|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
6.2.2008 14:18:48   
thumbelina
postali smo ponosni lastniki

2. zobkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
6.2.2008 14:22:44   
juniorka
Nelson je pa v enem mesecu zrastel 0,5cm in se zredil za 100guser posted image  No, glede merjenja- se j zvil na tisti kovini tam, da ga tako ni mogla prav zmerit, glede kilaže- se je orng pokakal zjutrajuser posted image !
9m-78,5 in 11,1kg

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
6.2.2008 14:23:47   
juniorka
čestitke za izenačenjeuser posted image

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
6.2.2008 15:27:25   
Anonimen
hojla!

smo s kratkega sprehoda. najprej je tako lepo kazalo, potem pa se je sonček skril, pa še piha  malo, tako da smo bili slabo urco na sprehodu. evo sedaj nahecam, da greva na sprehod ob naši "veliki" rekiuser posted image  (aischa že ve zakaj se smejim) in uživa ko meče želode v ta naš potoček. ker drugače če grema po drugi potki, potem grema mimo igral, in potem pridemo domov vsi blatni do ušes.... joj, taška, naj se uresniči tvoja želja: pomlad, pridi čim prej!!!!!!!!!!

gaja - joj, to pa je hudo s tvojim tastomuser posted image . in človek kar naenkrat zboli.... iz neznanega razloga... joj, kako so te bolezni lahko zahrbtne. upam, da bo kaj kmalu boljeuser posted image
tudi tvojemu user posted image  želim, da bi čim uspešneje zamenjal službo!!!!
tebi pa enauser posted image , da boš močna za vse vas

juniorka - hvala za nasvet! ampak kje dobim kokosovo maslo? pa riževo moko? verjetno v kaki bio trgovini? ki je pa pri nas niuser posted image . joj, sem včasih kar jezna, da v teh naših zabačenih krajih ni nič kaj takega!!

(odgovor članu gaja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1404
6.2.2008 15:29:28   
1vetrnica
ojla punce, ker počasi odhajam in uprašanje, kok bom dons še gor; sam, da potrdimo za jutri za srečanje:

Zbilje, ob cca 10h, right?

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
6.2.2008 15:55:50   
juniorka
valika- ne mi govorit o zahojenih trgovinahuser posted image , maš srečo pri nas, da ne dobiš pretečenih rokov...
Ti kar navadno maslo al margarino uporabi in gustinuser posted image . Jaz sem tudi tako delala, samo zdaj, ko berem, kaj je bolj zdravo itd. sem nabavla kokosovo maslo, ker je baje še boljše in bolj zdravo kot olivno olje. Je pa v Leclercu akcija zdaj, imajo pa te stvari tudi v interšparu! Pa se lepo pripelješ v MB na srečanje.. vidiš, že imaš tehten razloguser posted image .  Dajmo nekaj splanirat.. do konca nasl. tedna bi morali bit mi zdravi.. tejkag,gaja, aischa- kako je šel izpit včeraj????? in ostale, kdaj???????
Nelson ima toliko energije, kot bi tekmoval v budnosti??user posted image  Mu je red bull prijel, ki sem ga včeraj popoldne spila, ker nisem mogla nič večuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
6.2.2008 16:59:11   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: tejkag

lonib-ja ja ti se kar smej, da še ne boš kdaj vegeterjanka postalauser posted image user posted image user posted image

A imajop tud vegeterjanske klobase?user posted image Moj je nimauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
6.2.2008 17:03:55   
smotka lonib
Tinkibinki79 in juniorka!

Vajina dva sta pa že ornk fantičauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Še dobr, da naša Zala ni tok težka, ker bi mi roke odpadle, ker jo skoz nosim.user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
6.2.2008 17:08:48   
mojčca
Piškotek, kako pa kaj Nejc??? A je še tako bogi, a je že boljši????

Lonib, danes je post in pusti klobaso na miru oz. je ne smeš jesti user posted image user posted image user posted image user posted image   Kar je mesnatega, nič v usta user posted image

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

Neposredna povezava do sporočila: 1409
6.2.2008 17:12:05   
aischa
samo na hitro eno vprašanje

user posted image  mi je tako bolana, ima vročino in nonstop kašlja.

prej sem ji dala svečko ker je imela 39,3 vročine in je sedaj padla.

mogoče poznate kakšno domače zdravilo za lajšanje kašlja. seveda za dojenčke da ji lahko dam.

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

Neposredna povezava do sporočila: 1410
6.2.2008 17:13:49   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Lonib, danes je post in pusti klobaso na miru oz. je ne smeš jesti user posted image user posted image user posted image user posted image   Kar je mesnatega, nič v usta user posted image

a je tud v rokah ne smem valjat?user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
6.2.2008 17:16:55   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

Ne, da ti ne bodo potem hodila po glavi kakšne traparije. Joj punca, a ne moreš tudi en dan zdržati brez mesa. Najboljše, da se zapelješ do službe, si sposodiš pendrek in ga do jutri držiš v rokah user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1412
6.2.2008 17:21:01   
smotka lonib

Ne, da ti ne bodo potem hodila po glavi kakšne traparije. Joj punca, a ne moreš tudi en dan zdržati brez mesa. Najboljše, da se zapelješ do službe, si sposodiš pendrek in ga do jutri držiš v rokah user posted image .

sej penredk imam doma, pa je bolj švohuser posted image user posted image user posted image . imam v službi še tonfo, ki je debelejša, daljša in trdauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . ti posodim.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
6.2.2008 17:22:00   
smotka lonib
Zala je zaspala in zdej  moram v roke vzet nekaj vročegauser posted image user posted image user posted image user posted image .

se pol slišmo

Neposredna povezava do sporočila: 1414
6.2.2008 17:26:43   
mojčca

Zala je zaspala in zdej  moram v roke vzet nekaj vročegauser posted image user posted image user posted image user posted image .

se pol slišmo

Če imaš v mislih likalnik, ga jaz danes ne bom nič držala v rokah, ker sem ga včeraj user posted image . Drugače je pa naš Matic danes spal samo pol ure. Punce, prosim za recept tiste, ki jim otroci spijo čez dan po dve uri in več. Pri nas je že ena ura juhuhuuuuuuuu.

Neposredna povezava do sporočila: 1415
6.2.2008 17:29:22   
tejkag
Tako,naša user posted image spi-že tretjič danes user posted image ,dva krat je spala po uro in pol,zdaj bomo pa vidli,pol urce že spi.
lonib-veselo likanje ti želimuser posted image
Kar pa se srečanja v Mb tiče pa ne vem,zmenite se,če boma lahko prideva tud midve.
Se še kaj javim

pa bomo imeli še enega :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1416
6.2.2008 17:30:38   
janca77

Lonib, danes je post in pusti klobaso na miru oz. je ne smeš jesti. Kar je mesnatega, nič v usta 

a je tud v rokah ne smem valjat?

Če je vojna je vojna za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1417
6.2.2008 17:35:54   
zalbi
zbilje - jst pridem, sam po 10h - prej težko da mi rata....

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
6.2.2008 17:39:29   
janca77

IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

1vetrnica - vedn dobrodošla v Ljubljani na enem dolgemmmm sprehodu - mam že izbrano lokacij - Koseze.

Jest bi se tudi vama pridružila, če smem seveda.Kajti mi bolj odgovarja Lj. - Koseze kot Zbilje

thumbelina čestitke za zobekuser posted image user posted image , je prišel v Tilnov klub, ki ima ravno tako 2 zobka

špinača - jaz kupim zmrznjeno v kockah in potem je ena dovolj za enkrat.Naredim jo na olivnem olju, dodam mleko in malo vegete - user posted image  jo je še vedno pojedel user posted image user posted image

tinkibinki - kok je velik tvoj user posted image  user posted image user posted image - pa sem že za mojga user posted image  mislila , pa vidim, da ga je tvoj prekašal

Pri nas je tudi nekaj novega: Tilen se plazi in pobira prah, tako da ne rabim več sesalcauser posted image user posted image user posted image
Je pa danes spal 2x po 1,5 ureuser posted image user posted image , sedaj pa raziskuje sobe in moram kar za njim.

Bom še kaj pukukala kaj dogaja

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
6.2.2008 17:58:26   
zoom zoom
IZVIRNO SPOROČILO: aischa

samo na hitro eno vprašanje

user posted image  mi je tako bolana, ima vročino in nonstop kašlja.

prej sem ji dala svečko ker je imela 39,3 vročine in je sedaj padla.

mogoče poznate kakšno domače zdravilo za lajšanje kašlja. seveda za dojenčke da ji lahko dam.

Vsi sirupi (panatus, za izkašljevanje og Glenskega laboratorija in podobni so narejeni za otroke od 6.meseca starosti), tako da lahko brez problema daš.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
6.2.2008 18:09:02   
*piškotek*

Piškotek, kako pa kaj Nejc??? A je še tako bogi, a je že boljši????

Sedajle popldan je za malenkost boljši, mu niti preveč ne teče iz noska, tudi volje je malo boljše, samo po učkah pa mi ni čisto OK, bomo videl kaj bo spet zvečer in ponoči.
Vroč niti ni, vročino bom pa merila pred spanjem, ker imava itak take težave s tem, da ga ne bom preveč "matrala".

Drugače je pa danes mojemu user posted image  naredil dva taka mini mini mini korakca - se je prijel za njegove roke in jih je moj odmaknil in potem mu je zmanjkalo "povezave" za recimo cca 30 cm in je celo 2X prestopil da je spet dosegel njegove roke. user posted image user posted image user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
6.2.2008 18:13:20   
JAPE
A se pol zmenimo 10.30 v Zbiljah? Koliko vas pride?

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
6.2.2008 20:03:08   
zalbi
jaz pridem

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
6.2.2008 20:07:01   
smotka lonib

se pol slišmo

Če imaš v mislih likalnik, ga jaz danes ne bom nič držala v rokah, ker sem ga včeraj user posted image .

Sem ga samo pol ure držala v rokah, likalnik da ne bo pomote, ker pol se je pa Zala zbudilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
6.2.2008 20:08:29   
smotka lonib

. Drugače je pa naš Matic danes spal samo pol ure. Punce, prosim za recept tiste, ki jim otroci spijo čez dan po dve uri in več. Pri nas je že ena ura juhuhuuuuuuuu.

jest bi tud ta recept imela.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?