|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
15.2.2008 21:01:15   
gaja*
O lej jo, lex, ni bil hud padec, ne user posted image user posted image Jokasta je pa bila še ful ful ful user posted image V vozičku do doma je bilo kar ok, kak sem jo pa ven vzela, pa je spet začela...
Bruhala je pa popoldne res kr enih parkrat, ampak vedno, ko je lezla okol.

Zdaj že spi. Sicer ni zaspala takoj, ni bilo pa sile.

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
15.2.2008 21:01:19   
hariba
Eu moomy dobrodošlauser posted image user posted image user posted image . Danessem tako pozabljiva. Običajnokasneje spregovorijo, ampak potmev obeh jezikih.Tako je bilo vsaj pri hčerki in sinu od moje sestrične, ki živijo v Londonu.
Joj Zoja noče zaspat,jo moj uspava, jaz je pa podojila nisem. Sem vzela lekadol,ki ga sicer nikoli, zdaj pa je zato podojiti ne upam. A bi jo lahko?

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
15.2.2008 21:02:55   
sabri
En lep pozdrav, mi smo že doma, smo mislili bit do jutri, pa imamo doma opravke.
Eu mommy: dobrodošla, smo vse opazile, da si nas brala na vsake tolk, zelo lepo, da si se oglasila.
srečanje: super, da ste uživale, slikic pa še ni, a?
jape: lepo, da si se spomnila še na naju, med vsemi čveklicamiuser posted image
taška: veš kaj je za gledat, zdravniki v belem al kaj že, men je to všeč pa se danes začne spet.
juniorka: to sploh ni slaba ideja samo priimek spremeniti, midva se skos nekaj meniva, ali kako sredo it na hrib al pa ta varjanta, je res lažje, da bi imeli vsi isti priimek.
hariba: za zdravje user posted image
mojca b: veš kaj, tebe bi blo spet fajn videt na srečanju, jaz se vedno spomnim, ko gremo mimo trojan, da te zihr pokličem, ko mi ne bo treba na uro gledat.
Uživajte.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
15.2.2008 21:04:16   
sabri
hariba:jaz sem pri mastitisu jedla lekadol in je rekla dr da pri teh zdravilih lahko dojiš.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
15.2.2008 21:06:18   
sabri
pa spet pozabilauser posted image
Luka in Patrik user posted image user posted image user posted image za prvi samostojni sprehod .

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
15.2.2008 21:07:06   
zoom zoom
ŠE o današnjem dnevu.

Je bila tamala danes ful pridna, spala je 2x po uro in še malo, v trgovini se je vsem smejala, zaspala ob 20h,v glavnem vse bp.
Starejši je bil tudi priden, je celo jedel, spi pa še ne (zato jaz še malo bluzim naokoli).

Me pa tako jezi, ker sem mojmu, ko je prišel iz službe naj da stvari, ki jih ima v sebi v stroj in prat, pa posebej sem mu naročila, da praška še nisem dala. Je stroj sicer zalavfal, praška in mehčalca pa ni dal in ko sem hotela ob 20h cnje obesit, so 1. ful smrdele, 2. niso bile ožeteuser posted image in sem morala dat še 1x prat. Obesla jih pa ne bom danes, ker bom, vsaj upa da že spala, ko bodo oprane.

Kaj pa slikce iz srečanja bodo?

Neposredna povezava do sporočila: 1981
15.2.2008 21:07:35   
gaja*
juniorka, thumbelina, taška, hariba...
hvala za vašo skrb in lepe misli. Sej me ne skrbi oz. me je zdaj nehalo user posted image
user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
15.2.2008 21:08:12   
thumbelina
Jep lekadol je edina dovoljena zadeva, eni pa pravijo,d alahk dojiš tud če antibiotik jemlješ, Tko da jo brez skrbi lahk podojiš. Če ješ Coldrex pa jaz raje ne bi, ker je coldrex še za odrasle kriza, sploh če imajo težave s srcem je odsvetovan.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
15.2.2008 21:08:37   
*piškotek*
A ste me že kaj pogrešale???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slike so v albumu, geslo poznate.

Na srečanju je bilo super user posted image , sicer ste pa najbrž že ostale pokomentirale dogajanje na kavici. user posted image

Ste pa danes toliko načvekale, da vas še nisem uspela prebrat! Upam da mi uspe še danes, drugače pa upam da nadoknadim jutri.

Že cel dan mislim voščit Tinki vse naj naj za 10 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image  (no zjutraj sem pozabila napisat user posted image )

Sem imela pa drugače danes kar naporen dan. Sva se z user posted image  res cel dan potepala! Od odma sva šla ob 10 zjutraj, domov pa prišla ob 18.20. Sva šla potem iz Kranja proti dolenjski k prijateljici, smo se dobile 4 sošolke s srednje šole vse s svojimi otročki in je bilo res super, mali so se igrali, lovili, plesali, uglavnem noreli. Nejc je bil čisto navdušen nad puncami. In od ene je celo dobil tortico v obliki srčka še za včerajšnje valentinovo user posted image  Ja, kmal je začel, ni kaj (to ma najbrž po njegovemu očiju user posted image ) Ne vem pa kdo je bil oz. je bolj utrujen - jaz ali Nejc user posted image . No, naš lump seveda že spi dobro uro, jaz sem hitro uredila album, sedaj pa šibam pod tuš, potem pa k mojemu user posted image  na kavč, ker bova danes "praznovala" valentinovo, ker je imel včeraj preveč dela in je prišel prepozno spat. Danes pa ne uide user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  Sej če pa že danes ne bomo, potem pa lahko dam že skoraj mireno vn, ker je še rabla ne bom več, če ne mislimo to mi bolj redno uvest v urnik user posted image user posted image user posted image user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

Neposredna povezava do sporočila: 1984
15.2.2008 21:08:41   
zoom zoom
Hariba: Lekadol se lahko uporablaj pri nosečnosti in dojnju.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
15.2.2008 21:12:49   
Anonimen
hariba - nas so v bolnici po porodu kar filali z lekadolom - smo zobali ko kureuser posted image . tako da po lekadolu lahko dojiš

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1986
15.2.2008 21:16:39   
zoom zoom
Slikce sem si pogledala. Sta Julija in Matic Čista čista mami.

Sicer pa lušne slikce.

Kdaj bo pa srečanje v LJ?

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
15.2.2008 21:17:41   
gaja*
Še ostalo...
Zdaj sem čist aut user posted image

Hariba: drži se. Te je pa vredu zakuhalo user posted image Zarad lekadola pa ne vem, po moje bi lahko, sam ne kr takoj, ko si ga pojedla user posted image Ne vem...

EU mommy: dobrodošla  user posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
15.2.2008 21:21:51   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: hariba

jaz je pa podojila nisem. Sem vzela lekadol,ki ga sicer nikoli, zdaj pa je zato podojiti ne upam. A bi jo lahko?

Joj, Hariba, seveda lahko. V Lekadolu je samo paracetamol, ki si ga ziher že dala tudi Zoji direktno kdaj (v svečki, sirupu), z mlekom ga pa itak prehaja minimalno.
Jaz sem hujša, jaz dojim tud ko vzamem Saridon (za mojo migreno), pa piše naj ne bi, samo sem tolk poklicno zdeformirana, da vem da tam v navodilih piše marsikaj, v mleko pa prehaja res minimalno...ja grozno vem, farmacevtka pa to...ampak kovačeva kobila je itak vedno bosa, a ne?user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
15.2.2008 21:28:58   
Anonimen
hoj, čekiram g-mail, pa sem najšla enega prav dobregauser posted image user posted image user posted image (pa sory za črke, se ne da popravit, še enkrat tipkat pa se mi res ne da)

NEKEGA LEPEGA DNE SE NAŠ GOSPOD J.J. IN NJEGOVA ZAROČENKA U.B.
SPREHAJATA PO LJUBLJANI. ZAUSTAVITA SE PRED ENO IZLOŽBO, GLEDATA CENE, SE ČUDITA, KAKO VISOKE SO POSTALE CENE OSNOVNIH ŽIVLJENJSKIH POTREBŠČIN, KAJ ŠELE CENE LUKSUZNIH ARTIKLOV.
IN NAENKRAT DOBI NAŠ PREMIER ČUSTVEN NAPAD. V oči mu stopijo solze, U.
ga komaj tolaži, ko v tistem trenutku pristopi policaj.

"G. Premier, a kaj je kaj narobe?! Vidim, da jočete... "

"ma, gledam cene v izložbi in si mislim, kako hudo mora biti našim penzionistom, sploh si nič ne morejo privoščiti s tistimi bogimi penzijami.
To je strašno, grozno..."

V tistem trenutku pristopi še penzionist, vidi jokajočega premiera in vpraša
policaja: "Ej, a zakaj naš premier joče?"

Policaj kresne s pendrekom penzionista po glavi: "zaradi tebe, **** ti materina, zaradi tebe!!!!"

< Sporočilo je popravil valika -- 15.2.2008 21:37:54 >

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1990
15.2.2008 21:33:44   
taška30
user posted image user posted image user posted image  Joj, Valika, ta je pa ful dober!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
15.2.2008 21:35:44   
taška30
Zdaj bom pa še čestitala:

Tinki za mini rojstni danuser posted image user posted image user posted image
Luki in Patriku za samostojne korake user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
15.2.2008 21:37:50   
1vetrnica
dober večer še od mene

japeuser posted image , sem tudi jaz vas pogrešala, sej pravim, drugi teden (če bodo otroci zdravi, tamal kašlja k norc) spijem dvojo kavico.

Slikce so fuuul luštne in ste  se mogle imet prov fajnuser posted image  Mojčca, jaz tudi upam, da se končno spoznamouser posted image

lonib, sem že mislila, da si pozabila nameuser posted image

nobena ni nič odgovorila glede dojenčkove knjigice, al pa mogoče moje poste nobena ne bereuser posted image .  hecuser posted image

zdej grem počasi v mižule, jutri se pa spet tipkamo, papa

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
15.2.2008 21:40:21   
gaja*
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

user posted image user posted image user posted image  Joj, Valika, ta je pa ful dober!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

sva se oba z možem narežala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
15.2.2008 21:48:37   
taška30
Vetrnica, jaz imam za obe tisti otroški dnevnik (knjigo) Mali jaz in pa Dojenčkova knjiga. Sem kar pridna in napišem noter kar je treba in lepim slikice, samo tako pridna pa nisem kot ti, ko to res redno delaš.
Se pa spravljam, da bom kupila 2 veliki lepi škatli in noter dala par stvari (to knjigo, prve čeveljčke, kak kos oblačilca, žličko, kakšno risbico, časopis na dan rojstva - sicer ju nimam, ampak ima baje RTVslo arhiv za leta nazaj v e-obliki, bom sprintala......)

Piškotek, ti pa le v akcijo za valentinovo.user posted image Pri nas je bila včeraj le enostranska akcija, ker imam jaz še vedno hudo obilen Mirenin izcedek (matr muuser posted image ), oz. zdaj sem že prepričana da je to kar prava M, ki je pač prišla že po 20 dneh.user posted image  Tale Mirena je res učinkovita kontracepcija.user posted image user posted image

KAŠTRUN!!!!!!!!!!!!!!!!!
Danes sem brala tvoj blog in sem te takoooo začela pogrešat. Daj no, oglasi se kaj tukaj, pa te bomo me v dobro voljo spravile. Res škoda da te ni bilo na srečanje. Pogrešam te, res, ker sem se tolk fajn nasmejala včasih tvojemu pisanju.

Evo, Mojčca, danes imam pa jaz samogovore, juhej.user posted image

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
15.2.2008 22:00:14   
*piškotek*
Jaz sem vas na hitro prebrala, komentirala ne bom, ker se mi po pravici povedano ne da user posted image  (se vam iskreno opravičujem) pa še moj user posted image  bo kmalu izpod tuša, potem se greva pa baje crkljat. user posted image user posted image user posted image

Vam želim čim lepši preostanek večera in mirno noč.

Nočko user posted image

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
15.2.2008 22:25:27   
hariba
Jaz sem Zojo podojila,ker je bil obupen jok in končno spi. Colderex sem vzela okrog 15h zaradi nahoda,ker pa je vročina spet narasla,pa šeglavobol dobila sem pa ob 20h vzela še lakadol. Hvala vam za odgovre,ja dala, dala že svečke z paracetamolom. Zdaj grem pa spat,ker semčisto hin. Upam dabomirna noč.
Vsem vam želim čim več spanja to noč!

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
15.2.2008 22:32:36   
thumbelina
Taška - ti imaš izcedke, jaz pa mozolje, ko se pogledam v špegu, sem taka kot ena najstnica, prav take bunke imam, pa nič ven ne pride, če stisneš: jao jao, sem si že šla un stick kupit za sušit mozolje....

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
16.2.2008 6:57:59   
1vetrnica
dobro jutro lejdis,

danes pa ena user posted image  od mene, želim vam kar se da lep dan, jaz pa šibam na dresuro frizure.

Tamala je spala celo noč, tamal tudi (celo ni tok kašljal, upam, da gre na bolje). Če bo danes kej sončka, se bomo malo potepali, potem je pa naš tati rekel, da bo za kosilo naredil palačinke polnjene s piščančjim mesom in koruzo (gob ne maram)user posted image user posted image user posted image

pa velik sončka vam želim

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
16.2.2008 7:17:32   
tinkibinki79
Živjo punce!

Evo mene...Včeraj smo prišli nazaj domov. Imeli smo se super. Sončka je bilo ogromno, vreme idelano, smuka odlična - ja celo smučala sem. je mami pazila ta čas Aljaža midva z dragitom sva pa UŽIVALA. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Seveda je Aljaž tudi zelooo užival, sankala sva se kot nora. Ves čas je vriskalin pel zraven. Je pa enkrat padel iz sank (ko sva stala na miru). itak je dobil buško in malo se je popraskal... Je že ok... sem pa jaz bolj jokala kot on... Tako se mi je smilil, pa še zraven sem stala in nisem morala preprečiti padca. Itak sem kasneje ugotovila, da sem tulila brez potrebe. Bote videle na slikah (ko uredim album), kako bojno rano je dobil.user posted image
K sreči je bilor es idelano vreme, le včeraj je bilo mrzlo k strela.

Smo pa odšli tudi plavat v aqua park Bohinj v Bohinjski Bistrici - super. Ma tp je čofu in špricu... Pa voda sploh ni bila premrzla kakor so me strašili...

Vidim, da ste kar veliko napisale. Bom mogla za nazaj prebrat... Do sedaj sem uspela prebbrat, da imamo enop novo... Iz <Bruslja če se ne motim... Eu mummy dobrodošla...

Se je pa našemu Aljažu malo ritem podrl. Nas je bilo pšreveč okrog njega...

No, je že pod računalnikom....Vas berem malo kasneje...

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?