|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
10.2.2008 8:45:19   
sabri
Dobro jutro, pa ne da ste imele zvečer debato o se xu po dolgem časuuser posted image . Joj thumbelina, tale kavica pa tak dobr zgleda, je še nisem pila, pa grem kar zdaj. Tak da ne bom nič komentirala še. Razen to, da je bila noč boljša od včeraj in sem se spočila, še kar no.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
10.2.2008 9:15:07   
hariba
Dobro jutro! Jaz sem že v kuhni po tleh pomila, ker je Zoja kavo po tleh polila, ko je bila pri meni v naročju.
Gaja ti kar nastavi najbolje kar zjutraj in zvečer, morda pa sedaj, ko se bliža Valentinovo še vmes, zdaj se mora prijet. Žiga je pa še 1 dokaz več, da prime tudi pozimi. On je za božič nastal.
Ja Denis me kliće, sem mu obljubila, da grem šah z njim.  Na kosilo smo pa danes k sestri povabljeni.
Uživajte nedeljo! 

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
10.2.2008 9:26:35   
lilka
Dobro jutro, haval za kavico!

Mi smo že boljše, Tinka je že skoraj vredu, ni še tako kot bi moglo bit, ampak je ful napredek, že poje par žličk vsega, pa živahna je postala spet kot je bla, zdej se ati že pol ure matra da bi zaspala, pa noče, ker trmari, pa je ful zaspana.
Jaz sem zgleda od nje staknila, karkoli je že mela, mam drisko že 2 dni, torej mi ni blo slabo od živcev ampak od tega sranja zgleda, zdej že jaz linex jem, upam, da bo kamlu boljše.

user posted image user posted image user posted image , ja moj mož že tudi čaka, kdaj bom nastavila, če pa mi je slabo in driskam.....ni mi lih najbolj, mi bo še kaj ušlo zravenuser posted image

Mož se je odločil, da bo danes na žaru pekel, je rekel da je tako toplo sonce ob dvanajstih, da bo zelo užival, kaj naj rečem, pa že.....žar meseca februarja, sosedjo bodo mislili, da se nam je zmešalo. pa nej peče, če mu je filing jaz itak ne bom jedla, ker ne spravim nič v sebe, če pa že kaj pojem pa takoj podriskam. Bom se vsej malo prečistila in kako dekico shujšalauser posted image

Sladkarije: hm, za to je še čas in jaz ji nč ne dajem......a drugače pa bi ji lahko dala napr. čokoldani puding, al se čokoladne stvari naj nebi dajale do enega leta, al kako je s tem, kao napisano?

Valika:ti vrejamem da si bla besna, pa sej smo tudi mamice samo ljudje, in nam odnese ventile, ko je preveč, ti se kar spihaj, sej zato pa smo tukaj a ne?

Rože: mi imamo zgoraj samo kaktuse, sem pač tip ženske, ko nisem talent za vzgajanje rastlinuser posted image , babi ima pa spodaj difenbahije na okenskih policah, ki so strupene, zato ful pazimo, in ji prepovedujemo dotikanje rož.

Tako zdej je pa tišina nastala, mislim da je možu uspelo Tinko uspavati.

Zdej pa morem šibat, lepo nedeljo vam želim!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
10.2.2008 9:44:25   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

piškotek - a vidva sta bla sama doma in nista nič konkretnega počela? user posted image
Joj midva prav sanjava bajto sanmo za naju ene dve urci, da končno enkrat se k s  a mo in se ne bi blo treb azadržvat. Pišuka ko mi prdie še zavriskat ne morem user posted image , k se bojim da se bodo otroci zbudiliuser posted image user posted image user posted image .

O ja, sva!!! user posted image Že včeraj zvečer in pa danes dopoldan, ko je mali spal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sta malo nadoknadilauser posted image user posted image user posted image user posted image . Kar tako naprej, pa bo kmalu še kakšen prišeluser posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
10.2.2008 9:47:35   
smotka lonib
Drugače sem pa jest zelo neolikana, da niti dobro jutro nisem rekla.
DOBRO JUTROuser posted image user posted image user posted image !

THUMBELINA!
hvala za kavico. naša noč kot ponavadi, ene 3-krat sem jo mogla ven iz postelje vzet k namauser posted image .
Mi pa dons ne bo treba kuhat kosilo, ker gremo k mojim dvemauser posted image user posted image user posted image . Prov paše, da mi ni treba kuhat.

Zala je huda.Čao!

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
10.2.2008 9:47:55   
Mojca B
jutro!!

Joj spet lep dan. Zdajle še počakamo, da se Jona zbudi in potem pičimo v hribe. Jono v nahrbtnik in gremo. Ne daleč tko kakšno urico. potem nekam na kosilo in domov. Da zapolnimo ta dan....

imejte se lepo in se beremo zvečer... pa ne preveč s e x s a t ... pol same lušte delate...
lp

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
10.2.2008 9:49:13   
thumbelina
Kaj pa ti lonib tako navijaš zauser posted image user posted image user posted image user posted image . pri nas je dost dva. Sta mi že tadva požrla vse živceuser posted image user posted image user posted image , kaj bo šele ko prideta ti dve trmi v pubertetouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1607
10.2.2008 9:50:08   
smotka lonib
lilka in ostali bolančki!
Pozdravite se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojčca!
Sem mislila, da boš včeraj zvečer prišla na en deci vinčka, pa te ni bilo.user posted image A si zbolela?

valika!
Tud men se je že zgodilo, da je bila kakšna noč mirna (take noči so pri nas zelo redke) in jest namesto, da bi lepo zaspala (ker sem zaspanka), sem čukala in štela ovčke.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1608
10.2.2008 9:55:11   
Mojca B
a še tole pa morem napisat..

sladkarije: sicer v mejah normale. Ampak na dan v povprečju ene 4 baby kekse... dam ji tudi koščke čokolade. Rada sama drži in je piškote in naravnost obožuje bobi palčke... to ima pa tko rada. pa mi sploh ni jasno kako to vse zmelje brez zob... ma kaj čmo. sladkosneda pa je... za čokolado se kar trest začne in je prav huda ko sparvim vse skupaj. Ma jaz tukaj ne kompliciram... Men se zmeša, da mi kdo sladko vzame... čaj pa npr. pijem grenak. Tko, da ne vem, če je res povezava, da če imaš rad sladko potem to kr melješ.Za čokolado bi umrla za bonbone mi dol visi.. to je čist tko...jaz mislim, da vsak sam izoblikuje svoj okus. saj se že meni stalno spreminja. nekaj časa mi nekaj paše, potem iste stvari določen čas pod razno ne morem v želodec spravit.. tko je..

jj kam sem pa jaz zajadrala...

l.p. šibam nahrbtnik pripravit...

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
10.2.2008 9:55:20   
smotka lonib

Kaj pa ti lonib tako navijaš zauser posted image user posted image user posted image user posted image . pri nas je dost dva. Sta mi že tadva požrla vse živceuser posted image user posted image user posted image , kaj bo šele ko prideta ti dve trmi v pubertetouser posted image

zato, ker sem resnično uživala v nosečnosti in v razvoju Zale šele zdej pri 34-letih. Sej sem pri prejšnih dveh tud, samo zdej, ko sem zrelejša, sem veliko bolj sproščena, umirjena. Takrat, ko sem bila mlajša, sem bila bolj živčna, napeta, v stresu.

Neposredna povezava do sporočila: 1610
10.2.2008 10:08:49   
*piškotek*
Dobro jutro punce user posted image user posted image user posted image

Hvala za kavico.

Naša noč je bila uredu, samo jaz sem šla prepozno spat. Se je sicer zbudil ob 4.20, pa sem mu dala kar mleko ker se je hotu že nekaj pogovarjat in smejat, no potem pa je zaspal nazaj. Ampak zbudil se je pa potem že ob 7.10. In to danes že spet (že včeraj se je ob 7), ker drugače kar lepo spi do ene 8 (no so odstopanja, ampak vseeno).

Danes mi ne bo treba kosila kuhat, gremo kar k mojim, tako da sem spet malo frej user posted image . Moram edino cunje dat prat, teh pa imam za ene 3 stroje (belo, pisano in črno) user posted image

Naš user posted image  trenutno spi, potem pa gremo malo na sprehod na sončka, popldan zna spet začet pihat, tako da se moramo spravit kar pred kosilom.

Jape: Klari vse naj naj za obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image

Bolančki - pozdravite se!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo nedeljo vam želim user posted image user posted image user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

Neposredna povezava do sporočila: 1611
10.2.2008 10:12:26   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

Jape: Klari vse naj naj za obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image

tud jest ji čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1612
10.2.2008 11:23:54   
Anonimen
tako, lara prvo rundo spi. kosilo se že kuha -danes bo pečeno meso in riž z grahom, pa juhca seveda in solata zraven - no, ne v takem vrstem reduuser posted image .

vse ki greste kam na kosilo, uživajte tak prost danuser posted image , ko daš možgančke na pašo in se pustiš popedinatuser posted image

JAPE - tudi jaz čestitam Klari za obmesečnico
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1613
10.2.2008 11:26:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

zato, ker sem resnično uživala v nosečnosti in v razvoju Zale šele zdej pri 34-letih. Sej sem pri prejšnih dveh tud, samo zdej, ko sem zrelejša, sem veliko bolj sproščena, umirjena. Takrat, ko sem bila mlajša, sem bila bolj živčna, napeta, v stresu.

lonib, to se pa jaz tudi strinjam s tabouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1614
10.2.2008 11:40:39   
JAPE
Ojla!
Hvala vsem za čestitke! Ja, dons mamo okroglo.....desetko......pa še desetga smo!
Imamo pa že clo 3 zobke. Dva dni nazaj se je naučila ploskati, zdaj pa pridno ponavlja sama od sebe, je ful vesela ko zna. user posted image
Zdaj spi, popoldne pa na sončka.....najbrž na Bled!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
10.2.2008 13:31:18   
thumbelina
Pri nas spet piha.

lonib - Saj jaz se tudi strinjam s teboj. MOja druga nosečnost je bila veliko lažja kot prva. Sam so ble pa skoz ene komplikacije glede ene bolezniki je jaz še nisem prebolela in me je blo zaradi tega strah... No zdaj pa še vse te težave z našim mulčkom. taprva je huuuudo zahtevna. Tako da meni sta že tadva pobrala kr precej živcev, tko da mi smo se odločili da nič več...

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
10.2.2008 14:03:19   
thumbelina
kje je pa taška?

Neposredna povezava do sporočila: 1617
10.2.2008 14:43:13   
zalbi
helou!

Uh, men tut ni blo treba kuhat - smo jedli pri mojih - zdej popldne ko se sara zbudi pa bomo šli še k enim, sorodnikom na obisk - pa bo minila nedelja kot bi mignil.

klari - user posted image za ploskanje in vse naj naj za desetk - uh, kako gre čas

zdej pa še malo počivat, k je še mir...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 1618
10.2.2008 16:52:43   
*piškotek*
Mi smo že prišli od naših, zdej se matram da bi user posted image  zaspal, ker je čisto fertik že in si kar rokice rine v učke, tolk je zaspan, samo da bi ležal to pa ne user posted image

Vedno vas pozabim vprašat:
a imajo vaši user posted image  že vzglavnike (tiste navadne, ne tiste ki se recimo dobijo v bc ki je tako pošrek narejen - mislim da je proti polivanju)

Jaz imam kupljenega za user posted image  iz Ikeje in je tak čisto tanek, majhen, ravno toliko da je , pa ne vem a naj mu ga naštimam ali ne user posted image user posted image user posted image  Saj se mi nikamor ne mudi, samo tako me pač zanima.

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
10.2.2008 17:12:37   
thumbelina
Piškotek - jaz nisem dajala pouštra do hčerkineag drugega leta, pa šepotem tankega. Kaj pa vem pravijo da čim kasneje, ker ni dobr zarad hrbtenice.

Neposredna povezava do sporočila: 1620
10.2.2008 18:19:41   
smotka lonib
PiškoteK!
Jest ji tud še nisem dala pouštra in bom še tud počakala do ene 2 leta tako kot Thumbelina.

Taške30 pa že nekaj časa ni bilo na spregled, pa Mojčce od včeraj zvečer tud ne?user posted image
Pa tud še enih par pogrešam, da jih ni.

Neposredna povezava do sporočila: 1621
10.2.2008 18:40:35   
thumbelina
tekoči dogodki
- naš mali že cel dan ponavlja novo osvojen izraz in kroka z enim čudnim grlenim glasom kot ena vrana "kaj je"
-vsepovsod ga je polno, ampak se ne plazi; toliko časa se kotali, da pride tja kamor si je zadal. Grem za računalnik in pogledam čez en čas, kje je in gane najdem ker je čist na drugem koncu sobeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image KOnčno je postal mobilen, one way or the otheruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1622
10.2.2008 18:51:47   
zoom zoom
nAŠA     JEpa še vedno nemobilna. Jo vedno dobim tam kjer sem jo pustila. Je pa postala moalo bolj gibčna.

Za Taško, če se nemotim je šla danes po hčreko k njegovim/njenim staršem. Se bo sigurno javila zvečer.

Je pa naša danes v celem dnevu spala samo 15 minut na sprehodu, ostalo pa ne. Si potem lahko predstavljate kakšno smoimeli. Se mi pa zdi, da je zdej že zaspala (se je že kopala in večerjala). Starejši pa še gela risanke, potem gre pa spat.

Neposredna povezava do sporočila: 1623
10.2.2008 19:02:32   
hariba

Zanimivo, pri meni je bilo pa ravno drugače. Pri prvi nosečnosti sem bila popolnoma sproščena, neobremnjena, mlada(21) in zaradi tega tako naivna, da sem verjela, da ne more iti nič narobe. Vse sem pač jemala takobo pač kar bo, ker v bistvu nisem imela pojma kaj lahko pričakujem, nisem imela izkušenj, le na kupe knjig o vzgoji in negi sem prebrala.Ne me zdaj linčat, če vam napišem, da sem okrog 12 tedna nosečnosti, ko sem delala preko študenta v gostinstvu sem znosila iz kamiona 12 polnih zabojev olja. Takrat je bilo še v onih povratnih steklenih flašah, Ko se mi je že  malo videl trebušček sem še zmeraj rolala naokrog, ko sva kupila spalnico, sem nosila gor dele pohištva, pomagala pri prelaganju stvari...V mojem petem mesecu sva se potikala potikala po tuniziji, 3 dni pred porodom sem šla na izpit. Sem se sama v Lj peljala. Skratka pri Zoji mi še kaj takega na kraj pameti ne bi padlo.
Smo bili pri sestri na rojstnem dnevu danes, pol smo šli še na očetov grog svečko prižgat in tam na 1 dolg sprehod po gozdni poti in makadamu. Zoji je svež zrak pasal, je prespala sprehod.

Neposredna povezava do sporočila: 1624
10.2.2008 19:10:48   
smotka lonib
hariba!
Ja super, če si bila neobremenjena s temi stvarmi. Od mojega bratranca žena je tud skoz neki delala in nosila, ko je bila noseča. Sem si pa jest zmeraj želela, da bi v nosečnosti normalno delala in hodila v službo, pa na žalost zaradi krvavitev v prvim treh mesecih nisem smela. Je pa res fino, če nisi obremenjen. SEj jest se nisem obremenjavala s porodom ampak bolj samo s sabo (kakšna bom po porodu-postava in itd.user posted image ).

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?