lilka
|
Dobro jutro! Samo , da s evam javim, mi smo totalno zatiltali... Tinka je verjetno od sestrične staknila neki virus, in je v voči na torek vse zbruhala, hvala bogu da jo je mož slišal, ker jaz sem v dnevni spala, ker sem mela napade kašlja, potem je zbruhala še zjutraj vse kar je popila, potem pa hvala bogu ne več, zdej ima že 2 dni drisko, nič ne je razen flaške in še to po eni uri podriska, vročina ji je danes padla, zdej je že prišla malo k sebi, samo jest še vedno noče skoraj nič. Jaz sem tudi mogla k zdravniku, imam neko infekcijo, grlo ni vredu, na plučih so piski, kri je slaba, dehidrirana sem bla, eh za crknit, sem dobila 2 škatli antibiotikov. Danes sva že obe malo boljše, možu ni preostalo drugega kot da je ostal doma, ker sva obe obležali z vročino 2 dni. Sem poklicala P. je rekla, da če ne bo postala živahna in če bo še danes samo spala, potem jo morem peljat v bolnico na infuzijo. Sem si rekla to pa ne in smo ji začeli ponujati vse živo za v usta, pa borovnice skuhane, pa ne vem kašno vse sadje, pa sok, pa ne vem kaj še vse, danes je pojedla 4 žličke prežganke, bomo vidli kaj bo čez dan, samo zdej me ne skrbi ker je postala bolj živahna, prej je pa dva dni samo spala, sem mislila da me bo kap, pa še jaz z vročino in nič nisem mogla..... Sej ne vem na kateri strani sem ostala, bom na hitro malo preletela, da vidim če ste sploh opazile da me ni Gaja*: s Tinko pošiljava Gaji poljubče in tole fotko: Katikasu: pa to pa ni za verjet, a kra hodil je že , ja bravo , pri nas še zdaleč ne kaže kaj na kakošno hojo, še na vstajanje ne..... Zalbi: a ti tudi bolana in na antibiotikih, eh, kaj moremo, kar naprej nekaj, čim prej se pozdravi Hariba: ja bravo Zoja kako lepo že je, mi pa še vedno miksamo in miksamo, v roki drži samo jabolko in kruh, pa še tisto večke kose ven pošlje Zdej pa morem šibat, bom skula krompir in korenčke, to ima rada in zmiksla, da vidim, če bi mogoče hotla kaj jest za kosilo, ti revše moje malo..... Lepo bodite in se slišimo kaj!