včesih smo pa likali vse od spodnjic, posteljnine, brisač... sem vse to ukinila, za čigavo zdravje bom jaz po par ur z likalnikom v roki.

Slikice so super. Pozdravljeni  in seveda dobrodošli: tristanklara in eumomy.

No šibam zdaj še darilo zavit, vi pa se lepo imejte še naprej.

http://www.ani3.dk/piger04/yg5.gif

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?