lilka
|
Dobro jutro, haval za kavico! Mi smo že boljše, Tinka je že skoraj vredu, ni še tako kot bi moglo bit, ampak je ful napredek, že poje par žličk vsega, pa živahna je postala spet kot je bla, zdej se ati že pol ure matra da bi zaspala, pa noče, ker trmari, pa je ful zaspana. Jaz sem zgleda od nje staknila, karkoli je že mela, mam drisko že 2 dni, torej mi ni blo slabo od živcev ampak od tega sranja zgleda, zdej že jaz linex jem, upam, da bo kamlu boljše. , ja moj mož že tudi čaka, kdaj bom nastavila, če pa mi je slabo in driskam.....ni mi lih najbolj, mi bo še kaj ušlo zraven Mož se je odločil, da bo danes na žaru pekel, je rekel da je tako toplo sonce ob dvanajstih, da bo zelo užival, kaj naj rečem, pa že.....žar meseca februarja, sosedjo bodo mislili, da se nam je zmešalo. pa nej peče, če mu je filing jaz itak ne bom jedla, ker ne spravim nič v sebe, če pa že kaj pojem pa takoj podriskam. Bom se vsej malo prečistila in kako dekico shujšala Sladkarije: hm, za to je še čas in jaz ji nč ne dajem......a drugače pa bi ji lahko dala napr. čokoldani puding, al se čokoladne stvari naj nebi dajale do enega leta, al kako je s tem, kao napisano? Valika:ti vrejamem da si bla besna, pa sej smo tudi mamice samo ljudje, in nam odnese ventile, ko je preveč, ti se kar spihaj, sej zato pa smo tukaj a ne? Rože: mi imamo zgoraj samo kaktuse, sem pač tip ženske, ko nisem talent za vzgajanje rastlin , babi ima pa spodaj difenbahije na okenskih policah, ki so strupene, zato ful pazimo, in ji prepovedujemo dotikanje rož. Tako zdej je pa tišina nastala, mislim da je možu uspelo Tinko uspavati. Zdej pa morem šibat, lepo nedeljo vam želim!