lilka
|
Dobro jutro! Mi smo vstali že ob šestih, jedli spet ob treh zjutraj, se navajamo počasi na gostejšo flaško smo včeraj že dali dve žlički grisa noter.... Jaz sem se že stuširala in frizuro naredila in malo meke upa, ker danes popoldne mož praznuje rojstni dan, ker prejšnji teden ni mogel zaradi naju, delat mi nebo treba nič, bova naročila iz ene gostilne pice in mehiške perutničke. Zdej mož Tinklo plaga, če bo malo zadremala, potem gremo pa še pijačo nakupit v Špar. Tinka se zahvaljuje vsem za čestike in lepe želje ! Večja porodniška:ja sem opazila da se je kar povečala, več kot za 20 evrov se mi zdi, sem že mislila, da so se kaj zmotili, ne vem pa točno kolko sem stran vrga Bojana:bravo Luka , že korake dela..... Zdej pa šibam, možu ne uspe Tinke položit, ga skos iziva, se vidi da sem jaz za disciplino pri hiši Lep dan vam želim! thumbelina: me veseli da ste porihtali z zdravnikom EUmommy:dobrodošla, lepo da si kaj napisala, čeprav jaz sploh ne opazim kdo nas samo bere.... Gaja*:ne vem če ni tudi tvoja fasala virus, ker na našem koncu fuuuul razhaja, začne se z bruhanjem en dan ali dva, poptem pa temperatura in driska. No močno držim pesti, da ni to kar je blo virus in pošiljava Gaji eno slikco: S Tinko pošiljava vsem današnjim slavljencem:Tristanu, Klari, Taji, Iris veliko poljubčkov in tole slikco