1vetrnica
|
dobro jutro vsem skupaj, Spanje: naša nočka je bila mirna (moram rečt, da tamala prespi celo noč, razen, če je bolana) . Pojedle sva zajtrk in mala zdaj še za pol urce zadrnjoha. Potem greve pa ven na sprehod, v lekarno, trgovino, DM, kavo,... Stari starši: moja mama je pokojna,tako, da mi ne more mirkat otrok. . Kar se pa tiče tašče je pa kar u redu. Je sicer bolj hladne sorte ampak se mi zdi, da se z leti mehča in sicer odkar imava otroke. Oba tamala jo imata ful rada in obratno in tamali ful rad prespi pri njej, ker jima dogaja 100 na uro. Ni vsiljiva, kuha pa fenomenalno in mi vedno kej skuha, da imam za doma. Problem je pa samo v tem, da še hodi v službo in mi težko pomirka otroke, če kaj nujno rabim. dohodnina: to pri nas rihta moj , ker je to meni Pust: včeraj smo šli na sprevod in potem domov na krofe in čaj. Bilo je superca, maškare so zakon. Obmesečnica: če jo kdo ima, želim vse naj zdravje: bolančkani se čimprej pozdravite kava: hvala za kavo, paše srečanje jutri: komaj čakam, pa še vreme bo baje kul Zdej se nas je pa kr neki nabralo, super no. Lonib a ti prideš? zalbi: takoj, ko mine ta matura se dobiva na sprehodu in kavi v Lj. prav? (vsak je dobrodošel, sicer pa se lahko kdaj dobimo tudi v Lj., da malo zamenjamo lokacije).