thumbelina
|
Hej hooj punce. Mi smo komaj preživeli testiranje . Najprej so mu naredili kožne teste in že to je bil zjajcan do kraja, ker sem mu morala pri miru držat rokico 20 minut. No potem se je pa začelo. Vsi testi so bili negativni, zato so mu naredli še krvni test. Laborantka mu je zapičila iglo v eno rokico, pa ni našla žile (toima po meni, ker tudi meni ne najdejo ničesar, sem vedno vsa prešpikana in modra še par dni potem). revež je čist pononrel in postal popolnoma histeričen, da mu je v hipu curkoma tekel švic po glavi. Pa so mu zapičili še v drugo rokico in spet nič . In pol se začnejo med sabo menit da bojo pa iz gavice vzeli kri. Ej men se je kar stemnilo pred očmi. Pol me začnejo tam mirit, da ga ne bo bolelo, da bo vse kul. In polsem jaz enostavno rekla, ok če je tako, potem ga imate tu, jaz sebi ne zaupam, da ga bom dovolj močno držala in ga naj raje pač ena od sester. Sem ga potem dala in šla v sosednji prostor urejat z zdravnico še neke formalnosti, ker če bi jaz to gledalo bi se mi scufalo. Božček mali... NO so ga re szelo hitro uštimale in tud lepo prinesle meni v naročje. Pa saj se je una laborantka reva ful trudila, tud zdravnica se je ful opravičevala, da pač kdaj ne rata in da bi mi dala drugo laborantko, ampak da ni nobene druge v službi ker je blo tok pozno, tko da prijaznost res na nivojou Skratka dobila sva recept za 30 škatel Allernove, potem pa bomo videli, kaj bodo krvni testi pokazali...Hčerka je bla ful pridna. Je takoj se prislinila eni tam na kartotekah in so jo cartale, ji dale jabolko za jest, skratka tamali se je prav fletno zdelo, da je šla zraven. Potem smo ji šli šekupit en hamburger v McDonaldsa in je bla čist vesela... Tako prejle sem še malo z mami govorila potelefonu, sestrica je bolje , tako jutri grem papopoldne urejat papirje za podaljšanje porodniške, pa še potrdit moram jit un papir za allernovo.... katja pv - verjemi mi da je mož že vse sorte probaval in jim rekel, naj ne dajejo kuverte otroku v roke.. Pa se jih nič ne prime.... So ga dones pset razjezili, ko je bil naobisku pri njih. Mije tok hudo, ko vidim, d aje mož prav žalosten in razočaran nad svojimi...
|