|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
6.2.2008 20:16:33   
thumbelina
Vam raje ne povem za recept. Menije fizioterapevtka potrdila moje domneve, da mulček spi samo zato ker je tako hipoton, da ga že samo to da je pokonci ful zmatra, kaj šele vaje, s katerimi ga matram. Naš je če je zunaj več kot 40 minut koma, ko zaspi, spi tudi dve uri in pol... Je pa res da je tudi tak tip, ker je spal že od rojstva dalje. Nikoli ni bil problem za zaspat... Je bla pa hčerka čisto nasprotje: prve tri mesec nismo spali NIČ, ampak re snič, ne ponoči ne podnevi. Se je skoz drla kot jesihar. Je začela spat šele po 4. mesecu pa še to sem se kar namučila z njo da je vzljubila posteljico...
Hmm jaz imam nasprotne probleme, preveč spi, da bi lahko z njim kamorkoli šla. In če že grem kam z njim se še hitreje zmatra in je sploh cel hudir... Ampak smo sklenili da za 8. februar pičimo na Bled, je glih tok daleč od nas, da bo lahk spal malo več in upam da ne bo tako siten... Si hčerka želi od blizu videt en grad, pa ji bomo izpolnili željo.

Zdaj grem pa šivat za Matevža hlače, ker je že vse prerasel.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
6.2.2008 20:42:52   
*piškotek*
Naš user posted image  je šel spat ob 19.30, zaenkrat je tišina. Upam da bomo danes bolje spali. Je pa imel prej vročine 37,9 (merjeno v ritki) in upam da mu ne naraste ponoči.

Naju jutri ne bo, da ne okuživa še koga, ker kar dosti kiha in trosi bacile naokrog.

Sem že stuširana, v "nočni" toaleti in se grem zdele mal k mojmu user posted image  stisnit na kavč.

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
6.2.2008 21:24:51   
janca77
Naju tudi jutri ne bo, ker mu še vedno z noska teče in je driska.

Tilen  že spi, je zaspal v najini postelji, ker drugače sedaj noče zaspat.

Jutri se lepo imejte, mogoče vas pa presenetim, če bo user posted image  že kaj bolje. Mi je pa kar mal daleč.

Vidim da samevam tle gor, grem raje k user posted image  se stisnt.

user posted image

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
6.2.2008 21:25:55   
gaja*
Hej, vidim, da ni nobene tukiuser posted image
NO, tudi jaz sem že zdavnaj v pižami, gaja spi od osmih...
Tudi nam je danes uspelo narediti 2 koraka user posted image user posted image user posted image Gaja je prava faca, zadnji čas pada ko za stavo, ker se kr spusti in obrneuser posted image Me je vedno strah za zobke.

Mene pa se loteva obupen prehlad, sem vsa solzna. Kot da bi me kdo prebutal. Upam, da me ne bo čist položlo.

Valika: hvala za vspodbudne besedeuser posted image . Se držim, zaenkrat user posted image

Jutri se grem na šolo mal puntat, kdaj pridem. Oz. ne kdaj, kolk imam še lanskega dopusta. Po moje nič user posted image Grrrrrrr user posted image Sam upam, da ne bom rabla kakih ur noter delat, sem zdaj računala čez počitnice, pa letošnji dopustuser posted image Upam, da se nisem kaj uštela....

Tak, lepo se imejte, se slišimo jutr
Lahko in mirno noč vam želim
user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

Neposredna povezava do sporočila: 1429
6.2.2008 21:35:18   
smotka lonib
pa res nobene ni tle gor.

Nša zala je zaspala pred 10 minutami, kokrat se bo pa do jutra zbudila, pa sem že nehala štet, ker mi je prstov zmanjaklouser posted image .

Piškotek!
Zala pošilja Nejcu en velik koš zdravjauser posted image user posted image user posted image user posted image . Mu je hotla lupčka, pa se boji, da se bo nalezlauser posted image .

kje je pa moja nočna žurerka Mojčca!
Hello, anybody home?user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
6.2.2008 22:16:32   
*piškotek*
Jaz grem tudi spat, ker ne vem kaj me čaka ponoči. No, do sedajle je bil mir.

Se beremo jutri! Na srečanju se pa lepo imejte, vas bom kar pogrešla, ker me ne bo z vami. Pa fotke??? Kdo bo pa slikal user posted image ? No, da vidim, če bomo videle kaj slikic s srečanja user posted image user posted image user posted image

Nič, grem.

Nočko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
7.2.2008 7:03:58   
thumbelina
dobro jutro zaspanke. mi smo spet spali celo noč. malo se mi zdi čudno, glede na to, da mu je včeraj predrl drugi zob... Ampak pritoževala se ne bom. oooo še danes, pa smo spet vsi skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image . To bosta tamaladva vesela, jaz pa tudi.

Neposredna povezava do sporočila: 1432
7.2.2008 8:15:25   
*piškotek*
Dobro jutro

kavica za vse, ki jo pijete
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1433
7.2.2008 8:19:30   
*piškotek*
Naša noč je minila uredu, se je zbudil samo ob 1.45 ker je ležal čisto v vogalu posteljice, čisto zvit in se tudi premaknit ni mogu več. Potem pa je spal do 6.30, dobil mleko in še malo dremal do 7, potem sem ga vzela v svojo posteljo in sva se malo crkljala.
Zdej sva spucala že noska, se preoblekla in greva na zajtrk.
Vročine nima, nosek ima še malo zamašen, ampak zdele je še uredu, tako da upam da je šlo "taveliko" mimo.
Zdejle na veliko čeblja in se vmes pritožuje ker sem na računalniku, tako da se grem malo našemu "bolniku" posvečat.

Neposredna povezava do sporočila: 1434
7.2.2008 8:22:59   
tinkibinki79
Dobro jutro!

kako ste punce? Danes se obeta spet en lep dan - hura!!!!! Bova šla na en sprehod, pa v trgovino itd.
V nedeljo gremo smučat - za cel teden.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer dela je še kar nekaj, ampak bomo zmogli do nedelje vse poštimat. Smuči namazat, stolček na sanke zmontirat itd, zlikat cune, spakirat... Ampak se veselim. Danes perem kot nora, da bo vse suho in zlikano do nedelje.

Včeraj popoldne smo šli v Celje. Zapravla sem 80 eurov - vse za Aljaža.user posted image user posted image user posted image No, je itak tašča dala 50 eurov, je rekla naj Aljažu kupva kaj... Sem bila zelooo presenečena, in zelooo vesela. Sva mu pa kupila ogromno stvari - bodije, hlače, kavbojke, trenirke, mikice, žabe, pa še eno ful dobro vetrovko z jopco... Kupvala sva v H&M in v C&A. Pišuka, je bil res bogi že. Vsi bodiji so mu bli že premajhni -sem jih komaj zapela. No sedaj bo neki časa mir. Ja tko je, če je to prvi otrok in nima po kom ''podedavat'' cun.

Včeraj na pregledu sva pa tudi midva odšla do zobozdravnika -brez veze. Tabletk pa nisva dobila. Pa še v posvetovalnici, sem jih slišala ker mu že dajem alpsko mleko - pa se nisem pustila. sem rekla, da mu v jaslih čez en mesec noben ne bo prpravlam novalaca al je zdej kaj drugač. Pol so ble pa tih... Sicer ne gre v jasli, ampak vseeno. Ni mi logičen, zakaj vraga lahko je jogurte in skute, mleka pa ne ib smel... Včeraj so bili res zeloooo sitni v posvetovalnici, so se vsi otroc jokal, pa sestre so ble zlo našpičene.

Tako, to bi blo vse...Grem prebrat kaj ste naklofale, pa še potem kaj pokomentiram...

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

Neposredna povezava do sporočila: 1435
7.2.2008 8:31:19   
tinkibinki79
Sem uredila album. naslov je pust 2008, geslo je takšno kot vedno... tisto ki ga je poslala thumbelina.

lp

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu tinkibinki79)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
7.2.2008 8:34:12   
hariba
O meni se pa resno iztekajo zadnji dnevi porodniške. Me je včeraj vse minilo, do službe, ko sem zvedel za vse novosti, ki po mojem v praksi sploh ne bodo funkcionirale. Dopoldan sem 2 uri šefico poslušala, pol popoldan na rednem mesčnem sestanku, ki sem se ga že mogla udeležit pa spet. Na postelji mi leži cel kup nekih suhoparnih aneksov in raznih zloženk. Baje moram to dobro prebrat, ampak se mi ne da, raje čitam vas.
Ja tuid Zoji je včeraj uspelo naredit 1x 2 koraka v kuhinji. Je Denis se za mizo igral nintendom, ki je odajal zvoke, jaz sem jo postavila ven iz njenega stolčka na noge, pa je bila tako raodvedna oziroma se ji je mudilo tzo izvlečt iz rok, da ni imela časa na kolena. Danes pa je ež naredila 2 x po tri, od klubske mizice pa do sedežne. No zdaj pa kar na kolenih za kavčem raziskuje.
Bova šli pa počasi malo na sprehod.
Kako pa kaj pri vas kopanje zgleda? Jaz dam zdaj anstavek v veliko bano in jo not kopam, sicer je bilo vse mokro naokrog. Not brca kot nora in se igra z igračami.  Zelo uživa v vodi, dokler v mojih rokah ne zagleda šampona, takrat pa zverinski jok.

Neposredna povezava do sporočila: 1437
7.2.2008 8:37:47   
tejkag
Dobro jutro!
Jaz bi pa rabla recept kaj naredit,da ti otrok spi celo nočuser posted image . Danes ga je spet zeloooo sračkala. Zdaj sicer spi,ampak kjeuser posted image Na rokah,ko sem jo odložla,je že gledala okoli kot neka mala sovica. Čez dan pa mi spi 2-3x tako da vse skupaj spravi kake tri ure.
No, jaz sem včeraj tudi grešila kar se posta tičeuser posted image user posted image user posted image , pa saj nisem edina.user posted image

pa bomo imeli še enega :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1438
7.2.2008 8:39:32   
tinkibinki79
Kopanje - Mi se zeloooo radi kopamo. kopava ga že lep čas v veliki bani in sicer v stolčku za v bano. ta stolček je zakon, le kaj ko našega Aljaža vse drugo zanima in je že začel lezt ven iz tega stolčka. Neverjeten je. Pa tudi stolček mu bo počasi že premajhenuser posted image . Tudi ko ga milim nima nič proti. Ima pa navado da pije vodo v bani, zajame jo z lončkom in dela majhne požirke- itak mu ne pustim. No, na koncu ko je umit, ga dava ven iz stolčka in lepo kobaca po bani, ap vstaja, pa spet kobaca, da ne omenim da šrpica... vse in vsi smo mokri. Iz bane ga dobiva samo tako, da spustiva vodo ven, pa še takrat jo skuša ujeti.user posted image Pri nas je kopanje vedno zeloooo zabavno.

Pri nas pa že sije sonček...user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
7.2.2008 8:42:13   
1vetrnica
dobro jutro vsem skupaj, še en kratek makijato (jaz ponavadi spijem dve kavici) user posted image in želim vam lep in miren dan.

Zbilje: ni panike punce, pridite, ko lahko (10h ali 10.15 ali 10.30), se bomo že našleuser posted image

Koseze: kul lokacija, punce se dobimo, takoj, ko zaključim. Še ena primerna lokacija za dol sprehod in kavico je Tivoli in
potem v Čolnarno na kavo ---) super zadevica

Piškotka: škoda, da vaju ne bo, upam, da bo Nejček kamlu bolje.user posted image user posted image

gaja: bravo za prve korake

Thinkibinki79: ja važiči no, kam pa greste smučat? Daj mi še povej, kje v Celju je C&A (naslov,... a je to v kakšnem centru,...).

uživajte

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

Neposredna povezava do sporočila: 1440
7.2.2008 9:03:03   
tinkibinki79
1vetrnica - C&A v Celju je nasproti City parka, tam kjer je Pikapolonica...Ne morš zgrešit!
Smučat gremo pa v Boh-Bistrico - na Koblo, no če ne bo snega, vabi Vogel...user posted image

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
7.2.2008 9:29:55   
taška30
Joj, punce, meni je žal, ampak naju ne bo.
Več razlogov, glavni pa ta, da je bila noč katastrofa, ne vem kaj je bilo, amak jaz sem ko cunja, glava me boli na ful, Julija zdej spi, ker ji ful manjka spanje, tko da user posted image  za nikamor nisva. Upam, da vas bo vseen dost, lepo se imejte.
Malo imam na suhu kakšen zob, ker grize dudo ko nora, pa cvili zraven...user posted image

Se javim še potem, zdaj grem kr malo ležat...

Neposredna povezava do sporočila: 1442
7.2.2008 9:33:41   
hariba
Juniorka kako je z Nelsonom?
piškotek Upam, , da bo nejcu tuid čimprej bolje.
aisha mojim je panatus ful pomagal. Če pa ji tudi kaj hrope in piska med kašlanjem, jo je pa najbolje k zdravniku peljat.
Joj Zoja je malo prej tako padla in se udarila v štedilnik. Se je spustila od noge za mizo. Sem ji dala hladen obkladek in namazala z margarino, a se mi zdi da ji kar raste buška. Zdaj je po dolgem času v hojici in je ful zadovoljna zaenkrat.
No to še moram povedat, da zoja to noč bol salbo spala. Od 23 do polnoči se je drla, sem jo dala na najino posteljo spat in ob 4h me zbudi nek zvok in svetloba, je Zoja na polički za našimi glavami našla daljincm, ga moj zmeraj tja odlaga in je po naključju na rdeč gumb očitno pritisnila, da je prižgala. Sem seveda takoj ugasnila, dala vodo je zaspala nazaj, a čez pol ure user posted image , od 6h pa sploh ne spi več. Zdaj ji bom dala malico, pol pa v voziček in naj na sprehodu spi.

Neposredna povezava do sporočila: 1443
7.2.2008 10:16:12   
lilka
Dobro jutro!

Samo , da s evam javim, mi smo totalno zatiltali...

Tinka je verjetno od sestrične staknila neki virus, in je v voči na torek vse zbruhala, hvala bogu da jo je mož slišal, ker jaz sem v dnevni spala, ker sem mela napade kašlja, potem je zbruhala še zjutraj vse kar je popila, potem pa hvala bogu ne več, zdej ima že 2 dni drisko, nič ne je razen flaške in še to po eni uri podriska, vročina ji je danes padla, zdej je že prišla malo k sebi, samo jest še vedno noče skoraj nič.
Jaz sem tudi mogla k zdravniku, imam neko infekcijo, grlo ni vredu, na plučih so piski, kri je slaba, dehidrirana sem bla, eh za crknit, sem dobila 2 škatli antibiotikov.
Danes sva že obe malo boljše, možu ni preostalo drugega kot da je ostal doma, ker sva obe obležali z vročino 2 dni.

Sem poklicala P. je rekla, da če ne bo postala živahna in če bo še danes samo spala, potem jo morem peljat v bolnico na infuzijo. Sem si rekla to pa ne in smo ji začeli ponujati vse živo za v usta, pa borovnice skuhane, pa ne vem kašno vse sadje, pa sok, pa ne vem kaj še vse, danes je pojedla 4 žličke prežganke, bomo vidli kaj bo čez dan, samo zdej me ne skrbi ker je postala bolj živahna, prej je pa dva dni samo spala, sem mislila da me bo kap, pa še jaz z vročino in nič nisem mogla.....

Sej ne vem na kateri strani sem ostala, bom na hitro malo preletela, da vidim če ste sploh opazile da me niuser posted image

Gaja*: s Tinko pošiljava Gaji poljubče in tole fotko:user posted image

Katikasu: pa to pa ni za verjet, a kra hodil je že , ja bravouser posted image user posted image user posted image , pri nas še zdaleč ne kaže kaj na kakošno hojo, še na vstajanje ne.....

Zalbi: a ti tudi bolana in na antibiotikih, eh, kaj moremo, kar naprej nekaj, čim prej se pozdravi

Hariba: ja bravo Zojauser posted image user posted image user posted image kako lepo že je, mi pa še vedno miksamo in miksamo, v roki drži samo jabolko in kruh, pa še tisto večke kose ven pošlje

Zdej pa morem šibat, bom skula krompir in korenčke, to ima rada in zmiksla, da vidim, če bi mogoče hotla kaj jest za kosilo, ti revše moje malo.....

Lepo bodite in se slišimo kaj!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
7.2.2008 10:31:24   
hariba
Lilka tebi in Tinki želim čimprejšnje okrevanje. Upam, da Tinka čimprej jest začne, še bolj pa je važno da odsti pije. Ja korenček je super proti driski, še bolj je učinkovit skupaj z rižem, pa kako rezino prepečenca ji daj, morda pa bo grickala. prepečenec ej zoji pri rota virusu ful pomagal, da ni še bolj shujšala. Ji je všeč, ker hrusta, pa fajn zapira.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
7.2.2008 11:00:35   
Anonimen
pozdravljene!
laro sem pravkar dala spat, sedaj pa nočem nič ropotati po stanovanju in visim na RRuser posted image .
ne vem, kaj je to s to mojo starejšo. sedaj vsak večer pride nazaj iz postelje v dnevno in se ful joka. in pravi da je žalostna... pa jo vprašam zakaj je žalostna. pa mi samo odgovori, da ne ve zakajuser posted image . jaz mislim, da je mogoče malo podzavestno ljubosumna. saj je iz edine cartike naenkrat postala velika sestrica... pa tudi kot sem že enkrat napisala, smo prej morali hoditi z njo spat - sedaj pa ima enega zajčeka in z njim spi. mislim, da ji vseeno manjka malo cartanja.
sem se odločila, da bom sedaj te tri dni bolj posvečala njej in njenim potrebam. ker prej se je vse vrtelo okoli lare in njenega ritma spanja, hranjenja, pa da smo potem šli na sprehod.. eh, pa saj veste tiste, ki imate dva pa več otrok, kako je to... ko pa je lara podnevi šla spat, pa sem al kuhala, al pospravljala in pucala, tako da sem lahko kaj na hitrco napravila. eva pa je seveda nekje izviselauser posted image  - joj, kako se sedaj to grdo sliši - no, saj ni bilo taaaaako zelo drastično, ampak kaj ko mi pa zmanjka časa za vse...pa potem še obiski pri tašči, pa pri naših...kje pa je potem še moj prosti čas????? hja, na žalost nikjeruser posted image ...

lilka - sem opazila da te ni bilouser posted image . upam, da se čimprej pozdravite, in da ne bosta morali v bolnico!!!!!user posted image user posted image

vsem ostalim bolančkom - velikim in majhnim tudi želim čimprejšnje okrevanje in naj te bolezni čimprej zapustijo naše aprilčkeuser posted image user posted image

vsem ki so že naredili kak samostojen korak - BRAVOuser posted image user posted image user posted image user posted image  - naša je še tako mlahava kot kakšna gumica. sicer ko jo držim koraka, ampak kaj ko jo zvija v hrbtenici, in to zgleda bolj po pijanskouser posted image . rada bi se že tudi s tal postavila, ampak ni zadosti močna, da bi se potegnila gor - tako da bo to še pri nas en čas trpelo, preden bo kaj iz tega......

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1446
7.2.2008 11:50:06   
thumbelina
Joj valika, kako je meni to znano. naša ni ljubosumna na tamalega. Nasprotno, ima ga ful rada in zdaj že enteden govori, da ko bo Matevž velik, se bo ona poročila z njimuser posted image user posted image user posted image . Tud v svoji domišljiji, je ona MIša in on Miškolin (to je njena najljubša knjiga) in potem napleta vse možne variante...
Je pa bolj problem da kot družina nikamor ne gremoskupaj, ker je tak problem s tem spanjem, tako da je potem velikokrat žalostna ko ne gremo nikamor skupaj. In ko že gremo je vesela kot radio. Jutri gremo vsi nekam skupaj in po moje se ji bo od sreče scufalo...
Pri nas je tako da jaz nasrkam. Imata tak red, da ko gre Matevž spat, se jaz ubadam z Jerco, ko gre ona spat, se Matevž zbudi in letim na drug konec bajte se ubadam z Matevžem, in potem ko se ona zbudi, gre on spat in spet ponovi vajo. Je pa ful zahtevna in hoče, da skoz nekaj ustvarjava (kolaž, das masa, plastelin, lepljenje papirja, rezanje papirja, itd itd itd itd) in vse to moram bit zraven ker tok spretna pa še ni. In potem ne naredim NIČ. Joj ko bi ozdravela, pa šla spet malo v vrtec, da bi jaz vsaj bajto pospravila....

Danes dopoldne je blo za znoret. Ona se je hotl aigrat z Matevžem in mu skoz nekaj pulila iz rok in ga komandirala. Tamali se ji ni dal in kričal, in pol sem jaz zavpila, in na koncu je bil jok ITak. Jerca pa se je še pol nekaj kujala. NO za češnjico na vrhu smetane-: Matevž se ful rad igra s flaško v kateri ima vodo. Pa je bla Jerca spet pametna in mu je hotla nekaj solit pamet in sta se cukala za tisto flašo in na koncu sta to počela tok časaa,da se je flaša odšraufala in flok, voda je stekla direkt Matevžu v naročje, da je bil moker kot miš. In sem ga spet morala preoblečt, itak da se je strmal, Jerca se je kujala, ker sem bla huda. Ajjajajajajajajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
7.2.2008 11:58:32   
juniorka
Pozdravček!
Ja, mi se cartamo, IGRAMO, tipkamouser posted image , vročine danes ni več, malo pokašlja..
Zvečer sem ga dala spat brez calpola, pa se mi je ob polnoči zbudil v joku, ga je bolelo grlo po moje in pol sirup, pa uspavanje- seveda zraven mene.. In me ob pol štirih zbudi ropot- je padel s postleuser posted image , je čez celo priromal z obračanjem hrbet- trebuh v spanju, ker če bi se zbudil, pol pride do mene in me tolče po glavi. Bi lahko bila pričakovala, ker mi je enkrat spal z glavo na kolenihuser posted image . No, sem ga pobrala in je nehal jokat in tudi nobene buške ne vidim, se je bolj ustrašil! Zdaj pa ne vem, v svoji postli ravno zato ne spi v redu, ker se ne more obračat... bom morala nbavit un dormeo rolo za na tla al kaj?   
V glavnem, je takoj lepo zaspal, čez pol ure sem mu dala antibiotik in pol mu je pa nosek nagajal, no, teče mu nič, samo notri je imel, da je smrčal in ga je nerviralo in je skoz jamral do 7ih, po je pa še pol ure mirno spal in jaz tudi! Ah, takle se dogaja..
Jaz sem računala, da je včeraj spal nočno plus dnevno spanje točno 9,5 ur in to je absolutno premalo, pa še ful nemirno spanje... tako da sva že dve tejkag, pa še ostale, ki imate občasno take probleme!
Zdaj grem pa k zobarju, da mi premaže za občutljivost- bomkar malega s sabo vzela!
papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
7.2.2008 12:22:11   
gaja*
Evo naju doma. Gaja že spi, jaz pa bluzim po rr. Sem bila na šoli, pa pravzaprav nič porihtala, ker računovodkinje ni bilo.user posted image   Baje je do torka ne bo, tak da bom drug teden spet rabla nekoga, da mi gajo popazi. Danes je bila pri dediju user posted image , ker ima dopust. No, sem se pa naklepetala z eno kolegico, da do mojga razreda sploh nisem prišla user posted image Pa drugič, sej jih bom še dolgo gledala pol user posted image user posted image

Moj prehlad tud ne neha, tak da mi še vedno ful lije iz nosa. Porabla sem že malo morje robčkov, tak da me že prav peče vse pod nosom...

Ma*r, pr nas že spet nekaj tuli. Sej ne vem kaj je, ali policija ali rešilec, nič ni dobro user posted image

Lila: hvala za čestitke. Smo že veliki, ne? Pa slike so ful dobre, sem že suzo zafrkavala, da sem jih vidla, pa ni mogla nagruntat od kje... user posted image user posted image   No, mi vam pa pošiljamouser posted image user posted image da se s tvojo punco čimprej pozdravita!!

Tako, že ropota nekaj v sobi...
LP

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
7.2.2008 12:50:05   
tejkag
Halo!
Evo kosilo je že skoraj kuhano, danes bojo zrezki v omaki pa pire krompir pa seveda solata. Bo potem user posted image kar z nami to jedla, čeprav je ona že imela svoje kosilo.Zdaj je zaspala, prejšnjo rundo je spala samo eno uro,upam da bo zdaj kaj več.
Bolančki čimprej se pozdraviteuser posted image

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?