|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
21.1.2008 17:27:57   
gaja*
IZVIRNO SPOROČILO: valika

IZVIRNO SPOROČILO: gaja*
. Dobi jih pa vsako jutro kr eno v usta (jih kr sama odpre, ko rečem ammmm...) user posted image

bravouser posted image  - kako ti je pa to uspelo??? jaz ko se samo približam s tisto žličko, se že obrača vstran - saj nikoli ne ve, kaj je na žlički al so kapljice al ferum lek sirupuser posted image

Vsako jutro eno in isto, pa si je zgleda zapomnila. Zdaj s tem res nimava problema user posted image , s tem, da ji jaz kr s kapalko kanem v usta user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 76
21.1.2008 17:40:14   
gaja*
No, user posted image in gaja sta ravno šla k tašči, jaz pa imam malo tišine v hiši. Prav paše.
Popldne je bil tak lep  user posted image , da sva bili skoraj dve uri zunaj. Gaja je bila ful pridna, sploh ni kaj tečkala v vozičku.

Alergija na jajca: kje se lahko da to testirat? Gaja je danes spet dobila neke nove pikice po bradi in vratu, tak da imam že vsega poln k****. Ma res me jezi. V posvetovalnici mi pa rečejo, da moremo do 1. leta vedet, a je alergična al ne. Mislim, jaz naj pa to zvoham, al kaj. Joooj, sem user posted image user posted image
A imajo vaši user posted image tud skoz kake pikice? Meni vsi pravijo kaj pretiravam, sam me pa res jezi, da ima neprestano hrapavo kožo, jaz pa ne vem od česa? Sej ni tak fejst, samo pač neprestano je nekaj.. Rada bi že enkrat vedela za kaj gre user posted image

Geslo
: jaz bi si tudi ogledala mariborske čveke in vaše lumpe... Kdaj ste se zmenile, da se spet dobite?

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 77
21.1.2008 18:08:39   
smotka lonib
JEST BI TUD GESLO RADA , DA BI VILDA TOTE ŠTAJERKEuser posted image .

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 78
21.1.2008 18:12:09   
zoom zoom
Zalbi: ja hodiva v ZD Bežigrad in imava tudi mi2 22.2. pregled. Se tudi meni zdi ful pozno. Ob kateri uri pa imata (mi2 ob 8.30)

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 79
21.1.2008 18:15:42   
sabri
Oj, mi smo bolje, končno. Moj je še bolj tko ampak ni primerjave s včeraj. Jaz bi tudi geslo, da vidim štajerke. Se oglasim še kasneje.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 80
21.1.2008 19:20:35   
zoom zoom
A se samo meni zdi, al smo na novi temi ratale res manj zgovorne. Se pa tudi pozna, da ni mojčce - drži seuser posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 81
21.1.2008 19:24:48   
Mojca B
jaz bi tud geslo štajerke.... prosim, prosim...

Evo mi se spravljamo spat. Že komaj čakam, da Igor pride iz gajeve sobe, da se mal potiškava ... pa kaj pomenva...ja mi2 to pred TV-jem .. takrat planirava, pa debetirava.. ja kaj čmo, če pa drugače ni časa...

ej baje je ful tegale rota virusa v Lj vrtcih.. prav hudih oblik. Sploh nisem vedela, d alahk otroku tud žilce v očeh popokajo pr eni od teh rota sranj. Pa ma lih kolegica punčko v Lj v bolnici zaradi tega virusa in je baje nerazpoznavna v obraz. Vsa nekaj otekla  pa zapotegnjena s popokanimi žilicami.. baje groza... Zato čuvajte svoje otročke...

lahko nočko..

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 82
21.1.2008 19:29:47   
mojčca
Štajerke, jaz bi tudi geslo, prosim.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 83
21.1.2008 19:31:34   
Mojca B
o lejo punca. kako si? kako ati pa mami?

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 84
21.1.2008 19:41:38   
smotka lonib
user posted image user posted image Nelson je imel pa kr dve na razpolago. katera mu je bila bolj všeč Ana ali Lana?

joj, moram nehat.

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 85
21.1.2008 20:03:02   
*piškotek*
Naš lumpi že spi, jaz grem pa pred tv, grem gledat, grdo račko in razočarane gospodinje. Ja pa k mojmu  user posted image  se moram it mal potišat, itak.

Vedno pozabim vprašat!!! Nujo, lepo prosim za pomoč!  Mirena: tiste, ki jo že imate vstavljeno - kako ste vedele kdaj se naročit - kdaj imate zdanji dan menstro (zdej sploh ker je še vse tako pobrkljano s tem) Jaz sem jo fasal v četrtek, in sem se naročila za petek (z možnostjo prestavljanja termina, glede na to da sem jo imela decembra kar 3 tedne) ampak imam že danes bolj malo. Zdaj pa ne vem, kdaj it?? Kako ste to ve rešile???? Kako ste vedele da je zadnji dan? Kaj pa če še naslednje recimo 2 dni imaš še vedno malo tardeče (če si že mislil da je konec)??? Saj vem, mogoče preveč kompliciram, ampak me zanima kako ste to rešile ve.

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 86
21.1.2008 20:07:09   
juniorka
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

user posted image user posted image Nelson je imel pa kr dve na razpolago. katera mu je bila bolj všeč Ana ali Lana?

joj, moram nehat.

Jah, Ana mu jo je popihala, malo je za njo gledal, poskušal sledit, pa je rekel, da še ne bo punc lovil okoli user posted image in je raje do Lane prplezal. Lana je pa bila pridna in je dovolila, da si brusi zobke na njeni verižici za dudouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 87
21.1.2008 20:23:24   
thumbelina
Piškotek: jaz sem zmenjena tako,da pokličem prvi dan menstre in mi dajo datum čez dva dneva (nekje 2. ali 3. dan menstre). Grem k zdravnici po recept, grem takoj v lekarno, pridem nazaj in mi jo vstavijo... Če sem ti s tem kaj pomagala.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 88
21.1.2008 20:25:16   
gaja*
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

Glede na to kaki frajer je, ni čudno, da je imel kar dve luštni user posted image   punčki okrog sebe. Bravo fant user posted image user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 89
21.1.2008 20:33:20   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

Piškotek: jaz sem zmenjena tako,da pokličem prvi dan menstre in mi dajo datum čez dva dneva (nekje 2. ali 3. dan menstre).

Pri meni identično. Ne vem, Piškotek, od kje ti podatek, da mora biti zadnji dan. Ti je to rekla G? Pa zadnji dan je lahko pri enih 3.dan, pri enih pa 14.dan.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 90
21.1.2008 20:37:58   
gaja*
Gaja je zaspala, niti nismo imeli veikih težav. Dvakrat sva šla nazaj do nje in že spi. Z user posted image pa sva se poknila pred tv in gledava grdo račko, ker čakam na gospodinje...

Pa res je neko zatišje na naši novi temi. Nobene ni goruser posted image user posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 91
21.1.2008 20:42:00   
gaja*
Sam pokukam, če je že katera gor?

user posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 92
21.1.2008 20:42:31   
thumbelina
No zdaj p aupam,da bo tolk cajta da se malo razpišem:
PREHLAD - Naš Matevž še vedno vsem okoli nas ponuja smrkelj user posted image , mi se ga pa na vse prtege branimo.. res je revček in zadevo hudo dobro prenaša. Sploh ni tako siten, sam mora bit pa človek skoz zraven,ker ko kihne, mu pride ven gora smrklja, ki si jo če te nizraven da intereveniraš takoj pofrajha po celem ksihtu. Tud iz učkov mu teče, sam ni gnoj, sam solzijo se mu. Mu jih spiram s fiziološko, pa je malo bolje. Nosek ima od tega pucanja že čist rdeč. Danes sem porabila skoraj pol litra fiziološke. Dobro da jo delam doma, če ne bi bankrotirali...
Upam da mu ne preide na ušeska...

MIRENA - Jaz jo dobim nekje v začetku februarja, in komaj čakam, je ne suho boljše user posted image . Sam ob taki frekvenci sploh ne vem če se splača. Matr zdajle pa že 2 tedna nisva. SKoz je nekaj, zdaj je pa š etamali bolan in joka glih na pol ure, tako da kje se boš pol spravil k zadevi...

VREME - Pri nas je taaako  user posted image , samo danes je tok pihalo, da nam je skor bajto odneslo, tako da sva z Matevžem, sam žalostno gledala ksozi okno user posted image .

SPREJEMANJE OSTALIH LJUDI  Naš Matevž je končno pogruntal da je še svet beyond mami, oči, Jerca user posted image . zdaj gre prav rad k moji mami, atiju, ali sestri. Še najraje pa je pri njih, če mene ni. Če me ima v vidnem polju bi itak bil raje pri meni in pol je tok hecen, ko dela take kisle ksihte brez joka, ampak samo v stilu"A mi je res treba tega" user posted image .

PODALJŠANJE PORODNIŠKE - Matr babe, mene je dones prav udarilo, da se mi lahko pri tem klinčevem zdravstvu doleti da mi ne bodo podaljšali in se bommorala ločit z mojim mulčkomže marca. Mi je kr slabo. Saj zase komaj čakam,d agrem, ampak po drugi strani sem se na tegale mučlka ful navezala. Pri hčerki mi je bilo lažje jit v službo, ker je bila res hudo siten dojenček, cele dneve sem jo prenosila, skoz je nekaj žnarala, ... saj se sliši grdo, ampak je bilo očitno da sva siti druga druge.. Z Matevžem sva pa prav dober tandem res se dobro ujameva in mi je žal da bo tako hitr konc. O kaj čmo tako to je...

Nč zdaj grem pa pogledat, kje se mojmožek potika. Bi šla že rada pod tuš in v horizontalo mal buljit tv, ker za kaj drugega itak nisem. Zdajle že od sobote nič ne spim, ker Matevž celo noč kašlja, smrka joka, vse v spanju, sam hudirja damoram jit vsakič pogledat ko se sliši kot da bi se napol davil.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 93
21.1.2008 21:01:35   
aischa
ste pa že veliko napisale

vidim da ste štajerke imele srečanje. jaz pa nič vedela za touser posted image
sem bila cel vikend tako zasedena z našim user posted image  in drugim otrokom user posted image  da sem ravno tiste prispevke zamudila ko ste se dogovorile.

obljubim da drugega ne bom zamudila.

sicer pa imam idejo da se lahko prlečke oz prlečki saj sva samo dve dobiva kdaj koli v ljutomeru na kavi. ali ne valika

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

Neposredna povezava do sporočila: 94
21.1.2008 21:05:38   
aischa
naš user posted image  je od kar ima 5 zob gratala pravi user posted image user posted image user posted image user posted image
spi od 20 do 1. zbudi se ravno takrat ko se jaz neham učit. tako da ne spravim niti 2 uri spanja čez noč.

čez dan je zelo zahtevna se moramo nonstop z njo igrat, sama ne zna biti niti sekunde.
pa še ravno prejšnji teden sem jo hvalila kako je pridna da se sama s sabo zamoti

očitno pa imajo vsi aprilčki nekakšne čudne dneve včasih,

no pa imamo spet alarm.

mislim neznosna je user posted image

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 95
21.1.2008 21:08:25   
janca77
zivjo mamice aprilskih lumpkov

sem bla danes kar aktivna in sem skoz nekaj delala tako da sem šele zdele pokukala na RR.
user posted image  že pridno spi, jest pa čakam user posted image  da pride iz službe.
danes sva se user posted image  in je ful užival.zdej hoče že sam sedet in nič več ležat.pa če mu vodo na glavo zlivam tud uživa.je prav posrečen.
jape dobrodošla med nami.user posted image iz kje pa si, če smem vprašat?

sabri a ste že kaj bolje? za v sredo pa veš da bom držala pesti - ob kateri uri pa?

tinkibinki79 jaz mu še zmeraj dajem AD3 kapljice in sicer 5 kapljic na dan
čestitam za 6 zobekuser posted image user posted image

zoom zoom pri nas je pri enem letu samo cepljenje, kdaj spet pregledajo kri pa ne vem
ali te lahko vprašam iz kje si? če si kje blizu mene (Horjula), se lahko zmeniva za kavo, če se seveda strinjaš
piškotek super že 7 zobek čestitamuser posted image user posted image

tejkag jest bi tud prosila za geslo, da si ogledam vaše lumpke, hvala že v naprej

mojčca oglasi se kaj. ti nam kar potoži, te bomo z veseljem brale user posted image

zdej grem pa Gospodinje gledat, pa se mogoče še kasneje oglasim, če bo katera gor.
user posted image

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 96
21.1.2008 21:14:49   
janca77
sem še nekaj pozabila - bi mogla že včeraj pa nisem bila na RR

mojcab Joni čestitke za 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image  od Tilna
user posted image

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 97
21.1.2008 21:15:57   
smotka lonib
thumbelina!

Jest sem Zalo čez cel dan nosek mazala z bepanthenom, da ni imela rdečega noska ,kadar je bila smrkava.

služba:
veste kva sem včeraj naredila. Sem se prijavla na en razpis, ker iščejo prodajalce/svetovalce za oblačila v Emporiumu. Sem rekla, da moram vidit kako in kaj (sem včasih hotla iti za prodajalko tekstila) in kakšna je plača. Včasih slišim, da imajo prodajalke v takih trgovinah kot je ta skor iste plače kot mi policaji z tri letno delovno dobo. Bomo videli kaj bo iz tega ratalo. Ker sem odločila, da bom na vsak način odšla ven iz Policije, ker ne mislim spet zuanj nabirat kilometrino (sej za zmanjšanje celulita je fajnuser posted image ), zmrzovati na mrazu, vdihavati smrad, ko stojim sredi križišča in krilim z rokami kot ena kura in še bi naštevala. Sej drugače je kr u redu delat, samo v Ljubljani in večjih mestih ni. Pa še folk je tok nesramen.

Moram nehat, ker se je Zala zbudila.

Neposredna povezava do sporočila: 98
21.1.2008 21:23:56   
smotka lonib
sabri!

Bom držala pesti za tebe. Gre pa v sredo na izpit tud moja sodelavka Andreja, ki je tud 3.generacija tako, da bom držala pesti za obeuser posted image . Sej ti bo uspelo.
Čimprej se pozdravite!!

piškotek!

user posted image user posted image user posted image user posted image  za 7 zobek. Naša ima še kr sam 2user posted image .

MojcaB!

Joni za 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem včeraj bolj na hitr prebrala in sem čist pozabila. ne me kregat.

tinkibinki79!

Jest dajem kapljice AD3 skoraj vsak dan in to 10 kapljic tako, kot je rekla zdravnica.

Mojčca!

Kako je kaj? Te pogrešam,  veš oziroma te vse pogrešamo.user posted image user posted image user posted image

Katja pv, juniorka, tejkag!

So pravi cukrči tile vaši otročičkiuser posted image user posted image user posted image .

Čao!

Neposredna povezava do sporočila: 99
21.1.2008 21:27:00   
hariba
mirena ja lažje gre not in je majn boleče vstavljanje, če je še malo menze, je takrat višji bolečinski prag. Meni je nasuho, a vseeno ni zelo bolelo, edino tisti dan sem še imela rahle bolečine v spodnejm delu trebuha.
Zoja  2uri ni bruhala, je pa drisko dobila. Groza spet joče!

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?